Sıkıntılı zamanlar geçirdik ama 2 ay önce tartışmamızda birbirimizi kırdık ve beni terketti. Evlilik niyetimiz vardı ona göre hayatımızı düzenliyorduk ama birden bire ortada kaldım. Boşlukta gibiyim. Onu özlüyorum acı çekip ağlıyorum. Hatalarım var bunlardan ders aldım onu göstermek istiyorum ama numarasını değiştirdi msn engelledi. Ona ulaşamıyorum. Ablasına mesaj atıyorum tehdit ediyorlar beni. Korkum yok ama ona kendimi geliştirdiğimi hataların tekrarı olmayacağını gösterip tekrar kalbini kazanmak istiyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılbıse yapma bekle ozlesn esek gıbı gelır benimde 14 senelık sevglm soz kesecekken terk ettı numarayıda dgtrdı gıttı gelmez artık. ustune bı cay ıc cok sevıyor ıstıyorsan Rabbıme dua et baska bır sey yapamazsın sahsı onerım asla arama sorma ozlesın ozlerse doner bır tekkk ozlemezse donsede bı ıse yaramaz zaten o kız unutmaya bak ne kadar ugrassanda unutamazsın ama oyle
sunu cok duymussundur hayırlısı olsun :) ben bunu demıcem tek dıcem sana ne desem boş111 Yorumla- +1 yıl
ben onunla sevgili olabilmek için 1 sene bekledim. Onun kararları yüzünden sevgili olamamıştık. En azından terketti diye 1 sene beklerim. Bana bu yakışır. Herkes sever ama beklemek çoğuna zor gelir. Ben yinede bekleyeceğim. Beklediğime değecek mi? Bunu Allah bilir ama severken birden unutmak hayatından çıkarmak bana pek mantıklı gelmiyor. Belki gurur yapıyor ama ona ulaşıp hatamı telafi edemedikten sonra neyin gururunu yapıyor bilemem. Kendi seçimi sonuçta ayrılmak
- +1 yıl
senınle aynı acıyı yasıyoruz kendı ayrıldı, ulasılmıyorlar kı konusup hatamızı anladıgımızı anlatalım, ben 14 sene bekledım tam resmıyet oncesı ayrıldı askere boyle gıdecegım dusunsene benı nobetler bıtmez geceler gecmez kafamda bu sorular varken, sevdıgını baskasyla olamayacagını soylerken ayrılana da bırsey demem. yasadıgım acıları Rabbım bılıyor onun adaletıne sıgınırım kımsenın yaptıgı kımseye kar kalmaz
- +1 yıl
Evet ulaşsalar zaten kendimizi anlatıp hatalarımızı telafi edeceğiz. Allah'tan askerde değilim. Öyle olsaydı zaten çoktan hakkı rahmetine kavuşmuştum. Sevdiğim insan şu anda başka biriyle de olabilir bunu bilemem ama Allah yukarda. Eğer ki başka biri için terkettiyse veya 5 seneyi birden silip başkasını bulduysa hakkımı helal etmiyorum ona.
- +1 yıl
ben 3 kere denedım öldürmeyan Allah yaşatıp daha iyisini verip seni sevindireceğini müjdelemiş, ben eger donmezse baskası bıle degıl kıl kadar hakkım varsa haram edıyorum, kaldı kı 14 senem var onun ıcın neler feda ettım hayatmdan ortada bu kul hakkı var ahımı aldı Allaha havale ederıım o en ıyı sekılde adaletı bulur
- +1 yıl
aynıyııııııııııııızzz sana onerım sunu yap dua ederken namazlardan snra kapan secdeye de kı : Ya rabbım gonlumdekını hakkımda hayırlı kıl, onu bana gerı donder !
- +1 yıl
İnanırmısın hep diyorum bunu. İnşallah bunca senenin emeği böyle acı bir olayla yerle bir olmaz ikimiz içinde. Senin 14 sene bir de. Herşey bu kadar kolay olmamalı. O olmadıktan sonra bu dünyadan vazgeçip diğer taraf için ibadete daha fazla yönelmeyi düşünüyorum. Bu dünyanın çivisi çıkmış çünkü. Onu görüyorum
- +1 yıl
senle ne kadar aynı sylerı dusnuyoruz ve yasamısız ya. ben omrumde etmedgm duayı namazı kıldım her seyde bı hayır vardır Bu vesıle ıle bende manevıyata yoneldım ancak o da olsaydı sımdı ynmda ne guzel olurdu ya
- +1 yıl
Evet, bende hep bunu düşünüyorum. Allah belki sevdiğimizi bizden aldı ama bize onun sevgisinden daha kudretli Allah sevgisini verdi. Keşke oda yanımda olsaydı da birbirimize olan sevgimizle Allah'a sığınıp daha çok sevseydik yüce yaradanı. Umarım geri dönerlerde bizim gibi doğru yolu bulup, bizim vasıtamızla Allah'a kavuşurlar ve bizim değerimizi anlarlar
- +1 yıl
ualn senı harbı sevdımha ne dusunduysem aynılarnı snde dusunuyorsun, uzucu olan ne bılıomusun belkı ıkısıde donmeyecek ama Allah zulmetmezmıs kullarına sadece ımtıhan bu daha ıyısını bızı daha cok sevecek daha guzelını belkıde daha olgun bı ınsanı verecek sabret.
bak bı ayet sunu der: supesız kı bız sızlerı canlarnzdan mallarnzdan urunlerınzden ve sevdıklernızden ımtıhan ederız, ey muhammed sen sabredenlere mujdele...sabret kardesm sabret - +1 yıl
Sabretmek, Allah'ın kullarına verdiği en büyük müjdedir zaten. Beklemekten başka çaremiz yok. Yaşım belki çoğu insanlar için küçük olabilir ama düşüncelerim yaşımla aynı değil. Olgun düşünmek önemli bu konularda. Zamanında Peygamberlerimiz çok acı imtihanlara tutulmuşlar. Ettikleri tek laf 'Bana Allah Yeter' olmuş. O yüzden gelende Allah'tan gidende Allah'tan. Elbet hakettiğimiz hayata er yada geç kavuşacağız. Dua etmek yapılabilecek en büyük sabırdır.
En İyi Cevaplar
kimi çok SEVERSEN onu senden alırım der ALLAH ve devam eder... onsuz yaşayamam deme onsuz da yaşatırım... düşmem dersin düşersin , şaşmam dersin şaşarsın, öldüm der durur genede YAŞARSIN..!
Hz. Mevlana...
sabrediceksin sadece dua edip sabrediceksin hakkın da hayırlı bi insansa el getirir sel getirir yel getirir.. yok değilse senin bile olsa el götürür yel götürür sel götürür...25 Yorumla- +1 yıl
Zaten dua edip uğraşıyorum. Eksik yapmıyorum. Boş boş dua edip beklemiyorum. Sadece uğraşıp da duayı etmiyor gibi bir durumumda yok. Allah'tan gelen herşeyi kabul ediyorum zaten. Ders almaya bakıyorum. Dersimi aldım zaten. Ona göre yapacağımıda yaptım. Tedavimi oldum. Devamda ediyorum. Ama zor zamanımda yalnız kalmak canımı çok yakıyor. Bana dua edin arkadaşlar.
- +1 yıl
Allah yukarda ben hep dua ediyorum benim gibi acı çeken varsa, sevdiğinden ayrı varsa, haksızlığa uğrayıp yarıl yolda kalan herkesin yardımcısı olsun istediklerini hayırlı eylesin diye dua ediyorum. Umarım herkes istediklerine hayırlısıyla tez zamanda kavuşabilmeyi nasip etsin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılseviyosan cık karşısına tut elinde seni seviyorum kızım bırakmıcam seni de cok değiştim hatamı anladım özürdilerim affet eğer sende hala seviyorsan konuşalım aşalım de..
120 Yorumla- +1 yıl
Bu dediğini başta yaptım ama kavga yeni olduğu için hiç bişey demedi. Okullar açılsın arkadaşlarından yardım isteyeceğim yine. Onlardan başka ona ulaşabileceğim bir durum yok. Evinin önünde beklerim normalde ama oturduğu yer ve ailesine gidecek laflar yüzünden yapamıyorum. Ailesi rezil olsun istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl0bence arkadaşlarından yardım isteyip dahada küçük duruma düşersin her ne olursa olsun sonuçta onun arkadaşları ve onun menfaatine oynayacaklar biraz ulaşılmaz ol birazda hala sevdiğini göster böylece seni merak etmeye başlar ve sana karşı hala bişeyler hissettğini anlar eğer gerçekten sevdiysen asla unutamazsın eğer oda gerçekten sevdiyse karşında kim cıkarsa cıksın hep onun gibi olmasını beklersin bişekilde gönlğnğ tekrar fethetmelisin..
- +1 yıl
Sevdiğimi görmesini istiyorum ama bunu gösterebileceğim kimse yok etrafımda. Kendisi benden uzak durdukça nasıl sevdiğimi, onu beklediğimi ve hatalarımdan ders alarak onu mutlu etmek istediğimi nasıl anlayacak? O yüzden arkadaşlarıyla iletişime girmeye çalışıyorum. Gerçekten zoruma gidiyor bu yaşananlar. Çünkü abartılacak bir durum yoktu.
Cevap sahibi+1 yıldemekki o ana kadar dolmuş kız onun hala sevdiğinden eminmisin bi onu denesene eğer hala seviyosa hergün cık karşısına çiçek al yolla biraz jest yap ki arkadaşlarıda görsünlerki desinler kızm gerçekten seviyo böyle cocuk kaçmaz ne bilim kızların en etkileneceği şeylerden yap ama umut yoksa hiç uğraşma değmez cünkü tekrar kazanamazsın
- +1 yıl
Şu anda yanında ablası var. Memleketten gelmiş sırf bu saçma olay yüzünden ve bayram zamanı olduğu için. Ablası aklına giriyor. O yüzden böyle belkide ama ben yapacağım herşeyi yaptım. Üni. açılınca belki biraz daha bişeyler yaparım ama şu anda zor. Severken bu durumlara düşmek çok saçma. Ortada aldatma yok çünkü. Biz birbirimizi çok sevdik. Aramızda ego denen bişey yoktu. Şu anda ne hissettiğini bilmiyorum ama zamanla beni tamamiyle unutmasından korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılo zmn üni açılmasını bekle ne kadar zaman geçti ayrılalı..
- +1 yıl
2 ay geçti. 2 ayda bir kere arayıp hal hatır sormadı. Biz kavga ettiğimizde en fazla 3-4 gün konuşmazdık. Ama o arada bile günaydın nasılsın diye sorardık birbirimize. İnsanlar zamanla değişiyor. Oda değişti bana karşı. 5 seneyi birden silip atacak kadar değişti hemde. Geri dönerse kabul ederim niye etmeyeyim? Seviyorum sonuçta. Onunda hataları oldu. Ama hataları beraber aşmadıktan sonra sevginin ne anlamı kalır ki?
Cevap sahibi+1 yılkatılıyorum ama belliki herşeyiyni değiştirmis seni kökten silmiş yada silmek istemiş 5 yıl dile kolay ama karşı taraf vazgeçtiyse sen istediğin kadar yırtın bnce bunu öğrenmelisin bi şekilde
- +1 yıl
2 ay boyunca 1 kere telefonda konuştuk. Beni sevmediğini istemediğini söylemedi. Sadece okumak için istanbuldan memleketine yatay geçiş yaptığını söyledi. Ben baktım araştırdım ama gitmeyeceğini öğrendim (okulun kendi sitesinden). Yalan söylemesini anlamıyorum ama belki denildiği gibi burnumu sürtmek istiyor olabilir. Zamanla göreceğim
Cevap sahibi+1 yılburnunu sürtmek istese yinede bi açık kapı bırakırdı ama tüm kapılarını kapamış bi çelişki oldu bnde doğrusu..
- +1 yıl
Bende de var o çelişki. Ne yapmaya çalışıyor bilmiyorum. Hasta oldum onun yüzünden. Ailem biliyor neler çektiğimi. İnsanın ilk aşkı unutulmazmış. Ben onu hayatımın sonuna kadar yanımda görmek istedim. Ciddi düşündüm. Ama o bir çırpıda 5 seneyi sildi. Pişman olur mu bilemem. Ama zamanla göreceğim bunuda.
Cevap sahibi+1 yılah bilmem mi bnde cok dertliyim ama ne derdime çare bulabiliyorum nede kimseye anlatabiliyorum anlamıyorlar sorunu deliler gibi seviyoruzzz ama:"(
- +1 yıl
Valla ben onun sevgisinden emin değilim şu anda :( sevseydi çözüm yolu bulurduk. Böylesine gitmezdi. Ama gitmekle kalmadı 5 seneyi yıkıp da gitti. Medeni insanlar gibi konuşup ayrılsak bu kadar gücüme gitmezdi. Çok acı veriyor böylesi. Ben ne güzel hisler besliyorum ona karşı, o bana karşı ne duygular içinde kimbilir :(
Cevap sahibi+1 yılarnızda farklı şeyler olmuşmuydu be ruhsal doyum gibi
Cevap sahibi+1 yılistersen özelden bi konuşalımmı
Cevap sahibi+1 yılyok yazamadım kapalı
Cevap sahibi+1 yılyine yazamadım kabul etmiyor yeni üyeyim arkadaş olmamız gerekiyor istersen sen mesaj at oradan devam ediim
+1 yılsen yapacağını yapmışsın baksana onlar sana inanmıyorsa .. yapıcak bşy yok bnce sen yoluna o yolu ... Allah kolaylk versinn
04 Yorumla- +1 yıl
boşver o zman dnemeye deymez baksana sana baktığı bile yok artık boşver
- +1 yıl
Doğru olabilir. Ama 'boşver' kelimesi bana uygun bir kelime değil. Boşvermek yerine savaşmayı tercih ediyorum. Tabi gücüm tükenene kadar. Kendime belirli bir zaman verdim. 10 ay daha bekleyeceğim. Sonrasında uğraşmayacağım. Ama o benim ilk aşkım ve ondan başkasını bu denli sevemeyeceğimi bildiğim için kendimi başka kollara atmayacağım. Ya o olacak yada yalnız kalacağım. Bu kararım kesin
- +1 yıl
peki sana kolay gelsin ...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
Çok fazla bir secenegin yok kadınlar erkekler gibi degildir aslında sert ve gaddar olanlar kadınlardır.Bence sadece bekle bişey yapma gelirse gelir gelmesse hayatına devam et
03 Yorumla- +1 yıl
Çok büyük günahımı aldı. Vebalinden nasıl kurtulacak bilmiyorum ama beni böyle çaresizce bırakıp gittiği için ona karşı bir güvensizlik hep olacak. Belki gelirse kendi düzeltebilir bu durumu. Çünkü 5 gün veya 5 ay değil. 5 sene. Bir çırpıda silinip atılacak bir durumda yok ortada
başka biri varmı onu araştırmalısın bence. bana öyle geldi çünkü. ayrılınca seninde aklına direk yaptıgın hatalar gelmiş kendince bir suçluluk duygusu oluşturmuşsun kafanda duygusala bağladıgın için.
00 Yorumlabelki affedilmicek bişey yaptın. tek taraflı bakmamak gerekir. kızın gururu belki çok kırılmıştır.
02 Yorumla- +1 yıl
Gurur kıracak bir şey yapmadım. Kavga ettik doğrudur ama o ne verdiyse kavgada bende onu verdim. Bunca zaman ikimizde birbirimizi alttan alarak konuyu çözüme bağladık. Ama bu defa ikimizde almayınca bu duruma geldi. Asıl benim gururum kırıldı ama sevdiğim insan olduğu için gururumu düşünmüyorum şu anda
+1 yılonu sana karşı bir set örmeye zorlayacak kadar ne yaptın
05 Yorumla- +1 yıl
Eskilerden konuşulmasını sevmem. Heleki konu benim için önemi olmayan bır kızsa. Lisedeyken sevdiğim kızdan önce başkasıyla çıktım. 1 hafta sürmedi. Benim yakın bir kız arkadaşım vardı. Kardeşten öteydi. kardeşim dediğim kızla aramı bozdu o 1 haftalık. Bende bundan 3 sene önce o kızla konuşup doğruları öğrenip kardeşim dediğim kızla aramı düzeltmek istedim. Ama bunu sevdiğim yalnış anladı. Kızla konuşmadım ama sevdiğim aklında onunla yatacağım diye bir durum oluştu. Bende buna kızdım ve bağırdım
- +1 yıl
yanlış anlaşılmalar nelere yol açıyor, yarabbim... geçmişte 5 yılınız var, hayalleriniz var. bunların hiç biri kumdan kale değil yani olamaz... sanırım seni süründürmek istiyorlar biraz. araya birilerini sokman şart olmuş, ortak bir arkadaşınız gidip konuşabilir. ağzı da laf yapması lazım elbette... ablasının suyuna gitmeye çalış, yalvar gerekirse ve bir yüzyüze buluşma ayarla ama pes etme amacın gerçekleşene kadar... yüz yüze geldiğinizde daha rahat iletişim sağlarsın.
- +1 yıl
Tek derdim o zaten. Yüzyüze konuşmak. Biliyorum ki karşımda duvar olsa ben o duvarı konuşmalarımla yıkarım. Gururum kırıldı. Bunca sene sevdim ayrılma nedeni bu mu olacaktı? Ben onu başkasıyla düşünemezken o bana nasıl iftira attı. Olsun umrumda değil. Başkası yapsa affetmem ama sevdiğim insan yapınca gururumu asla düşünmüyorum. 5 sene insanlar neler paylaşıyorlar. Bence bunca senenin hakkı bu olmamalıydı. Ortak arkadaşları bile ablası engelliyor. O kadar karışıyorlar ki anlatamam
- +1 yıl
işin zor canım kardeşim ama önemli olan, zoru başarmak... öncelikle bu aracılığı kim yapabilir bunu düşün . ablasının taraf değiştirmesini "senin yanında yer almasını" sağla...
- +1 yıl
İşim zor ama sevgim var. Zorluklar asla yıldıramaz beni. Sevip beklemeye devam edeceğim. Kızın ablası sonuçta. Asla benim tarafımda olmaz. Adalette böyle değil mi zaten? Parası olanlara adalet güzel. Sevdiğim kızın ablası benim tarafımda olacak bir insan değil. Kimden yardım istesem ablasının engel olduğunu söylüyor. Ablası benim hakkımda kötü şeyler söylüyormuş. Ne hakkı varsa? Yazık oldu anlayacağınız. Kim bu devirde böyle sever de bekler? Gurur yapmıyorum seviyorum
Sirkelenip hayatına devam etmelisin. onu kazanamazsın artık o bitirmiş çünkü seni
01 YorumlaKendi hayatını yaşa.Ondan sana birşey olmaz.Onunla mutlu olman mümkün değil.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgünseli deniz- kalp ağrıısı evini biliyorsunudur git onunla karşılaşmayı bekle konuşmaya çalış
03 Yorumla- +1 yıl
Gittim bekledim ama tek başına çıkmadı hiç bir zaman. Ablası vardı yanında. Heralde kardeşinin aklına girip tamamiyle uzaklaştırmak istiyor benden. Yoksa yüzyüze görüşsek ben söyleyeceklerimi söyleyip özür dileyip kenara çekilcem. Telefonda 1 kere konuştuk onda bile yanında ablası ve annesi vardı. Beni sevmediğini- istemediğini söylemedi. Sadece kızdı ve başka ile yatay geçiş yaptğını söyledi. Ama yalan söylediğini araştırıp anladım. Durum bundan ibaret
Cevap sahibi+1 yılo zaman ailesi istemiyor
Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı. eğer seni halen seviyrsa bigün oda bunu anlar..
01 Yorumla- +1 yıl
Onunla çok zor zamanlar atlattık. Birbirimizin yanında olduk 5 sene. Ama tam sıkıntılar bitti derken bu defa terketti ve sıkıntılar onun yüzünden devam etti. 2 ay geçti bir tek haberini alamadım. gittim takip ettim onu gördüm ama konuşamadım. Çünkü dediğim gibi kavgamız daha tazeydi ve daha çok uzaklaşırdı benden.
Hayatına devam et unut onu
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem