Başak burcu kadınına kendimi nasıl affettiririm ayrıldık ayrılığımız kotu sonuçlandı
1-Zaman
2-On numara süpriz
Burçlara ilgisi-bilgisi olan birisi cevaplasın
1-Zaman
2-On numara süpriz
Burçlara ilgisi-bilgisi olan birisi cevaplasın
Başak burcuyum.
Bir süre üzerine gitme zaman ver .
Yaptıgın hata her neyse bunun farkına vardıgını belli et .
Aynı hatayı tekrarlama.
Sana ters tepki yapmaya devam etse bile alttan almaya bak sinirinin geçmesi için bekle .
Pişman oldugunu farkettir.
Süpriz işine girme sana benden tavsiye ..
Bu seferde hediyeyle mi gönlümü almaya çalışıyor diye düşünmeden etmez.
Barışırsanız süprizini bir süre sonra yaparsın .
Hadi göreyim seni :)
1-2 hafta oldu uzerine gitmedim çok ters tepti yani hatalarımı açık açık söyledim ben yüzüne sonra bana bir kaç ters laf söyledi artık seni sevmiyorum dedim o gunden beri mesaj atmıyorum
yok bu başakalr duygusuz oluyorlar...mantık ve duygu arasında saçmalayıp duruyorlar...en iyisi başağı yerden yere vurmak...vurunca adam oluyorsun...
nasıl mesela ? yerden yere vurmak ? çözemedim
bı de senı sevmıyorum mu dedın Allh ıyılıgını versın
hata mı yaptı sç ağzına hiç takma geri vitese bağır çağır söv say...bak nasıl adam oluyor...
soran bunu dınleme oglum bak sakın :D
hatayı ben yaptım :( yalvardım geri dönmesi için donmedi ben napıyım ustam bee :( nasıl davranıyım
ne yaptn cok merak ettm
geri vitese takma alttan alma...sakın yumuşak davranma...bir başak kadını kolay kolay düzelemez...sen hiç umursama...bak alttan alma nanaelipastam nickli kullanıcı dinleme demiş sakın onu dinleme...
Eyw kardeşim seni dinleyecem zaten bunca zaman alttan aldım :D Ama bu saatden sonra mesaj atarmı kararsızım mesaj atsın yuzumu gosterecem mesaj atması içiin ne yapıyım ?
adama verıyon gazı günaha gırme lan
gaz değil gerçek siz başak kadınları anlaşılmazsınız yeminle...beni bile başak olduğuma pişman ettiniz...hiçbirşey yapma bekle hayatına bak döner gelir...
Öle yapacam :( naneli pastam ben kendimce güzel hediye yaptıgımı dusunuyorum ama geri gelmedi hatalarımı yuzume vurup durdu bir o geri vites yapsın görecekk :D
hatıce degıl netice önemlı tabı bakalım ınsallh ıstedgn gıbı olur :)
@veselinovic Gardas simdi benim sevdigim basak burcu en bir kac ay once konustuk sonra ben hic arayip sormadim o bana mesaj atti hakkini helal et diye sadece hellalik istiyorum dedi baska bisey demedi amaci nedir bir yardimci ol
Gösterişli, farklı, değişik, marjinal bir hediye (sürpriz) düzenlemen lazım.
Etrafım başak burçları ile kaynıyor bilirim onları :)
Lakin gerçekten canını çok yakmışsan senin canını yakmadan duramaz bilgine.
ama bu başak burclarıda zamana bırak dıyolar ? :(
Sen bakma alttakine dediğimi yap :D
üstüne varma ben başak burcuyum eski sevgilimde başak burcuydu...bekle 1 ay sonra tıpış tıpış gelir...
Eywww <3 :)
başak burcu kadınını hatasında yerden yere vuracaksın...hiç affetme...bağır çağır bak o zaman nasıl hizaya geliyor...geri gelirse affetme...
çakma başaktır onlar ben cok duygusal bı ınsanım ama hata büyükse yerden yere çalma işi bana kalsın :)
naneli pastam ozaman sana soruyom benı yerden yere vurdu o :D sence nasıl davranmalıyım ne yapıyım ?
bende başağım ...başaklar mazoşist oluyorlar...acı çekmeye bayılırlar...vur kır parçala...ben eski sevgilime gitme diye yalvardım geçen sene hiç takmadı...anasına sövdüm sonra ...1 ay sonra salya sümük geri döndü...
Şimdi ben ona ne diye mesaj atıyım diyecem sevmiyorum artık seni dedim ? (: bu olurmu sence ?
olum bişe yazma bırak kendi haline 1 haftaya gelir o sana tıpış tıpış olmadı 1 aya gelir yani nihayetinde...sakın arama mesaj atma...
Eyw kardeşim (: bunca zaman çok şey yaptım mesaj attım felan mk haftada 1 gun kesin atıyodum
bırakk kendi haline üstüne varma birşey sanar kendini...sakın
çok üstüne vardım usta :( egosu tavan anlıyacan
Cevap
0Cevap
Tipik bir başak burcuyum ve böyle bir şey üstüne sürpriz çok itici olur bence. Zaman kesinlikle zaman geçince yumuşar bir başak
Başak burcuyum
Zaman
Tam adamına çattım (: peki zamanla geri dönermi ? kaç ayda ? ve hemen unutrmu ? ve benim nasıl davranmam gerekir yani napıyım geziyim dolaşıyım mutlu oldugumu ona gostreiyim mi ?
Kendini mutlu gibi gösterirsen canını yakar
İyi mi kotumu yani ?
Canının yanması iyi mi sence?
Hatanın farkına vardığını söyle farkettir.
Affetmiyorsa zaman en iyisi.
affetmedi zamana bıraktım2 hafta felan oldu :( sence ne kadar daha boyle devam eder ?
Tamamen vazgeçip vazgeçmediğini teyit et o halde.
Vazgeçememiştir o benden :(
Hiç belli olmaz.
Nasıl vazgeçilmez yaparım bu saatden sonra ozman ?
Kendin ol ek bir şey yapma
Tşkr.
başak burcu çabuk affeder takma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar