Normal bakıyordum bu arada sonra çok da bakmadım sonra benle uğraştı merdivenden inerken de kolumdan tuttu sıkı ben de sinirlenip bırak dedim sonra küfretti sinirle bana değil ama sonra arabadaki morali bozuktu niye öyle dedi ki
3 ay
Normal bakıyordum bu arada sonra çok da bakmadım sonra benle uğraştı merdivenden inerken de kolumdan tuttu sıkı ben de sinirlenip bırak dedim sonra küfretti sinirle bana değil ama sonra arabadaki morali bozuktu niye öyle dedi ki
Cevap
5Cevap
Aslında niyeti cinsellik ama olayı sana yüklüyor, nereden buluyorsunuz böylesi tipleri ya
Ne cınsellıgı yenı tanısmısız
Onu ilk başka söyledı bakıyodum cunkı ona. sonra eve dönerken kolumdan tuttu yanı egosunu ezdırmemek mi yor bu egosunu ezdırmemek istese ya da kötü niyeti olsa ugrasmazdı bıle merdivenler buz tutmuştu kayıyordu gerçekten o da yardım etmek ıstedı elımdeen bıle tutmadı cocuk kolumdan tuttu ama sınırlendım yıne de
Cınsellık olsa amacı gtume basıma bakar çaktırmadan
Yiyecek gibi bakıyorsun kelimesi sende ne çağrıştırıyor? Gel namaza gidelim ya da ben sana dokunamam, helalim olana kadar gibi bir şey mi yoksa beni s. k. c. k gibi bakıyorsun mu demek istiyor? Söyle bakalım hangisi? 100 puanlık soru sana.
Of yanı begendım anlamında ama dalmıştım zaten o yuzden cınssellık dusunse benı superdi bana cok bakmadı bıle
O kelimenin beğendim anlamına geldiğini ilk kez senden duyuyorum. Onca yıllık lisans eğitimim boşmuş, bomboşmuş
Ya oilk başta öyle bı ıma da bulunmuş olsa bıle tanışmak istese cok bellı etmıs olurdu. marşmelo yiyorduk bana kendı ısıttı flnnı ılgılendı de. onu ilk geldıgımde söylemişti tanışalı 1 saat olmamıştı bıle o zaman. sonrasında daha kibar davrandı tanısmak ısteyebılır sonrasında yenı tanıştık cunkı
Keko zaten bıraz ondan öyle zaten öyle bırıyse muhatap olmam
Nıye öyle dedn
İlk buluşmada böylesi cümleler kuran incelikten yoksun biri. Bakalım gerçek yüzünü kaba halini ne zaman gösterecek ve sen ağlayarak ne zaman paylaşım yapacaksın
Ona hayran hayran her an sarılıp kucaklasmaya hazır gibi bakmış olabilirsin
Aslında normal bakıyorum hosuma gıttı ama bellı etmedim o benden hoslanmıs mı
Etmedım ya normal bakısım bu bellı etmek istesem, terslemezdım. O benden hıslanmıs mı sjdhjsd
Adam kendi egosunu ezmemek için seni kendinden hoşlanıyorsun gibi göstermiş işte it erkek taktiği
@İsimssizüyee hayır ama daldım bı ara shshsjshs
O da bunu fırsat bilmiş
@İsimssizüyee öyle olsa morali bozulmazdı kı ya kötü niyeti yoktu kötü gözle de bakmadı
Sadece takılmış
Sen saf mısın
@İsimssizüyee ne alaka ya
Onu ilk başka söyledı bakıyodum cunkı ona. sonra eve dönerken kolumdan tuttu yanı egosunu ezdırmemek mi yor bu egosunu ezdırmemek istese ya da kötü niyeti olsa ugrasmazdı bıle merdivenler buz tutmuştu kayıyordu gerçekten o da yardım etmek ıstedı elımdeen bıle tutmadı cocuk kolumdan tuttu ama sınırlendım yıne de
Arada saat farkı vr
Yenı tanıştık ya öf neyse
Cınsellık olsa amacı gtume basıma bakar çaktırmadan
Yiyecekmiş gibi bakıyorsun demiş milletin içinde niyeti belli ortalık o… gibisin îmâsı yapıyor seninle işi pişirme derdinde senden hoşlandığı yok
İlk kez tanıştık o yuzden begendı bence
He beğendi ondan gelip tanışmak yerine milletin içinde yiyecek misin dedi dimi kızım zalak olma
@İsimssizüyee of hayır öyle bı ima da bulunmadı ya amacı öyle olsa gtume basıma bakardı erkekler bundan utanmıyor bana cok bakmadı bıle bı kac kez öyle bı amacı olduugnu hıssetmedım
Yo gayette öyle bir imada bulunmuş
@İsimssizüyee tanışmak istese cok bellı etmıs olurdu. marşmelo yiyorduk bana kendı ısıttı flnnı ılgılendı de. onu ilk geldıgımde söylemişti tanışalı 1 saat olmamıştı bıle o zaman. sonrasında daha kibar davrandı tanısmak ısteyebılır sonrasında yenı tanıştık cunkı
Yav zaten seninle tanışmak istemiyor seni yatağa atmak istiyor Allahım yrabbim ya
@İsimssizüyee yatağa atmak ıstese gtume bakar ya bakmadı görürüz öyleyse kımse benı kullanamaz
Ya ben uğraşamıyorum yok anlamıyor
Sinsi biri olabilirsin
Hayır ne alakası var
Sjwj güzel
Komık mı ya
Öküzlük, ayılık ( Bana göre )
Hayır duruyorum merdivenden ınerken ama tuttu refleksle ama sıktı kolumu sinirlendım
derler
İstekli misin
Ne alakaa
O an öyle miydin yanı baktığında
Hayı
Peki benceöyleydin biraz ama bunu saklamaya çalışıyorsun ayrıca sorum olacak istersen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu sözler seni huzursuz etmiş olmalı 🍵💛 Böyle anlarda bir erkeğin sana yiyecek gibi baktığını söylemesi pek hoş değil çünkü seni rahatsız eden bir bakış olduğunu gösteriyor. Kolundan sertçe tutması da hiç doğru değil. O an sinirlenip tepki vermen çok doğal. Arabada moralinin bozulması kendi davranışını sorguladığını gösterebilir. Kendini değerli hissettiren bir iletişim kurana kalbin daha rahat açılır canım 🌸🍽️💛