selamunaleyküm..
Gönlü kırılan bir kadına kendinizi nasıl affettirebilirsiniz ?
bana bir kaç fikir sunun :/ ne yapabilirim
Gönlü kırılan bir kadına kendinizi nasıl affettirebilirsiniz ?
bana bir kaç fikir sunun :/ ne yapabilirim
Bunu ben ünide yapmıştım 1 kız arkadaşım vardı gönlünü çok kırmıştım ama telafi etmeliydim nasıl yapardım bilmiyordum ama tüm üniversitenin bir alanda toplandığı bir gün elimde 1 gül ile yanına gittim beni affetmesini söylemiştim bağırarak herkes bakmıştı birde cümle kurmuştum " ben sana 1 gül bahçesi almayıda bilirdim 1binlerce gülde ama bence bu doğru değil doğru olan ise sen benim için bu bir gül parçası kadar değerlisin ve benim tek gülümsün bu gül sende olduğu sürece seni bir daha asla kırmayacağım"
hiç ugrasma dostum sudoku çözmek kızları anlamaktan daha kolay
gecenin en iyi cevabı ! dağılın lan :D
onun için büyük bir fedakarlık yap. aşkını ve pişmanlığını kanıtlayabilecek bir şey olsun. mesela onun hep yapma dediği ya da sevmediği bir şeyden vaz geçebilirsin. ve tabi tüm samimiyetinle ve sevginle söyleyeceğin cümlelerde eşlik etmeli bu davranışına.
Aleyküm Selam
Bir süre kendi haline bırak kırdığın konu kapansın ondan sonra biraz fazla ilgilen durum düzelir gibi eğer geri dönüşü olmayacak şekilde kırmadıysan :)
Cevap
14Cevap
aleykümeselam arkadaşım .
direkt karşısına çıkarım
kendimi affettirme isteğimi anlamasını sağlarım .beni gerçekten dürüstçe davrandığımı bilmesini sağlarım
kendi hatam ne ise pişmanlığımı dile getiririm
benim içten ve samini sözlerimi anlamasını dilerim .
aslında onu kırmak istemediğini, ne kadar değer verdiğini söyle. o incindiğinde ne hissettiğini de söyleyebilirsin. ve küçük de olsa manevi değeri olan (ya da maddi belki) bir hediye olabilirdi.
Sürekli kırıp kırıp affettirmeye çalıştırmadın umarım...bazen son nokta oluyor çünkü..
Aleykümselam. Biraz zaman tanıyın, sıcağı sıcağına gönlünü almaya çalışmak onu daha çok kırabilir ya da size karşı soğutabilir. Hediye alabilirsiniz.
Abi bence hiç konuşma gelirse affeder gibi olursa ugrasırsın kızgınken bir kadınla ugraşmak orduyla ugraşmaktan iydir :D
gönlünü kirdinsa bir hediye onu telafi eder ya da bir gülümseme ama önemli olan hic gönül kirmamak
ona çok güzell bir iki sürpriz yaparak..ama sürpriz o kdr keyifli olmalı ki duygulansın..birde güzel bir özür terapisi..:)
bazı eseklıkler affedılmıyor.. bunlardan bırını yapmadıgına emınsen sormalısın bu soruyu
Hediye al güzel bişe anında kırginlığı gider emin ol
Gönlü kirilan kadin inat biriyse biraz zor affeder
hahahah
Yanında sessiz bekledikten sonra gözlerinin içine bakarak ben bir salağım affet beni diyebilirsin salağım derken harbiden salağım dersen etkisi iki katına çıkabilir.
bi bardağı düşünün elinize avcunuza sığar bıde düşürüp kırın birsürü parca hadi toplayın avuclarınızda toplayabiliyorsanız
barışmak kolay ama bikere o kalp kırılmş unutmaz
2. şans vermeyen bırıyse ağzınla kuş tutsan nafile.
neden kırdığın çok önemli bir konu..Ve de onun nelerden hoşlandığı : )
Ne yaparsan yap boş kanka eskisi gibi olmuyor hiçbirşey.Özür dile ve pişman olduğunu söyle gerisini ona bırak eğer barışmakta gönlü varsa barışır.
hiç bişe olmamış gibi noldu de umursama emin ol kesin cevap alıcaksın
çikolata alırım. bundan fazlasını istiyorsa, uğraşma o hatunla
Ozur dile, pisman oldugunu soyle. Affeder bence :))
Aleykümselam. Küçük küçük süprizler yapabilirsin mesela. Soruna 5 yıldız.
Kadınına göre degisir
Küçük bir hediye almayı dene mesela :)
rengarenk balonlar allll :))
selamunaleyküm diye lafa girerim, gerisi gelir.
Kadınsa zor kızsa hallolur
içten bir özür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar