Eski sevgilimle barıştık, şimdi nasıl davranmalıyım sizce?

5 aydır birlikteydik ve 1.5 ay önce ayrıldık. doğum günümden 1 hafta önce kadar barıştık. barıştık derken yeniden konuşmaya başladık, aramızda bir ilişki var, aşk var ama tamda sevgili değil yani karmaşık diyeyim. çok problemli bir ilişkimiz vardı 5 ay gerçekten çok zor yürüttük, 2 3 günde bir ayrılıp ertesi gün barışıyorduk o derece yani düşünün. ama ikimizde kendimize çeki düzen verdik ki 2 haftadır bırakın ayrılmayı kavga bile etmedik, tartışmadık her şey çok güzel gidiyor. ama bende bir problem var, sevgili olmasakta aramızda bir ilişki var diyorum ya, ben ona hala sevgilimmiş gibi davranıyorum, o benim sözümü dinliyor, her ne dersem yapıyor mesela onu giyme, bununla konuşma desem hiç tereddütsüz kabul ediyor eskisi gibi. ama sevgisini bana eskisi gibi belli etmiyor. bu konuyu konuştuk ve bana tekrardan güvenebilmek için zamana ihtiyacı olduğunu söylüyor, her şeyi zamana bırakmamı ve düzeleceğimizi, eskisi gibi olacağımızı söylüyor. yani o da bunu istiyor, bana güvenmek istiyor. peki ben nasıl davranırsam bu süreci hızlandırabilirim?
Eski sevgilimle barıştık, şimdi nasıl davranmalıyım sizce?