1 ay önce tanıştık ve hızlı bir ilişkiye başladık.
Hatta o kadar ki Ağustos ta nişan yapmaya bile karar verdik..
Kendisi 35 ben 38 yaşındayız. Aşırı derece Trip ve hassas tavır ve düşüncelere girdi sürekli. Her defasında alttan almaya çalıştım. Her defasında teskin etmeye çalıştım. Kendisi çalışmıyor ama ben hafta içi her gün sabah 7 de kalkıp işe giden akşam yorgun eve dönen biriyim. Dün görüşmek istedi iş çıkışında ama ben hem saatinde almam gereken ilacımı evimde unutmuştum hem de bir önceki geceden dolayı aşırı yorgun ve uykusuzdum. Bu gün değil aşkım ama yarun görüşelim dedim. Bozuldu…
Akşam evde ilaç aldıktan sonra uyuya kalmışım, bu aradı beni soğuk bir ses tonu ile, ne oluyor neden aramıyorsun gelmek istesen gelirdin v. s.. Sonra dayısının kendilerine misafir geleceğini ve konuşamayacağını söyledi misilleme yapıyordu aklınca. Bende dayın evde de olsa bir odaya geçip ya da balkona çıkıp konuşabilirsin dedim. O da hayır diye diretince bende hayırdır gece dışarı mı çıkacaksın başkaları ile mi görüşme peşindesin hayırdır dedim kıskançlıkla.. O da dayısının videosunu göndererek geldiklerini ve belki utanmam gerektiğini söyledi. Ben de kendisine utanacak bir şey yapmadığımı, buna kendisinin mahal verdiğini söyledim. Sonrasında bir anda instagramdan sildi, whatsappta profil resmi kayboldu ama yazışmaya devam ettik. Bittiğini söyledi ben de bu kadar kolaysa bitsin hiç durmasın dedim. Sonrasında ben de onun telefonunu sildim ve kendisini engellediğimi düşünerek, Engellemene gerek yoktu sana dadanmam, yazık sana diye son mesajını attı ben de onun üzerine cevap vermedim.. Sonrasında instagramdan whatsapp tan her yerden engelledi.. Kesinlikle aramadım aramayacağım da…
Bu duruma yorumunuz ne olur arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Geri harisisiniz, yeni başlamış ilişkiniz.. anlaşmazlıklar, tartışmalar oluyor.. hemen her şeyde ayrıldık, bitti, engelleme falan yapmayin..
Evlenince napacaksinız?
Gece, gündüz konuştugun biri hemen silinmez.. daha çok tartışır, çok küsersiniz...
Öyle, böyle iliski oturcak.
Zamanla anlicaksiniz birbirinizi
Biraz özleyin.. eskisinden iyi olacak
Ben engellemedim, kendisi engelledi her yerden...
O geri gelir.. gelecek... insan silmek kolay değil
1 ay içerisinde çok hızlı yol aldık, çok şey yaşadık, ileri boyuta bile geçtik... Birlikte uyuyup birlikte uyandık, buna rağmen engellemek ve bitirmek bu kadar kolay mıydı , çok üzgünüm kafaya çok taktım ne bağırdık ne hakaret ettim ne de ona kötü davranmadım nasıl oldu da bu oldu aklım almıyor
Her şey hizli artik.. sevmek sevilmek... sevmek hızlı olunca.. ayrilmakta hızlı oluyor... toksik olmamali... senin bileceğin bir şey bu.. geri geldiğinde kabul eder misin? Elbetre edersin.. alışkanlıklar hemen bırakılmıyor... sana diyim.. çok geçmeden yine küsme tartışma olacak.. yine ayrilacaksiniz.. Sevgi huzur vermesi gerekirken... bizdekiler kanser ediyor...
Şu an tek üzüldüğüm yüksek ihtimalle umrunda bile değil, hatta unuttu bile...
Unutmak kolay değil.. eminim oda üzülüyordur
inşallah öyledir yoksa gerçekten kendimi bir erkek olmama rağmen çok kötü hisedeceğim. Çok teşekkürler yorumların için
Elbetye kötü hissetmen çok normal... o senin sevgine inaniyor ve ondan boyle rest çekiyor gelecek eminim..
Rica ederim.. her şey haolur... oylanmak için. Beklemek yoruyor biliyorum... diziye başla çok iyi geliyor...
Hayırlı günler
Çalışıyorum maalesef sabah 8 akşam 6 en azından çalışarak kafam dağılıyor ama ayrlık çok yeni olduğu için maalesef gözümün önünden gitmiyor...
Her yerden engellediği icin muhtemelen ona ulaşmanı bekliyor... biraz daha bekle seviyorsan fake aç yaz... böyle bitmemeli de.. bu kadar kolay olmamali de
siniri 1 gün en fazla 2 gün sürüp normale dönüyordu hep.. bu sefer de öyle olacak muhtemelen onun için bir kaç gün geçmeden aklı başına gelmeden ulaşmayacam kendisine...
Yokluğuna alışmamasjna musade etme... bekleyen her şey soğur
1-2 günde soğur mu dersin
Soğumaz... ama çok yıpranır bu ilişki
Hislerine güvenir misin? Sence ne olacak bizim durumumuz? tamamen kapanıp gidecek mi :(
Her seye böyle çabuk bırakıp gider mi?
Çabuk giden geri gelir merak etme
Sinirlenip aniden köpürüyor sinirlendiği zaman yıkıcı oluyor hızlı bir şekilde. Ama 1 gün sonra 2 gün sonra normale dönüyordu hep...
Burcu ikizler mi jsjsjn... bugün kaçıncı gün
Benim burcum ikizler , onun oğlak bu gün 1. günümüz :D
Oğlaklarla nasil anlamiyorsunuz... dalgamı geçiyor ciddimi anlayamiyorum ben...
Neyse daha bugun birinci gün aksama yazar... baktin yazmiyor yarin kesin yazar
Olmadi sen yazarsın
*Anlaşıyoraunuz*
teşekkürler dert ortağım :)
Rica ederim gelirse.. haber et😂
Ederim mutlaka çok sağoll
Anlayışsız bir insanla ömür geçmezdi zaten. İyi yapmışsın.