Ev & Yaşam Koltuk kırlentleri nasıl yıkanır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Açılmayan dikişli koltuk kırlentini makinede yıkasam bir şey olur mu? Güncellemeler+1 yıl Not: eşyalar kiralık 😂 Koltuk kırlentleri nasıl yıkanır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Makinaya at gadası normal programda yıka birşey olmaz. Makina durulama işlemini yaptıktan sonra, balkona as kurusun. Mis gibi olur merak etme sen. 1 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Makinan kaç kiloluk ben yıkıyorum bizim kırlentleri 2 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Hassas yıkama programında, 30 derecede, tek tek yıkarsınız. 2 0 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir şey olmaz atabilirsin. 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Ev & Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. elinle yıka makineye ağır gelebilir suyu çekince 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Makinaya at gadası normal programda yıka birşey olmaz. Makina durulama işlemini yaptıktan sonra, balkona as kurusun. Mis gibi olur merak etme sen.
Makinan kaç kiloluk ben yıkıyorum bizim kırlentleri
Hassas yıkama programında, 30 derecede, tek tek yıkarsınız.
Bir şey olmaz atabilirsin.
elinle yıka makineye ağır gelebilir suyu çekince
Kılıfını çıkar öyle yika akıllı kızım