nasıl olyor anlamyorum ben daha fazla düşünyorum kızı o hiç bişey düşünmeden terk etti ( aldatmadım yalan söylemedim vs)
biraz ilgisizdim bir süre
biraz ilgisizdim bir süre
Zarı aldığınızda köle gibi kullanabileceğinizi ve ilgisizliğinize katlanılacağını sanıyorsunuz demi. Kimse kimseye bir zar için köle olmaz. Keşke böyle birşey yapmasaymış senle. "Çok üzgünüm beni bıraktı" diyeceğine "Bekaretini be almıştım nasıl oldu da terketti" diyorsun. 5 yıl bu zihniyete nasıl katlanmış o ayrı konu.. İbret alın namusunuzu koruyun kızlar...
bnce haklısın yüzde yüz hemde
al işte sizin tek değerliniz o ufacık zar demi? kız için çok önemli bir şey olmayabilir. işte sırf onun ilkiyim diye düşünen erkekler yüzünden nefret ediyorum cinsellikten. sen onun ilkiyim ne yaparsam bırakmaz beni şimdi diye düşünüp kızın hayatını zindan etmişsen o da gider. Mağdur gibi yazmışsın ama bir de o kızdan dinlemek lazım seni.
dul kızlarla evlenenler var amele beyınlılık etmıssın. Kızın bekaretını aldım nasılsa bıyere gıdemez dusuncesı elinde patlar adamın boyle. 5 yılın gitmiş. zor bir durum ama haketmıssın kanımca.
ulan neyi hak ettiğimi nerden bilyosun malmısınız anlamıyorum ki burda yazanı okumadın mı ben kızın bekaretini aldım ohh nasıl olsa rahatım mı diyorum kekoo . yalan söylemedim küfr bile etmedim lan kıza
kaardeşim bu işler öyle değil..sen ilgi de gösterseydin gidecek olanı durduramazsın değil zarını istersen ciğerini al...giden gider dostum takma kafaya
Cevap
9Cevap
Erkeğin cinsel isteği=Kadının ilgi isteği, kıyaslayabilirsiniz
Kadınlar ilgiyi çok önemserler, sizin şahsınız adına çok basit bir kavram onlar adına hayat payandası olabilir.
Niçin ilgisizdiniz?
ailesi yüzünden çok soğudum hiç iyi davranmyorlardı ama kıza anlattım hatamı kabul ettim ve sonra normale dönmüştük
Özür+normalite, sonra mı 4 ay? Niçin
kızın kafısını karştrdı ailesi arkları bir ablası var o prof destekde aldı koptu gitti benden . şimdi nerdeyse 4 aydr ayrıyz
Bu "biraz" ı sizden öğrenecek değiliz. Telefon : haftada bir, sms ? o ne ki ! Güzel sözler ? hiç yok.
Bir kadına ilgi göstermek için kuzu metodunu kullanmalıydınız.
Bekaretini alabilirsiniz ama ruhunu asla.
doctorgraham konşyrsun ama bilip bilmeden konşyorsun . haftada bir sms ne demek kardeşim biz nerdeyse haftanın 4 günü birlikteydik
Dalga geçtiğimi anlamayacak kadar toysun.
kıza ilgisiz davranırken aklın neredeydi peki? hep benim kalıcak sandın değil mi yanılmışsın işte gördüğün gibi
herseyde biraz kendini buluyosun
kıza neden ilgisiz olduğumu sor önce sonra yargıla .
nedenmiş?
ailesi yüzünden ailesi bana neler yaptı bilmyorsun
okey
o zaman soruya detaylarını yaz da bir daha ona göre yorum yapalım
siz kendinizi ne sanıosunuz ya.. bizi mal gibi görüosunuz..size önüne gelenle her haltı yeyip kızlığını vermeyen biri lazım..
Ulan bizimkide cok ilgili davranip onu sıkmısım diye ayrildi zalimsin hayat
garip ya hayat
şu kızları artık bir mal gibi görmekten vazgeçin bence. "Üstelik bekaretini ben aldım " cümlesinde ki şaşkınlıkta ne ?! Sahibi oldun sanki !
bu kdr gaza gelme sebebin nedir
Abi insanlar ne hale gelmiş yaa cok yazık...söyleyeceğim söz evlenmeden bekaretini verenlere ve alanlara:insan bu dünyada şerefi ve namusu için yasar siz ne için yasıyorsunuz merak ediyorum
sen mi namus otoritsi oldun lan
evet ben oldum zoruna mı gitti
helal sana devAM et
İlk erkeği sensiz diye seni terk etmeyecek diye bir kaide yok olur öyle şeyler
İlgisizlik büyük bir sorun. Belkide sevgisi bitmiştir soğumuştur üstelik 4 ay olmuş hiç mi aramadı ?
yok aramadı artık bittimi diyorsun yoksa özlemi artarmı
Bence bitmiş 4 ay sonuçta hiç aramamış bile sevse gerçekten bu kadar dayanamazki bu saatten sonra dönsede boş kaldığından döner bence
Özler belki 5 yıl sonuçta ama dönmek için bir sebep olucağını sanmıyorum eğer eski bağlılığı sevgisi yok
hmm anladım peki o halde bitti diyelim ne diyim
Geniş bir kız ise bunun bekâretle alakası yok dostum.
değil işte geniş onu anlamyorum bana giderken kimseyi istmyorum artık falan dedi kendime yanlız bir hayat çizyorm dedi
bekaretini aldın diye senin mi sandın?
evet
yanılmışsın.
neden
devir böle kardeş diktiririm zihniyetindedir işte sorunumuz bu o şeyleri yaşadıktan snra bitiyor duygular razı gelmiyor allah
ulan aynısı benim başıma geldi şansa bak bizde ki normal de erkek kaçar. kaçmadık diye mi böyle oldu anlamadım.
diktirebilir herşeyn bir çaresi var.
mesele o değilki nası yapck birdaha aklına gelmicekmiiym
aklına gelmemşsnki sna hç ulaşmadı
hadi ya peki o halde
Kürkçü dükkanına geri gelir
eminmisin 4 ay geçti nerdeyse
pkii
ne ed ne yap o kızı tekrar kazan
denedim olmyor ki istemyor
dolduruşa geldi kız ben pek bişey yapmadım
durdu işte kız acaypi gaza geldi ve gtti
yok görmyorum
var herşeyi denedim kız istmyor kardeş 4 ay geçti nerdeyse kendi dönmesi gerekyor ama dönmedi artıkda dönmez herlde
kızı ilgisiz bırakırsan oda seni bırakır
Ne oldu reis sonuç geldimi kız
ne zaman ayrıldınız
4 aya yaklaştı
o zaman ona hoşça kal de.
artık dönmezmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar