Ya madem evlenmek istemiyor neden beni bırakmıyor!

Ona herşeyi anlattım beklentilerimi (evlilik) daha önce yaşadıklarımı evlenmekten döndüğümü ama bunun beni evlilik fikrine çok bağladığını ve şartlandırdığını.. vs vs. Ancak ne istiyor anlayamıyorum. Şimdi biz 2 3 ay oldu tanışalı ama inanılmaz bağlandık birbirimize nasıl desem böyle tutkuyla. Beni çok ama çok sevdiği her halinden belli. Benim hislerim konusu karışık oraya gelicem de bugüne kadar çok gizemli davrandım ona.

Bir kere şunu anladım o 25 yaşında ben 26 evlilik düşünmediğini hissettim bu yüzden umudumu kestim. Mesela bir keresinde annem şakayla karışık 30 yaşından sonra gelinlik mi giyilir kız evde kaldın gibi bir şeyler dedi belki şakayla söyledi ama doğru geldi bana? Başladım ağlamaya çok ağladım o akşam belki 4 5 sene sonra çökmeye hafiften başlayacağım o gelinlik o kadar güzel durmayacak üzerimde diye ağladım da ağladım. Napıyorsun diye soruyordu ısrarla o sırada ben de ağlıyorum yazdım neden dedi söyleyemem dedim ve çok bozuldu. Ve biliyor musunuz bu arkadaş ne zaman evlilik konusu açılsa konuyu değiştirdi ama beni deli gibi seviyor yemin ederim bu her halinden belli inanılmaz bağlı bana. Burası bir muamma. Karmakarışık bir problem.

Bugün kapıyı çaldım. Beni görünce çok şaşırdı. Ama benim moralim çok bozuktu sürekli ağlıyorum son günlerde ve bu akşam felaket kötüydüm. Onunla konuşmalıydım. Herşeyi anlattım ona. Herşeyi. Ağlaya ağlaya hem de.. Seni bırakmayacağım ben dedi ama evlilikle ilgili söylediği şey hep "bir insanı tanımadan nasıl evlenirsin" gibi boş laflar. Ayrılma lafı ediyorum bak seninle ayrılmamız lazım yoksa ilerde çok çok daha çok bağlanırız birbirimize diyorum zor olur diyorum o yüzden şimdi ayrılmak en mantıklı şey diyorum. Peki napıcaksın ayrılınca oturup taliplerini mi bekleyeceksin diyor. Ve bana takmış durumda mesaj attım "Bir daha görüşmeyelim tamam mı? " Yazdım. Cevap olarak bunu yazmış "tamam değil" .

Ya madem evlenmek istemiyor neden beni bırakmıyor arkadaşlar neden! Onunla çıkarak zaman kaybettiğimi söyledim ben senin için bir zaman kaybı mıyım dedi!?! Evlenmek istiyorum dediğimde bugün bana söylediği şey "Evlenerek niye telef ediceksin kendini, yazık değil mi sana bir de bu yaşta?" ben evlensem üzülür müydün dedim "gerizekalı nolur konuşma böyle şeyler dedi manyak gibi üzülürüm hem de dedi. Off işin kötüsü ben bağlanıyorum ona seviyorum onu ama çıkamıyorum bu işin içinden yardım etseniz bir akıl bir tavsiye? Mükemmel olur şu an. Akıl bekliyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ufak bir detaydan bahsetmeyi unutmuşum bu akşa çok kötüydüm ya eve gelince anneme herşeyi ama herşeyi anlattım o da dedi ki bu adam senle gezip tozmak istiyor niyeti ciddi değil şu andan itibaren hiçbirşey yazma telefonlarını açma düşünmesine fırsat ver dedi.. Eğer karşına gelir evet benim de niyetim bu derse o zaman tamam dedi hatta ısrarla aradı benimki üstüste mesajlar attı annem tlf.larını açmama müsaade etmedi=s offf... napıcam ben yaa:(((
Güncellemeler
+1 yıl
2-3 ayda evlilik kararı gibi şeyler söyleyen arkadaşlara söylüyorum bir çıkmak için vardır bir de gelecekteki beklentiler uyuşarak çıkmak vardır bu insan ben evliliğe karşıyım gibi bir tavır sergiliyor halbuki ben değilim? bunu anlatamadım herhalde... neyse artık.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme biraz geç oldu öncelikle bu konuda özür dilerim. İnternete pek vaktim olmuyor. Arkadaşlar barıştık ve herşey mükemmel gidiyor.. Yaza seni ailemle tanıştırıcam gibi laflar ediyor ayrıca feyste ilişkisi var yaptı ailesine benden bahsetti ve beni çocukluk arkadaşlarıyla tanıştırdı... Hayatında ilk defa bir kız arkadaşını onlarla tanıştırmış. Bunlar güzel gelişmeler diye düşünüyorum. Ara sıra ilerde evlendiğimizde diye başlayan cümleler kuruyor. Herkese teşekkür ederim:) İyiki varsın KS!
Güncellemeler
+1 yıl
hepinizim söylediklerinden bir parça uyguladım herkese sonsuz teşekkürler:)
Ya madem evlenmek istemiyor neden beni bırakmıyor!