Kot ceket nasıl yıkanır, kot ceket kaç derecede yıkanır?

Ürün etiketindeki yıkama önerilerine bakmak lazım oarada yazar muhtemelen düşük ısıda yazar elde yıkama programı ya da kuru temizleme yazar mümkün ise sıvı deterjan kullanmak daha sağlıklı sonuç almanıza yardımcı olacaktır
Selam arkadaşlar, 🌸
Kotlarımız ve kot elbiselerimiz , severek kullandığımız kıyafetlerimizdendir. Bu kıyafetlerimizi kirlendiğinde yıkarken ; solmasından, yıpranmasından korkarız. Kotları yıkamadan önce kural olarak en az üç kere giymiş olmalısınız, aklınızda olsun. Normal giyimde kot giysileri her giyimden sonra yıkamak şart değildir.
Bununla birlikte kot kıyafetlerimizi yıkarken , kotlara göre bir derece ve programda yıkamamız gerekir. Aksi taktirde kot kıyafetlerimiz çekebilir , solabilir , yıpranabilir.

İlk olarak yıkamadan önce kullanmamız gereken en önemli malzemeler ; çamaşır deterjanı ve yumuşatıcı. Kotlarımı yıkarken benim tercihim Rinso Doğanın Gücü Serisinden Rinso Sıvı Aloe Vera deterjan. Sıvı deterjan kullanarak hem daha iyi temizlik sağlıyorum, hem de kotumun renklerini koruyorum. Kot yıkarken çekmesi, renk solması en büyük dert, bu yüzden makinenin ayarları kadar doğru deterjanı seçmek de çok önemli.
O da Rinso ile mümkün. 💚

Peki, kot ceketler makinede kaç derecede nasıl yıkanır hemencecik anlatıyım. 👈🏻
Kot giysiler tarz ve model olarak bir çoğumuza çekici gelse de , yıkandıktan sonra kullanılması işlemi oldukça can sıkıcıdır. Darlaşan yapıları ve sertleşen dokuları nedeniyle içerisine girmek neredeyse imkânsız hale gelir bazen. Hassas programda yıkandığı sürece herhangi bir sorun olmaz yani gönül rahatlığı ile yıkanır.

Kotları solmadan nasıl yıkayacağınızı öğrenmek istiyorsan bu adımları izle ve kot ceket ve pantolonlarının yeni gibi görünmesini sağla. Ama her zaman bir kural olarak ilk kotların tersini çevirerek makinemize koyalım.
Bu şekilde kotlarımız solmayacaktır..

Ardından deterjan gözüne deterjan, yumuşatıcı gözüne yumuşatıcı koyalım.

Beyaz renkli bir kotu yıkamadığınız sürece kotlarınızı daima soğuk suyla yıkayın; bu durumda aynı kısa, yumuşak döngüde ılık su kullanabilirsiniz. Kotlarınızı küçültmeye çalışmadığınız sürece kotu yıkamak veya kurutmak için asla yüksek ısı kullanmayın.
Çamaşır makinemizi en düşük dereceye yani 30 dereceye getirelim. Daha yüksek sıcaklıklarda kotlarımız çekebilir. Kotlarımız için 800 devir uygun olacaktır. 🌧

Makinemizi günlük yıkamaya ya da bir saatlik bir programa ayarlayabiliriz. Sonrasında makinemizi çalıştıralım.

İşte bu kadar 💙
Ben makineye atiyom 😅😅 40 derecede yikiyom bisey olmuyor
Makine 30 derecede Hanımefendi
Cevap
3Cevap
Bunun icjn en. iyi interbete bakmalisn
30 40 la yıka solma olur ama az
Yıkanmamalı
suyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?