Arkadaşlar suni deri mont nasıl temizlenir, önerilerinizi neler bekliyorum. Şu resimdeki Kendall Jenner'ınkinin erkek modeli bir suni deri mont aldım, bunu nasıl temizlemek gerek bilmiyorum, yardımcı olur musunuz, suni deri ceket nasıl temizlenir?.
Suni deri ceket nasıl temizlenir ya da yıkanır mı?
Merhaba, Suni deri ürünleri yıkanırken dikkat edilmezse çizilebilir, çatlayabilir. Bu yüzden de suni deri ceket veya diğer suni ürünler yıkanır veya temizlenirken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var. Soru suni deri ceket ile ilgili olduğu için onun temizliği hakkında bilgi vereceğim.
Suni Deri Ceket, Mont Nasıl Yıkanır?
Suni deri ceket yapısı kırılgan ve bozulmaya müsait olduğu için makinaya atmak tehlikeli olabilir. Ama suni deri ceketi elimde yıkayamam, uğraşmak istemiyorum diyorsanız şunlara dikkat etmekte fayda var…e tabi araya elde yıkamada dikkat edilmesi gerekenleri de yazacağım. Eğer suni deri nasıl yıkanır diye merak ediyorsanız bu maddelere dikkat etmenizi öneririm.
...
Öncelikle ceketin iç etiketindeki yıkama talimatlarına dikkat edin. İlk kural budur.
Deviri olabildiğince düşük tutun. Devrin yüksek olması demek deri ceketin fazlaca hırpalanması, sürtünmesi demek. E tabi bu da suni deri ceketi mahveder. Bu yüzden de en fazla 600 devirde yıkayın. Ki her makinanın devir ayarı olmuyor galiba. Bu gibi durumlarda elde yıkamak en akıllıca olanıdır.
Suni deri ceketi makinada yıkarken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta da ısı ayarıdır. Suni deri ceket kırılmaya meyilli olduğu için yüksek ısı deriyi parçalar. Bu yüzden de en fazla 30 dereceyi öneriyorum.
...
Suni deri ceketi makinede yıkarken program olarak da narin giysileri yıkama programı veya elde yıkama programı seçilmelidir.
Bir de suni deri ceketi makinaya atarken korumak amaçlı ters çevirip çamaşır yıkama filesinin içinde makinaya atın.
Güzel kokması için de makineyi beklemeye alıp yumuşatıcı dökün. Mis gibi kokacaktır.
...
Elde temizleme işlemi için suni deri temizleme spreylerini kullanabilirsiniz. Spreyi deri cekete sıkıp antibakteriyel temizleme bezleri ile silebilirsiniz.
Elde yıkama yaparken de yumuşak bir bez ile nazikçe silerek yıkayın.
Elde yıkama yaparken güzel kokması için yumuşatıcı veya deterjanlı suda bekletip ılık veya soğuk su ile durulayın.
Çamaşır makinesinde yıkama veya elde yıkama sonrası ters bir sekilde, mandal olmadan ve direkt güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde kurumaya bırakın.
Suni Deri Ceket, Mont Makineye Atılır mı?
Deri ceket, özellikle suni deri ceket dikkatli yıkanması gereken çamaşırlar arasında yer alıyor. Çoğu hassas ve özel kıyafette olduğu gibi, suni deri mont nasıl temizlenir dendiğinde akıllara hemen kuru temizlemeciler gelir. Fakat suni deri montları evde de yıkayabiliriz. Şayet elde yıkamaya niyetiniz varsa bunu ılık suda bekletip deriyi çok yıpratmadan temizleyebilirsiniz. Oldu da çamaşır makinesine atmaya karar verdiniz, o zaman en düşük ayarda ve 30 dereceyi aşmayan bir ısıda yıkamanızı öneririm.
Merhaba,Deri mont temizleme nasıl yapılmalı?En hassas giysilerimizden biri olan deri montların bakımı ve temizliği çok önemlidir. Bu nedenle temizliği için mutlaka kuru temizleme yapılması gerekir. Bunun dışında muhafaza ederken mutlaka hava alan yerlerde tutulmalıdır. Deri mont neden yıkanmaz?Deri montların yıkanmayacağını herkes bilir. Deri monta sadece kuru temizleme yapılır. Deri montları ılık ve nemli bir bez yardımıyla temizleyebilirsiniz. Deri montu temizleme yöntemleri nelerdir?Bir miktar temiz suya bez ya da süngeri iyice sıkın. Montunuzu silin kuru bir bezle nemini aldıktan sonra odanızın bir kenarına koyun doğal yollardan kurumaya bırakın.