+1 yılÇok da yorgunum ama yazayım hadi ; bir ilişkiyi bile kurtarabilirsem ne mutlu bana 😄
Eğer aldatma , yalan söyleme gibi bir durum varsa ; öncelikle çok öküzsünüz diyor konuya geçiyorum :
-Kız sizinle konuşmak istemeyecek ve günlerce ağlayacaktır. Bu durumda ikide bir mesaj atıp , arayıp rahatsız etmeyin. Açmaz, cevap vermez ; olaki cevap verdi bu sizin iyi olmaz çünkü bir sürü küfür ve beddua eşliğinde telefonu yüzünüze kapatır.
- Bir kaç gün rahat bırakın ama gece geç saatte (3-4) gibi kısa bir mesaj atın. Ama dedigim gibi kısa ; seni çok seviyorum , seni çok özlüyorum gibi mesajlar olabilir. Sakın aşk acısından geberiyorum ne olur geri dön tülay her gün içiyorum kuru kuru kubara vuruyorum gibi ergenlikler yapmayın , akıllı olun.
Not : Kız eğer sabah mesaj atarsa cevap vermeyin , gece tekrar yazın.
-Kızın okulunun , iş yerinin civarında oturun. Sizi görsün ama konuşmayın sadece uzaktan bakın o kadar (sen sus gözlerin konuşsun tekniği)
-Sonra bir iki hafta sonra arayın , bulusmak istediğinizi söyleyin. Kabul etmeyecektir , ama boşverin telefonu kapatın adresi saati gönderin. Gelirse sizindir gelmezse de sizindir arkadaşlar bir durun sizin kız çok dişli çıktı.
Devam ediyoruz. Kızın yakın çevresini kafaya alın ; kankasıyla iş birliği yapıp randevu ayarlayın (bu çok zor olacaktır ama dayanın başarabilirsiniz) başbaşa kalabileceginiz bir yer bulun ve gerisi sizin romantikliğinize kalmış.
(Öncesinde romantik bir film izleyin hem motivasyon hem taktik açısından yararı olacaktır)
bir daha da böyle şeyler yapmayın tamam bir abisi , hadi bol şans.205 Yorumla
Soran+1 yılSoru Güncellendi.
Bu arada çok iyi özetlemişsiniz ^^- +1 yıl
Özür dilerim siz yazmayınca kendi bildiğim yoldan devam ettim ama öyle bir şey yoksa ;
Zaten sizi seviyorsa , inanmaya affetmeye razıdır 1-0 başlıyorsunuz.
O durumu anlayabiliyorum , bende yaşamıştım belki farklı kelimeler ama durum ve sonuç aynı.
Eğer bana ' Bir daha asla sana karşı yanlış kelimeler kullanmayacağım , söz veriyorum ' deseydi inanırdım. Bir iki küçük sürpriz hediyeyle , başbaşa bir gün geçirerek bu sorunu atlatırsınız çünkü seviyor.
Başka bir şey söylememe gerek kalmıyor değil mi? :) - 1 yıl
Saat 4.19 mesaj attım inşallah tutar dediğin gibi biraz darladım yok 9 gün oldu 3 4 gün çiçekler hediyeler yok olmuyor hata bende çok darladım küfür ettim aşırı kısıtladım düzeltedeğim bunları inşallah 3 gündür falan bir şey yazmıyorum da şimdi kısa bir mesaj attım verdiğin taktiği uygulayacağım
En İyi Cevaplar
Ya çok çaba be hiç uğraşma derim. Gerci olayın ne olduguna yani bu iliskiyi o duruma getiren seyin cok onemi var mesela sorun guven kaybıysa guven kazanmak kolaydır ama kaybedilen bir guveni eskisi gibi kazanmak neredeyse imkansız ama karşılıklı sorunlar yani kavga birbirinden soguma soz konusuysa onun etkilendigi seyleri yapmak ama bunlari yaparken ona hissettirmemek önemli g*tü kalkmasın yani.. Baktınki hala olmuyo yanına git usulca ona yaklaş kulağına eyil ve deki ; Allah senin belanı versin eşşek sıpası :D sonra zaten Allah yarattı deme sonucta o kadar emek var isin icinde :D
01 Yorumla
+1 yılKızdan uzak dur falan diyenlere kulak asma. Eğer kız seni seviyor, sende kızı seviyorsan uğraşacaksın, savaşacaksın.! Şimdi önce yediğin boku kabullenmelisin ve bir daha kullandığın ağır kelimeleri kullanmamaya özen göstereceksin. Bende senin gibiyim, anında parlar ve aşırı ağır konuşurum. Sonra da pişman felan da olmam. Ama ilişkide tek taraflı düşünemezsin. Bazen senin alttan alman gerekir. O yüzden kız arkadaşının da dediği gibi kendini affettirmelisin. Ona küçük ama anlamlı hediyelerle gönlünü alabilirsin. Senin böyle olma sebebini açıklayıp özür dileyebilirsin. Hiç beklemediği aklına gelmeyecek süprizlerle karşısına çıkabilirsin. Daha önceden senin bildiğin ama onun bilmediği güzel bir yere götürebilirsin. Sen daha iyi tanırsın, abartılı olmayacak ama anlamlı olacak şeyler yapmalısın.
20 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten seviyorsam onunda gerçekten beni sevdiğine inanıyorsam ona haksızlık edip üzdüysem gönlünü almak için sabah erken kalkar işyerinin sokağına giderdim o sokağa girince bir anda karşısına çiçekle çıkardım. Ona işyerine kadar özür dilerdim ve çiçeğin üstüne de not eklerdim. Ben seni senin papatyayı benim yaprak sarmasını sevdiğimden çok seviyorummmmm :) ( yaprak sarmasının hayatımdaki yeri ayrıdır çok severim limonlu olcak ekşi olcak içi iyi pişmiş olcakkk zeytin yağlı böyleeeeeeeeeee)
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Birlikte mutlu olduğunuz günleri hatırlatacak şeyler yapın. Buluşmaya ikna et. Eğlenceli bir gün geçirmenizi sağla. Gerekirse çocukça bile olabilir yaptıklarınız. Pamuk şeker yemek gibi su savaşı yapmak gibi... Veya birlikte yapmaktan zevk aldığınız şeyleri planlayarak git yanına. Ama eğlenin. Gün su gibi aksın. En sonunda da bir gül alıp özür mü dilersin, seni seviyorum diye haykırır mısın bilemem... Sana kalmıs. Eğer mutlu olduğunuzu hissettirirsen, yaptıklarını unutması daha kolay olur ve affeder :)
40 YorumlaAffettiremezsiniz efendim;
Sevgi öyle göreceli bir şey ki içten içe bazı şeyler yok olmaya başladığı zaman artık insanların kendi iç seslerine soru sorma zamanları geliyor. Bir bayan gerçekten sevdiği insana şans verir eğer içinde bazı şeyler yok olmuş ise bu sizden değil artık o kişinin düşüncelerinin değiştirmesidir.
Hani derler ya ağızınla kuş tutsan olmaz, değil kuş tutmak uçan bir uçağı tutsanız yaranamazsınız çünkü bizler bayan olarak bir şeyler hissetiğimiz insana o şansı veriririz.
Yani inşallah herşey gönlünüzce olur.
(Biraz farklı yazdım kusura bakmayın aynı şeyleri bir hafta önce felan bende yaşadım ne yaptım isem olmadı)40 Yorumla
+1 yılİll başta samimi olmak gerekir. Çünkü bir kadın ne kadar iyi oyuncu olursan ol yapmacık olduğunu hisseder. En önemlisi hatanın anlamış olman ve bunun için çaba gösterecek olman. Ondan ilgini sakin kesme kararlı olduğunu ona bağlı kalacağını hissettir. Odunluk yapmışsan sana aşırı derecede bozuktur bu yüzden onu yargilarken ve ona kizarken bir kez daha düşün eğer onu istiyorsan gururunu çöpe atmalisin bir kadın bunu gerçekten onemser sev onu hisset onu sana yeniden güvenme si için her şeyi yap sakin bu beni artık sevmiyor diye düşünme o sadece kızgın ve onu kaybetmemek için onun sert çıkışlarını kabullen. Sev arkadaşım konuş anlat. Bu kadın gerçekten seviyorsa affetmez için nedenleri hazırdır zaten😉
02 Yorumla
- +1 yıl
Sabah kapısına bir cocuk gönder elinde çiçek senin adını soylesin bunu x abi yolladı ve dedi ki onu çok seviyorum lütfen beni affetsin. Ya da birçok insana beni affet dedirttir ve video çok yolla sevgilim yapmıştı ve aynı gün affetmistim onu
+1 yılBence konuyu biraz açman gerek mesela ilişki neden çıkmaza girdi? Bunları bilmeden sana yardımcı olmamız biraz zor.. Çünkü kadınlar her zaman farklıdır küçük problemlerde ufacık bir tebessüm bile yeter affetmeye ama olay büyük yalan , aldatma ve benzeri bir olaysa işin biraz zor. Karşındaki dünyanın en mükemmel en iyi niyetli saf kişisi dahi olsa kadınlar yalan ve aldatma konusunda kin tutarlar. Şimdi abicim sen bu kızı neden üzdün önce onu bir söyle bize zaten sonrası kolay kız seni seviyorsa sen onu seviyorsan biz bu işi çözeriz..
01 Yorumla
+1 yılAslında, bir kızın kırılan kalbini onarmak zordur. Hele ki o kalp sevdiği kişi tarafından kırılmışsa hücrelerine kadar kırılmıştır. Hatanı telafi etmek için onun hoşlandığı sürprizler yapmalısın. Mesela, bir yerde çalışıyorsa eğer, çalıştığı bir zamanda iş yerine üzerinde adın ve güzel bir söz yazan bir buket çiçek göndermek, onu özel hissettirebilir.
Doğum günü geçmediyse eğer, ona sürpriz bir doğum günü hazırlayabilirsin. bunu, yalnızca ikiniz için hazırlasan daha iyi olur tabii :)
Beraber dışarı çıkın, onun hoşlandığı şeyleri yapın. Tabii bunlar beraber yapmaktan hoşlandığınız şeyler olsun :D
Telefonda "dış kapıyı aç" diyip, kapısına meyve buketi bırakıp üzerinde "özür dilerim" yazan bir not da bırakabilirsin :D
Şu anlık aklıma gelenler bunlar, yardımcı olabilirsem ne mutlu bana :D00 Yorumla
+1 yılSeven bir kadinsa zaten affedecektir her nekadsr hata yapsanizda sevdigimiz icin uc bes belkide 1 ay konusmasak bile kendi ic dunyamiza cekilsekte sevince gidemiyoruz bu ne yazikki gercek.1000 kadin uzerinde de denemesi yapilsin ayni sonucu verecektir. (Aldatma haric bu insanlik disi bisey) ..
Seni affeder etmesine de kadin iste unutmaz boylesi bir beyin mekanizmasina sahibimiz mutlkaa affederiz bir baska olayda hepsini birden agzimizdan cikari verir iliskiyi hepten cikmaza sokariz. Onu sen daha iyi bilirsin ben A dan hoslanirim o B den her kadin ayridir onuda en iyi sevgilisi bilir..10 Yorumla
+1 yılBir ilişkide her sorunun kökeninde güvensizlik yatar. siz bunu aşmışsınız. bu ne kadar güzel birşey. seni hayatından çıkarmaz. blörf yapıyor. fakat şunu yapmanı tavsiye ederim. 2 karton al büyük renkli. birine bir sürü kalp çiz ve onları teker teker kes. diğerinin üstüne yapıştır. ve ilişkiniz boyunca yaşadığınız güzel an ve sözcükleri o kalplerin içine yaz. sonra bir akşam karanlığında bir parkta ver. ah mum da alsan yanına değme keyfine :) seven kişi sevdiğine dayanamaz. yolunuz açık olsun :)
00 Yorumla
+1 yılBence öncelikle ne yaptıysa hatasını kabul etmeli.
İçtenliği belli edecek bir özür dileyebilir.
İlişkiyi rutinlerden kurtarıcak ufak ataklar, süprizler yapılabilir.
Bunun dışında yapılabilecekler soruna göre değişkenlik gösterir.
Not: Eğer basit fiziksel bir aldatma, söz konusuysa ve bir kadın bunu bahane ederek ilişkiyi çıkmaza sürüklüyorsa zaten niyet ayrılmaktır. Herkesin kendi görüşü tabii fakat duygusal bir çekim olmadan sadece fiziksel bir birleşme eğer tek seferlik ise bir ayrılma konusu olması saçma, bence.00 Yorumla
+1 yılYaptigin hataya bagli kendimi baz alarak soyliyjm eger aldatma gibi bir durum soz konusuysa affedersin ama kicini yirtsan affetm ama oyle ciddi bisey degil ve bir de seviyosam karsimdakini 2 naz yapar sonra affetmek icin ben bahaneler siralarim. Cocukca seyler bir daha asla yapmicagina soz verir hatani gercktn anlar ve kesinlikle samimi duygularla bunlari yaparsan cicek bocekle gelmene gerek kalmaz sadece kendin gelmen yeter ama cicek ya da baska bir sürpiz mesela yüzük ki yuzuk kizlarin cok hosuna gider. Bunlarda ustune cila olur
00 YorumlaBir kadin bana kendini affettir diyorsa eger aslinda sunu demek istiyordur.
Bana ya evlenme teklifiyle gelirsin. Ya evlenme teklifiyle gelirsin.
Aksini iddia etmesin kimse. Bir kadin eger gercekten bitirmisse kendini affettir gibi bir cumle kullanmaz ceker gider.
Hersey apacik ortada. Sana tektas yollari göründü kanka ✌😎32 Yorumla
+1 yılaşk ile aram yok benim, o yüzdende affedime duygusu hissetmiyorum :D
öyle yapan varsada onun kölesi olmuştur. aşkta özür dilenir, ama ayaklarına kapanırcasına olmaz. buna köleleştirilmiş kişi diyoruz.
her kim hatasının ardından özür diler, karşı tarafta kabul eder/ etmez ise ayrılmak şarttır. ama tutupda ayaklarına kapanıp, şaklabanlık yapıp ona yaranmak için her türlü yalvarana erkek denmiyor. daha çok kadın yaşalası köleleşmiş birisi deniyor. kadınlar içinde köle kadın kelimesi uygundur.
Aşkı yaşayın, ama kölesi olmayın.01 Yorumla- +1 yıl
Güzel düşünce , onayliyorum
afettirmekle olmaz tekrar başlamak için bir sebep vermen gerekir ona, inandırmalısın kendine tabi yapmayacağın vaatlerle değil gerçekten altından kalkabileceğin ve sana yük olmayacak şeyler , asla başka biri gibi gözükme olmada zaten , evlendikten sonra çok değiştin lafını kullanır herkez neden peki;değişmediki aslında oydu o adam ya da kadın her neyse sadece seni elde ettiği zaman rol yapmasına gerek kalmadı olan bu
20 Yorumlabir ev ayarlanır güzel bir akşam yemeği mumlar eksik olmaz güzel bir müzik ve dans kız arkadaşın erimeye başlar öpüşme ile başlar ve yatakta biter. bir kadın seni seviyorsa ilişkiden sonra sana sarılır yok sana hakaret etmeye başlarsa seni sevmiyordur fazla uğraşma yaşadığın ilişkiyi jübile say.
öyle bir yemekte kadın erir kızgınlık aklına gelmez ve koynuna girer bu değişmez kuraldır10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 459 cevap paylaştı.
