Sizden uzun ayrılık mesajları bekliyorum, ne olabilir?

Birini bulsa beni şutlar. Sizden uzun ayrılık mesajları bekliyorum kafasına dank etsin bazı şeyler :D Sürekli o benden ayrıldı bu sefer ben yapıcam bunu ama ona ne söylemeliyim beni cnsl olarak kullanıyor resmen canı istediğinde arıyor sevdiğini söylüor falan sıradanlaştı onu çok seviyorum hala ama kafama dank etti beni sevmedğine inanıyorum yine bırakıcak beni ama herşeye rağmen son kez dnemek istedim işte yine aynı davrnıyor değişmemiş birini bulsa beni bırakıp gider. bu arada öyle aramızda bişey geçmedi sadece telefondan oldu bi kaç kere. şimdi ona öyle bi konuşma yapıp telefonu kapatmalıyım ki Pişman olsun düşündükçe aklı başına gelsin yada ilerde anlasın benim ne demek istedğimi sizden uzun etkili erkekleri düşündürebilcek ayrılık mesajları bekliyorum. lütfen yardım edin yada sizden ayrılan sevgililerinizin en çok taktığınız ayrılık konuşmalarıda olablir gerçekçi olsun
Güncellemeler
+1 yıl
bu benden ayrıldı bi kız için bana kesinlkle hayatımda biri olduğunu düşünme demişti faceden bitti yazmıştım düşünün yani telfndan konuşacak cesarti bile yoktu. ayrıca sanal değildik sadece taşndık biz öyle uzaklık oldu önceden hep yanındydım ve aramızda cinsl yönden bişy geçmedi öpş. vs dışında yani bn daha sonra çok ağladım ondan öncede ayrılmıştı mesela bende oneden ayrıldm ama kıskandığm için eski ilk okul kız arkdşına blşalım yazdığı için sonra pişman oldum bir hafta hatta 10 gn peşinde koştm
Güncellemeler
+1 yıl
bana dönsn diye neyse dönmüştü sonra o geldi şuan beni sevdiğini söylüyo ama telfndan cnsl içerkli konşuyo anlayamıyorum sevmiyo bence şimdi sıra bende o koşsun peşimde ağlasın bile istiyorum o derece ama herşey tam bitmesin istiyorum sadece düşünsün yaptıklarını onun göznde basitim şuan ama ben sadece sevdiğim için geri dönmesine müsade ettim.nrmlda cidden zorumdur kimse uğrşamaz bile benmle işte artık buda onu görsün öyle bi ayrılma konşması olmalıki düşünsün pişman olsun arasın
Güncellemeler
+1 yıl
anlıcağınız banataksın istiyorum iştee ben oneden sıkıcak kadr beni arayıp dursun işte bunu istiyorum saçma düşünüyosun denemeyin sadece ne yapmalıyım onu yazın ltfen
Sizden uzun ayrılık mesajları bekliyorum, ne olabilir?