AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Şimdi kadın unutmaz her an yüzüne vurur , fırsat kollar onun için. Yine de çabalayacak olursam alır karşıma konuşur özür dilerim
Cok bisey istemeyiz aslinda biz kizlar sadece ona sadik oldugunu her hareketinle belli etmelisin onu sasirtacak seyler yapmalisin gerisini zaten o kiz halleder emin ol
Hayır neden kalp kırıyosun sonra aa kalbini kırdım napcam diyolar kırmayın kalp olup bitsin bence hadi kırdın yaptın bir eşeklik kendin düşün affettir kisa ve net
Cikolata alarak , kucuk kavgalarda cok ise yariyor :)
ona deger verdiğini hissettirmen lazım önce davranışlarınla
Kadın kafasına silmeyi koymuşsa ağzınla kuş tutsan af etmez..
şu zamana kadar ne birinden özür diledim nede kendimi affetirdim yaptıysam bir hata sebebi vardır. oyüzden salla gitsin
hypergammy dostum kadınlar mantıkalrı ile konusur duyguları ile karar verir. bu manda duygusal tramwa yarataman lazm kadında
sorunun ne olduğunu sorar açık açık ne yapmak istediğini söylemesini isterim dolambaçlı şeylere gerek yok
Hiç bir şey yapmam sadece özür dilerim eğer affetmiyorsa sen yoluna ben yoluma der eyvallah der uzatmam. Hiç kimsenin ayaklarına kapanacak bir karakterin yoktur.
Ah ya şunu sorman bile o kadar kıymetli ki. Mutlaka görür çabanı. Başarılar
İlgi, şefkat, aşk gösterileri, iltifat, olduğundan daha kibar olmaya çalış :) ve yapmacık değil doğal olmaya dikkat et. Sadece affetsin diye edilen güzel bir söz pek etkili olmaz. Ve sürpriz konusuna girmiyorum ;))
Affettiremezsin. anca o gelicek sana cilve yapacakki affetmeye gönlü varmış casına
Ne yaparsa yapsin Cok zor olur yani tabiri caizse surum surum surundururum ilallah ettiririm ha dayanabilirse gider alnindan operim valla :D
herkez bu dertten muzdarip gecelerin günlerin hayatın hiç bir anlamı yok boş yaşıyoruz taliplerimmi bekliyorum 😊
Bir ışık görürsem ugraşırım, bir çok şey denerim ve başarılı da olurum ama ketumsa, kestirip atıyorsa oralı bile olmam...
Mutlu ederek tabi ki nasıl mutlu olur orasını sen bulacaksın ben olsam çok zaman ayırırdım sıkmadan gözler içine bakmak çok önemli
Güvenini geri kazanabileceği her şey olabilir ama şunu göz ardı etmemek gerekir; bir kadın affeder ama asla unutmaz..
"Bir kadın affeder ama asla unutmaz"
Çiçek al 🌼🌼🌼🌼
Soru Güncellendi.
O duruma düştüysen kötü be. Bir erkek gururlu olmalı yalvarmamalı bence kişisel görüşüm Adam gibi gider konuşursun olursa olur olmazsa olmaz bu kadar.
Rest çekerim, en kısa yoldan affetme yolu bu. Kaybetme korkusu olunca it gibi oluyolar :)
adam hakli😊😊
bir defa kendimi bir kadına affettirmeye çalıştım. affetmedi. asil bir kadın asla affetmez.
Sadece icinden geldigi gbi kendisini ifade etse belki affederdim
Bişey yapmasına gerek yok aslında alsın karşısına konuşsun yeter
ben benliğimi yok etmeden nazik davranmaya çalışırım karşımda ki benliğimi yok etmeye çalışırsa ben silerim
çıkmaza giren şeylerden şunlardan bunlardan sıkıldım.
ilişki yürüyorsa yürümelidir yoksa herkes yoluna baksın.
Onu tatile götürmeyi denerdim, orada daha rahat anlaşılabileceğimi düşünüyorum. En azından sana karşı kışkırtanlardan kurtarırsın
öyle söyleyen biri seni terk etmez merak etme şunu yap bunu yap demeyiz terk etmemek için. bir şey istemeden gideriz. bir şey yapmasan da olur daha seni terk edecek duruma gelmemiş rahat ol sen
gelsin gözlerime baksın hissettiklerini söylesin yeter be dpstumm :)
Önce herşeyi alttan almalısın
Ona küçük süprizler yapmalısın
Sinemaya gidebilrsiniz ya da yemeğe
Onu çok sevdiğini söle her fırstta
Kısaca unutamayacağı bir gün geçirt ona
Bazen bazı şeylerin olmayacağı varsa olmaz. Zorlamamak lazım..
Alışverie götür yanında git çantaları taşı ve hesabı öde dostum..
Annem hariç hiç bir kadına kendimi affettirmeye çalışmam.
Sen ilk önce ne yaptında kırdın kızın kalbini onu söyle bakiym
Allah yardımcın olsun işin zor ve uzun bir süreç var önünde ki! oda affetmek isterse.
Seni seviyorum demek yerine beni sevdiğini göstersin. Söz uçar
Soruyu sorma sekline kurban. bir kız icin hicbise yapmam
boşver gitsin kadınlar unutmaz. 7 sene önce yaptığın senin bile unuttuğun hareketi unutmaz.
bir kadının kalbini 3 ten fazla kırdıysan ölmüşsündür o kadın için ,, çıkmaza giren ilişki içine s*çılmış ilişkidir sifonu çekmek makul 😐
abartma sende ya
Açıkça çeker konuşurum pişmanım derim veririm çiçeğimi ya da ayıcık
Ben affetmek istemedikten sonra ne yaparsa yapsın affetmem
Sen bu tiple affetmesende olur
niye kendini mal gibi kabul ettirmeye çalışıyosun. bırak gitsin alla alla başka kız mı yok?
affetmesin uğraşma
çünkü kadın affetmez, koz olarak kullanmak için geçiştirir
Tekneye pankart açabilirsin özür dilerim seni seviyorum diye bence
Kapısının önüne giderim çıktığı an herşeyi anlatırım
Mk senin isim cok zor be naparsan yap unutmaz hatani hep yuzene vurur aha buda benden kiz görüşü 😉
Soru Güncellendi.
özür dileyebilir, içinden gelenleri anlatıp onu ne kadar sevdiğini söylerse kadın affeder zaten
Soru Güncellendi.
Ayni seyi binkere yapiyorsa o kisiyi affetmemek lazim
valla ben birşey yapmam kişilik ve karekterimden ödün vermemm bir kız için şaklaban oılamam ne kadar çok sevsemde... kabull edecekse böyle etsin.
Taner de Affetmedim Kendimi dinlet o parçaya affetmezse dahada olmaz :)
Özür dile yemeğe götür.
Soru Güncellendi.
cüzdanı göstermek yeterli.
sorunun ne olduğu önemli ama
Soru Güncellendi.
kapıları ardına kdr açmış zaten sen naparsan yap affedecektir şöyleki konuşmalarına dikkat edeceksin artık ve bunun için elinden geleni yapacağını söyleceksin.. şöyleki onu en iyi tanıyanda sensin onu ne mutlu eder çiçek mi iyi bir akşam yemeği mi şık bir kolyemi hoşlanacağı şeylerle bir kaç jest yapacaksın taki eski içten gülümsemesi ve samimiyeti dönene kkdr
Kızları tanıdım artık o yüzden hiç uğraşmıyorum
affedilmen için tekrar tekrar güven sağlaman şart
La cicek alirim guzelinden en fazla napicam *
2 güzel söze bakar :)
cicek ver özür dile yeter :)
Ne yaptığına göre değişir.
Onu yalnız bırakırım. :):