iyi akşamlar arkadaşlar...
ilişkiyi bitirirken söylediğiniz veya duyduğunuz sözler nelerdir...
ilişkiyi bitirirken söylediğiniz veya duyduğunuz sözler nelerdir...
Benim kullandıklarım: iyi madem bitirelim o zaman (zırt pırt ayrılcam diyordu), Ben artık seni sevmiyorum, birlikte olamayız..
Duyduklarım: Bunu mu duymak istiyorsun, sevmiyorum seni. Sen ayrılmıycaksın ama ben senin ayrılmak istediğini biliyorum bu yüzden ben yapıyorum. Başkasıyla birlikte oldum, ayrılmalıyız.
"HAKKINI HELAL ET VE KENDİNE İYİ BAK OLUR MU?"
Ben hep bunu dedim çünkü.. :(
Benim tercihim kötü bile bitse saygıyı bozmadan iyiliğini temenni etmektir.
bidaha bana mesaj atmaarama istemiyorum gibi laflar kırıcı ama dogru bu yhanı
sen daha iyilerine layıksın .. cevremdekiler hep bu sebeple terkedilmiş:D
Cevap
15Cevap
Sana hayatının geri kalanında mutluluklar dilerim, bana yaşattığın mutluluklar için de çok teşekkür ederim.
Her ilişkimi bu şekilde bitirmişimdir.
Duyduğum söz; Artık eskisi gibi değilsin. Olmuyor.
Söylediğim söz; Artık eskisi gibi değilim. Olmuyor :))
adam gibi vedalaşak dedik bir helal et hakkını bile demedi...allah razı olsun deyip çekip gitti
sen daha iyilerine layıksın, mutlu ol, bazende sessiz gidişler var. her zamanki gibi bahaneler işte
allah yolunu açık etsin güzel bir ayrılamaa,allah carsına pazar versin orta halli bir ayrılmaya,allah belanı versin kötü ayrılamaya
Seni görünce içim kıpır kıpır etmiyor...
Medeni bir şekilde ayrılalım...
hatırladım bunu.. :/
gerek de yok zaten :)
ilişkiyi bitirmek başlamak önemli olan karşındaki insan nasıl davranırsa ona göre söyler insanoğlunun durumuna göre maalesef
eski sevgilim demişti:
hayatta en kötü şey merhaba diyerek birleşen ellerin elveda diyerek ayrılmasıymış..
Hatırlamak istemiyorum
Evet:)
hayatında başarılar kendine hep iyi bak ki hatalarını gör ve aynı hataları yapma
bence en acısı herşeyi inadına sevmiyordum vs.lerle kulp takarak ayrılmasıdır ayrılmanızdır.
bana ayrılma sebebini söyle demişti bende söylememiştimbi daha karsıma çıkma demişti:D
hiç ilişki bitirmedim.
evet insanları üzmek istemiyorum.
sen gitmeden yenisi geliyor naşşş
zaten o*ydu
mutlu ve huzurlu ol
boşol boşol boşol ;)
Adios... Elveda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar