Ayrılık dargınlık sonrası mesaj beklemek...

arkadaşlar 6 aydır süren ilişkim dün bitti ilişkiden çok bir aşk ve sevgi üzerine kuruluydu kimsede bu denli birbirimizi bulamamıştık ruh eşi derlerya hani öyleydi işte fakat belli ve özel sebeplerden devamlı tartışma çıkıyordu ben farklı birşey isterken o farklı düşünüyordu ve olumsuz negatif sonuçlar veriyordu özel hayatımızla ilgili bazı şeylere ve aynı fikirde buluşamadığımız için birtürlü özel hayatımızda sorunlar oluyordu 2 3 kere daha öncesindede böyle oldu ve hep ben dargınlık ayrılık sonrasında mesaj attım arayı soğutmamak için ama düşündümde ilişkide aşkta herşey karşılıklı olması lazım oyuzden şimdide ben bekliyorum 2 gün oldu ne mesaj var ne arama sizce aramalımıyım mesaj atmalımıyım yoksa birazda ondanmı fedakarlık beklemeliyim ve son olarak birbirimizi herşeyden çok seviyoruz hani böyle olmasa zaten düşünmem ama acaba o nasıl düşünüyordur nasılsa o bana yazarr arar ben umursamaz oliyim bunu düşünüyor ama yanılıyor bu sefer aramicam ve mesaj atmicam ama sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum bu yönde siz neyapardınız veya ben neyapmalıyım sizce?
Ayrılık dargınlık sonrası mesaj beklemek...