Havaların soğumasıyla birlikte kışlıkları çıkarmaya yavaş yavaş başladık. Yıkayıp koysam da uzun süre kaldıkları için giymeden tekrar yıkamayı tercih ediyorum kışlıkları. Kumaş türlerine göre ayırıyorum ve aynı olanları birlikte makineye atıyorum. Kıyafetler için uygun ayarı seçmek, kıyafetin uzun ömürlü olması için çok önemli.
Şişme Mont Nasıl Yıkanır?
Şişme Mont Nasıl Yıkanır?
Birçok kişi şişme montlarını riske atmamak için elde yıkamayı tercih ediyor. Bazıları da hiç uğraşmıyor kuru temizlemeye veriyor. Çünkü şişme montlar doğru yıkanmadığında deforme olabilir, incelebilir ya da içerisindeki pamuk kısımlar bozulabilir.
Şişme Mont Makineye Atılır mı?
Şişme Mont Makineye Atılır mı?
Elyaf şişme montlar çamaşır makinesinde yıkamaya uygundur. Ancak doğru derecede ve doğru sürede! Şişme montunuzun fermuarını çektikten sonra makineye tek başına atmanızı öneririm. Aynı zamanda şişme montunuzu yıkamak için hassas çamaşırlar için olan deterjanlardan kullanmanızı öneririm. Makinenizin hassas ayarında ya da 30 dakikalık kısa programda şişme montunuzu yıkayabilirsiniz.
Şişme Mont Kaç Derecede Yıkanır?
Şişme Mont Kaç Derecede Yıkanır?
Şişme montunuzun deforme olmaması için en uygun sıcaklık derecesi 30'dur. Kısa program ya da hassas yıkamada 30 dereceye ayarlayarak şişme montunuzu gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Dilerseniz şişme montunuzu elde de yıkayabilirsiniz. Bunun için de hassas çamaşırlar için üretilen deterjanları tercih edin derim.
Yıkanır. Ters çevirin. Fermuarini kapatın zarar vermesin makinede dönerken kumaşa. 30 derece 30 dakikalık programda az deterjan koyarak tek başına yıkayın.
En İyi Cevaplar