Bir erkegi cok sikarsan cok mesaj atarsan cok dir dir edersen sikilir mi ? Fecete kizlarin fotosunu beyeniyo diye kizdim istemiyom seni dedim bana cok zaman ayirmadi icin kavga ettim oda konusmadi bu laflarin ustune bende uzuldum her gun 100 tane mesaj attim aradim konusmak istemiyosan beni bloke et dedim etti smdi halen mesaj atoyorum ama cevap vermiyor nasil cevap verir ? Ve kim suclu ?
Cevabın nedir?
Ne yapacağını şaşırdın farkındayım ne yapsan suç oluyor merak etsen,kıskansan,ilgi göstersen...Sıkılıyorlar hemen garipler işte.Halbuki bunlar seven insanın yapacağı şeyler.Ama siz biraz abartmışsınız bence bırakın bir onu fırsat verin ki düşünsün..Yani ona düşünmesi için zaman verin.Öyle yaparsanız zaten sizi hayatında bildiği için hiç birşey de yapmaz ilgilnemez ama irtibatı bir kesin zamana bırakın akışına bırakın..O da düşünsün kafasını dinlesin ne yapacağına karar verir ama zaman verin ona biraz rahat bırakın..Kendinizede eziyet etmeyin..
024 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyosun 1 hafta sustum hala cevap vermedi konusacami bildi icn herhalde bilmiyom sonra geri konusmaya baslim smdi
Tekrar suscam- +1 yıl
Evet biliyor.Benimkiside biliyor onu sevdiğimi ondan rahatlar anladınız mı.Biliyorlar onları düşünüyoruz hala aklımızdalar.Ne zaman yazsak yazarlar diye biliyorlar bizi çünkü.Ama ben azsada yazmcam artık sizde öyle yazpın olmuyor böyle bu ne adamlar naz yapıyor resmen ve bu çok itici gelmeye başladı bana.Ve yoruyor insanı artık yani tek tarafın çabalamasyla olmuyo hay hay deyip bizde yüz vermcez bu.Benimkiside en son knşmmzda hç bir srun yokkn beni whtsptn englldi ben yprdm snrlnnce ama açrdm..
- +1 yıl
Heralde bnkide biliyor ya yazcğmı takip ettğimi ondan böyle çockca oynlar yapıyor bana merak edym diye mi bilmiyorm da.Bide sadece whtsaptn englldi bnei fcden engllmedi mesela:/Ama bnde naptm herşeyimi kapttm ne resmimi göreblr ne durmumu nettn de kapdm herşyimii..Çünkü bakıyordu takip ediyordu bnde kapttm her şeyimi o yapıyosa böyle o zman benlede ilglnmsn artık..Bakalım ama açackmı engeli:/
Soran+1 yılAynisi bende de var benide engeledi whatsaptan yeni numara actim
Onla mesaj atim
O numarayida engeledi bende ddm fecte takip etme
Ozmn artik dedim sinirden oda etmiyo artik- +1 yıl
Ben ona en son patldm ilişki istmyorum diyor ama beni takip ediyor teldn durumumu değştryorum mesaja ıyor yok saçmla ilgili yorum resmime bakyomş bende ddm istmyosan bnle iilglnme o zman patldm galiba oneden yaptı snrlendi bana oda al sana engel dedi galiba:/İnadınamıdr sizce yoksa gerçktn sonmuydu bu ama knşmalrmzdada bir son olmuyodu ki havada kalıyordu hep:/Ben fcdn selamştm de profalane bakıyodm ve resmnn altnda bnle ilgili bir şey yazmş yani beni ima edn bir şey yazmştı.ama gelmyoda tam:(
- +1 yıl
Şöylde bir durum var be onu rahtsz etmyorum ki hatta ben ona yazmdn en son o yazdı bide cevap vermdğm halde yazıp durdu ve gülücüklr falan koyup durdu..Yani engllck bir durum yok ortada nye englldi bnei yani.O zman merak edym dye ve inadına gibi yazma demyo bana yazmamı istemse fcdnde englr demi ama ordan yapmadı çünkü ordn da knuşuyodk yazyrdm arada.
Soran+1 yılSeni hala seviyo seni meraklandirmak istemis olur boyme seyler geri konusur ama ilk adimi o atsin ve hep mutlu seyler yaz fece uzucu seyler yazma seni
Pisman
Ettirmek istemis- +1 yıl
Evet sevidyor bende öyle düşünüyorm bende çok sevyorum onu..E vet son da patynca oda snrlendi biraz:/Ama ne yazsm patlsmda o bana tamam dyr yani kendini tutuyor sanki.Yok diyorm ya her şeyimi kapadm o da bakmsn ve bende bakıyordm hep ona kendime ezyt oluyordu acı çekyrdm baktkça bende uzak durmaya karr verdm hem kendim için hem onun için..İlk adımı artk atmktn yoruldm evet o atmlı etk inanın o kadar uğrştm ki btmesn dye ama işte olmadı bende çok yoruldm ve bıratkm zamana.Bakalım napacak da :/
Soran+1 yılAnladim o sana sinirlendi de engelemis insan yaziyo sende bisey demeyince siktr gt dmk istemis peki sen niye bisey demedin
- +1 yıl
Dedim snra bende ama yani o kdr yazdm adama iyi şeylr yazdm sadece knuşyo ama yenedene başlmya sıcak bakmıyo ee o zman nye knşcm ki bnde..En son da yazmcm artk ddm ona bu sfr o yazdı bana engeli açrç açmaz hemde ddm artk engli açym teldn sildm o an mesaj attı inanrmsnz şok oldm beklmydm yani benle ilglnmeye başldı falan yorumr falan.Ama armzda hç saygsz bir laf geçmdi tartştğmzda bile bir salak lafı ble çkmmştr ne onn ne benim ağzmdan saygmz var hala yanii.Bana snrlendi dye yaptı dysnz dememk?
- +1 yıl
tam unutmaya karar verdm engellmştm onu açtım dm kdni kndime tamam artk bitirmlym engeli açtım sildim teldn numarasını hop mesaja attı.E bende snrli oldğm içn yazmdm ilk sonra yazdm falan.Patldm en son istemysan ilglnme ddm.O da tamam dedi.Sonra ertsi gn yazdm bn yne o da yazdı.Sonra tam grdm çvrmiçyek engl koydu.Suçluda ben mşm sanki ya garip valla..
Soran+1 yılEvet sana sinirlendiginden yapti anlamadim niye sok oldunu sen bir sure susunca ya mi cevap verdi
- +1 yıl
Evet yani o kadar net konuşuyor ki ama sonra yazıyor.Yani ben umudu kestm dedim artık tek kelime yazmzm çok uğraştm çok dil döktm ya ona oneden dedm artk yazmamz tek kelime ama tam unutmaya karr verdm dedm dahada yazmz bende sileym artk onu hiç beklmdğim anda ve engeli açar açmz yazdı oneden şok oldm beklmyrdm ve ayrılalı bir ay oldu geneldede ben yazğdm için ilk oneden beklmyrdm ama ben üç gün yazmdm o yazdı şaşırdm.
Soran+1 yılDemek seni gercekten seviyomus ben bir hafta yazmadim hala yazmadi sonra geri yazmaya basladim smdi artik yazmicam
- +1 yıl
Seviyor ama acı nye çektiriyor bana ben ona kıyamazken o gün ona ptldm dye ertesi gün yne ben yazdm ki üzüldm öyle ddğm için biliyorda hala sedğimi ve o nednle böyle yaptığımı ama üzüyor beni.Ve dört gündür engeli kldrmyor ki kaldrmazsa işte:(Bence de yazma dyorum ya bende yazmcm artık yorulum çok hemde o yazsada bence yazma ama yetr demi bir tarfn çabalmsyla olmuyor hep fedakrlk yapan biz nye oluyorz üzülen de biz onun için artk kendimizi zorda olsa geri çkmlyz yaznca olmuyo baklm şimdi ne olck
Soran+1 yılOo oo oo sen 4 gun kalmisin ben 3 haftadir engeliyim
- +1 yıl
Hadi yaaaa:(Ama ne bileyim 4 gün bana çok uzun gelyor çnkü özldm.Uf çok snirler ya..İşte anlayn halimi:/Baya değer vermişim işte oda gayet tanıyor ve biliyor bunu ondan böyle çocukca şeyler yapıyor ve ben onu rahtsz edck bir şey yapmadm sadece o gün patldm ona oneden snrm sinirlendi bana sanki o birşey yapmmş gbi yne bana sinirleniyor heralde ders vermeye çalışıyor:/garipler işte değişikler:PSenind baya olmuş ya:(
Soran+1 yılBn 3 hftadr hep mesaj atiyom yuz veriyom
- +1 yıl
Ama işte onu yapmyn beni şu an engelldiği için whtsptn atmyıorm daha çünkü onun ders alması lazm birşeylerden ayrlğn nedeni o.Sbepsz yere ne kavga ne güvenslk hiç birşey yok ortada yani..Onun ders alması lazmm.Yazmcam nettn engel koymmşş mesajda atblrm normal ya da aryblrm ama anlmalı onszda yaşayablrm sizde öyle yapn baktnz sizi titiyor engl koyuyr oralı olmayn tamam zor ama ona bunu hsstrn en azndan ki kaybetme krkusu yaşamalılr belki o zman kafalrna dank edr etmezsde kendleri bilir...
Soran+1 yılOna son mesaji bgn attip boyle yazdim ben hep burdayim hep senk beklicem canin nezmn isterse konus senin ustune cok vardim ama artik suscam nezmn istersen mesaj at yazdm
- +1 yıl
Analdm ben de ona kmseyi almcm dmştm haytma oneden sonra bana yazdı zaten sen nasl istrsen ddm tamam bnde artk uğrşmcn ddm son yazdğm bu yazılar dedm.Ama yanlş işte adamlar onedenan rahat anldnzmı nasılsa beni beklyro diyolr ama onlrn iyi bir derse ihtiyacı var kendinizi tutun yazmyn ya daha valla abartıyorlr artk bırakn akışına illaki yazcktr o size ama siz yazmyn sakın..O atmalı istiyorsa bir adım be ne böyle kızlrdn fenalar valla yazptkrı naz.Artk dyorm ya bana çok itici gelyr yaptklrı bırakn szde
Soran+1 yılAaaay canim senin adina cok sevindim :D bende olmadi dun bidaha mesaj attim beni heryerden bloke et yoksa durmadan atcam dedim oda heryerden bloke etti artik konusamiyom
- +1 yıl
Sağol :))Ben tahmn edyordm açcğınıda erken açtı yne yani:)İlgi çekmye çalşıyor engel koy aç :)Çocukluk yapıyor ama biliyor sevgimi yani ilgi çekmek ne yani neyse..Ama ben yazmcm yne o da yazmadı daha:)Hadi ya etti yani o da .Bari böylellkle yazmzsn daha iyi olur adına senn ..Hayırlısı olsun hakkında gönlündekini Allah hayırlı etsin sana..Yıpprtama kendini akışına bırak zaten yazamzsn daha:)Yıprtama kendini rahat ol.Sabret ona zaman ver bakalım ne olcak.
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Hava yapmışsın seni istemiyorum diye, o da peşinden gelmemiş. tükürdüğünü yalamışsın. ayma mesaj; burnunu sürtüyordur aklı sıra. biraz gururlu ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaahhahaa valla dogru dedin
+1 yılBöyle bir ilişki benim başıma gelmişti. İşin kötü tarafı; bu kıskanmalar bir noktadan sonra bildiğin haksız suçlamalar çevresinde dönen yargılamalara dönüyor. Her erkek bunu kaldırır mı bilemem ama ben özgür ruhlu biri olduğum için kendi kendimi akladım, şu an kafam rahat. Bildiğin eziyet oluyor o ilişki, ona göre.
04 Yorumla
Soran+1 yılSusam mesaj atar mi tekrar
- +1 yıl
Denemesi bedava ;)
Soran+1 yılSizce atar mi ?
- +1 yıl
Aranızda geçenlere bağlı. Ne kadar çok sıkmışsan o kadar geç atar. Öyle bir davranış olmalı ki bu, insan sevgilisine mesaj atarken hevesli olmalı, sohbetten kaçma hissine kapılmamalı.
belki mesajlaşmak istemiodur ne biliosun benim sewdim bana acık acık söledi mesajlaşmak istemiyorum dedi bende daha mesaj göndermiyorum yüz yüze konusalımmı diyorum ewt diyo yani :DD
015 Yorumla
Soran+1 yılAma bizim oyle bir secenemiz yok o istedi benle cikmak ciktik ben hep kiskanclik ettm niye fecete kizlari beyeniyon ivir zivir konustum hakaret ettim oda knsmadi ondan sonra ...
Soran+1 yılMumkun degil bes ay sonra geliyor buraya o baska sehirdeeeee
Soran+1 yılSenin yasin kac ? Offf bidaha mesaj attim dedim beni bloke et yoksa mesaj atip durcam dedim heryerden bloke etti beni mesaj falan atamiyom sizce benden sikildi mi veya sevmiyo mi artik
Soran+1 yılYaw ben ona kopek gbi yalvardim uc hafta ozur dilerim falan nolur konus dedim yapmadi sabah oglen aksam her saat mesaj attim durmadan 100 tane mesaj attim cevap bile vermedi dedim eger bloke etmesen hep konuscam pes etmicem dedim oda bloke etti sonra fb den chatte konustm durmadan yine aynisini dedim beni bloke et yoksa knscam dedim oda yine bloke etti sizce istemiyo dmi artik beni ?
Soran+1 yılDemi bosverdim o bana bir iki ay sonra atar mi atmaz mi cnku dedim istedin zmn kns dedim
Soran+1 yılOfff offf nolcak bizim is yaa ama arkadasim cocun agzini cekmis sevdigin varmi demis yok sevdigim demis ... Benim yoladimi bilmis ama bana inat mi demistr ya da gercekten sevmedi icin mi
Soran+1 yılHahjaa tamam :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
+1 yılnasıl bu kadar pimpirikli olabiliyonuz ben şaşırıyorum bizim kavgamızda benim mesj atmamamdan dolayı çıkıyodu :/
00 Yorumla
+1 yılCok bunaltmissim erkekleri kiskanmican onlar seni kiskansin yoksa hemen sogurlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılSen nerden biliyonn
- +1 yıl
Bu zaten bilinen bisey seninde bilmen gerekiyordu
biraz kafasını dinledikten sonra cevap verecektir kafasındaki düşüncelerini netleştirmeye çalışıyordur
014 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta sustum mesaj atmadim hala cevap vermedi
Soran+1 yılSevmesem mesaj atarmiyim ?
Soran+1 yılOnu yapma imkanim yok cunku o naska bir sehirde yasiyo ve buraya 5 ay sonra geliyo
Soran+1 yılMsj atmak isime yaramadi bu yuzden susmayi denicem
- +1 yıl
sustuğunda merak edip dönebilir mantıklı ama vazgeçtiğini düşünme imkanıda var bunuda aklında bulundur derim mesaj at çok susma ama aşırıya kaçma bak en güzeli her akşam bir iyi geceler mesajı her sabahta bir günaydın mesajı bunu 1 hafta uygula farklı bir mesaj atma 1 hafta dolduğunda 1 gün mesaj atma emin ol merak edip kendisi dönecektir :)
Soran+1 yılDenicem ama artik cok gec cunku boyle dedim ben
ARtik seni rahat birakcam kendini toparla canin istedi zaman
Msj at ben hep varim senin icin ustune cok vardim bidaha yazmicam
Seni beklicem dedim bkdr
Soran+1 yılDemi bide nefsime dur desem mesaj atmasam
Kararimda dursam
Soran+1 yılTesekkur ederim denicem
adamı sıkmışsın hemd fena...biraz bırak...kafayı dinlesin..sonra konuşursun
05 Yorumla
Soran+1 yılHahajaha dogru diyonuz
Soran+1 yılHahahah arkds sacmaliyo .s
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen hiç sıkmıyorum rahat bırakıyorum dırdır etmiyorum ılımlı oluyorum da noluyo .? Odun yine odun. bazen canına okumak lazım diyorum ama adam tribin tsine gelemiyor arkadaş.!
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılerkeklere nasil yaranilir gercekten zor bos biraksan olmuyor SIKSAN ama sende dozunu kacirmisin birak bukadar benimde üstüme gelinse bende kacarim
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin suscam
Cevap sahibi+1 yılerkekleri memnun etmek gercekten zor güzelim Allah yardimcin olsun ama fazla üstüne gitme bildigim tek sey bu gerisini bende cözemedim daha :)
Soran+1 yılHahahhhaa ilgilensen suc ilgilenmesn ayri bir suc
Cevap sahibi+1 yılaynen :) ama zamanla bosvermeyi üstüne fazla düsmemeyi ögreniyorsun
Soran+1 yılBen ona boyle dedim artik suscam istedin zaman yazarsin ben hep burdayim cok ustune geldkl dedim artik bisey yazmicam sizece bana geri yazar mi
Cevap sahibi+1 yıleger seviyorsa deger veriyorsa yazar bunu zaman göstercek eger yazmazsa da üzülmemeye calis demekki sevmiyormus deger vermiyormus ilk bastan canin cok acir ama zamanla gecer inan sonradan insan diyor ne kadar salakmisim deger vermeyen birisi icin kendimi harab etmisim diye
Soran+1 yılTesekkur ederim deniceem
Cevap sahibi+1 yılrica ederim sabir sadece sabirli ol hakkinda hayirlisi olsun
+1 yılaçıkçası çok sıkarsan sıkılır yani ben o yüzden ayrıldım aşırı ilgili olmayın arkadaş sonuçta bütün dünyamız siz değilsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılOda dogru
bence sen piskopatsın :D günde 100 mesaj arama nedir? :D serbest bırak biraz. 50 ye düşür mesajları :D
04 Yorumla
Soran+1 yıl20 ye dusurdum ama hala bisey demiyo resmen kendi kendime konusiyom nasil bana cevap verir
Soran+1 yılNiyeeee napsam konusur
Gel beni terket bir daha da suratima bakma de ayni sey
00 Yorumla
+1 yılaynen sıkılır baska arayıslara girer cünkü bir erkek kızı sahıplenır kız erkegı degıl
09 Yorumla
Soran+1 yılNasil mesaj atar sizce ? Nzmn konusmaya baslar beni bloke etti fecte takipi bile cekti
- +1 yıl
üstüne cok dusme mesaj atma dil yarası geçer ama kalp yarası kalıcı severse geri gelir merak etme ama o sevmiyorsa o gemi baglı oldugu dümeni bile kırar gider!
Soran+1 yılBen bekleyemiyom bir hafta zor dayandim
- +1 yıl
sabır acıdır meyvesi tatlıdır
Soran+1 yılSmdi mesaj atmasam en az kac hafta sonra konusur
- +1 yıl
onun seni sevdiğinebaglı severse geri döner sevmezse iplemez.
Soran+1 yılSeviyodur yaa o cikmak istedi sonucta ama got herif fb da busuru kizlari ekliyo of delircem ya masustan ediyo bana inat ya da bilmiyom
- +1 yıl
onuben bılemem belkı burnun surtulsun dıye cevap yazmıyor olabılır.
Soran+1 yılPfff insallah yazar boyle dedim istedin zmn kns artik ustune varmicam dedim
öle bir sıkılırki şaşırırsın
00 YorumlaEvet çok sıkmamalısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026