+1 yılAffetmek karsidaki insana verdigin deger, ve kendini onun hayatinda koydugu noktada baslar bir kadin icin. Kadinlar affetmeye cok maili bir surudur, Bu elbete yapilan yanlislarla tartilir ilk basta, o yanlsiin o insandaki yerini buldugunuz an zaten affedilme olasiginiz yuksektir..
10 Yorumla Bir kadın seni gerçekten seviyorsa ve affetmek isterse affeder zaten... Yok sevmemişse ve affetmek istemiyorsa ne yaparsan yap affetmez... Seven bir kadının affetmesi için gözlerinin içine bakman bile yeter bazen... Sevmeyen bir kadının önüne dünyaları sersen kendini rezil etmekten ileri gidemezsin.. Hiçbirşeyi ispatlamaya çalışarak şaklabanlık yapmana gerek yok... Beyefendiliğini ve iyi iyetini koruyarak davran. Nazik ol geçmiş ile ilgili konu açma bence bu kadarı yeterli
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı.
+1 yılEğer seviyosam affederim. Ama affetmiyosam mutlaka beni kışkırtan çevrem vardır. Biraz da onun ortami etkiliyo olabilir. bir kaç gün hiç konuşma birden bire mesaj at bişey sormak istiyorum diye. Merak edip cevap vercektir. Sonra bir konu bul konuş işte.
00 Yorumla Soruyu soran arkadasim sayende kızların ego seviyesini de gorduk burada. Eyvallah de gec kardes. Bir sey yapilacaksa iki tarafta yapar. Ne hakaret etmissn ne birsey. Kizda da suc var demekki yapmamasi gereken seyler yapiyor sende soluyosun herneyse ya. Yorumlardaki ego beni benden aldi. Yok söyle yapsa affederim bilmem ne felan. Bizim erkkler hakli kopruyu gecene kadar yapcaa mecburen. Imzadan sonra sira erkeege gecec :) ek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIki tane uzun kulkaklik tak kostumculerde satilir ya da kendinde yapabilirsin kartondan. Alin banti yanina iki essek kullagi tak onune diz cok esseklik yaptim aii affet askim aii de bir tane kizmizi gul uzat sana hayata hayir diyemez. Masum bakis atmayi unutma
24 Yorumla- +1 yıl
Bir kız için eşşek mi olcak çocuk
Cevap sahibi+1 yılSeviyorsa olacak. Ayi olunuyorda essekmi olunmuyor?
Cevap sahibi+1 yılOzn omer size ne oluyor?
+1 yılInsan af makamı değildir.
Kadın ya da erkek...
Cinsiyetin önemi yok.
Sadece olanları unutabiliyoruz ya da yüreğimizde bıraktığı etki hafifliyor zamanla...
O yüzden beni affet ya da seni affettim ifadelerini hoş bulmuyorum ben.
Ben kimim ki affedeyim.
Sen kimsin ki beni affedesin...10 Yorumla
+1 yılbir hatuna gerçekten çok kötü şeyler yaşattıysan ve ilişkide sorumsuzluk ve negatif bir sürü şey yaşandıysa kadınlar fil gibidir birşey yaparsın ve unuttuğunu sanarsın ama yanılırsın ne yazık ki 10 yıl da geçse kadın kısmı yapılanı unutmaz sadece unutmuş gibi yapar. kırılan kalp de bir daha zor tamir olur. umarım dilediğin gibi olur dostum.
00 YorumlaBir kadını aldatmadıysan affettirmek çok kolay. Kadınlar küçük şeylerle mutlu olur bir çiçek bikac güzel söz bile onları çok mutlu eder. Küçük sürprizler yap mesela :)
30 Yorumla
+1 yılbikere en başta seni sevip sevmediği önemli seven her kadın çok büyük bir hata yoksa affeder illeki
Affettirmek için çok basit yöntemlerde yeter ozamn bir aranjman yaptırabilirsin içine güzel bir not yazarsın ya da mektup yazarsın sadece bütün duygularını ne hissediyorsn yazarsın mektuba bunun gibi şeyler işte10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılBİR kadın sahiplenme duygusu ister SEVİP sevilmek ister...
DELİKANLI erkek ister eskisinden daha çok SEVERİM sahiplenirim korurum birlikte hayal ettiğimiz şeyleri yaparız AFFETTİREBİLMEK için canını bile verebilir yürekten seven erkek adam.20 Yorumla Pişmanlığınızı kıza açıkça söyleyin ama yalvarmayın da çünkü yalvarmanız durumu farklılaştırır bana göre. Ona iyi davranın, sevdiği şeyleri yapın. Sizi seven biri ilişkiniz de henüz bitmemiş sizi affedecektir bence.
00 Yorumla
+1 yılUzun maddeye gerek yok. Hemen son görüşelim diyemesaj atıp ne yapıp edilip görüşme alınır. Bogaza nazır bir mekanda güzel bir masa ayrılır. Evden araba ile alman şart olmadı kirala. Mekana götür bir yüzük çıkart. Değişim sözü ver tamamdır :D
00 YorumlaYaklasmaya calisip sirnasma bosuna bir surpsriz yap ona sevecegi bisey ona ne kadar degerli oldugunu hissettir kendinden emin ol samimi ol ama yilisik degil gozlerinin icine bak ona hala deli gibi sevdigini soyle ise yarar umarim :)
00 Yorumla
+1 yılGözlerimin içine bakarak ve sevgisini hissettirerek konuşmasını isterdim. Böyle bir imkan yoksa mantıklı bir şekilde uzun bir mesaj atabilir, sürprizler yapabilir.
01 Yorumla
+1 yılaynı şeyleri bir daha yapmaman ve yapmayacağını ona hissettirmen yeterli fazlasına gerek yok..
ilgili davran hiç bir zaman soğuk davranma.
ve ona hak verdiğini göster00 Yorumla
+1 yılGerçekten bişeyler düzeltmek istediğine inandırman lazım. Bunu sürprizlerle hediyelerle değil olaylardaki tavırlarınla belli etmelisin
20 Yorumla
+1 yılBen zor affederim , affetsem de unutmam asla. Her fırsatta gelir içime oturur. İçimden seviyorum demek bile gelmez. Bu sadece bana aİt bir özellik değil kızların geneli böyle
10 YorumlaAşkım diyorum nee diyor
Möööö diyorum
Öne be diyor
İneğin sütü dolmuş eğilde boşalt diyorum
Sonra ayyy aşkım benim diyor :D
Hem barışıyoruz hemde günü ballandırıyoruz... :D eig alır heralde00 Yorumlaaffedilmek istiyorsun.. evvela kabahatlerini sırala arkadaşım ona göre yardım edelim
11 Yorumla
İmzalı kitap alabilir.
Yıllardır bulamadığım kitapları temin edebilir.
He kitapların arasına da romantik bir not düşmeli öküz olmasın o kadar.10 Yorumla
+1 yılOndan özür dile hatalarını kabullen ve bir daha yapmayacagına dair kızı ikna et. Sürekli bir şekilde onu sevdiğini söyle, ilgilen.
30 Yorumlaçıkmaza girdiyse soğumuştur o. onun için ondan önce ben ayrılırım. bir kadına kendimi affettirmek için çabalamam.
00 Yorumla
+1 yılBilader çok uzatmaya gerek yok al arkadaşını 2-3günlük tatile Çık her kesten her şeyden uzak baş başa geçirin telefonları Kapatın ve her şeyi açık açık Konuşun herşey yoluna girer o zaman.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Ne halt ettiğini bağlı açıkçası onu affetmem.
Detay vermezsen yorum yapmak mümkün değil.01 Yorumla
Soran+1 yılDetay guncellemede
+1 yılDeki "ben seninle beraber Beşiktaş aşkını haykırırken gol olduğunda beraber alt tirübüne uçma ihtimalini sevdim" ya kız Beşiktaş'lı değilse en olmadı kurban mesajı at hatırlar seni
10 Yorumla
+1 yılAlaya almadığın sürece seviyorsa ne yapsan affeder ama ilişkide değer verdiğini bildiği birşey sunmalısın
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılyapmadan önce düşünse nasıl olur kendinide yırtsa değeri kalmıyor benim için bazı olaylar karşısında affetsem bile kafamdan çıkmaz yapmadan önce bir durun bir düşünün
00 Yorumla Önce kırmızı güle boğ onu resmen sonra çiolata ve sonrada bir tek taş alırsın.
Sonrada çeyrek altınımızı alır geçmiş olsuna geliriz sana :)00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim başka şehirdeydi. Kendisini affetirmek için çıktı geldi hiç üşenmeden.2-3 saatte beklettim biraz. Yüz vermedim pek konuşmadım ama affetim sonra.
00 YorumlaAdam gibi cikip karsisina ozur dilerim ve ayni hata tekrarlanmayacak derim (tabi gulde veririm) affederse ne guzel affetmezse unutmakdan baska care yok
00 Yorumlaegosunu tatmin et ağla sarıl yalvar sonrada kabul et ya da etme şeklinde umursamaz ol kedi gibi gelirler :D
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. onu sevdiğini önemsediğini belli et, ama bir kere değil sürekli yap
01 Yorumla
bana kendini affedireceksin diyen bayan, senden hediye bekliyordur, ama dikkat et bu aliskanlik haline gelmesin, yoksa cok dolarin gider bu yolda..
00 YorumlaÇıkmaza giren ilişkinin geri dönüşü zor olur kadın için bence. Eğer sevmişse yeterince fırsat vermiştir sonuna kadar.
00 YorumlaBence çırpınma çok daha çok batılır öyle durumlarda genelde..
01 Yorumla
+1 yılBir kadına kendini tam anlamıyla ifade edebilmek için bir kadın olman gerek. biz erkekler kadınları hiç bir zaman çözemedik. maço olunca öküz. kibar olunca yumuşak. diyorlar.
10 Yorumla
+1 yıluzun maddelerle anlatacak olsam bence yazardım geç karşısına bütün samimiyetinle duygularını aç ben olsam bunu isterdim sonra da beni havuza götürsün isterdim ohhh çözüldü bütün mevzu
00 Yorumla
+1 yılAffettirmk icin kardisinda ozur dile okuz olmadan sonra baktin olmadi yapis dudaklarina ama hayvan gibide degil yabiii sobra affedet affetmeden gitse bile aklinda kalirsin bir guzel ozur mesajiyla bu is tamm
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. " Olabilecek en mükemmel varlığım" derim.. kısa ve öz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne söylediğine göre değişir, sinirlenipte seni hiç sevmedim ulan tarzı şeyler söylediysen öyle olmadığını tüm kalbinle kanıtlaman gerekir mesela... yani duruma göre bir yorum yapılabilir bence
00 YorumlaHatalı davranışların düzeltilmesi çok önemli ama öyle düzeltip de her fırsatta söylemek daha kötü olur. Oturup konuşulması lazım tabi ki sorunların.
00 Yorumlaneye göre affettireceksin ama? ne yaptında affetmesini istiyorsun o önemli
00 Yorumla
+1 yılSalak senin kız eğer seni çok seviyorsa hayatından uzak dur çünkü yine kıracaksın kalbini en iyisi bu olur
00 Yorumla
+1 yılGeç karşısına ve onu öp sonra de ki ;
Ben sensiz olamıyorum aptal !00 Yorumlapapatya alsın, sende papatyalar kadar güzelsin, bende senin papatyaları sevdiğin gibi seni seviyorum desin. sonra bir aksam yemeği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl📌güvenimi sağlamalı
📌inancımı yenilemeli
📌sevgisini yeniden içime işlemeli
📌yapacağım saçmalıklara katlanmalı
📌çekilmez olduğumda elimi bırakmamalı
📌yanımda olacağına emin olmalıyım00 YorumlaBu öok değişken cevaplar içerir ne yaptıgına bağlı. Herkesın sevdgi şey farklıdır hem
01 Yorumla
- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler