Bir insan bir insanı neden durduk yere terk eder?
Seven neden sevilmez?
Neden duyguların karşılığı yok?
Seven neden sevilmez?
Neden duyguların karşılığı yok?
çünkü insanlar ilişkilerinde fazla sadakatli davranmıyor , çabuk sıkılgan oluyorlar , belli bir mücadele içinde girmiyorlar... olumsuz giden bir durumda şuçu karşı tarafa yıkıyorlar... anlayışlı davranmıyorlar sabit fikilerini önemsemeleri... egolarının esiri olup günlük heyecan ve arzu peşinde koşuyorlar.. işte size terk etme nedenleri... seven neden sevilmez? çünkü sevmekte bizler inandığımız güvendiğimiz o duygularla başlangıçlar yaparız.. sevgiye sadece senin mücadelen yetmez , bunlar karşılıklı olmalı , karşısınzdaki insan sizin duyduğunuz sevgi ve mutlulukla aynı düşüncede birleşemiyor.. algısındaki tüm beğenisini ilgisini yitirmiştir eskisi gibi o heyecanı duymuyordur...
Sadece erkek tarafından bakmamak gerek erkek veya bayan fark etmiyor malesef , cinsiyet olarak değilde insan olarak değerlendirmek gerek. İnsan olmayan ise terk eder. Çünkü karakterin erkeği kadını yoktur insanı vardır :))
ben pek rastlamadım terkeden erkege. genelde kızlar terkeder cunku kızlara her zaman tek kişi yeter sevgısı bıtınce terkeder, ama erkekler sevgısı bıtse de terketmez gıder baskalarına da yazar ama elının altında olsun ıster.
dunya adaletsiz cunku ben mutlu olmayı hakederken bu haldeyım hç haketmiyuenler cok cok mutlu ins onlarda bigun mutsuz olurlar bu haksızlık kabul etmiyorum
Cevap
59Cevap
ve siz kadınlar; yakışıklı erkek düşkünlüğünüzden hep bu durumlara düşüyorsunuz.
normal tipte olsun ama çok sadık erkekler var onları yüzüstü bırakıyorsunuz. çok kez gördüm yaşadım ben bu durumu. çok ilgilenince çok sevince çok sadık kalınca kadın bıkıyor artık. ve iyikide böyle erkekler var diyorum.. iyi geceler
GÖZLE seven erkekler yüz üstü bırakır gider
GÖNÜLDEN seven adam erkekler yüz üstü bırakılıp gider..
ADAM gibi sevenin ULUSLARARASINDA aldığı en büyük ödüldür YALNIZLIK.
Çok basit bazı erkeklerin temeli böyle nederler bilirsin insan yedisinde neyse yetmişinde de aynıdır:)
Bazen olmaz.
Bazen zorlanırsın.
Bazen anlaşılmaz erkekler.
Ama kişiliği oturmuş ve ne istediğini bilen erkeklerin bir sebebi vardır..
Diğer tür erkekler maksat eğlence olsun diyenler.
2. 3.5 inci eldir bırakır köprüyü geçene dek ihtiyacı olur bırakır hakkında kötü bir şey öğrenir bırakır yalanları ortaya çıkar bırakır aşırı kilo alıyordur ve bunu umursamıyordur bırakır çok fazla üstüne gelmeye başlamıştır bırakır istekleri had sınırını aşmıştır bırakır vs vs.
bakın sımdı her erkek dıyorsunuz ama genelleme yapıyorsunuz her erkek degıl bazı erkekler olarak konusulması daha mantıklı olur nasıl bız erkekler bazı kızlar dıyorsak sızde öyle demenız gereklı bence buna karsıyım herkez bır degıldır sen eger her erkek bır dıyorsan o zmn her kızda benım ıcın bırdır benım 3 yılımı verdıgım kız gıttı baskasıyla evlendı bana ıhanet ettı o zmn bnde genelleme yaparsam her kızmı byle olur?
Sevmek meselesi karşılıklı çıkara dayanmadığı için seven neden sevilmez sorusu saçma.
Gerçek sevgi, karşılık beklemeden mutlu olmaktır
Günümüzde aşk yok, gelip geçici hoşlantı ilişkileri var. Şaşırmadım.
bir bilsem :)
https://i.imgur.com/suWTC.gif (Supernatural)
Sırt üstü rahat olmadığından diyesim geldi bir an..
Dikkat cevap veriyorum :
- Yüz üstu bırakıp giden kızlarla aynı nedenden!!!
o seni bırakmadan sen onu bırakıcan senimi aldattı gidip en yakın arkadaşıyla sende aldatıcan benim adalet anlayışımda öyle yediğin kazıkla gitmek yok aynı kazığın bir beden büyüğünü oda yemeli ki içimde dert kalmasın
Yüz verırsen ayıya , gelır sıçar halıya.. Atalamız boşuna dememış?
Eyı kulana küpe ossun :)
Ben hiç terk etmedim yinede yaranamadım kahpe kızlara. ss
Erkekler zoru gorunce birakir kacar.
Adamlar sonuna kadar yaninda olurlar.. bakti son yok oturur karsina seni kirmadan anlatir.
O sebepten Tanri erkegi cok adami az yaratti.
kızlar neden ümit verip gider. kendine aşık edip olmaz derse aynı sebepten
erkekler diye genellemek saçma aynı şeyi kadınlar da yapıyor yani insan doğasında var çok takmayıp önüne bakmak en iyisi
Yok öyle birşey bu adam hakedene hakettiğini verdi hemde fazlasiyla..
tek erkekler deyil her iki taraf ta bırakıyo malesef
ne haberi ya köpek gibi sevdim de ne oldu her türlü güzel sözleri söyledim alıntı olmayan şiirler yazdım hiç agzımdan kötü bir laf cıkmadı elini bile tutmaya kıyamadım gözlerine bakarken erirdim askımı sevdiğimi hep haykırdım çılgınlıklar yaptım kocaman pankart actırıp balonla cümle aleme gösterdim daha ne yapim o ne yaptı cekti gitti acıklama bile yapmadan
Seni çok seven birini sen hiç sevmedin mi?
Hayatında hiç bir sevgilinden ayrılmadın mı?
Her zaman senin mi canın yandı..
Bu kadının suçu. sizi sevmeyecek bir adam bulup ağlıyorsunuz. Erkek hep aynı yani. Problem sizde.
Sadece erkekler değil ki bazı kızlarda yüz üstü bırakıyor.
Kızlar neden yüz üstü bırakır? Sorusuna cevap bulunduğu anda otomatikman cevabını almış olacaksın.
erkekler fazla sevilmeyi gördüklerinde kaçmayı ister
O çocukları sütü bozuklar durduk yere terkeder bu nettir değişmez...
erkeklere sormak lazım anlamıyorum abi erkekleri nedir sorununuz olum sizin >:(
Gidip nerde gevsek var onu seviyonuz sonra agliyonuz mk
genelleme yapmayalım lütfen, kimin neler yaşadığı bilinemez. Sadece bilinecek tek bir nokta var, o da adiliğin cins fark etmeden var olup devam ettiği..
Aynen bacım ben terk edilmedim ama boş yere umut verilip sonra mal gibi ortada bırakıldım :(
Cocuk zihniyetinde olduklari icin amac ya daha iyisini bulanakadar takilmak ya da cinsellik
Kızların neden hep arkalarında, sağlarında, sollarında erkekler olur? Neden kendini saklamış düzgün bir kız bulunmaz? Aynı olay bunlar. Cevap bulursan bana da söyle
erkekler değil sadece kızların aynı şeyi yaptığına şahit oldum
Yaşanacak bir şey kalmıyor aşk sevgi bir yere kadar monoton oluyor hayat sıkılmaya başlıyorsun.
peki kızlar neden yüz üstü bırakır bir arkadaş uğruna erkek arkadaşından vazgecer?
neden olsun kadınlar kadar duygusal olabilsek herşey ne güzel olurdu.
Ben genelde sırt üstü bırakıyorum acım büyük kızlara karşı
erkekler niye yüz üstü bırakalır benimde bu sorum olcak
Bende sizin için aynı düşünceyi düşünüyorum nedense?
Kimileri gerçekten tam bir ÖKÜZ olduğundan olabilir.
Hoop, orda duracan. Ben bırakmadım, çünkü olmadı. Olsaydı da bırakmazdım.
kimseyi yüz üstü bırakmayın o pozisyon çok günah :D
Hiçbi kızı yüz üstü bırakmadım. Karşınızdaki insanı iyi seçin.
seven insanşları kimse sevmiyor çünkü beni sevselerdi nikah kıymış terketmeyi bırak
Çünkü erkek, b*k da çıkabilir hesabı
bazı erkekler öküz olabiliyor
amaçları faydalanmak...
kızlar hakettiğiğ için
Kadınlar neden sağ gösterip sol vurur
Bence etkiye tepki,
siz zekisiniz o yüzden sizden daha az zeki olan insanları çözmeye çalışıyorsunuz değil mi?
İstesenizde çözemezsiniz
sadece çözdüğünüzü zannedersiniz hadi eyvallah
Kız erkek diye ayırmak doğru değil
Genelleme de çığır, her erkek bir değil.
yine bir genelleme siz kızlar neden böylesiniz
Bütün bu soruların cevabı az sonra atv'de!
Cevaplara bak hahaha
@Demirovski23 Kıskanma nolur çalış senin de olur. Kıkıkıkıkıkı
O da başka bir fantezi demek ki
Yo bazen sırt ustude bırakıyoruz...
Herkes bir değil neticede. Sıkılmış demek ki
Kimisine göre böyle
Hiç yüz üstü bırakmadım hep sırt üstü
Of :D
beni sırt üstü bırakıyorlar
Kizlarda aynini yapiyor
Yeterince sevmemiş twk neden bu
Çünkü öyle iki kişiden biri asla sevmiyor