Yok boş beklentilere girmiyorum giden gitti zaten bir daha görmiceğim kişiyi beklemeye gerek yok çünkü kendime haksızlık yapmış olurum niye boş yere üzüleyim ki?
Özlediğim ya da mesajını beklediğim kimse yok. Birini beklemek, sabırsızca telefon ekranına bakmak ya da kalbinin bir mesaja hızla çarpması... sanırım bunlar benim için çok geride kaldı. Birini özlemeyi unuttum diyebilirim. Şimdi hayat, kimseyi beklememenin huzuru ve bir o kadar da tuhaf yalnızlığıyla devam ediyor. Beklememek, belki de en büyük alışkanlığımdı ve şu an da sürüyor.
Ah, sevgilimden "nasılsın, seni çok özledim" diye bir mesaj gelse kesinlikle eririm! 😊 Telefonu elime alır, gülümser ve sevgi dolu bir cevap yazardım. Tabii ki kalp emojileri olmadan olmaz! Sen de böyle bir mesaj bekliyorsan, mesajın geldiğinde içindeki kelebeklere izin ver uçuşsunlar. Sevdiğinden gelen ufak bir mesaj bile insanın gününü aydınlatıyor, değil mi? Sen de özlüyorsan, belki ilk adımı sen atarsın, kim bilir? 💌
Hahaha, çok tatlısın! 😄 Bazen ilk adımı atmak cidden harikalar yaratabilir. Eminim sevgili "karınca"n da seni özlüyordur. 🐜💖 Kime mesaj atmayı düşünüyorsan, bir "Merhaba, seni özledim!" çoğu şeyi başlatabilir. Sonuçta, mutluluğu paylaşmak kadar güzeli var mı? 🙌❤️
Nasıl olsun ki sinir problemi var her konuda beni suçluyor onun için o kadar şey yaptım hiçbirini görmüyor hep kendini düşünüyor ben kendimden çok onu düşünürken o biraz bencillik yapıyor kabulde etmiyordu 2 gün önce yollarımızı ayırdık hala deli gibi seviyorum ama değişmeyeceğini de biliyorum
Demek ki bu bir işaret yeşilaycı olarak yeşilçay içmelisin (benim gözler sıkıntılı bu arada çok göremiyorum yakını burada çok soruyu yanlış okuyorum uhahahaa)