Merhaba...
Ben 18 yaşında,liseye giden bir gencim...Cinsiyet önemli olabilir diye söyleyim erkeğim...
Sosyal fobi mi,çekingenlik mi bilemiyorum ama sorunlarım olduğu kesin...
Öncelikle aklıma gelen özelliklerimden bahsedeyim...
İçime kapanık bir insanım,insanlar içinde rahat olamıyorum...
Arkadaşlarım yok...
Bazen rahat yürüyemiyorum,yürürken ellerimi nereye koyacağımı şaşırıyorum...
Bazen okul dışında,okulun çevresine gidersem tanıdık biriyle karşılaşmaktan çekiniyorum...
Genelde evde bilgisayar başında vakit geçiriyorum...
Eskiden de utangaç bir yapım vardı ama lise dönemlerinde iyice belirginleşti...
İnsanlarla konuşacak konu bulamıyorum...
Belirli bir yeteneğim yok,çaldığım müzik aleti yok,spor dallarında başarısızım...
Yani İstanbul gibi bir şehirde asosyal olmayı nasıl beceriyorum bilmiyorum...
Eğlenmeyi,sevinmeyi,üzülmeyi bilmeyen bir insanım,böyle bir insan düşündüğümde ben sevmezdim diyorum böyle bir insan sevilmemeli de ama işte o insan malesef kendimim...
Benim kendi içimde yaşadığım en belirgin korkularımdan bahsetmek istiyorum...
Birincisi zayıfım,hadi kilo alırım diyelim ama bileklerim çok ince...
Gerçekten ince,yani ben benden ince bileklere sahip hatırladığım kadarıyla bir kişiyi gördüm o da 3-4 sene önceydi...
Yani kızların bile bilekleri benden kalın...
Ayrıca çok güçsüzüm...ne biçim erkeksin sen diyorum bazen kendime...
İkincisi boş bir insan olduğumu düşünmek...
Bir ortamdayken söyleyecek bir şey bulamıyorum,bırakın konu açmayı açılan konular hakkında konuşamıyorum...
Bazen söyleyecek bir şeylerim oluyor,sonra da bunu söylesem mi, söylesem ne olur söylemesem ne olur derken zaman geçiyor...
Üçüncüsü sosyal tecrübesizlik...ben bu sorunlarımı aşıp özgüven kazansam bile(ki çok zor gözüküyor bu durumda),sosyal açıdan tecrübesiz olacağım...
Gençliğimin belki de en verimli dönemlerinde geriye dönüp baktığımda bir tane bile anım yok,bir kızın elini tutmadım,gurur duyulacak bir başarıya imza atmadım...
Dördüncüsü araba...araba sürmeye karşı hiç mi hiç hevesim yok ve sürememekten korkuyorum...çevremde araba süremeyen bir tane bile erkek görmedim,bu da korkumu artırıyor...
Herkesin çok rahatlıkla yapabildiği ve hemen öğrenebildiği bir işi ya beceremezsem?
Ben 18 yaşında,liseye giden bir gencim...Cinsiyet önemli olabilir diye söyleyim erkeğim...
Sosyal fobi mi,çekingenlik mi bilemiyorum ama sorunlarım olduğu kesin...
Öncelikle aklıma gelen özelliklerimden bahsedeyim...
İçime kapanık bir insanım,insanlar içinde rahat olamıyorum...
Arkadaşlarım yok...
Bazen rahat yürüyemiyorum,yürürken ellerimi nereye koyacağımı şaşırıyorum...
Bazen okul dışında,okulun çevresine gidersem tanıdık biriyle karşılaşmaktan çekiniyorum...
Genelde evde bilgisayar başında vakit geçiriyorum...
Eskiden de utangaç bir yapım vardı ama lise dönemlerinde iyice belirginleşti...
İnsanlarla konuşacak konu bulamıyorum...
Belirli bir yeteneğim yok,çaldığım müzik aleti yok,spor dallarında başarısızım...
Yani İstanbul gibi bir şehirde asosyal olmayı nasıl beceriyorum bilmiyorum...
Eğlenmeyi,sevinmeyi,üzülmeyi bilmeyen bir insanım,böyle bir insan düşündüğümde ben sevmezdim diyorum böyle bir insan sevilmemeli de ama işte o insan malesef kendimim...
Benim kendi içimde yaşadığım en belirgin korkularımdan bahsetmek istiyorum...
Birincisi zayıfım,hadi kilo alırım diyelim ama bileklerim çok ince...
Gerçekten ince,yani ben benden ince bileklere sahip hatırladığım kadarıyla bir kişiyi gördüm o da 3-4 sene önceydi...
Yani kızların bile bilekleri benden kalın...
Ayrıca çok güçsüzüm...ne biçim erkeksin sen diyorum bazen kendime...
İkincisi boş bir insan olduğumu düşünmek...
Bir ortamdayken söyleyecek bir şey bulamıyorum,bırakın konu açmayı açılan konular hakkında konuşamıyorum...
Bazen söyleyecek bir şeylerim oluyor,sonra da bunu söylesem mi, söylesem ne olur söylemesem ne olur derken zaman geçiyor...
Üçüncüsü sosyal tecrübesizlik...ben bu sorunlarımı aşıp özgüven kazansam bile(ki çok zor gözüküyor bu durumda),sosyal açıdan tecrübesiz olacağım...
Gençliğimin belki de en verimli dönemlerinde geriye dönüp baktığımda bir tane bile anım yok,bir kızın elini tutmadım,gurur duyulacak bir başarıya imza atmadım...
Dördüncüsü araba...araba sürmeye karşı hiç mi hiç hevesim yok ve sürememekten korkuyorum...çevremde araba süremeyen bir tane bile erkek görmedim,bu da korkumu artırıyor...
Herkesin çok rahatlıkla yapabildiği ve hemen öğrenebildiği bir işi ya beceremezsem?
Güncellemeler
+1 yıl
ve cok pc başında vaktimi geciyorum günlük 15 saat
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar