Bence olmaz...Ben daha ayrilali iki ay oldu ve benim eski sevgilim benim eski kankam zaten...yani arkadastik once ve sonra 8 ay beraber olduk ve hersey superdi. Sonra aniden ayrildik daha dogrusu o ayrildi ve bana dedi nasil olsa arkadasiz zaten seni tekrar ortamda gorurum dedi. aslinda kabul etmedim ama sonra dedim hic gormemekten iyidir dedim ve arkadas olarak gorusmeye karar verdim. Vermez olaydim :-( Her gordugumde acilarim tekrar tazelendi...eski gunler aklima geldi...seytan dediki tut saclarinda kafasini duvara duvara vur :-(
Sakin deneme cunku olmuyor ve olmaz. ayni yataga iki insan sonra baska ortamda hicbirsey olmamis gibi davranamaz cunku duygular buna izin vermez. Benden ayrilan oydu ve hala ortamda gorsem onunda surati carsamba canagina donuyor benimde...ne kadar denesek olmuyor. Sakin deneme...hic birsey kazanamazsin cunku gelir seni gorur ve sonra evine karisinin yanina gider mutlulugu onunla yasar...yataga seninle degil onunla girer...sen anca yedekte beklersin...SAKIN DENEME01 Yorumla- +1 yıl
Daha iki gün önce ayrıldık ve sizinle aynı durumdayız bizde önceden kankaydik 8 aydır ilişkimiz vardı ve iki gün önce sebepsiz daha doğrusu saçma sapan sebeplerden ayrılmak istedi ve dün konuştuk dedi ki zaten önceden kankaydik öyle olalım ve bana sabah akşam sürekli kanka demeye başladı aşırı derecede koyuyo ama en iyisi buymuş vee eğer hala profiliniz aktifse bana ulaşabilirseniz sevinirim
En İyi Cevaplar
adamda nasıl bir iz bıraktı isen artık ...?...:)
tilki misali dönüp dolaşıp geliyor demekki...:)
şhey.. senin göbek adın kürkçü dükkanımı ...? ...:)01 Yorumla
Soran+1 yılahahaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))
+1 yılbana da böyle yapmıştı adını anmak istemediğim kişi! dost olalım, annem babam ölürsen yanımda sen ol isterim demişti! seni parmağında oynatmak istiyor. eski sevgiliden kanka olmaz. kötü günlerinde yanında olmuşsa hal hatır sorarsın, bayramdan bayrama, doğum gününden doğum gününe ama o kadar. evli değilsin, çocuk yok, ne kankası yani!
00 Yorumla
Taze kaşardan tost, eski sevgiliden dost olmaz demişler :PP 'bizzat ben dedim aslında şuan'
Gerçi sevip aşık olmamışsan, bişeyler yaşamamışsan olabilir. Bu tarz 1-2 arkadaşım var :D Yoksa misal 3-4 sene çıkıp köpek gibi sevdiğim kıskandığım bi insana arkadaş gözüyle bakamam. Denedim bakamadım yani :D OLMUYOR ARKADAŞ10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Eski sevgiliden kankayi gectim arkadas bile olmaz. Cok fazla How I Met Your Mother, Seinfeld veya Friends izlerseniz olcagi bu :D Bence ne eski sevgiliden kanka olur ne de kankadan eski sevgili. Sevgiliyle anca sevgili veya belki karı/koca olunur, gerisi yalan...
01 Yorumla
Soran+1 yılaaa izlemedim.. en kısa zaman da izlicemmm :))))
+1 yılKanka en yakın dost arkadaş vs değil mi ? Ee eski sevgili nasıl en yakının olabilecek ? Yok en yakınınsa zaten eski değildir. Bence olamaz olmamalıdır da . Gün gelir bir sıkıntıya düşersin birşeyler olur hiç ummadığın bir anda bir yakınlaşma içerisinde kendini bulursun ki hiçte hoş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılhm anlıorum ama ıkı yabancı olmak ıstemıorum.
Kanka mı ? Yakışmaz... Bence yolları kesip anılarda kalmak daha tatlı olacaktır... Sıcak kahveni yudumlardan tebessümle onu anmak onla yaşayacağın kankalıktan daha çok mutluluk verecektir...
Bir yerde bitmek iyidir.
Ama siz kanka olun.. Yukarda yazdıklarım laf olsun diyeydi. Yinede okuduğunuz için teşekkürler.01 Yorumla
Soran+1 yılOlmazzz bu bizee yakışmazzzzzz kalbim uslu durmaz bi çılgınlık yapar.. :) :)) tesekkurler
+1 yılEski sevgiliden kanka olur çünkü kankalar da bir nevi sevgilidir. Yani kanka olacaksanız hafif şakalaşmalarla iş başlar olay oynaşmalarla devam edip malum şekillerde de son bulur. Bunları istiyorsan kanka olmalısın yok ben aşk meşk açısından yollarımı ayırdım diyorsan eski sevgiliden kanka olmaz cicoş.
01 Yorumla
Soran+1 yılanlıorum tesekkurlerr :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski sevgilisiyle kanka kalan erkeklere hiç güvenmem. Cidden ya ayran gönüllü oluyorlar, ya kız delisi oluyorlar... Delikanlı adam ya da olgun aklı başında kız için biterse bitiyor. Merhabalıkta kesilmiyor belki ama sevgililikten sonra samimi arkadaşlık da ne. Bir zamanlar seninle şurada, hatırlıyor musunlu cimleler mi kurulacak. aman kalsın.
00 Yorumlanayn nayn nayn.. ablacım onun nişanlısı bundan rahatsız olmazmı bu durumdan.. ayrıca sen onla kanka olacanda hala daha seviyorum diyosun cıks cıks cok yanlış bi karar bence
24 Yorumla
Soran+1 yıl:) nişanlı ama yuzuklerii yokk :P bnanee rahatsız olsun ayrılsın ;)
Soran+1 yılsevıorum dedı kız cok tatlıymışş falan ben tqnımıorum.. ya benıı sevmıyoo o dıyemem iyicee rezil edemem kendımıı
bence olmaz olmasida imkansizdir.. sonucta o iliski bi sekilden dolayi bitti.. nedeni neyse ney bi taraf birakti sonucta.. diyer insan cok degisik bi insan olmasi lazimki kankalik olsun bu iliskiden sonra..
00 Yorumladuygusal hissin varmis bence uzak dur daha cok kotu olur senin icin. o hayatina devam etmis sensiz, sende onsuz hayatina devam et. inadina onsuz daha guzel bir hayat yasa. o inat kendini mutlu et ve seni mutlu edicek hayirli bir insan bekle.
00 YorumlaOlmaz olanlarada karsıyım o ne oyle dallas gıbı."İyi ama kotu sekılde ayrılmadık neden olmasın?" dıyenlerede cevabım ayrılmanın ıyısı kotusude mı oluyo bıtmıs gıtmıs. Bunu kaldırabılecek bı erkek tanımadım daha.Okadar genıs degıl yanı.
02 Yorumla
Soran+1 yılanlıorum ama ayb-nı yerde oturuyoruz sürekli birbirimizi görücez nasıl olucak..
- +1 yıl
Boyle durumda olan bınlerce kısı var onlar ne yapıyosa sende onu yapacaksın kı zaten senınde hayatına yenı bırı gırınce amaaan dert ettıgım seyde bumuymus dıyeceksın.Mumkun oldugunca kendını oraya odaklamamaya calıs.KI bu soruyu sorarak bıle aklın hala onda kalacak.Eger cozumu bulmak ıstıyosan "aynı yerde oturuyoruz ne yapayım" sorusunu aklına bıle getırmemelısıniz.
+1 yılOlmaz,çevrendeki diğer erkeklere de şans ver,sap sap takılan çok var onlarla kanka ol :D Bana sorarsan kanka felan olma kimseyle,herkezle arkadaş olmaya çalış.Eski sevgilin hariç tabi.
12 Yorumla
Soran+1 yılanlıorum :)
- +1 yıl
Ne anlıyorsun?
ilerde "kanka ayağı g.t ayağı" demişlerdi dersin.
olmaz kere olmaz. eskiyi günümüze taşırsan kesin arıza çıkartır.11 Yorumla
Soran+1 yıldogruuuuuuuuuuuu...
+1 yılEski sevgiliden knk olmak kızlarin tarafından can yakıyor ama erkeklerin tarafindan bilmiyorum kızlar eski sevgiliyle knksanız onun kıskandıracak hareketlerde bulunun zaten kıskanma gibi şeyelr olursa sayfamin atina yorum yapın ben size daha açıklayıcı olarak anlatıyım
00 Yorumlabence çok mantık dışı , fakat birbirini sevmeden sevgili olan kişiler ilerde çok rahat "kanka" olabiliyor , ama seven kişiler için olması çok saçma bir durum
00 YorumlaKanka herşeyi anlatabildiğin paylaşabildiğin insan ise sende eski sevgilin ile yaptıklarını anlatabiliyor onunda sevgilisi ile neler yaptığını dinleyebiliyorsan sıkılmadan, bozulmadan evet olabilir. Ama bence mümkün değil :) Saygılar
14 Yorumla
+1 yılhiçbir şey yazmadan geri çek kendini. bak ben yaşadım, yarın öbür gün, kanka modundan sevgili moduna geçiş yapmaya çalıştı ve birkaç gün sonra da yok oldu. olan sana olur, boşver gitsin.
00 YorumlaBööyle birşey olamaz. Ne sevgiliden kanka ne de kankadan sevgili olamaz. Cünkü eski sevgilin sana yaptıklarını anlatınca yüregin sızlamaz mı
12 Yorumlaarayıp hiçbiri kanka olalım demedi çok şanslısın :)
12 Yorumla- +1 yıl
üzüldüm... kanka olakmı
Soran+1 yıl:))) dalga gecmek istio :) bencee sen dahaa şanslıymışsın :D
Artık insanlar öyle bir noktaya geldilerki ne yapacaklarını kımse kestiremiyor.. ama benım görüşüm olmaması yönünde, bırakın öyle hatırlayalım. seni gördüğünde o eskı gunler gelir her zaman aklına.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmazzz bu bizee yakışmazzzzzz kalbim uslu durmaz bi çılgınlık yapar.. :)
+1 yıllügatında kanka kelimesi yer edenlerle aynı atmosfer altında yaşamak zor geliyor bana.kanka nedir ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılblmemmmmmmmm... arkadastan daha yakın anlamında herkesle arkadas olunur ama herkesle kanka olunmuo
+1 yılbeni de aradı yaşam koçum olur musun dedi şaka mı ne
03 Yorumla- +1 yıl
koçum benim diyo bu nasıl sevgi :D
Soran+1 yılahahaaaaaaa süper yaaa :)))
olmaz bence:D anlamadıgım ayrılalı 4ay olmuş hemen nasıl nişanlanmış...?siz nekadar cıktınız
02 Yorumla
Soran+1 yıl11 ay .. nişanlı ama yüzük falan yok..
olmaz çünkü kanka olmak isteyen ex sevgili aslında başka şeyler istiyodur.ilk fırsatta bunları su yüzüne çıkartır
02 Yorumla
Soran+1 yılneeeeeeeee gbiiiiiiiiiiiiiiiiiii?
kanka değilde normal arkadaş olabilir...sevgili olayı bitince niye insanlar birbirini tanımamazlıkdan gelir bana komik geliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabiikide Hayır. Geçmişte onunla bir şeyler yaşamışsin şimdi arkadas olalım oldu. Evcilik oyumuydu zaten hayatda. Eğer evcilik oynuyorsaniz neden olmasın. Oyun bitti hadi arkadas olalım
00 Yorumlatanıdık olalım yeterlı de kanka olmak hımm kanka ayagına sureklı yanında dolasıcak sanırım olma bosver
00 YorumlaOlmaz kesinlikle olmaz... Kendini kandırabilirsin ama duygularını aslaaa...
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmazzz bu bizee yakışmazzzzzz kalbim uslu durmaz bi çılgınlık yapar.. :)
+1 yılNisanlanmis ama olgunlasamamis. Kankacilik oynamak istiyor galiba cani
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :) olgunlaşmamıışşş
seviştiğin birisiyle kanka olmak, kendine kandırmaktan başka birşey değil:D sadece gözümün önünde olsun ne yapıyor, çıktığı var mı; felandı fistandı takip edeyimdir amaç:))
02 Yorumlabence arkadaş olurda kanka olmaz.biz denedik galiba olmadı 6 aydır haber alamıyorum.sanırım bazı şeyleri kabullenemiyor...
01 Yorumla
Soran+1 yılbendee kabullenemıorum ama ıkı yabancı olmak yerıne kankaa olmak daha mantıklı gelıo hc olmzsaa haberını alırım
+1 yılolmazz yaa kankadan sevgili olurdaa
sevgiliden kanka olmazz00 Yorumlasana göre olur bana göre olmaz, bana göre olur sana göre olmaz...
00 YorumlaDeğil kanka bi b.k olmaz
Kendini kandırırsın kanka ayağıyla.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgiliden kanka olmaz. davranışlarınız bi süre sonra duygusallığa dönüşecek yani kendinizi tutamayacaksınız. bence biten bitmiştir...
00 Yorumla
+1 yılEski kaşardan tost , eski sevgiliden dost olmaaaz =D
10 Yorumla
+1 yılmurat bozdan kalamam arkadaş diye bir şarkı var onu dinlemeni tavsiye ederim ...:)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam dinlerim.. :)
+1 yılYalanın daniskasıdır bu.Niyet bellidir arka cepte dursun.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kanka olmadım ama arkadaş oldum .d arada arıyo halimi hatrımı soruyo ama her fırsatta hala sevdigini söylüyo .s
02 Yorumla
Soran+1 yılee sen ne dedıosun .. yaaa neden knka oldun.. bıze dahaaa cok acı mı cektırmek ıstıosu nuz...
Cevap sahibi+1 yılarkadaş olursak daha iyi hissedecekmiş kendini ne kadar dogru bilemem
Olmaz onu ünlüler diyor fakat hiç doğru degil ,unutmaya çalışmak doğrusu...
00 Yorumlaeski sevgiliden düşman olur motor olur hayvan olur.ama KANKA olmaz :D
00 Yorumla45 yaş üstüsün senin neyine kanka olmak olsa olsanız huzur evinde arkadş olusunuz bundan sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılahahaahayyyy senidee görücezz 45 'İnden snra panpa ;)
olmaz... yaşanmışları özlüyor.. kanka adı altında tekrar yaşamak istiyor...:)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))) gercekten mii :)
+1 yılkankadan sevgili oluyorsa eski sevgilidende kanka olur.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
DOGRU
+1 yılsevenler hiç kardeş olur mu diye bir şarkı vardı gatırlarsam galiba
00 Yorumla
+1 yılOlmaz, kim sevip kokladığı birine kanka diyebilir. Kişinin hayatında gereksiz yer kaplar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgiliden tabiki kanka olmaz .. eğer çok önceden tanıdığın biriyse , ve çok samimiyseniz belki arkadaş olabilirsiniz . yani ne olursa olsun bunun sonunda yinede duygusal yakınlaşma olacağına adım gibi eminim . :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaz bnce yaa yne de blmıyorum amaa hayat bu belli olmazz
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılooo çocuk senle sevgili olduğuna bin pişamn anlaşılan...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnişanlıysa sakat biraz. sen de hala seviyosun. bence yabancı kalın siz. yıpranırsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılnişanlı ama yüzük yok 2 aydır cıkıolar.. :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur.eski sevgilimle arkadaş kalmaya karar verdik.arada buluşup konuşuyoruz.birbirimizi anlıyoruz.
00 Yorumla
+1 yılFazla söze ne gerek... OLMAZ!
02 Yorumla
- +1 yıl
:)) copy paste! cık cık cık çok ayıpp .d
+1 yılAyıdan post, eski sevgiliden dost olmaz...
01 Yorumla
olmaz kanka falan üzülürsün
01 Yorumla
Bence olmaz. Benim düşüncem bu.
01 YorumlaBu olay seni de yedekte tutayım demeyin kibarcası.
01 Yorumla
Soran+1 yılevettttttttttttttt hep dıodu zaten yedek mutlaka olmalııııııııı
Nişanlıysa hiç bulaşma. Olmaz kanka falan.
00 Yorumla
+1 yılhiç bişi olmaz gecicen o işlerii
01 Yorumla
kanka su kızı/ çocugu bana ayarlasana mı dıcez
00 Yorumla
+1 yılolmaz cok komık ve sacma
01 Yorumla
tualet kağıdı iyi olur :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılnden göz yaşlarımıı silmek için mii ?
+1 yılOo selam kanka, nasıl gidiyor yengeyle?
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler