35 yasinda adam ben 28 yasindayim gencim guzelim benimle niye evlenmiyor onu cok seviyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPeki neden böyle bir şeyi zorundaymış gibi görüyorsun yani ben şu mantığı anlamıyorum evlenmeyen insanlara neden farklı gözle bakılır adam belki evlenmek istemiyor sonuçta bu bir tercihtir olamaz mi parası da varsa yiyip içip gezer bunda ne var?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende aramda 7 yaş birinden hoşlanmıştım adam aynı bu adam gibiydi. 7 yas farkta bir şey var. Daha kibirli oluyor erkekler bence. O yüzden olgun erkek tercih etmiyorum kendi yaşıtlarım daha girişken ve karşılık veriyorlar olgunlar gibi ketum değiller
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe safı ya. Karşılıklı ilgi gördüğüm erkekleri seçiyorum. Ben ona ilgi veriyorum o bana. Bir erkek ilgi verince saf mı oluyor. Saf olmayan peşinden koşturan erkek mi sana göre
+1 yılAdam seninle evlenmek zorunda değil. Genç ve güzel olduğunu söylüyorsun ama bu birisiyle evlenmek için yeterli değil. İletişiminizi görmedikçe neden istemediğini anlayamam.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Hiçbişey için acele etmeyin seni seviyorum kelimesiyle seni sevdiğini nasıl anlayabilirsin sana olan bakışını sana olan sevgisini duygularını hissetmen lazım seni sevdiğini anlaman için
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılİstemek zorunda değil çünkü. peşinde koşmayın sizde onun. sizi istemiyorsa siz onu hiç istemeyin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu bakış açısıyla daha çok üzülürsün.
Yanlış ve sevmediğin bir insanla bir ömür geçiremeye çalışmaktansa yapayalnız yaşayıp ölmek o kadar nefis bir duygu ki20 Yorumla Sendeki cahil özgüveninin yarısı bende olsa şimdi milli eğitim bakanı olmuştum... adam belki senden iyisini bulucak ve evlenicem ya da evde kalmıycak en azından nerden bu kadar emin olabiliyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıl35 yaşında bir erkek potansiyelinin zirve noktasındadır. Evde kalma gibi bir durumu olmaz ki evde kalma durumu erkek için geçerli bir şey değildir.
22 Yorumla- +1 yıl
WoW
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Beni sevmiyorsa ve beni seçmicekse beni seçmesi için ben bir seyler yapacaksam zaten bu adamı hiç seçmezdim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Erkek niye evde kalsın biyolojik saati işleyen kadın erkek kendine az biraz bakım yapsa bile birazda sağlıkliysa 90 yaşında dahi çocuk sahibi olabiliyor
022 Yorumla- +1 yıl
Benim bahsettiğim biyolojik bir sürecin toplumsal normlara yansıyan tarafı kimse bu söylediklerimi görmemezlikten gelemez modern tıp bahsettiğiniz konularda %100 garanti vermemekle birlikte sadece bu olasılığı biraz yükseltiyor hiç kimseye garanti vermiyor ve günümüz dünyasında hiçbir erkeğin bakımsız olduğunu düşünmüyorum istisnalar hariç ve son olarak erkeklere yaşından kaynaklı evde kaldığını şu ana kadar çok az işitmişimdir ancak kadınlar için ne yazık ki bu böyle değil ve kadını biyolojik olarak göz önünde bu şekilde zaman kavramı üzerinde değerlendirmemizin tek sebebi yine doğurganlığı kadar toplumda bir değer görüyor yani güzelliği ve genç oluşu bu durumu belirleyen bir unsur çünkü erkek neslini devam ettirmek istiyor konu bundan ibaret aslında yani etik ve ahlaki boyutu değil evrimsel tarafından bakılması gerekiyor konulara
- +1 yıl
Şuanda zaten erkeklerde kısırlık ve çocuk sahibi olma zorlaştı. Çünkü çok fazla gdolu katkı maddeli yiyecek, bakım ürünleri vs erkeklerin çocuk sahibi olma olasılığını düşürdü. Bugün erkekler eskisi gibi kolaylıkla çocuk sahibi olamıyor. Kısır olan cok erkek var ki, sigara içen erkek kadından daha fazla. Kadın için doğum 55 yaşına kadar sürer ama erkeklerin her sigara dalında çocuk sahibi olma olasılığı azalıyor. Kadın 30 40 yaşlarında bile genç ve alıcı görünür. Erkek 25ten sonra gerek vücut yağlanması, gerek saç dökülmesi, salaş yaşam tarzı vücudunun esnekliğini kaybetmesiyle artık genç yakışıklı ve dinamik görünemez hale gelir dolayısıyla karşıcins kadınlar bu durumda çok seçici olmaya başlar. Zira eski genç ve yakışıklı yüz vücudunu kaybetmişlerdir. Evrimsel olarak baktığımız zaman genç erkekler daha verimli ve daha kolay çocuk sahibi oluyor 35 40 yaşlarında bir adamın o zamana kadar vücuduna aldığı kimyasallar, sigara, alkolle çocuk sahibi olma şansı artık çok düşüktür ve 35 yaş erkeklerin tercih edilmeme dolayısıyla evde kalmasıyla sonuçlanıyor. Günümüzde bakımsız erkek özellikle türkiyede fazlasıyla mevcut özellikle yaşı tekrar ediyorum 25in üzerinde olanlar artık kendini salmakta. Ve modern tıpta bütün kadınlar çocuk sahibi olabiliyor hemde kısır olan kadın dahi. Çünkü yapay yumurta üretiliyor ancak erkekler bu kadar şanslı değil. Erkekler için kısırlık çözümü henüz bulunamadı ve 30 yaş üstünde kısır erkeklerde fazlasıyla mevcut. Genç kızlar olarak yaşı 30un üstünde Erkeklerin kısırlık başlangıcı olma ihtimaliyle yaklaşmıyoruz ve evde kaldığını düşünüyoruz.
- +1 yıl
Hanımefendi son cümlenizle başlangıç yapayım bilim hiçbir zaman kesin konuşmaz %100 bir sonuç vermez böyle sonuçlar veren ya pazarlama şirketleri ya da dolandırıcılardır. Evrim ile alakalı olarak bahsettiğiniz konunun evrimle hiçbir alakası yok üzülerek söyleyeceğim. Bahsi geçen gdo lu sigara alkol kullanımından bahsettiniz şeyleri en az erkekler kadar kadınlarda kullanıyor ve kısırlık sadece erkeklerin başına gelen bir şey değil kadınların da başına geliyor ve bu yola çıktığınız mantıktan biz erkeklerin olduğu kadar kadınların kısırlık ve doğurganlık oranın düşük olduğu bir gerçek var. Benim bahsettiğim konu biyolojik bir konu kadının doğurganlığı erkeğin kadınlara kıyasla daha ileri yaşlara sahip olsa dahi çocuklarının olabilmesi. Bu bahsettiğim kişiler sağlıklı kişiler sağlıksız kişiler değil anlamanız gerekirdi. Estetik olarak ve göze hoş gelen insanları beğenmek tabii ki de kadınlar da olduğu gibi erkeklerde daha çok fazla belirgin ancak kadının baktığı daha çok sağlayıcılık korumak bunların içerisinde olan zeka imkan güç statü kadın yüksek bir değere sahip erkeğe bakıyor çünkü kendisinden doğacak çocuğa bakabilme içgüdüsü ile hareket ediyor bu da evrimsel psikolojinin konusu ha siz kendi şahsınız adına konuşuyorsanız güzel olsun yakışıklı olsun genç olsun kendi ayarınızda olsun ona bir şey diyemem o da sizin tercihiniz.
- +1 yıl
Bilim çoğu zaman %100 sonuç verir. Ancak bu sadece kadında geçerlidir çünkü kadının yumurtası çocuğun kendisi değil döllendiği yerdir bu sebeple sayısı azalır ancak modern tıpla yapay yumurta elde edilebilir kadınların kısır olmasının sebebi bu dur. O da çözüldü. Ancak erkeklerde kısırlık çözümü yok. Erkekler daha şanssız olurlar çünkü çocuk (kalitesiz sperm) yapay koyamaz doktorlar. Olmasının da ihtimali yok. modern tıp sayesinde günümüzde kadınlar 45 yaşında dahi çocuk sahibi olurken erkeklerde sigara kullanımı ve GDO'lu urunler sebebiyle daha 30 yaşında kısır kalmakta. Ve kadın için daima umut varken erkekler için yok. Toplumuzda sigara ve bozuk ürünler sebebiyle günümüzde erkekler kısır kalıyor. Öyle ya da böyle kadın 50lerine kadar çocuk sahibi olabiliyorken erkek 30unda doktor tarafından çocuk sahibi olamaz teşhisi konuluyor. Çoğu erkeğin çocuğu olmuyor duyuyoruz hep. Çünkü gençken henüz kaliteli hücrelere sahipken bekleyip 30 yaşında evlenmek istiyorlar. Kadının baktığı güç statü yüksek maddiyat yazmışsın ancak çocuğu olmayan 35 yaşında bir erkek 5 sene sonra evlenmeye karar verdiğinde çok sağlık sorunu çıkacak ki erkek her yaşta genç kız elde eder diyen sen bu 35 yaşını aşmış erkeği 25 yaşından küçük bir kiz bakıp evleneceğini sanıyorsun. Oysa genç kızın aklında neden 35 40 yaşına kadar beklediği düşüncesi vardır, sağlık sorunlarını ve kısır olduğunu düşünür bu sebeple her yaşta evlenebileceğini düşünen adam geç ve evde kalmıştır. Toplumda çok fazla evlenemeyen 30 yaş erkek var hepsinin sebebi bu.
- +1 yıl
@_Breeze_ öhöm öhöm ben de dahil olarak şunu diyorum. Tıp teriminde en kesin sonuçlar 99,99dur 100 değildir hiç bir yerde konu burada bitsin 😄
Cinsel yaşam fenosu olarak (havamı atayım😄) erkekler ve kadınların biyolojik saati ne yazıkki aynı değil. Kadınlarda menapoz denen olay var. Erkekler bir gün içinde farklı 5 kadjndan çocuk sahibi olabilir fakat kadın ne yazıkki olamıyor o sebebden kadın daha değerlidir. Erkekler sağlıklı bir bünyede boşalabildikleri ana kadar da çocuk sahibi olabilir (sağlıklı ama dikkat!) kadınlar menepoza girdikten sonra ne yazıkki en sağlıklısı bile dış müdahale olmadan imkansız dış müdahaleninde%50 den fazla ihtimali olduğunu sanmıyorum. Üreme konusunda erkekler daha baskın ne yazık ki.
Fikir ve düşüncekerim budur. Lütfen uzatmayınız. Yorumlarınız çok uzun bide yapmayınız. İyi geceler 😂 - +1 yıl
Kadın menepoza girdikten sonra çocuk sahibi olamaz zaten ki 55 yaşlarında son buluyor ortalama. Ancak bu şahıs 35 yaşlarında ki bir erkeğin sağlıklı 35 yaşındaki bir kadının ise üreme şansı düşük diye lanse ettiriyor. Topluma bakacak olursak çoğu kadın 30 yaşından sonra çocuk sahibi oluyorken erkeklerde yine belirttiğim sebeplerde çocuk sahibi olamama sorunu var. Sırf 30 yaş erkeklerin kalitesiz ve kısırlığı sebebiyle boşanan çok tanıdığım var. Artık biyolojik saat ve yumurta sayısı etki etmiyor. Tekrar söylüyorum kadının hamile kalması mümkün memepoza girene kadar her yaşta doktorlar her zaman şans var der. Ancak erkeklerde hal böyle değil. Kısırsa ve kalitesiz hücrelere sahipse şansi yoktur ve yine söylüyorum 30 yaşına gelmiş çoğu erkek kısır kalıyor. Bu sebeple evlenmiyor evlenselerde eşleri boşanmak durumunda kalıyor.
Onu geçtim mantıklı düşünecek olursak karşımıza 30 yaşın üstünde adam geldiğinde çok büyük diye kabul etmiyoruz. Genç erkekler daha güvenli ve tercih edilir oluyor. İster çocuk yapma şansı olsun ister olmasın 30 yaşını aşmış erkeklerin evlenme şansı çok düşüktür ha kendi akranlarinizla evlenirsiniz o başka. Ancak 35 yaşını aşmış bir adam 30 yaşından küçük bir kızla evlenme şansı var gibi bir hayale kapılmasin sakın. - +1 yıl
Erkek kısırlığının sadece yaşı bağlı olmadığını söylemek istiyorum yani bazı etkenler var evet sigara alkol kimyasal gibi etkenler ancak bunlar nedenlerin arasında daha çok genetik hastalıklar hormonal bozukluklar enfeksiyonlar yaralanmalar kanser ilaç ve ısıya maruz kalma faktörleri gibi erkeğin hayatını olumsuz etkileyebiliyor erkeğin kısırlığına dair hiçbir çözüm bulunamadığını söylemek kesinlikle doğru değil. Diğer bir konu erkek kısırlığı kadın kısırlığından daha yaygın değildir demek çocuk sahibi olamayan çiftlerin yaklaşık yarısından erkek faktörü önemli veya katkıda bulunan bir neden olabilir bu kadın faktörünün ihmal edileceği anlamına gelmiyor kadın kısırlığındaysa yumurtalık rezervenin azalması yumurtlama bozukluğu tüplerin tıkanıklığı rahim içi yapışıklıklar miyomlar enfeksiyonlar genetik hastalıklar yaş sigara alkol stres gibi faktörler de bulunuyor bunların bazıları tedavi edilebiliyorken bazıları ise kesinlikle tedavi edilemiyor hele ki kadın kısırlığı için yapay yumurta üretildiğini söylemek kesinlikle ve kesinlikle doğru olmamakla birlikte yapay yumurta üretimi kadın için henüz klinik aşamasında dahi değilken bu konu etik sorunlar ne yazık ki içeriyor ortada araştırma yapılabilecek etik değerlerin engel olduğu hurafelerden oluşan modern tıptan uzal ütopik bir yaklaşım mevcut. Erkeklerin sperm üretimi yaşla birlikte hem azalıyor hem kalitesi bozuluyor kabul kadınlarda ise bu durum yumurtalık rezervi yaşla birlikte daha hızlı azalıyor ve yumurta kalitesi bozuluyor erkekler 40 yaşından sonra çocuk sahibi olma şansı %50 azalıyorken kadınlar 35 yaşından sonra %90 oranında çocuk sahibi olması azalıyor. Erkeklerin 25 yaşından sonra vücut yağlanması saç dökülmesi salaş yaşam tarzı gibi nedenlerle genç yakışıklı ve dinamik görünemez hale geldiğini söylemek hem genelleme yapmakla birlikte her erkeğin aynı yaşlanma süreci yaşamadığını ve erkeğin bakım alışkanlıkları farklılıklarını göz ardı etmekten ibaret sığ bir yaklaşımdan ibarettir.
- +1 yıl
Ve bilim konusunda yinelemek istediğim bir konu var bilim kesinlikten ziyade olasılıkla ilgilidir bir teorinin doğruluğu onun kanıtlarla ne kadar uyumlu olduğuna ve başka teorilerden ne kadar iyi tahminler ürettiğine bağlıdır bilim gerçeğe en yakın olanı bulmaya çalışır ancak gerçeği tam olarak bilmek mümkün değildir Bu da sizin sunmuş olduğunuz tezi çürütmektedir. Sizin araştırmalarınızın çevrenizdeki insanları yanlış gözlerinizden ibaret olduğu geneli yansıtmadığı artık netlik kazanmıştır.
- +1 yıl
İster kabullen ister kabullenme 30 yaşın üstünde olan çoğu erkek kısır ve kalitesiz hücreye sahiptir. Benim çevremde kadınlar 30 yaşına kadar meslek sahibi oldu ve evlendi, erkekler hiçte o kadar şanslı olmuyor çünkü kadın dış görünüşte seçici oluyor dolayısıyla 30 yaşını aşmış 'kel, göbekli, yağlı' vücuda sahip bir erkek hiçbir kadının gözüne hitap etmiyor sonuç olarak erkek evde kalıyor.
erkekler 40 yaşından sonra çocuk sahibi olma şansı %50 azalıyorken kadınlar 35 yaşından sonra %90 oranında çocuk sahibi olması azalıyor. Yazmışsın bu oranı bilgiyi nerden edindin? Çünkü tekrar tekrar ve tekrar yazıyorum 35 yaşında bir kadın hatta 45 yaşında bile istemeyerek çocuk sahibi oluyor. Artık toplumda 40 yaşlarında çocuk sahibi olan çok kadın var 35 yaşından sonra çocuk olma olasılığı %90 azalıyor tezin düştü. Kadınin çocuk sahibi olmada zorlandığı dönem 50 yaş menepoz yaşlarıdır. İstisnalar olsa da bu yaşlarda çocuğunun olma ihtimali hiç yoktur yani yazdığın %90lik oran burada başlar. - +1 yıl
İkinizin de çok toksik tanıdıkları varmış gençler sakin 😂😂
Kadın için 30 yaşında alarm çalıyor çocuk yaşı geçmesin diye. Bununla beraber 35 yaşında bekar evlenmeyen ve daha erken diyen tanıdıklarım da var. Adam 45 yaşında 25 yaşında kızla evlenip 2 çocuk yapmış tanıdığımda var. 35 olmuş bu kız daha çocuğu olmaz denen de, bu adam 35 yaşında hangi ara çocuk yapıp da büyütecek denen erkekte tanıyorum. İkinizin de yüzdelik oranları bence kendi çevrenizle kısıtlı olduğu için doğru değil. Hiç çevremdeki 30 yaş üstü erkeklerin kısır olduğunu duymadım. Geçen 43 yaşında yengemiz 5. çocuğunu sağlıkla da doğurdu 😂😂 yani kendi doğrulsrınızı biline yüklemeyin. El sıkışın barışın. Yapman guzum diyerek ayrılıyorum - +1 yıl
*bilime
- +1 yıl
Son örnek kendi tanıdıklarımla ilgili onun öncesi değil zaten bak sen de kendi tanıdıklarından yola çıkarak örnek vermişsin zaten değişen bir şey yok ki verdiğimiz örnekler konusunda @Degisik_-_
- +1 yıl
@Degisik_-_ ben çevremde ki çocuk sahibi olamayan erkekleri baz aldım çünkü eşiyle aynı yaştalar ve erkekten kaynaklı çocuğu olmuyor. Kadın herne kadar sağlıklı olsada çocuğu olmayan bir erkek yüzünden yine erkeğe uygulanan tedaviyle çocuk sahibi olamiyorlar. Sırf erkeğin yetersizliği yüzünden aşılama olmak zorunda kalanlar yine kadın oluyor. Bana göre erkeği 30 yaşından sonra tercih etmek doğru değil böyle sorun yaşıyor kadınlar sağlıklı olduğu halde.
