Gizli Üye(36-45)+1 yılEminim o adamin sorunlari vardi,senle o beraber hayaller kurdu,zaten sadece siz mutlu olmak isterseniz genelde,azacık huzurunuz bozulsun,hemen postayi koyuyorsunuz.Ve eminim ki hayalleri,umutlarini yitirmissin adami,adam olmuyorsa sen adam edeceksin.Düzgünce gerektiginde madem seviyodun.
Yanliş söyle birsey soyleyim,birde takintili deme o seni çok sevmis,bir iliskide yalanda olabilir,sonra birbirinize karsi saygisizlik da yapmis olabilirsiniz,bunu düzeltmek yerine neden baska adimlar attin.
Ve ayrica bir tek siz mutlu olmak isterseniz,karsi tarafi hic dusunmessiniz,rahatssiniz kafaniz,laylaylom sunuz,ama sizlere ne lazim biliyormusun ?
(Sizi kullanip,sizi kenara birakip,terk edicek degisik degisik,fanteziler le kendinizi mutlu eden lazim bence.) Ve sonra da siz feryat edersiniz.41 Yorumla
Soran+1 yıldediklerinin hepsini yapmadığımımı sanıyosun onu adam etmek için ne kadar uğraştığımı yukarda Allah biliyo onu düzeltmek için kaç kere uğraştım ondan kaç kere küfür yedim hadi kızım dayan dedim çünkü seviyodum anlıcağın hiçbir çabam sonuç vermedi, yalanıda benden gizli face açıp ilişkisi yok yazıyodu asıl ayrılık nedenim bu bide yalanını bişey olmamış gibi düzeltmeye çalışıyo ve bir sürü daha neden var saysam saymakla bitmez artık yoruldum ve ayrıldım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapacağın tek şey var ve basit , o seni ne kadar kovalarsa sen o kadar kaç , onu görmemezlikten duymamazlıktan gel.
Süreklü mesaj atıp arıyor mu ? Sadece bir kere sevgilim var ve bir daha asla sana cevap vermiyeceğim de. Bırak arasın mesaj atsın tonca, hiç cevap verme hiç.
En fazla 2 hafta sonra ümidi kesip susar mesele cevap vermemekte.
Sen nolur pesimde kosma diye ufakta olsa yazıyosan cocuk yazmakta haklı zaten.11 Yorumla
Soran+1 yılayrılalı 5 ay oldu ilk başta peşimi bırak diye yazıyodum ama artık yazmıyorum bu seferde yakın arkadaşlarıma sarıyo beni soruyo benim telime mesaj atıyo ama ben hiç cevap vermiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbin, erkek kuzenın, erkek yegenın, dayın,amcan enısten vs erkek olan bır akraban yok mu hıc? Anlat ona bu p* temiz bir dayak ceksın görsün gününü.
Yoksa bunlar cıdden haktan hukuktan savcılıktan vs anlamıyor. Bılıyorum.03 Yorumla
Soran+1 yılabim kuzenlerim varda onlara söylesem ortalık iyice karışır ama tek çare onun abileriyle konuşmak umarım işe yarar
Cevap sahibi+1 yılKarıssın onlar halletsın senı yalnız sanıyor nasılsa söyleyemez dıye üstüne gelıyor.
Soran+1 yılofff yaaa
+1 yılBenimde başımda böyle bir dert var sadece Bir kez buluştuk Görünüş olarak beğenmedim benden kısaydı hala daha çok ısrar ediyor ama bizim orada bir geleceğimiz yok sevgilim var diyorum yine de inandıramiyorum yardım edin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
+1 yılsıkılır bırakır erkek öyle yapar biraz daha fazla aşkın ne demek olduğunu bildiği için son bir umut cırpınır gariban.. kızlarda başım dertte diye dert yanar..oysa sevgiliydik sevdik ben hemen caydım o pes etmedi demek daha kolay olsa gerek..
15 Yorumla
Soran+1 yılben onu çokk sevdimm ama o adam olmadı adam olsaydı zaten ben onu asla bırakmazdım yalanlar vardı saygısızlık vardı yani bir ilişkide olmaması gereken şeyler vardıı şimdi bana hakveririsn
- +1 yıl
evet sana hakveriyorumda sen bana ekse vermesen iyiydi bu yüzden yorum yazmaktan soğuyacağız... sorunun açıklamasında yazsaydın ya ayrılma nedenimiz serefsizlikleriydi diye.. iki satır açıklama yapmıyorsunuz bizde okuduğumuz kadarıyla anladığımız kadarıyla yorum yapıyoruz..
Soran+1 yılhaklısın işte moralim bozuk ne yaptığımı bilmiyorum
- +1 yıl
:( eksi verdikten sonra ne kıymeti kaldı benide üzdün şimdi beraber üzülelim..
Soran+1 yılniye üzüldün ya üzülmee boşver
+1 yılbir zamanlar deli gibi sevdiğin adam şimdi nasıl oluyorda böyle kafasına sıkmaya keşke diyecek kadar birilerine dövrütecek kadar iğrenç biri olabiliyor..! anlamıyorum sizi bir türlü..
08 Yorumla
Soran+1 yılama sevdiğim sonradan adam olmayan bambaşka biri olan bir adam için değerr hem zaten onun için elimi kana bulamam bile
- +1 yıl
bu ilişkide yanlış giden bişeyler olmuş. ve eminim siz oturup sorunun ne oldugunu hatanın kimde olduğunu konuşmadınız bile.. çocuk sana derdinin ne olduğunu anlatamadı çünkü sen onu dinlemedin. numaranı değiştirdin.. sana derdini anlatabilmek istiyor sadece.. yanlışmıyım..?
Soran+1 yılyanlışsın oturup herşeyi konuştuk ilişkide yalan vardı saygısızlık vardı bir ilişkide olmaması gereken herşey vardıı sorun tamamen ondan kaynaklanıyo benden yana sorun yoktu onu benden başk akimse çekmez çünkü ben hatalarını affettikçe o tepeme çıktı ah bende salaklık zaten
- +1 yıl
bende cocukla aynı durumdayım şu an.. onu çok iyi anlıyorum sana da kızmıyor ve hak vermiyor değilim.. ama kendi adıma konuşayım inan ben sevdiğimi bir kez daha kazanabilsem. bidaha asla üzmem yüzünü asacak tek bir şey bile yapmam.. hatalar insanlar içindir anlıyormusun beni..
Soran+1 yılben ona nekadar şans verdim bir bilsen ne kadar çokkkk şans o her defasında şansını iyi kullanmadı abartmadan söyluyorum 10 kere ayrılmam gerekirken 10 kere şans verdim yalan söylüyosam Allah yukarda görüyo yani bence benim daha yapıcak bişeyim kalmadı o herdefasında seni üzmücem bu son bu son dedi ve de hiçbir zaman son olmadı ve üzmeye devam etti
- +1 yıl
Kardeşim hastadir,vardir bir problemi,rahatsiz olabilir,altdan alsaydin,gitseydiniz uzmana,fikir alsaydiniz.Neden şimdi biraktin o adami sana birsey diyim mi oyle bir acilar cekiyordur ki,Onun cektigi acilari ve perisanligi sende cekersn,ne kadar aglatirsan,o kadar cekersin kardesim.
Soran+1 yılo beni çok ağlattı hem onun ağlıcağını pek sanmıyorum hem o kadar alttan aldım ki ah bir bilsen bazen diyorum fazla bile dayanmışım
- 1 yıl
Kardeşim adam seni sevmiş yoksa niye bu kadar çabalasın belki zamanla düzelecek ona 1 şans daha ver ne olcak
+1 yılPolise sikayet et olmadi al karsina anlat neden ayrildigini tekrardan...
01 Yorumla
Soran+1 yılonunla yüzyüze geliceğimi düşünmüyorum kaçkere anlattım anlamıyo
+1 yılAilesine şikayet et. Polise de tehdit edildiğini söyle. Bir kaç gün nezaret de laylaylom yapsınlar ona.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin kafasini karistiriyorsunuz,sizin dedikleriniz ona koymuyor,susuyor,ama o birsey diyince alt üst oluyorsunuz yok canım.
00 YorumlaNe kadar saçma bir durum ailenden birine söylemeyi denemelisin en son çağre polise git.
00 Yorumla
+1 yılPolise şikayet etmekle tehdit et.
10 Yorumla
+1 yılseni başka biriyle görmesini sağla
154 Yorumla
Soran+1 yılaslında bu benimde aklıma geldi ama malum tvde görüyoruz öldürüyolar vuruyolar yok bıçaklıyolar o yüzden tehlikeli
- +1 yıl
yok deve o kadar psikopat biriyse savcılığa suç duyuunda bulun madem o kadar ciddi olay
Soran+1 yılşşimdilik ciddi bir olay değil ama inş. ciddi bir olaya dönüşmez sadece mesaj atıyo arkadaşlarıma beni soruyo falan yok seni takip ediyorum diyo ama bence yalan söylüyor çünkü çalışıyo zor yani
- +1 yıl
sadece seni hala düündüğünü söylemek istemiş takip etmek felan bunlar boş ergen işi güya hala seni düşünüyo aklından çıkaramıyo sende vay şöle böle peşimde hala seviyo deyip yumşayacaksın
Soran+1 yılasla yumuşamam 5 aydan beri koşuyo asla yumuşamadım ve yeni sevgili buldum Allaha şükür onunla çok mutluyum
- +1 yıl
yukrdakiler baya saydirmis sana ama baskasinin ne dedigini bosver kimle nasil mutluysan o skilde yasa
Soran+1 yılaynen ya biraz üstüme geldiler ama yaşadıklarımı benden başka kimse bilemez dediğin gibi zaten onla mutlu olsaydım ayrılmazdım sanırsın keyfi ayrıldım onun hiç bir suçu yokmuş gibi yorum yapıyolar
- +1 yıl
seni cok iyi anliyorum yasadim bende o yuzden kimseyi takma hayat senn hatyatin kotu diyenlerin koy bir tarafina :-)
Soran+1 yılbelli zaten yaşadığın beni bir tek anlayan sensin aynen takmıyorum zaten :)
- +1 yıl
emin ol daha mutlu olursun bazen ciddi derecede umursamaz olmak gerekiyo çok daha mutlu ediyo insanı
Soran+1 yılaynen katılıyorum sana
- +1 yıl
o zaman umursamaz olalım hep beraber :)
Soran+1 yılzaten artık öyleyiz :)
- +1 yıl
kaç kişiyiz peki :)
Soran+1 yılbence bizim gibi olan herkes :) bizi anlayanlar falan :)
- +1 yıl
sadece sen ve ben :)
Soran+1 yılbende öyle dicektim ama demedim :)
- +1 yıl
niye demedin :)
Soran+1 yılsadece biz yokuz falan dermişim :))
- +1 yıl
yemezlerrrr merak ettim valla neden diyemedin
Soran+1 yılçünkü yanlış anlaşılır falan neyse boşver ee :)) havalar nasıl :))
- +1 yıl
doğru tahmin etmişim yanlış anlaşılma değilde hemen asılır diyemi korktun acaba :)))) bu arada hava soğuk bee
Soran+1 yılyok aaa ben mii :)))) hımmm burada çok soğuk gerçi havayı konu dağıtmak açısından sormuştum ama yemedin :)))
- +1 yıl
yememmmm ama merak etme asılmazdım ergen işi onlar uzaktan uzaktan :)) aradığımda o değil zaten
Soran+1 yılhımm :)) gerçi abim yaşındasın sanırm :))
- +1 yıl
bak şimdi yaşlımıyım ben şimdi :((((
Soran+1 yılyok estağfurullah yaa öyle demek istemedim :((
- +1 yıl
dedin ama :)
Soran+1 yılya ben 19 yaşımdayım ya ondan dedim :))
- +1 yıl
kıymetini bil bidaha gelmiyo gerçi şimdi bana sorsalar tekrar 19 dan başlatsak seni diye reddederdim biliyomusun :))
Soran+1 yılniye ? bende tekrar küçüklüğüme geri dönmek istiyorum 1 yaş halime :)))
- +1 yıl
ya ben eşşek gibi çalıştım bişeylere sahip olabilmek için tekrar başa dönemem valla :)))
Soran+1 yılhımmm doğru bak onu unutmuşum :))
- +1 yıl
sahip olduklarımı tekrar vereceksen 19 yaşından başlarım söz :))
Soran+1 yılhımm sahip olduğun neymiş :))
- +1 yıl
:)))) tuzak bu soruuuuuu
Soran+1 yılne tuzağı yaa tuzakla işim olmaz benim :))) ay aman sen bilirsin :))
- +1 yıl
yok beee çok çok çok sevdiğim bir bmw ki resimde var zaten :)) işte dahası felan filan ya bişey diycem ama yanlışta anlama skype varsa oraya gelsene
Soran+1 yılhımm Allah daha çok versin yok yanlış anlamamda skypede sorun var açılmıyor
- +1 yıl
tamam sorun değil allah önce herkese versin sonrada kimseyi gördüğünden geri koymasın diyelim o zaman daha iyi olur
Soran+1 yılaynen öyle diyelim zaten emeklerle kazanıldıysa hiç bişey olmaz Allah üstüne daha çok verir
- +1 yıl
eee senin ne gibi hayallerin var anlatsana benden geçti artık
Soran+1 yılöncelikle mesleğimi elimi almak farkındaysan aşk demiyorum çünkü artık aşktan nefret ettirdiler ama sonra aşk diyorum yani karşıma düzgün doğru bir insan çıkarsa onunla beraber mutlu bir hayat istiyorum falan filan :)
Soran+1 yılne oldu çıktın mı ?
- +1 yıl
aşk olmadan olmuyo ya herşey iyi güzel ama insan istiyo işte tutacak bir el şart ama dediğin gibi bide lanet ettirenler varki banada denk geldi
- +1 yıl
yok buradayımda sinirden kuduracak vaziyetteyim
Soran+1 yılhımm istiyoda insanın karşısına adam gibi biri çıkmayınca soğuttularda ne oldu ki sinirlendin
- +1 yıl
ya ailenin en küçüğü benm her sene kışın büyüklerden birisi arabasını satar benimkine biner bende ayazda kalmış bekçi şeyi gibi olurum iyi kötü bir palio büyük aldı bmw yi bende iyi kötü bir palio aldım onunda anahtarını cebine almış gitmiş kaldım arabasız
Soran+1 yılohh maşallah hem başka araba al hemde abinin anahtarını al :)) valla akıllıymışda senin anahtarınla ne işi var mış :)))
- +1 yıl
ne biliyim biyere gitmiştir kesin unuttu gitti, cebinde sinir oluyom böyle olunca üç senedir kışın arabasız kalıyom dışardan baksan 50 binlarık araban var ama yok :)) neyse ben çıkıyorum şimdi buradaysan eve geçince yazarım istersen
Soran+1 yılsaçmasapan bir ödevle uğraşıyorum o yüzden bir süre daha buradayım aslında biz buradan niye konuşuyoruz gerçi gizliyim ama güvenilr birine benziyosun :)
- +1 yıl
tekrar söylüyorum uzaktan sanal şundan bundan mevzular benim için ergen işi o yüzden dedm neden skype diye ve evet sen gizlisin malesef eklersen özelden konuşuruz yoksa bir sakıncası yok benim için :))
Soran+1 yılhımm o zaman istek gönderiyorum :))
- +1 yıl
bekliyorummm :)
Polise şikayet et , yeni bir aşk cinayeti doğmasin
01 Yorumla
Soran+1 yılaman Allah korusn önce abisine söylücem daha olmadı polise gidicem başka çare yokk
+1 yılişin zor
ya benim ya kara toprağın diyosa01 Yorumla
Soran+1 yılvalla hemde ne zorr o kadarda psikopat olamaz heralde
ailene söyle seni en iyi onlar korur
00 YorumlaBabama söylerim seni git başka yerde oyna de.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeşinde koşmaya başla o zaman sıkılır
01 Yorumla
Soran+1 yılasla koşmam yeni sevgilim var duysa onunda başı belaya girer onada bişey diyemiyorum
+1 yılkendine yeni manita yapmalısın kesin çözüm...
06 Yorumla
Soran+1 yılyaptım ama hayatımda biri var diyemiyorum çünkü neyapıcağı belli olmazz
- +1 yıl
bir şey olmaz bir halt yapamaz en fazla yeni sevgilinle kapışırlar...
Soran+1 yılyokya onlarla uğraşamam yeni sevgiliminde başına bela olsun istemiyorum
- +1 yıl
eski sevgilin saplantılı birisi nasihatle uslanmayanın sonu kötektir laftan anlamayanın sonu dayak olur ötesi olamaz...
Soran+1 yıldoğru önce abilerine söylücem daha olmadı artık dayağı hakketti ya insan hiç düşünmez mi ya bu kız sanki beni keyfi bıraktı demiyoki adam değildim bıraktı sinir oluyorum yaaa
- +1 yıl
en doğrusu bir erkek sevdiği kızdan ayrıldı mı reddedilmek gururuna dokunur ve olayı psikota bağlar laftan anlamaz en iyisi bu gözünü korkutsunlar başka çaresi yok yoksa çok başın ağrır sölim...
Polise şikayet edeceğini söyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. nedne bırakmıyor ?
013 Yorumla
Soran+1 yılbi bilsemm yok benden başka kimseyi sevemiyomuş falan aslında nedeni onu benden başka kimse çekemez bence nedeni buu
Soran+1 yılya bişey yapıcağından değilde insan yinede tedirgin oluyo
Soran+1 yılaynen zaten arkadaşlarımda beni onla muhattap ettirmiyolar yoksa ne derdi varmış öğrenmek istiyodum mall yaa bütün mallar beni buluyoo lanet olsun
- +1 yıl
Siz degistiriyorsunuz,erkekleri kusura bakmayin da,besbelli,sonra dan adam olmayan diyorsun,alip alip güzel sekilde konussaydiniz,bana neden yalan söyledin,gerek varmi diye,konussaydin kardesim,hicbirsey olmazdi,ve sana söylüyorum,Büyük ihtimalle onun ilkiydin,eğer ki,ümit umut,hayalleri kurduysan kardesim o kisi ile,ne bu taraf da,nede öbür taraf da cezani çekersin,bence o adam temizdi,sonra dan degisti,olabilir,ama takip ediceksin,sen kontrol ediceksin,Benim pesimde de böyle birisi kossa idi.
- +1 yıl
Ya tabi ota bokadiri,Kesin şöyle söyleyeyim,erkek sorumlulugu alan birisidir,Ve siz bu kadar rahatsiniz,cunku ana baba parasi yiyorsunuz,kafaniz biryerlere takilmiyor,senki onun yanında olaydin,bak o zmn görürdün karakteri,ben diycegimi dedim,beni ilgilendirmez,ama siz sadece kendi tarafinizi dusunuyorsunuz,yanlış çok yanlış.
Soran+1 yılaynen arkadaşlarım korumak için muhattap ettirmiyolar gerçi muhattap edilicek adam da değil aşağıdaki arkadaşında dediği gibi adam olsaydı zaten terk etmezdim onu ve de ben onun ilki değilim 4. sevgilisiydim ki o öyle diyodu
+1 yılyemek yap içine fare zehri koy yedir
00 Yorumla
+1 yılÇatalla
Pıçakla diyemiyorum çok kan olur00 YorumlaSık kafasına.
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşkee
bi dayak atim ona
06 Yorumla
Soran+1 yılolurr valla :))
Soran+1 yılburdan konuşsak hem boşver ya pislik biri için elini kana bulamaya değmez ama eğer iş ciddiye binerse ilk söylüceğim kişi sen olursun
Soran+1 yılyardım edicein saol ama inş. gerek kalmaz
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat