Erkekler neden böyle.. neden yarı yolda bırakır?

cok sevdim hemde deli gibi halada seviyorum lanet olsun.cok değer verdim fazlasıyla. kendisi peşimden 7 ay kostu , 1.5 bucuk sene kadar cıktık. ve ayrılalı tam 2 yıl oldu ama ben hala unutamıorum..aslında yokluguna alısmıs gibiyim bazen umursamıyorum ama bazende ortak bir sarkımız cıkıor aglıorum durup duruken aklıma geliyor facebookumda ekli değil ama ara ara aratıp bakıorum resmine,suan farklı sehirledeyeiz. numaramı değiştirdim hicbirsekilde konusmuoruz.ileştimimiz yok ablasıyla sdce hala arkadasım.kendisi beni cok seviordu adım gibide eminim cok deger verrdi annesi ablası kuznelerile tanıstım hersey cok güzel gidiordu nye böyle oldu anlamadım. aramızda cinsellik anlamında hicbirsey olmadı benim öyle seye karsı oldugumuda biliordu saygısı vardı bu konuda hicbir zaman baskı yapmadı. en fazl a el ele tutuştuk o kadar.Öğrendigim kadaıryla resmimi ve ona aldııgm hediyeleri hala saklıormus. bir erkek neden saklar eski sevgilisine ait seyleri? Benden sonra 2 kişi girmiş hayatına obu 2 sene içinde, kendiside söyledi ve hicbirnin ciddi olmaıdgını kimseyede baglanmadıgını da acıkladı. kendisi hem ilk askımdı hemde ondan sonra kimseyi almaıdm hayatıma alamadım, cnku sevmedigim bir erkekle cıkamazdım kimsenin duygularıyla oynamaya hakkımda yok.Kimseyede umud vermedim vermemde bana yakısmaz. . Anlamıyorum cok seven bir insan nedne terk edip gider? ben ona her fazlasından cok deger verdim o da bunun farkındaydı.kafayı yicem arkadslar inthar bile düsündüm ama içimde Allah korkusu var ve ailemi üzmeye hakkım olmaıdıg için vazgectim. sizce onun gibi birini hafızamdan naısl sıfırlarım? nasıl unuturum ne olur yardım edin. cok teşekkürler
Erkekler neden böyle.. neden yarı yolda bırakır?