- +1 yıl
Kendi fikirlerini bilimsel bir makaleden alınmış gibi anlatmaya çalışmak çok acınası bir durum hiç bilmiyorsan sadece Evrim ağacı ni takip etsen tüm dijital platformlarda varlar ki bu söylediklerimin çoğunu adamların sitesindeki mevcut makalelerden zamanında okuduklarimdan söylüyorum. benim dediklerimi dediklerinin aynılarını tekrarlamak yerine zahmet edip araştırsan net bir şekilde anlayacaksın da anlamak istemiyorsun kapalisin bu konuya ne yazık ki
- +1 yıl
Ben kendi fikirlerimi bilimsel makaleden aldım demedim ki sen kendini buna inandırdıysan acınası durumda olan sensin bence. Bir kelime öğrenmişsin evrim diye sabahtan beri sanki çok bilgiymiş gibi evrimsel evrimsel yazıp duruyorsun. Acınası olan senin 'kadınlar 35 yaşından sonra %90 oranında çocuk sahibi olması azalıyor.' bu bilgiyi nerden edindiğini kanıtla diyorum hala evrim ağacı vs devam ediyorsun. Kendi fikirlerini bilimsel makale gibi gösteren sensin ki aklın sıra 30 yaş kadının değerini düşürüp 35 yaş çöküşe geçmiş erkekleri pazara çıkarmaya çalışıyorsun. Sen boşuna uğraşma 35 yaşından sonra evlenemezsin.
- +1 yıl
Ahahahahahaha öncelikle cehaletinle boğulmani diliyorum söylediklerine dair bir makale bir kaynak vermeyip araştırma bilim diye diye kendi kandirmakla birlikte dediğin konuları zahmet edip araştırıyorum öyle bir konuların olmadığını söylüyorum başkalarını bu konuda ikna etmekten çok dayatarak bu böyle demekten ibaret yazdıkların. neye dayandırdığı mi sordun söyledim ben de kaynak olarak Evrim ağacı nin sitesinde ki okuduğum bu konular üzerinde ki makaleleri okumanı tavsiye ettim ve referans gösterdim bildiğimi iddia etmiyorum öğrenmeye devam ediyorum ancak bildiğim bir konuyu senin gibi dar kafalı birine lütfedip anlatmaya çalışmakla hata ediyorum kendimden özür dilerim Instagram dm kutumda mesajlarını cevaplamadigim bir çok kadın var haklısın ben evde kaldım kör topal da olsa birini bulurum bir yaştan sonra da sen bu dar kafayla hiçbir şey yapamazsın tekradan cehaletinde boğulman dileğiyle esen kalın.
- +1 yıl
Sen benim yazdıklarımı yazmaktan başka hicbirşey yazmamışsın. Cahim olan sensin ki makale makale diyipte hiçbir kaynak atamadın benim yorumlarımı kopyaladın şimdi de. Senden daha parlak bir geleceğim olduğu bir gerçek ki sen bu tipinle çokta havalanma kimse sana yazmıyor kendini kandırmayı bırakta kendinle yüzleş. Daha bu yaşında değerin düşmüşken 35 yaşından sonra hiç kimseyi bulamazsın geç bu işleri halin ortada. Kes şimdi bol keseden yalan uydurmayı. Uyduruk teorlerine kanıt bile sunmuyorsun daha zavallı. Evde kalmış turşu.
+1 yılSen adamın ne zaman kısmeti açılır bilemezsin boş yapma
10 Yorumla
+1 yılKesin evde mi kalacak😂 Nüfus 8 milyar siz nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz. Adam yaşlı da değil sonuçta.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirilerinin hayatına evde kalma korkusu kontenjanından girmek seni mutlu edecek mi 😄
41 Yorumla
Soran+1 yılBende o korkuyla evlencem knk susss caktirma 😂😂yoksa niye evlenek coluk cocuga karismak istiyok iste :)
+1 yılbence sorun onda kendıne guvenı yok adam evde kalmaz ayrıca erkekte heryasta evlenır ama ya baskası var ya da maddı olarak derdı var gecınememe gıbı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkimse kimseye mahkum değil neden evde kalsın 40ta evlenen adamlar varken kadınlar varken birini çok sevmen onunla evlenmenle mı artacak boyle mı dusunuyorsun o kadar yanlıs kı durdugun yer umarım duzelırsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Her zaman söylüyorum büyük bir çoğunluğumuz sadece hintlilerin öküze taptığını zannediyor ama durum hiç de öyle değil
00 Yorumla
+1 yıl28 yaşında genç (!) güzel biri istiyorsa başka biri de isteyebilir
10 YorumlaSevmedigin kucumser sekilde konusmandan belli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evlenmek istemiyordur evde kalmayi dert eden evlenir bu saate kadar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Zorla kendini birine beğendiremezsin, evlenmiyorsa ayrıl gitsin çok mu lazım🙄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen mi karar veriyorsun buna
Adam evlenmek zorunda mi10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yorumları okumaktan fenalık geldi bilimsele bağlayan bile olmuş 🤣 Allah akıl fikir versin
00 YorumlaKimse evde kalmaz merak etme.
00 Yorumla
+1 yılbence sen evde kaldın ya da azdın o kadar çok istediğine göre adamı
06 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
- +1 yıl
@geberinpislikler hiç bir zaman istemeyenin peşinden koşmayacak kimse seni istemeyeni sende istemeyeceksin 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bide evde kalcak diyo kesin demek ki evde kalmicak adam aklında birisi daha var 🤣
- +1 yıl
@geberinpislikler aynen bu arada sen de iyisin güzelsin inceledim fiziğini sende evde kalmazsın 😉
- +1 yıl
Kimse evde kalmaz akıllı bakımlı olduğu sürece 50 yaşında olsa yine evlenir
- +1 yıl
@geberinpislikler aynen canım birde ten uyumu fikir uyumu olmalı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEmin olamazsın belki de bekletiyordur bir düşün derim
00 Yorumla Seninle vakit geçirip eğleniyor inşallah aranızda herhangi bir şey olmamıştır
00 Yorumla
+1 yılYa teyze yorumlardaki halini gördüm. Adam iyi ki evlenmiyor senle awq
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmaktan korkuyor evlilik sözleşmesi yap nafaka tazminat isteme evlenir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılevde kalacağına rağmen seni istemiyorsa , çirkinsindir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGenç ve güzel olmak sadece takılmalık işe yarayabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlilik korkusu var
Bazı erkekler de var
Bu ciddi ilişki de bağlanma korkusu00 YorumlaAbi ben 28 oldum evlenmem lazım diyorum millet bekliyor halaaa
00 Yorumla
+1 yılDemek ki sevmiyor yoksa sen duruken niye evlenmesin?
00 YorumlaBence seni istemeyen bi insani da daha fazla hayatinds tutma. Zorla guzellik olmaz. Sevmiyorsa kendi kaybeder
32 Yorumla- +1 yıl
Yani bencede güzel yorumun tatlı hali 👍🏻
- +1 yıl
Bu ve türevi sebeplerden dolayı
youtube.com/shorts/W4GKirpxMOE?si=ySTcMnguaZyqO2o5
+1 yılBen 33 yaşındayım beğendiğim adam 35. Galiba gezip takılmalık bişeyler iştiyorlar sen ne kadar iyi olsana onluk bir mesele daha ciddi şeyler istemiyorlar vakti var sessizce bekle karar verince sana gelir zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence seninde yaşın 28 senin kide nerdeyse 30 olmuş sende düşün adam i düşündüğün kadar sevse zaten evlenir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ona sormadın mı? belkide kendini sana layık görmüyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela bi sebep
https://www.youtube.com/embed/W4GKirpxMOE065 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana mesele duş alıp almamak değil saçma sapan mesnetsiz kanunlar. Misal senle evli olsak sana bi duş almadı diye hem boşanıp hemde 500.000 tl kitlesem buna adalet diyebilirmisin daha böyle bir sürü havadan sudan sebebe dayalı 1 milyon 4 milyon 5 milyon davalar Erkek s, alak mı enayi mi evlensin Türk nufusunu azalatmak bitirmek isteyenler bu işi ilk gerekmediği halde habire sezeryan doğumla yapmaya çalıştılar olmadı. Şimdi kanun ve Hukuk yoluyla bi güzel iyi becerdiler. Evlilikler %300 oranında düşmüşken Boşanmalar %60 lara fırladı Acaba niye? bak suriyeliler yeşledi yerleşeli 5 er 10 ar çocuk yapıyorlar Gelecek Türkuye demografisi ellerinde İşimiz bitti Teşekkür ederiz Sırf Erkek düşmanlığından olayın ötesini berisini gerisini düşünmeden hesaplamadan Duygularla haraket edip sala, k saçma kanun çıkaran feministler
- +1 yıl
Direkt duş almadı mahkemeye gidiyorum dememiştir bence kadın. Uyarmıştır duş al diye belki kaç senedir çekiyor böyle bu adamı. Bazı evli erkekler evlilikte hicbirşey yokken çok üşeniyor, hicbirseyi umursamıyor başından saviyor kadını. Belki bu kadın binlerce defa temizlen dedi erkek git başımdan demiştir. Eşim temiz değilim diye bana dava açmaya kalksa haklı bulurum eğer beni defalarca uyardı ise. Çünkü temiz olmam gerekir kimse pislik çekmek zorunda değil. Temiz kokmayan pis ter kokan bir eşle kadın olsun erkek olsun istemez
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Ben davasında değilim adam huysuzun tekidir gider boşarsın bu kadar mebla ceza ne alaka sanki para o kadar kolay kazanılan bir şey ki bi parmak şıklatıyon gökten zembille yağıyo üzerine Kaç gün kaç ay vaktin zamanın emeğin gidiyor. Patronu ayrı müşterisi ayrı şak duş almadın 500000 tl çüş resmen Kaldı ki hayatımız yoğun geçiyor Eve çoğu zaman yorgun argın geliyoruz belki adamın hali yok zaten direk gidip yatma ihtiyacı güdüyor kendimden biliyorum. Hadi tm çekemiyorsa gider yine boşanır da bu miktar nedir böyle Ve bence varsayımda da bulunma sudan sebeplerden boşanan çok kadın biliyorum Sırf gözü dışarda diye veya Eskisi gibi serseri erkeklerle gezme tozma özleminden dolayı evlilik sıkıcı geldi diye ben burada kocam uykusunda sayıklıyor ayrılmalımıyım diyen bi ka, şar bile gördüm. Ben bu tip şeyleri bahane olarak kabul ederim. Çünkü seven kadını biliyorum nelere nelere katlanıyor.
- +1 yıl
Kanka kadın seviyor diye işten kirli ter kokusuyla gelip yatağı kokutan adamdan soğur kusura bakma da. Sırf seviyor diye pis pis kokulu kokulu gezilmez her ne kadar sevsede kendine bakmayan yatağı kokutan adamdan tiksinir katlanma bir yere kadar kokan adamla ömür geçmez. Aynı şeyi kadın yapsa sende tiksinirsin katlanmazsin sevsende. Aralarında tam olarak ne var bilmiyoruz bize yansıtılan tek şey duş almaması arka planda kim bilir kadın ne yaşadı. 10 senenin üzerinde evliyse tazminat isteyebilir adamı yıllarca çekmiş
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana boş ver anlayacağını zannetmiyorum aynı şeyleri tekrar etmeyeceğim
- +1 yıl
Kanka kadınlardan bakım istiyorsun en ufak yerinde bir şey görsen iy nasıl kadınsın erkek gibi dersin ama kendiniz bakımsizligi sorun etmezsiniz. Bilinç altınızda erkek pis olur kirli olur sorun olmaz algısı var. Sen kokan bir kadından tiksinirsen kadında senden tiksinir. Kendi kokun sana kötü gelmez umursamazsin ama başkasını rahatsız eder özellikle de yakınlaştığın karını. Bunu yapmaya hakkı var.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Benim takıldığım konu o değil o yüzden dedim anlamamışsın diye sen boş ver okuyan neyi kastettiğimi anlar zaten
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Sence o emeği sadece veren taraf kadın mı peki? Aynı ağır cezalar bahsettiğin sebepleri erkek gösterse Tabi gitsin paşa paşa ödesin dermisin peki? Hiç zannetmiyorum.
- +1 yıl
Evlilikte yuvayı toparlamasini istediğiniz kişi kim? Kadın. Yuvayı dişi kuş yapar diyorsunuz her türlü alttan almayı kabullenmeyi kadından bekliyorsunuz. Bu durumda emek veren kadın oluyor erkek değil. Tazminat nafaka vermeye gelince de yuvayı yapmasını idare etmesini istediğiniz hiçbir emek vermediğiniz dişi kuşla eşit olduğunuzu sanıyorsunuz. Evet emeği veren taraf kadındır.
Sana yazdım iyi okumadın sanırım eğer kadında pis kokup duş almıyorsa tazminat ödemeli. Eğer yuvayı erkek kuruyorsu ve hertülü alttan almayı, huyuna gitmeyi yapıyorsa tazminat almalı çünkü erkek emek verdi derim. Ülkede evliliğe emek veren erkek yok. Sevgiliye bile emek vermiyorlar ancak flörtken falan oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Sen şaka yapıyorsun galiba Ulan bütün emeği resmen başından sonuna erkek veriyor. İlk adımı atandan tut tüm masrafları karşılamaya İlgiden alakadan tut hediyesinden iltifatına çeyizine EMEK VEREN TARAF KADIN ÖYLE Mİ? Oha çüş çüş resmen böyle bencil bakış açısı görmedim Yuvayı nerde dişi kuş kuruyor Evinden arabasına içinde ki mobilyasına onuda erkek alıyor. Hem Maddi hemde manevi yatırım yine erkek üstleniyor Sen kalkmış emeği kadın veriyor diyorsun Cidden bence bu tartışma burada bitsin hiç uzatmanın gereği yok
- +1 yıl
Eskidendi o yazdıkların. Şimdi kadında çalışıyor evlenmeden nişanlısıyla birlikte ev alıp kredi ödüyor. Evlendikten sonra ev borcu bitince arabayı yine ortak alıyorlar. Erkeklerin artık tek başına yaptıkları bir şey yok kadın bütün herşeyde ortak ödüyor. Kadın erkekten hem maddi hem manevi daha çok emek veriyor sen maddiyatı yazmışsın ama bu yazdıkların 10 sene önceydi kadınlar çalışmıyorken erkeklerin tek başına ev araba ev dizdigi aldığı zamanlar eskilerde kaldı. Sen saydığın bu kadar maddiyat ortak olmasına rağmen hiç manevi emek yazmamışsın. Yok çünkü ne manevi emeğiniz yok. Maddi emeğide artık kadınlarla ortak yapıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Geçmişte kalmış? Buna senin bile inanmadığına yemin ederim. Zengin koca arayan kadın parasız erkeği annesi sevsin diyen kadın düğünde ki takıların tamamını kadına ait gören yine kanun iki tarafın eşit olması gerekirken ki bu itirazıda bi kadın yaptı resmen sevda türküsev açıp izleyebilirsin nedense bu eşitliği bi biz göremedik Ah varya ah yazık oldu nesil bitecek kuruyacak bencillik yuzunden sonumuz geldi resmen
- +1 yıl
İnanmasam niye yazayım olm 😂 inandığım için yazdım. Ayrıca her kadın zengin erkek arar ama kendi gibi erkekle evlenir ve masrafları evi herşeyi ortak öderler. Boşuna vicdan yapma. Kadınlar evlilikte daha çok yoruluyor bütün yük kadında. Erkeğe yarıyor bu durum. Kadın hem çalışıp destek oluyor evi birlikte gecindiriyor hem çocuk yapıp bakıyor hem evi temizleyip yemek yapıyor artı adamı memnun ediyor. Erkekte evlenmeden önce yaptığı şeyi çalışmayı yapıyor artı düzenli cinsel hayatı var yarıyor evlilik erkeklere. Erkekleri geri atan kısım boşanma. Akıllı olup kadının huyuna gidip ilgi her anlamda destek verirsen bakımlı temiz olursan aldatmazsan başka kadınlara bakmaz sadık olursan kadında boşanmaz. Ama yazdıklarımı erkekler yapıyor sonra da nafaka ödemem diye buralarda mizilandiyor. Be adam sen kadına sadık ol ilgi alaka ver kadında seni boşamasin
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Daha geçtimiz senelerde çebremden en az 4 kişi evlendi. Kadın tarafının 5 kuruşu geçmedi 🤣 kaldı ki söylemeyi unuttum Bak ORTAK ifadesini kullandın ortak ibaresinin gečtiği yerde nasıl oluyorda Emeği bütünüyle tek tarafa maaal edebiliyorsun Ki böyle bir durumda yok herkes farkında İlişkide hem duygusal hemde maddi yatırım büyük oranda erkekden beklenir. Garanti şekilde en çok emeği erkek verir. Şimdikiler yemek yapmayı bile erkeğe kitleme peşinde üşendiğinden adam hem eşşek gobi çalıśacak eve gelecek daha dinlenemeden bide gidip yemek yapacak
- +1 yıl
Duygusal yatırım erkekten bekleniyor ama yapıyor mu erkekler hayır sadece beklemekle oluyor kadında boşanıyor. Garanti bir şekilde ilgiyi erkek veriyor he 😂 siz ilgiyi verimde garanti olmasa da olur. Ben hiçbir erkekten karısına ilgiye bogdugunu görmedim. Evleniyor alıyor kumandayı eline ayaklarını uzatıyor yan gelip yatıyor kadın yanasinca da git başımdan diyor. Bu erkek isteyince yakınlaşma oluyor yoksa yok kadın yalnız kalıyor sonra da ver elini boşanma nafaka ödemek istemiyorum diye ağlıyor ilgisiz kibirli erkek. İlgi verseydin kadında bosamazdi
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Valla gerçekler bağdaşık hiçbir ifaden olmadı şuana kadar Bo, ku çıkmış derece ilgi verdikleri için kadınlarda narşisizm egoizm bu kadar yaygın ve aynı şekilde bu yüzden avrupaya gittiklerinde o ilgiyi goremediklerinde bu yüzden surat mahkeme duvarı gibi ulkelerine donuyorlar ve yine o yuzden ulkeler aradı yapılan ankette Türkuyede ki kadınların 10/9 u kendini çok güzel olarak belirtiyor Ki bu oran rusyada 10/6 duşun yani Ama kadına ayı ve güneşi ister onu ver galaxiyi ister asla tatmin olmaz 1 sene ilgiyi köklersin tutar 5 dk geç mesaj attın diye ilgisiz olduğunu söylemeye ufacık bir ayrıntıya takılıp kafa ütüler hepimizin bildiği şeyler
- +1 yıl
Kanka sen zaten seviyeni Rusya diyerek belli ettin 😂😂 Rusya kendisini güzel bulmaz çünkü estetikli çoğu. Estetik olmayanları da göz altı morlukları var kırışıklıkları var alkolden. Pudra sürmesin bakalım yüzlerinde nursuzluk var türkiye de kızlar müslüman ve parlak yüze sahipler. Ayrıca YİNE YAZIYORUM ÇÜNKÜ SEN COK CARPİTİYORSUN HAKLİ CİKMAK İCİN İLGİYİ İLK AYLARDA VERİYORSUNUZ SONRA SEVGİLİLİĞİN İLERKİ ZAMANLARIN DA EVLİLİKTE O İLGİ YOK. YURT DIŞI ERKEKLERİNDEN BETER OLUYORSUNUZ ONLAR EN AZINDAN BAKIMLI TEMİZ OLUYOR AVRUPA ERKEKLERİ SİZDE BİR DUŞ ALMİYORSUNUZ. İLGİSİZLİK+ PASAKLİLİK. İlgi hijyen bakım yoksa kadın da bosar nafakayı alır efenim. Kendinize bakın ayak uzatıp kadına git başımdan deme kadında seni boşamasin
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana hahahahaha 🤣🤣🤣🤣 seviyemi rusya mı belirliyor 😄 amsterdam güzellik aratırmaları ile ilgili bir anketti bu her ülkede yapılan ve Buna görede rus kadınları daha doğrusu o coğrafyaya ait kadınlar Dünya genelinin en güzeli olarakda kabul edilirler Bu çoğrafyayla alakalı elbette nijeryada yaşıyan o coğrafyaya ve ırka göre genetiği olan birinden bu beklenmez. Dolayısıyla bizde ki bu ego erkeklerin olanüstü duygusal yatırımından kaynaklanor.
- +1 yıl
Amsterdam güzellik asartirmalari anketymiş 😂😂 o türk erkekleri a*bazalar topluluğudur adıni Amsterdam yapmış 😂 Hollanda'nın işi gücü yok sizin gibi a*bazalik yapıp estetikli Ruslarin peşinden koşacak 😂 zaten Ruslar kolay veriyor ne yapsın 2. el Rusları Avrupa erkekleri. 2. el Ruslar ancak senin gibi türk erkeklerinin eline kalır. Sizden başka güzel bulan yok zaten. 😂😂 Yolda ne zaman estetikli büyük dudaklı makyajlı birini görseler kesin rustur diyorlar. 😂Avrupa'da estetiğe bakilmaz siz türk erkekleri gibi zekaya doğallığa bakarlar. 😂 Ruslar ancak senin gibi a*bazalari kekler kandırır 😂 kendileri bile dalga geçiyor türk erkekleriyle içime düşecekler diye çok yılışıklar diye 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Türk Erkeği ne alaka yok bak şu konuda hem fikiriz evet Türk Erkeğinin çoğu kesinlikle abazada Anketi yapan erkekler değil bi kuruluşta detayları hatırlamıyorum. Dünya çapında yaptıkları bir anket araştırmasıdır Rus coğrafyası seçilmiştir çünkü çoğu sarışın mavi gözlü ideal vucut ve yüz hatlarına sahip olduklarından dolayı Sadece rus erkekleri çok ilgili değildir. Buda elin oğlu diye bir program vardı bizde Andrew diye bi adam var rus o söyledi. Abi sürekli sürekli sarışın görmekten gına geldi bizdede siyahlar kumrallar çekici geliyor dedi. Ama onun dışında erkeklerin genel standartlarına en yakın kadınlar orada ve evet Şaşırtıcı derecede mütevazi olduklarıda söylenir. orada telefon iste merhaba de tabi buyrun derler nazik ve kibar karşılık alırsın burada dersen Kız aniden ego patlaması yaşar Aşırı güzelliğimden dolayı herkes benim oeşimde algısına girer kezbanlık yapıp Tacizcilikle suçlar Saçma sapan tavırlar sergiler. Tabi bunun nedeni en ortalama kıza bile abazalıktan 100 lerce yürüyen damsalak erkeklerimizdir.
- +1 yıl
Konu türk erkeğiydi en başından zaten sen nerede kaldın. Türk erkeklerinin evlilikte ilgisiz kalması. Asıl Ruslar kızları ne alaka 😂Araştırma dediği Rus Andrew polyanin 😂 sallıyor dünya çapında bir kuruluş detayları hatırlamıyormus 😂 Avrupa'da zaten sarışın mavi gözlü bolluğu var adamlar kendi ulkelerinin kızlarını bırakıp niye aynı mavi gözlü sarışın Rusları güzel bulsun Avrupa'da zaten sarışın mavi gözlü var.
"Dünya çapında yaptıkları bir anket araştırmasıdır Rus coğrafyası seçilmiştir çünkü çoğu sarışın mavi gözlü ideal vucut ve yüz hatlarına sahip olduklarından dolayı" sarışın mavi gözlü diye güzel bulan tek erkek türk erkekleridir Avrupa'da sarışın mavi gözlü diye hiçbir kadın guzel seçilmez. Avrupa'da zaten sarışın mavi gözlü kız bolluğu var. Yalan söylediğin buradan belli. O bir Avrupa araştırması değil senin sarışın mavi gözlü silikon göğüsu Rusları ideal vücut tıp sanıp begenmen. Senin dışında kimse begenmiyor sarışın mavi gözlü kızları. Rus kızları soğuk kanlı kibirli egoisttir. Uzak durur. Kolay kolay yaklaşmaz. Ve senin gibi a*baza türk erkeklerinin kendisine ilgi duyduğunun farkında olup kezbanlik yapıp paranı kullanır sonra da seni aldatır çeker gider. Senin güzel bulduğun kız acaba güzel mi ortalama dediğin kız acaba ortalama mı. Estetikli patlak dudaklı Ruslara 10 basan türk kızları var ülkede. Her kadın ego patlaması yaşar. Ruslar sizin bu estetik merakınızı biliyor ve yeterince eziyor senin gibileri
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Hala konu bu 😄 bu örneği vermek birşeyi değiştirmiyor ki Basitce durumun kıyasını yapmış olduk. Bu araştırma avrupada yapıldı diye avrupaya göre olduğu anlamına gelmiyor ki Dünya genelinde olduğunu defalarca söyledim fakat Rus coğrafyasının en nitelikli oluşu farklı bir araştırmanın konusu buda avrupaya göre değil yine dünya genelinde ki erkeklerin tercihleri ve seçimleri üzerinden yapılmış. Hem genetik hemde coğrafya sayesinde böyle yapıdalar.
- +1 yıl
Kanka dünya genelinde bütün ülkeler kendi ülkelerinin kadınlarını tercih eder. Aşırı açlık yaşamıyorlar çünkü. Maymun iştahlı değiller. Çoğu kadınlara düşkün değil zaten ağır başlılar dolayısıyla senin o araştırma dediğin şey sadece senin görüşün. Dünya çapında hiçbir ülkenin erkekleri Rusları güzel bulmaz. Rus kızları kim tanımaz bile. Sadece senin gibi türk erkekleri düşüyor bu estetiklilere.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Elbette kendi kadınını tercih edecek Mecbur ancak genel kanı erkeklerin genelinin kafasında ki bir ideal kadın imajı var ve buna en yakın Ruslar Ukraynalılar oluyor He bak bunu söylemeyi unuttum Abd ve Türkiye de yurt dışı temelli evliliklerin arttığıda bi gerçek benim bile bazı arkadaşlarım Tr kezbanından bunalıp 2 si rusla biri ukraynalıyla evlendiler. Bi dediği mi iki etmiyor diyorlar bide ne bilim bizde mi evlensek diye düşünmeye başladım harbiden
- +1 yıl
Ya zaten senin arkadaşların estetikli Rusları doğal sanan keko türk erkeklerinden birisi. Gidin evleninde estetikli Rus para avcilarindan da kurtulalım a*baza estetik düşkünü olan Türk erkeklerinden de kurtuluruz. Sonra da tatillerde başka erkeklerle olup sana ve arkadaşlarına da boynuzu takar. Onlarda birbirlerinin kocasıyla yatma eylemi normal.
. Ülkeye Avrupalı kan lazım İspanyol, Fransız, alman erkekleri ki çocukların zeka boy oranı yükselir böylece kaliteli güzel çocuklar çıkar ortaya türk kızlarından. Kan emici türk erkeklerinde kurtuluruz. Türk Erkeklerin kafasındaki ideal kadın imajı Rus ve Ukraynalılar. Ben hiçbir Avrupalı erkeklerden Ruslari hayal ediyorum kafamdaki ideal kadın vs dediklerini duymadım. Genelde zekaya ve eğitime bakarlar. Rus kadınları gibi çabuk veren ve estetikle yüzüne bakılan kadınları istemezler. Yani avrupdaki erkekler için öyle şişmiş dudaklı silikonlu ruslar yapay geliyor. Onlar doğal hiç estetik yaptırmamış erkeğin üstüne atlamayan ağır başlı kadın arıyorlar artık. Rus kadını Avrupalıların çöpünü atar anca. - +1 yıl
Neyse zaten çok sürmez Rus kadınıyla evlenen Türkler patır patır boşanıyor. Kadın çocuğu da alıp Rusya'ya kaçıyor. Kaçmayanlarda sizin gibi kandirip evlendiği a*bazalardan nafaka alıp otelde çatır çutur yiyor başka erkeklerle 😂 bir dediğini iki etmiyorlarmiş otelde çalışanların altına yatiyorlarda onda senin arkadaşlarının bir dediğini iki etmiyor suphelenmesinler diye. Arkadaşların fena kezbanlarla evlenmiş sende evlen verici kezbanlarla 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Tam tersi evlenenler gayet memnunken bizde boşanan boşanana oluyor ve para avcısı diyorsun yine bu konuda Parasız erkeği annesi sevsin felan diyende Tr kızları aynı şekilde şu an üzerine konuştuğumuz cezalarda aynı Fakat şu kısım doğru rus değil ama Avrupada Erkek Kadın farketmiyor. Accaip derece aldatma vakası yaşanıyor ama öyle bi hale gelmişler ki Sıradan birşeye dönüşmüş durumda Bu yüzden orada ki erkekler sevgiymiş aşkmış vs bu kavramların önemini yitirmiş olsa gerek Türk Kızı burada ki ilginin 10/1 ini goremeden geliyor ulkesine
- +1 yıl
Kanka işine gelmeyen doğru şeyleri yazınca yorumumu silersin öyle bu kadar Rus destekçisi olmayın ölümüne sağlam kazık yersiniz 😂 olsun ben bir kere daha yazarım aynısını sorun değil ruslarla evlenen Türkler bosanmiyor çünkü Rus kadınları türk erkeklerinden sıcak para alıp tatile çıktıklarında diğer türk erkeklerinle birşeyler ismarliyor kendini sunuyor yakın davranıyor. Yani türk kocasını başka bir Türk erkeğiyle aldatıyor diğer yattığı erkeğin yanından dönünce de sizin gibi ve o keko arkadaşlarının gözünü boyamak için bir dediğini iki etmiyor suphelenmesinler diye. Bosanirsa da zaten türk kocası sanki başka türk erkekleriyle yattigindan haberi yok ve sadık olduğunu sanıyor nafaka ödüyor böyle türk erkeklerine zerre açıklıyorum. Hem Ruslar başka erkeklerle aldatıyor hemde gönüllü nafakasını alıyor. İyi oluyor bizim kekolara. Rus kezbanlariyla evlenirlerse ortalık karıları olur.
Ayrıca sen bir Türk kızı değilsin nereden biliyorsun türk kızlarının 1/10 ilgi görmediğini sanki türk kızı olupta yabancı erkeklerden ilgi görmemiş gibisin. Boşuna kendini teselli etme türk erkekleri en iyi erkekler bizden iyisini bulamazsınız demeye getirmeye çalışıyorsun ama yemezler be. Lisede Fransa'ya geziye giden arkadaşlarım oradaki Fransız erkeklerinden daha çok ilgi gördüler. Türk erkeği gibi kaba hödük değiller. Fransız erkekeleri kibar, gözünün içine bakan romantik erkeklerdir. Kadına kadın gibi davranırlar türk erkeklerinin kaba ve ilgisizliği yanında Fransızlar çok üst düzey erkekler olarak kalıyor. İşimi ayarlayıp bende Fransa'ya gitmeye çalışacağım bu ülkenin hödük estetik bağımlısı a*baza düşük kesim erkekleri hiç cekilmiyor. Sen şimdi işine gelmezse bunu da silersin 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Ben hiçbir şey silmedim baştan söylim Ama bu rus meselesine niye bu kadar taktın anlamıyorum Şiddetli bir kıskançlık var gibi ben sadece olanı söylüyorum internete gir yaz Dediklerimi doğruluyor zaten rus kadınlarını itham ettiğin şeyi ben hep buralarda gördüm duydum şahit oldum tüm bu söylediklerini Tr kızları yapıyor şu an Türk kızının ilgi meselesine gelirsek tam okuda ona göre cevap ver burada Gördüğü ilginin 10/1 ini orada görmüyor dedim. Zira ordan dönenler bunu ifade ettikleri gibi orada ki yabancılarda bunu söylüyor Ne zaman morali bozuk bi kadın görsem muhtemelen Türk kızı oluyor diye Hatta geçenlerde buyur sana İTİRAF
https://www.youtube.com/watch?v=Zr6laIC440U&t=34s- +1 yıl
Moralinin bozuk olmasının sebebi ilgisiz türk erkekleri. Yazdıklarımın hepsini Ruslar yapıyor. Kocalarını aldatıyor ve pişmanlık duymuyor çünkü rahatlar. Her erkeğe samimiyetle yaklaşır. Sana adım atan Rus kadını başkalarına da atar. Yazdıklarımı Türkler değil Rus kadınları yapıyor. Rus kadınlarını yazıyorum çünkü sen türk kizlarina saldırıyorsun ve Rusların yaptığı kşrliklari Türkler yapıyormuş gibi gösteriyorsun. Sırf aşırı estetikten beğeniyorsun diye türk kızlarını kotuleyemezsin ki Türklerde ahlak var Rus kadında yok. Turklerde sevdiği insanı kisknama var Rus kadınlarında yok. Üstüne seni arkadaşınla aldatır.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Sebebini bu şekilde algıladıysan gerçekten ne anlamak ne görmek istiyorsan onu görüyorsun demektir. Bariz şekilde abaza ilgisini gerçek zannedip yüksekten düşmüş ingiltereye gidince başka örneklerde var.
https://youtu.be/lbelK7RvZKQ?si=UrU0w5wKh-rLPHee
Şu kadar söylim hiç güzel değil ve son derecede itici para verseler yinede beraber olmam zorlasalar olmam fakat yeter ki sokacak delik olsun kafasında mal hemcinsim yüzünden çok güzelim kafası yaşıyor Bak buda araştırmayı ispatlar Tr kızı Narşizmin dibini yaşıyor. Ve tekrar ediyirum Rus kadınları için dediğin herşeyi ben Tr kadınında görüyorum. Keşke böyle olmasa insanın kendi toprağı varken gidip dışarıya umit bağlaması berbat bir şey- +1 yıl
Kanka Rus kadınları için dediğim herşeyin Rus kadınlarında olduğunu biliyorsun. Sırf kendince güzel buluyorsun diye onları aklamaya çalışıyorsun ama gerçek bu. Onların rahat toplum olduğunu sende biliyorsun. Türklerin rahat bir toplumda hep ahlak üzerine yetiştiğini. Türk kızını sevmiyor olabilirsin güzel bulmadığın için b*k atamazsın ama. Görmeden etmeden bilmeden asilsizca yazdığın seyler Rus kadınından yok türk kadınında var diyorsun. Ama senin sırf ruslarla olmak uğruna kendini onların seni aldatmayacağina inandirdigina eminim. Evlendiği halde tatile otele gidemeyen türk kadınları çok var en basiti ama Ruslar hep otellerde, resepsiyon görevlisi anlatıyor türk kocasıyla gelip kendisine numara bıraktığını. Hiç güzel değil demişsin de estetikli silikonlu Ruslarda hiç güzel değil ama türk erkekleri nedense estetikli Rusları güzel buluyor. Sen sosyal medyada estetikli Rus gördün diye bütün Rus ırkı güzel sanıyorsun ama yanlış. Eğer güzel olsalardı ve estetiksiz olasalardi, Rus kızlarının benzediği babaları olan Rus erkekleri de yakışıklı olurdu. Kendin dedin Rus erkekleri tipsiz oluyor diye. Rus kadınlarının çok güzel dediklerinin hepsi estetik. İnsan güzel bulduğu kişilere toz konduramaz ama gerçek bu sende biliyorsun kendi toprağında ki kızlar Ruslar kadar erkeklerle takılmıyor otellerde ve yine kendin diyorsun türk kızları uzak duruyor buradan anlayabilirsin ne kadar sadık olduğunu. Ama Rus kadını bütün Türk erkeklerine yürüyor. Hani diyorsun türk kızı uzak Rus kızı cana yakın sadece sana değil bütün erkeklere yakın onlar çünkü erkeklerin ilgisini peşinden kosmasini seviyorlar. Gerçek bu kabullen.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Gördüğümemi inanmalıyım yoksa sana mı Parasız erkeği annesi sevsin diyen kim Rus mu Türk Kızı mı? Duygusal boşluktaydım bahanesiyle ondan ona atlayan Türk mü Rus mu Narşist olup kendini efsane güzel zannedip egoist davranan rus mu Türk mü Bak şu an 15-20 sene kadar önce desen efsaneydi. Derlar ya bi Türk dünyaya bedel işte o kadar harika karakterde kadınlar vardı Memlekette şimdi karakterler leş resmen Benim ukraynalı veya rusla evlenen arkadaşlarım hepsi mutlu ne aldatma ne başka bişi paracılık felan görmediler. Ama bizimkilerle evlenenler hep şikayetci acaba niye diye bir sormuyormusun Aynı zamanda neden yabancı evlilikler arttı yerelde ise neden şiddetli şekilde düşüş yaşanıyor soruyormusun bunları Üzgünüm ama bakışın inanılmaz derecede bencil Hem bahsettiğimiz davada 500.000 lira cezayı hak görüyorsun peki erkekler bu tarz gerekçelerle dava açsa kabul edermisin diyorum Ses yok tık yok Erkekler ilk adımı atmasından evine arbasına işine ilgisi alakasına talep üstüne talep yağmuruna tutuluyor. Gece gündüz eşşek gibi çalışıyor bi tarafdan Emeği veren kadındır diye biliyorsun Ulan erkek ne yapsın daha Becerebilirsen kendini bi erkeğin yerine koy bunca çaban görülmediği gibi habire tirip kapris çekip dur aşağılan boşandığındaysa çiğerini söküp alsınlar. Ebfedi düzgün iyi niyetli ol Serseri p, iç erkeğe çekilsin karın seni boynuzlasın Ha ispat edemiyormusun Kanun boşanmada yine seni haksız görüp bide güzel nafakayı ömür boyu kitlesin Ah ah nedesek boş hep bana hep bana Bi kere bi konu ya şunda da haklısın diyemedin ben bazı konularda aynı fikirde olduğumu belirttim oysa ki Bu iş yaş Neslimiz kuruma tehlikesinde Tr nin geleceği yok Suriyeliler çoğalıp çoğalıp ülkenin demigrafisini ele geçirecek Bebcillinizin kurbanı olacağız belli yani
- +1 yıl
Hem bahsettiğimiz davada 500.000 lira cezayı hak görüyorsun peki erkekler bu tarz gerekçelerle dava açsa kabul edermisin diyorum Ses yok tık yok. yazmışsın kanka nasıl ses yok tık yok. Sen okumuyor musun yazdıklarımı niye yalan söylüyorsun sen ya
Sana yazdım iyi okumadın sanırım eğer kadında pis kokup duş almıyorsa tazminat ödemeli. Eğer yuvayı erkek kuruyorsu ve hertülü alttan almayı, huyuna gitmeyi yapıyorsa tazminat almalı çünkü erkek emek verdi derim.. bak o zamanda yazmışım sen yalan söylüyorsun erkekler bu gerekçeyle dava açsa aynı şeyi der misin yazmışsin her seferdi evet demişim ve sen tık yok yazmışsın. Okuduğunu inkar etme
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana emeği kadın veriyor dedin ve bunun üzerine iki saat tartıştık Ben ne kadın ne erkek bu gerekçelerle bu kadar kabarık cezaların tarafı değilim adilde görmüyorum. Ulan insan o kadar parayı nerden bulup nasıl ödesin Akıl var mantık var. Sen böyle mesnetsiz cezalar koyarsan karşı taraf bahane kovalar Anlıyormusun beni Düşün adamın paraya sövüşleme derdinde Dur şunla bi evleneyim 2 hafta sonra boşanma davası tıtnaklarını kesmiyor hop 8 milyon lira tazminat Hadi öde bakalım. Ben 1 gün evli kalıp 20 sene nafaka alan biliyorum resmen komedi Sen b9yle yaparsan bo, k bulurusun evlenecek enayi
- +1 yıl
Sana yine YAZIYORUM o Ukraynalı Rusyaliyla boşanmayan erkeklerin evlilikleri niye iyi çünkü Rus kadını Ukraynalı aldatıyor huyuna gidiyor bu yüzden bosanmiyor. Türkiyede kadınlari aldatıyorlar türk erkekleri. Bu yüzden boşanma oluyor. Türk erkekleri uyumsuz gözü dışarda çünkü. Ama rusla evlenince boynuzlanmak hoşlarına gidiyor iyi oluyor diyorum bende. Türkle evli Rus kadını başkasıyla öpüşürken görünce kocasına iyi oluyor diyorum çocuklarının babaları resepsiyon görevlileri çıkıyor saIak türk kocalarıda her dediğimi yapıyor diyerek uyuyor çocuk kendisinin sanıyor hiç şüphelenmiyor.
Sen hiçbir konuda haklısın demedin hep ben hep ben hep ben dedin. Bense tazminat davasında erkek yapsa haklı bulurum dedim. Çok nankör benmerkezci türk erkekleri. Hiç çekilmez zaten ruslarda çekmek istemediğinden herşeye tamam diyip başka adamların kucağına gidiyor. eve ortak olan kadın arabaya ortak olan kadın. Kezban ruslarin peşinden koşan siz. Parasız erkeği ruslarda sevmiyor kusura bakma. Öyle sen yat Ruslar baksın diye düşünüyorsan Rus kadını senle evli olupta başkasına karilik yaparak para alır merak etme - +1 yıl
Çarpıtma. Hala başka davalar gösterip ben ben ben diyorsun Tanzimat davasında erkek yapsa haklidir dedim tamam doğrusun demedin. Tık yoktu hani. Bak acikladik 1000 kere. Sen hala yok 3 gün evli kalmış 5 gün evli kalmış başka şeyler sürüyorsun. BEN SANA DİYORUM Kİ 500 BİN TAZMİNATI ERKEK İSTESE HAKLI.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Ben tazminatın bedeline karşıyım. Kaldı ki hiçbir erkek sudan sebeplerden milyonlarca lira tazminatta açmaz. Bunlar maksatlı işler sende bunu bildiğin için rahat söylüyorsun nasıl olsa kim açar ki aldatma konusuna gelirsek Kadınlar çok daha fazla aldatır. Ancak Erkek ne saklamayı becerebilir nede saklayabilir Günün sonunda sadece Erkeklerin aldatması konuşulur. Yine çevremde aldatan bir erkek bile yokken aldatılan taraf oldular. Hepside iş işten geçince öğrendi. Yine ruslar için dediklerini Tr dekilerde gordüm beb
- +1 yıl
Devamlı kendini savunmaya Rusları savunmaya odaklısın. Hiç gerçekleri kabullenmiyorsun. Çünkü türk erkeği budur her zaman ben haklıyım ben haklıyım der. Asla alttan almasını bilmez iyi niyetli davranmaz. Şu devirde erkekler tazminat açacak bir şey bulsa anında açar. Sen geç o işleri. Kadınlar aldatmiyor temiz bakımlı diye tazminat açamıyor. Aldatan erkekleri heryerde görüyoruz. Asistaniyla metresleriyle, pavyonlarda. Pavyon kadınları için karısından habersiz tarla satıyor. Nafaka ödemeye gelince ah vah çekiyor. Otellerde resepsiyon erkekleriyle yatan hamile kalan Ruslar her erkeğe yaklaşan Ruslar. Türk kadınlarıysa mesafeli ağır başlı olur. Kocasını asla aldatmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Tam olarak kendini tarif ettin sen illa ben haklıyım diyorsun Davacıyı varsayım üzerinden savunuyorsun şöyle olmuştur gibisinden arka plan belli değil halbu ki Ben şu ana kadar bu tarz sebeplerden boşanma davası açıpda böyle tazminat alan nerdeyse görmedim. Ama epey kadın biliyorum ki Aç bak istatiklere %80 kadınlar boşanma davası açıyor Gerisini sen düşün herkes kadınların detaycı ve didikleyici olduğunu bilir. Hal böyleyken Erkek saklayamaz zaten Bu yüzden erkeklerin aldatanı yakalanıyor fakat Sinsi ve arka planda işi yürüten kadın oluyor. Adam anlamıyor bile be olduğunu Kadınlarında Tr deki abazalığı ve talep yağmuruna tutulduklarını düşünürsek gayet tabi aldatan tarafın çoğu zaman aslında kim olduğu ortaya çıkar. Daha dün bile duygusal boşluk bahanesiyle aldattığını söyleyen birini bile görmüşken söylediklerin gerçeği yansıtmıyor.
- +1 yıl
Çoğu kadın kocasının telefonda başka kadınlarla buluşup konuştuğunu söylüyor. Başka kadınlardan nude istiyor. Sen açıklamanın tamamında erkeklerin suçunu kabul etmeyip kadınlara saldırıyorsun. Gördüğüm bütün erkekler tamamıyla karısını aldatan ilgi vermeyen başka yeni kadınlara bakan tipler ve kadınlarda kocasının bir dediğini iki etmeyen kadınlar. Değer görmeyen kadınlar. arkadan sinsi olan yapan yakalanmayan kadınlar Ruslar işte. Huyuna gidiyor iyi davranıyor sinsi sinsi aldatıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Kabul etmemek mi Aldatan erkek yok demiyorum Aldatan olursa saklayamıyor ortaya çıkıyor diyorum. Kadın tarafı iyi gizlendiği için anlaşılmıyor diyorum yoksa Aldatan diğer tarafda daha fazla ama bilen gören yok
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Sonuç ve Özet. Aldatan çoğu zaman kadındır ancak saklamayı iyi beceren taraf olunca bilinmez. Ancak Erkek beceremeiği için hep meydana çıkar ve o konuşulur.
- +1 yıl
Aldatan Slav kadınlardır. Erkeklerin bir dediğini iki etmez. Huyuna gider, sorun çıkarmaz, erkeklerde şüphe etmez. türk erkeklerinin saklama gibi bir huyu yoktur. Zira aynı anda 4 5 kadınla konuşmayı sever. Ancak Fransız ve İspanyol erkekleri sadık ilgili ve romantik olur türk erkeklerinin tam tersi.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana fransız İspanyol erkekelrimi hadi ispanyol belki ama Fransa da sadakatin S yok Aldatma platformu kurmuşlar haberin bile yok 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Googleye "Turkish Erasmus Girl Very Easy" yaz bu aşağılamanın sebebini ve kimlerin yazdığını öğren.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana Bir kesimi herkeze maal. ediyorsun defalarca söyledim diğer taraf daha fazla fakat meydana çıkan erkek daha nasıl anlatsam bilemedim. İkincisi ben o konuda sana tam tersini söyledim Türkiyede gördüğü ilginin yarısını bile dışarda görmüyor dedim. Ortada aldatma var da demiyorum kimseyede dert olduğu yok. Bunun sebebi Türk kızının avrupa erkeğini yüceleştirmesi onlarla olursa seviye atlayacağını zannetmesi ve bu algıyla bir çırpıda direk yataklarına gitmesi Farkettiysen VERY EASY : Yani çok kolaylar Aşağılaması küçümsemesi var. Şimdi başta sana ülkelerine suratları mahkeme duvarı gibi dönüyorlar dememin sebebini anlıyormusun. Adamlar çakıp yolluyor çakıp yolluyor. Gerisi zerre kadar umurlarında değil Ne umdun ne buldun koca bir sıfır aşağılama bo, k yerine koyma bende olsam bende fena rezil olmuş kullanılmış aşağılanmış hisseder.5 karış suratla ülkeme dönerdim. Olayın özeti bu
- +1 yıl
Yakın arkadaşlarım İngilterede İngiliz bir erkekle evlendi. Zaten Avrupa erkekleri türk erkeklerine göre çok çok iyiler. Bir kere o dediklerini türk erkeği yapıyor yabancı erkekler değil. Çoğu yabancı erkekte yaptığının arkasında türk erkeklerine 10 basar. Çocuk bakımında iyiler kadını elinin tersiyle itmezler kumandayı alıp ayaklarını sehpaya uzatmaz adam gibi sorumluluk evlilik yürütüyorlar. Yazdıklarının hepsini türk erkekleri yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana yok sadece inatlaşma benim laflar tekrar bana geri satılmaya çalışıyor. Farketmez gerçek ortada
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana benimkilerin tersten tekrarı 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana full savunmadım
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana doğru dürüst okumadığın için o ayrı bir meselede benim söylemlerim yine bana satılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@Elissana 🥱🥱
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği hiç kimseyle düşünmüyor olabilir mi? Bence evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladam seni istemiyor bu açık ve net belki evde kalmak istiyordur çok üstelemesen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana hayatını değiştirecek kadar inanmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılBaşkası vardır hayatında veya kendine güvenemiyordur gene sana kalmış konuş derim kendisiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyor olabilir.
Tek genç kız da sen değilsin..
Ciddi değilse devam etmek istemediğini söyleyebilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılistemezse koşmaz at yağmur çamur hikaye
10 Yorumla
+1 yılBen evleneyim boş ver onu
00 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre güzelsin.
00 YorumlaDünya'da kalmış son dişi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam başına bela sarmak istemiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılİlginç bir yaklaşım tarzı : ))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevmeyebimeside sevmesi kadar normal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 749 cevap paylaştı.
+1 yılevlenmesi için bir neden var mı
00 Yorumla canım işte boş ver
00 Yorumla
+1 yılEvde kalmak nedir ya, şaka mısınız siz?
00 YorumlaNasip bu işler kısmetin o ise olur
00 YorumlaOna göre güzel değilsin demek'ki
00 YorumlaYani seni sevmiyor o zaman
00 Yorumla
+1 yılNerden biliyorsun evde kalacağını
014 Yorumla- +1 yıl
@Elissana 60 yaşında evlenen var bu ülkede 😉sen 40 hesabını yapıyorsun ki ben de 40 yaşındayım evlenmek istesem çok var 😅
- +1 yıl
@Elissana erkek diyorum ben 😅senin yaran var galiba 😂
- +1 yıl
Bende sana kadın diyorum erkekleri kim ne yapsın 30 yaşından sonra 😂 para varsa paraya bakarlar kimse 30 yaş erkeğin göbeğine meraklı değil 😂 boşuna kendini teselli etme evde kaldın sende bunun gibi aynı yaslardasiniz adamla yaran var tutuştun hemen evde kalmadim diye ikna etmeye çalışıyorsun kendini. 😂 Aynanın karşısına geçte kendine sor neden evlenemedim diye sonra gerçeği kabullen evde kaldın 😂
- +1 yıl
@Elissana çok ama çok ön yargılısın bence hakkında bilgi sahibi olmadığın biri için böyle konuşma 😉😊
- +1 yıl
@Elissana 😂😂😂
- +1 yıl
@Elissana yazamadım sana yoksa özür diletirdim sana 😂
- +1 yıl
@Elissana çok yükseklerde uçuyorsun 😂😂😂yaş kaç?
- +1 yıl
@Elissana senin özgüvenin nerde yaş 21 profil de 25 merak etme 21 yaş reşit sayılıyor küçüğüm 😂😂😂
- +1 yıl
@Elissana ne oldu suspus oldun😅Günaydın bu arada 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki zevkleriniz farklı
00 Yorumla
+1 yılKim diye gencsin güzelsin diye :$
00 Yorumla
+1 yılEvlilik artık heves edilen bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyordur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kendini böyle mi kandırıyorsun..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik kolay karar değil artık
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlensin artık bu adama sahip çıkın ya
00 Yorumla - Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Benimle evlenmezse kesin evde kalacak ama beni istemiyor. Neden olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler