Ayrıldık, şimdi ne olacak?

3,5 aydır devam eden bi ilişkim vardı.herşey çok iyiydi.ama son 2 haftadır aramız hep kötü.bi dargın bi barışık.ben onun bana sevgisinin,ilgisinin azaldığını düşünürken,cuma günü bana sen beni sevmiosun otur düşün pazartesi bana sevdiğimi anladım ya da haklıymışsın de dedi.düşündüm bugün yanıma çağırdım.konuştuk hallettik.ama yine de bişiler tam değil tabi.sonra ben senden biraz dişli olmanı istiyorum dedi.bende hiç öyle değilim,senle uğraşamam deyip güldüm..birden beni kızdırmaya başladı.beni sinir etcek şeyler yapmaya başladı.kalktım şakasına vurdum falan.seni sinir etsem nolcak dedi.giderm dedim.hadi git dedi.bunu gerçekten istiyo musun dedim.hadi git bakalım dedi.oturdum.dışarı çıkalım dedim.hayır dedi.sonra arkadaşları geldi,hemen ayağa kalktı onlarla gitmek için.bende kızdım.bana tokat attı,sen git o çocukla konuş dedi.şok oldum koşarak gittim ordan.aynı sınıftayız,bir yanıma bile gelmedi.son saatti zaten ben hemen çıktım,kampüsten ayrıldım.serviste mesaj attım.bi kaç güzel onu unutmucağıma dair cümle söyledikten sonra kız dedğin gururuyla çekip gitmesini bilicek derdin ya gururumla gidiyorum ben,hep mutlu ol dedim.cevap bile vermedi.istediği ayrılmak mıymış zaten?
Güncellemeler
+1 yıl
o çocuğun yanına git kelimesini beni kıskandığı normal bi erkek arkadaşım için söyledi.o arkadaşım yakın arkadaşımla konuşuodu,bende arkam onlara dönük söylediklerini dinleyip gülümsüyordum.halettiğimizde hahakiki yapmanı sana yakıştıramadım dedi bende oyle yapmıodum,dnledm gülümsedm güldüğümü bile görmedi dedim.
Ayrıldık, şimdi ne olacak?