Şaka yüzünden ayrıldık, ne yapmalıyım?

Sevgilim bana bir şaka yaptı anlatıyorum. 3 gün önce oldu bu olay. Ben buna mesaj attım 5 dakika bir gerçekten ciddi ol bişey konuşacaz dedim. O da madem ciddi olacaz sana bişey itiraf edecem dedi. tamam et dedim. Benim sevgilim var dedi. ben de kim diye sordum sensin diyecek diye bekliyorum. okuldan bir çocuk dedi. aynı okuldayız zaten hala benden bahsediyo sanıyorum. Öyle mi dünyanın en şanslı çocuğuymuş falan dedim. sonra dan anlaşıldı başkasından bahsediyormuş. Önce emin olamadım tekrar tekrar sordum. Bu senenin başında tanıştık dedi. bu sene dediği okul döneminin başında. Seninle sevgili olmadan öncede konuşuyorduk zaten dedi. seninle sevgiliykende konuşuyordum dedi. Onunla sohbet etmekten gerçekten çok zevk alıyorum ama sende iyi birisin dedi. benim kan beynime sıçradı. çok kötü oldum buna kaşarsın sen dedim. Bide or**** dedim. bu bana birden sinirlendi ve dedi bunu bana nasıl dersin dedi. Değil misin dedim. Böyle bişeye nasıl inanırsın dedi. sen söyledin yemin ettin dedim. Tamam ama dedi böyle bişey yapabilir miyim ben hiç dedi. Senden nefret ediyorum artık bir daha konuşmayalım dedi. face'den engelledi beni. sonra gittim konuştum falan buna kendi arkadaşlarından biri sevgilim diyomuş. Kız kızaykenaralarında sevgilim diye konuşuyolarmış. Böyleymiş yani. Çok özür diledim yalvardım ama olmaz diyor. seni affedemem diyor. Ne yapmalıyım? Nasıl gönlünü alabilirim? ve ya gönlünü almasam bile ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl

EDİT: yorumlarınız için teşekkür ederim. ben de sizin gibi düşünüyorum. tamam küfür etmemeliydim ama kendime hakim olamadım. Böyle bir şakanın sonuçlarını düşünebilmesi lazımdı bence.
Güncellemeler
+1 yıl
EDİT: Yeni bir soru daha açıp gereksiz kirliliğe yol açmak istemedim. Peki unutmak için ne yapmamı önerirsiniz. Unutamıyorum çünkü. Her an aklımda. Hep benimle birlikte sanki.
Şaka yüzünden ayrıldık, ne yapmalıyım?