• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgiliden kanka olur mu?

SilverBlooming u
SilverBlooming Takip Et
Master Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
77
Yapay Zekaya Sor

Eski sevgiliden arkadaş, kanka olur mu sizce?

Olur
Hayır, olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Eski sevgiliden arkadaş olunabilir, ancak bu durum her zaman işe yaramayabilir ve her iki tarafın da bu konuda rahat hissetmesi gereklidir. İlişkinin sona ermesi her iki taraf için de duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Eğer bu duygusal yaralar henüz iyileşmemişse veya her iki taraf da hala romantik hisler taşıyorsa, arkadaş olarak devam etmek zor olabilir. Eski sevgililer olarak arkadaş kalmak için etkili iletişim çok önemlidir. İki taraf da açık ve dürüst bir şekilde duygularını ve sınırlarını ifade etmelidir. İlişkinin sona ermesinin ardından biraz zaman geçirmek, duygusal olarak uzaklaşmayı ve arkadaşlık için hazırlık yapmayı kolaylaştırabilir. Eğer her iki taraf da yeni ilişkilere başlamışsa, bu yeni partnerlerle olan ilişkileri nasıl ele alacaklarını düşünmelidirler. Her iki taraf da eski sevgiliden arkadaş olmaya içsel olarak hazır olmalıdır. Bu, eski romantik duygulardan tamamen arınmak ve sadece arkadaşlık ilişkisine odaklanmak anlamına gelir.
    Unutmayın ki her ilişki benzersizdir ve eski bir sevgiliden arkadaş olma kararı, kişisel ve duygusal faktörlere bağlı olarak değişebilir. Bazı insanlar eski sevgilileriyle başarılı bir şekilde arkadaş olarak devam edebilirken, diğerleri için bu daha zor olabilir. En önemli şey, her iki tarafın da rahat hissettiği ve bu kararı ortaklaşa aldığı bir durumu oluşturmaktır.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

of hep ayrı sorular cevap vereyim yinede eski sevgilisiyle kanka olan mezhebi geniştir ne diyecek of bir ara ne güzel sevişiyorduk be kanka mı diycek eski sevgiliye tekrar dönmek de duşta aynı donu giymek gibi bir şey gerek yok böyle şeylere gidin yenilerini bulun eskiye gerek yok

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

90

Cevap

85

Cevap

• Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 49
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Eski bir şeyden hiçbir şey olmaz. Eski çöptür...

2
    0 Yorumla
  • 3_FourLeafClover_2
    3_FourLeafClover_2 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Saçma olur bir mantığı olmaz çocuk oyuncağı gibi basite alınmamalı bu işler misal öpüp koklağın elini tuttuğun aşkımlı canımlı cicimli konuştuğun birine nasıl kanka gözüyle bakabilirsin ki kanka ben seni çok sevmiştim be veya sen beni hiç mi sevmedin kanka diye konuşursunuz artık 😂ne saçma sevştğn kişiye kanka demek ne bilim tamam herkes sevşmez ama sevgilerin genel olarak yaptığı şey bu sevgi olsa da olmasa da illaki oluyor özellikle seven taraf varsa bu hiç uygun olmaz asla onu unutamaz hep anıları hatırlar eskisi gibi olmak ister ve kankası bir sevgili yaptığı zaman kahrından olur kanka olmak zoruna gider

1
    0 Yorumla
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Butür düşünceler basit aciz "U" dönüşü yapan ve tükürdüğünü yalayan karaktersiz insanların düşünceleridir.. Ayrılacaksın o başkasına gidecek sen başkasına gideceksin onu başkaları öpecek seni başkaları öpecek sonra tekrar "Ué dönüşü ve yok olmadı biz yine geri vites yapıp birbirmizi bulalım.. ne bu kiralık araba mı? yoksa günlük ev mi?

Eski sevgili kanka diyenler ACİZ insanlardır benim gözümde.. ileriye gidememiş yerinde saymış ve bir boook beceremeyip yeni kjimseyle tanışamayıp geri vites yapmış insanlar

1
    2 Yorumla
    • victimsam55
      victimsam55
      +1 yıl

Bence sen soruyu yanlış anlamis6lsin, eski sevgiliden tekrar sevgili olur mu soeusuna cevap senin cevabin

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      +1 yıl

@victimsam55 2'side OLMAZ.. kankada olmaz , kanka ayağı ne ayağıdır? herkes bilir..

Yorumla
  • Giraybayhan1
    Giraybayhan1 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl

hayır tabi ki de olmaz sonuçta eski sevgili ve belki de hala bişeyler hissediyor olabilir kanka olursak mesela ben yeni biriyle konuşmaya başladığımda çıktığımda sorun çıkartabilir sinirlerimi bozabilir o kızla aramı bozmaya çalışabilir yani kısacası olmaz olamaz olmaması en doğrusudur

2
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen katılıyorum bencede olmaz. Sonuçta zamanında duygular hissettiğin insan. Ben arkadaş falan kalamam. Koskoca dünyada sanki bana başka arkadaş yok.

Yorumla
    • Giraybayhan1
      Giraybayhan1
      +1 yıl

evet doğru dediğin gibi sonuçta zamanında duygular hissetmişsin ona karşı o yüzden arkadaş kalmak aşırı zor bir şey bence yani dediğin doğru koskoca dünyada arkadaş mı kalmadı yani ki kalsa bile yapılmamalı bence

Yorumla
  • GüzellikPeriSi_
    GüzellikPeriSi_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 26
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Eski sevgili çöptür. Ondan ne kanka olur, ne başka şey.

5
    4 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen öyle katılıyorum. Eski sevgiliden ne arkadaş olur ne de kanka ben asla olmam şahsen. Sanki koskoca dünyada bana başka arkadaş falan mı kalmadı.

Yorumla
    • Enessenxxx52
      Enessenxxx52
      +1 yıl

Vallahi ya o insan artık senin için bitmiştir bedenen dünyada olsada senin dünyandan silinmiştir.

Yorumla
    • victimsam55
      victimsam55
      +1 yıl

Bu ne nefret dolu bir yorumdur, bence olmamış, eski sevgili derken belki suç sende, neden bu şekilde nefret cumlesi kuruyorsunuz

Yorumla
    • victimsam55
      victimsam55
      +1 yıl

ya da başka bir sebeple ayrildiniz

Yorumla
  • ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ
    ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Hayır tabii ki kesinlikle olmaz olur diyen kendisini kandırır beni geçmiş dönemde bir şeyler yaşadığınız elini tuttuğunuz gözlerinin içine baktığınız hisler duygular yaşadığımız bir insanla nasıl kanka olacaksınız o başkasını sevecek hayatında başka soracak belki başkasından çocuğu olacak yani böyle bir şey olmayacak bir şeyler bunu yapabilen varsa gerçekten sevmemiş demektir.

2
    1 Yorumla
    • ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ
      ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ
      +1 yıl

Cevabımı beğendiniz için teşekkür ederim @deriinnnn_

Yorumla
  • caNözüMm
    caNözüMm Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Ben almayayim, alana da mani olmayayım. Basarabilenlere şaşkınlıkla bakıyorum. O akdar sey paylastiginiz insan ile bir araya geldiginizde hic mi Eskişehir günler akliniza gelip ic gecirmiyorsunuz, hic mi akliniz karismiyor? Hadi bunları gevtim yaninizdaki insana hic mi sayginiz yok?

1
    0 Yorumla
  • orge27
    orge27 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 45%
    +1 yıl

Merhaba günaydın eski sevgiliden kanka olmaz nedenini soracak olursan hayatına yeni girecek olan biri bu olayı öğrendiğinde kıskançlık krizine girebilir ayrılmayı da düşünebiliriz bu yüzden böyle saçma şeylere hiç gerek yok eskiyen birşeyi hayatımızda tutmak bize fayda vermediği gibi zararı olur

1
    0 Yorumla
  • Rossoneri2206
    Rossoneri2206 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Olur ama ortama bagli ve nasil bittigine... Bir de eskiden beri tanistigin biriyse atiyorum aileler de tanisiyor, ayni mahalleden, cocukluk arkadasi vs gibi bir durumsa arkadas kalirsin. Yani bir yil taniyip sevgili oldun ayrildin, baska arkadas mi kalmadi yani...

1
    0 Yorumla
  • mitsuhaosky
    mitsuhaosky Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 92%
    +1 yıl

Herkes olmaz demiş e bu kanka kanka takılanlar nerede?
    Erkek taraf eğer kıza artık gönül gözüyle bakıyorsa kanka takılamaz. İster sevgili olsunlar ister olmasınlar kanka tavrı görmekten rahatsız olurlar. Ki öyle sevgisinden bitenler varki onlar kankacıkta olsa şakacıktan bu durumuda kabul edip sevglerini saksiya göner gibi yaşıyorlar. Bu durumu yaşayan bir kaç kişi çevremde gördüm. Kötü bir durum açıkçası. Bitkiyi sulamaya devam ediyorlar :/

1
    0 Yorumla
  • Dark-black
    Dark-black Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Olmaz. Güle ne isim verirsen ver O yine doğası gereği gül gibi kokacaktır.

Centilmenlik ve medeniyet başka bir şey, pişkinlik başka bir şey.

1 ay önce elinden tutup, dudağından öptüğün, "Aşkım, bebeğim" dediğin insanla 1 ay sonra hiç bir nane yememiş gibi oturup karşılıklı okey mi oynayacaksın?

Oldu canım al muz ye 🍌

1
    0 Yorumla
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Benden olmaz, olanlara da hayret ediyorum. Bir zamanlar tükürük bezlerinize kadar birleştiğiniz biriyle nasıl olur da hiçbir şey yaşanmamış gibi arkadaş kalınabilirki?

Kontrolsüz duygular açığa çıkmaya müsaittir yaşanan şeylerin üzerinden yıllarda geçse izleri mutlaka kalacaktır izim yoksa ilişkim yok demektir sadece bu durumda mümkün duruyor.

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Yok ya olmaz. Sevgili eskide kaldıysa muhatap kesilir. Diğer türlüsü saçma sapan bir şey olur.

3
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 58%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

İkisi de artık kesin ilgi duymadığı veya aralarından birisinin yeni sevgilisi oluncaya kadar devam eder.

2
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Yinede ben arkadaş kalınması taraftarı değilim. Yani ne bileyim o kadar insan dururken neden onunla arkadaş kalayım sanki bana koskoca dünyada başka arkadaş falan yok

Yorumla
    • Tersy
      Tersy
      +1 yıl

Arkadaş olmadığından değil de, olayın en başına geri dönünce, iyi bir insan ki sevgili olmuşsun. Kafaca anlaşamamak ile ayrılmayı var sayıyorum, o kişi bir anda tam tersi insan olmamalı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Denedim ben. Olmuyor.

Başka üçüncü kişilerin adı geçmedi hiç 2-3yıldır. Ama en son dayanamadım hislerim bitmemişti çünkü severek ayrılmak zorunda kalmıştım. Uzun süre dirensem de açıldım.

Birinin hayatına başkası girinceye kadar bence devam eder.

En iyisi hiç yeltenmemek arkadaşlığa

1
    0 Yorumla
  • CeMuBu
    CeMuBu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41 , eic 101%
    +1 yıl

Arkadaş kalınabilir mi ondan bile emin olmamakla birlikte sevgili olmayı beceremeyen insanlar dostluk ilişkisi kuramazlar. Dostluk ilişkisi kurabilselerdi eski sevgili olmazlardı.

3
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Olmaz diycektim oluru işaretledim yukarda😂

Olmaz olmaz

1
    2 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. Eski sevgiliden arkadaş falan olmaz ya. Olan çok nadir insan vardır. Genelde ilişkiler kötü bittiği için ne arkadaş kalıyorsun ne de başka bir şey.

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Olmaz. Olması için her şeyin geride kaldığını ve ayrıldığınızı iyi idrak etmeli karşınızdaki kişi ve karşınızdaki kişi ne kadar profesyonel davranırsa davransın konu dönüp dolaşıp hep eski anılara geliyor. Olmaz yani kısaca

1
    0 Yorumla
  • _Güneş____00
    _Güneş____00 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Bu çok göreceli bir şey. Üzerinden çok zaman geçerse, hissettiğin şeyler senin için geçmişse olabilir.

Ayrıca ondan da kanka değil de arkadaş oluyor. Kankayla samimiyet eski sevgiliyle olana benzemez.

1
    0 Yorumla
  • iremrarity
    iremrarity Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

nasil ayrildigina ve karsidakinin nasil birisi olduguna bagli ama cogu zaman olmuyor illaki eski defterler aciliyor ya da o sevgili olma durumundan tam olarak cikilamiyor

2
    0 Yorumla
  • Altay_ankara
    Altay_ankara Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Eski sevgilinle kanka olabiliyorsan iki taraftan biri sevmemis demektir veya ikiniz de sevmediniz gerçekten seven iki insan kanka olamazlar kanka olmaya da gerek yoktur bitirir gidersin çünkü bitirmemişsen seni oyalar hayatına başka biri girince de mecbur bitecek zaten ülkede kimse o kadar avrupalı değil eski sevgilimle kanka olayım falan ayakları yalan dolan

2
    0 Yorumla
  • baygizli6
    baygizli6 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 50%
    +1 yıl

Kanka cok yakın demek bu olmaz ama arada bir icini dökmek istersin dertlesmek istersin sohbet edersin bu olur cunku herseyini biliyordur seni en iyi o anlar

1
    0 Yorumla
  • bahtsızromeo
    bahtsızromeo Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı.

kanka ayağı popiş ayağı olmaz tabiki eskiden hiç bir şey olmaz eski insanları bu kadar takmamak gerek dünya eskilerden ibaret değil yeni insanlar tanımak şart

1
    0 Yorumla
  • Kemal14531040
    Kemal14531040 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Olur ama iki tarafta klasik erkek ve kadın olmazsa daha rahat yapıda olan kişilerde olur. Öteki türlü kardaaaaş benim eski manita başkasına bakaaamqAa ansfkjw diyen birileriyle tabi olmaz

1
    0 Yorumla
  • нσηєувαвє
    нσηєувαвє Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Öyle olduğu zaman eskide kalacağını zannetmiyorum. Bir de sevgiliniz olduğunda onun duygularını düşünsenize ben bana yapılsa hoşlanmam.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

aranızda ne kadar bağ olduğuna bağlı. hani 1-2 aylık ilişkiyse max cicim ayları evresindeyken ayrıldıysanız şahsen bana göre o sevgili kategorisine bile girmiyor. ama daha uzun ilişkilerde bu dediğin şey zor

1
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.

Olmaz olmuyor zorluyorsunuz ama yok canınız acıyor onu öpmek istiyorsunuz ama sınırınızıda korumanız lazım saçma bi durum.

1
    0 Yorumla
  • rariw0
    rariw0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Nasıl biri olduğuna bağlı benim en yakın arkadaşım oldu şahsen sevgilisi var hatta hiç kiskanmadim bile o kadar iyiyiz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Eski sevgili lastiği gevşemiş sütyen gibidir. Arada bir bakarsın kullansam mı diye ama - memelerim daha iyisine layık be dersin yine atarsın kenara

2
    0 Yorumla
  • emel_karaca
    emel_karaca Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

eski sevgiliden dost, eski kaşardan tost olmaz derler büyükler.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sadece eski sevgiliden değil eskiye ait olan her şey oraya aittir. Yani geçmişe. Bırak yeninin girmesine izin ver hayatına. Bir şey bittiyse olması için zorlamak hayal kırıklığından başka bir şey getirmez insana. En iyisi yoluna devam etmek, yeniyi kucaklamak.

2
    0 Yorumla
  • Dayêmıntenênehile
    Dayêmıntenênehile Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Adı üstünde eski sevgili
    Kanka olsaydı eskiden olurdu

2
    0 Yorumla
  • gezegeninizdenbirisi
    gezegeninizdenbirisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 79%
    +1 yıl

İlişkinin nasıl ne sebeple bittiğiyle kişilerin olgunluk seviyesiyle de doğru orantılı

1
    0 Yorumla
  • Memento_Mori
    Memento_Mori Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 47%
    +1 yıl

Olur olur çok da güzel olur arada geçmişi anar insanlar😂

1
    0 Yorumla
  • Eddoşşş
    Eddoşşş Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Eski sevgiliden bir şey olsaydı eski olmazdı, teşekkürler.

1
    0 Yorumla
  • gülümserkene
    gülümserkene Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Aynı yerlerden geçince… aynı şarkı çalınca.. ne kadar arkadaş kalınır ki?

1
    0 Yorumla
  • isa_3200
    isa_3200 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yillardir kullenmis askin var bende bir ihtimalle bi taraf kendini surekli paralar

1
    0 Yorumla
  • Universe99
    Universe99 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.

Güle başka bir isim versen değişik kokar mı? Buda aynı şey

1
    0 Yorumla
  • Lonelyness
    Lonelyness Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 59%
    +1 yıl

Eskiyse sevgili ünvanı bile yoktur onun ahaha

1
    0 Yorumla
  • üyesismiiiq
    üyesismiiiq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 86%
    +1 yıl

Olmaz. Bir taraf mutlaka tekrar olabilme umuduyla hayatında kalıyor.

1
    0 Yorumla
  • UfkunÖtesi
    UfkunÖtesi Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı.

En iyisi hiç sevgili olmamak, sevgili olanların ilişkisi düşmanlığı evriliyor

1
    0 Yorumla
  • Râhvîń
    Râhvîń Takip Et
    Bilge Yaş: 103 , eic 100%
    +1 yıl

Her zaman söylerim kanka ayağı g. t ayağı. Eski sevgiliyi geç normal birisi ile bile kanka olmaz

1
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Ben yapamıyorum yapanlar nasıl yapıyor acaba 🙄

1
    0 Yorumla
  • Tıpçıamasosyalolan
    Tıpçıamasosyalolan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Olunmaz birbirine o şekilde bakamazsın o kadar yaşanmışlık varken sadece yedekte tutma hareketi olur

1
    0 Yorumla
  • fatma73
    fatma73 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 38%
    +1 yıl

Yok daha neler bida aşk tafsiye versinler birbirlerine

1
    0 Yorumla
  • MssÇÎLEKLÎŚUT
    MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 416 cevap paylaştı.

Bazılarından olmaz yolun başında farkedip ayrıldıysan olabilir belki

1
    0 Yorumla
  • TalkingAngelaK-Pop
    TalkingAngelaK-Pop Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 80%
    +1 yıl

Olmuştum. Halada kankayız. Fakat benimle konuşmuyor nie bilmiyom gjakakw

1
    0 Yorumla
  • TheSexCoach
    TheSexCoach Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 66%
    +1 yıl

Eski sevgiliden çok güzel eski sevgili olur :)

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sevgilimin en yakın erkek kankası eski sevgilisiymiş ben de yeni öğrendim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hadi herşeyi geçtim sevgilin izin verir mi? Aha bak ✋🏻

1
    0 Yorumla
  • benimismimdamla
    benimismimdamla Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

Kardeş bile olunur benim ailem eski sevgilimin ailesi ölünce erkek çocuk sevdası yaşadıkları ve ikinciye çocukları olmadığı için eski sevgilim komşumuzdu evlatlık aldılar. Çok bozulmuştum.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Olmaz tabi
    Öpmek canın ister omzuna yaslanmak istersin.
    OlmZda olmaz

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bir kitap ikinci kez okunursa sonuç değişir mi? Hayır onun için hiç gerek yok

1
    0 Yorumla
  • israaas
    israaas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

benim mesebim geniş değil abi kimse kusura bakmasın avrupalı değilim ben. eski sevgili ilişki bittiği an hayatının her yerinden çıkarman gereken bir şeydir

1
    0 Yorumla
  • joseii
    joseii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Olmasını istediğim zamanlar oldu. Denedik ancak bir süre sonra risk seviyesi arttı. Hele yeni ilişkiniz ya da evki olduğunuz kişi bu kişinin ex olduğunu biliyorsa tartışma boyutları artıyor.

1
    0 Yorumla
  • Alest_a
    Alest_a Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben kankadan sevgili olan sonra karı koca olan sonra da üstüne çocuk yapanlar biliyorum ama eski sevgiliden olur mı bilemem 😂

1
    0 Yorumla
  • Enessenxxx52
    Enessenxxx52 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 21
    +1 yıl

Ne dost olur ne tost olur olan varsa da en koyu ahmaktır. Hatta eski flortle bile knk veya yakin ark. kalinmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bizim bu kızların egosuna hastayim sjajajajajaj yorumlari okudukça çıldırıyorum. Bu arada beyler burada ki kızların çoğu günlük hayatta asosyal ozguvensiz tipler haberiniz olsun aldanmayın sjajajaj

1
    0 Yorumla
  • babysharkSmom
    babysharkSmom Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Olmaz olamaz imkansız

1
    1 Yorumla
    • SilverBlooming u
      SilverBlooming
      +1 yıl

Aynen bende aynı fikirdeyim. Bende olunması taraftarı değilim şahsen. Sonuçta zamanında duygular beslediğin bir insan. Arkadaş veya kanka falan olamazsın ne bileyim saçma geliyor bana.

Yorumla
  • süslücivciv
    süslücivciv Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

İkinizin de yeni sevgilisi yoksa olabilir ama taraflardan en az birinin sevgilisi olunca olmuyor arkadaşlık

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Eski sevgiliden kanka olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgiliden kanka olur mu? 11 cevap verildi
Eski sevgiliden kanka olur mu? 47 cevap verildi
Eski sevgiliden kanka olur mu? 44 cevap verildi
Eski sevgiliden kanka olur mu? 8 cevap verildi
Eski sevgiliden kanka olur mu? 50 cevap verildi
Eski sevgiliden kanka olur mu? 109 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • İlişkide ayrı takılmak "soğukluk" mudur, "ihtiyaç" mı?
  • Listeye adını yazmayı unuttukları bir erko var mı?
  • YKS’ye sayılı günler kala çalışma takviminizi ve hedeflediğiniz bölümü nasıl ayarlıyorsunuz?
  • 1 ocak 2005 te değiştirilmesine rağmen hala para birimlerini doğru okuyamayanlar var mı etrafınızda?
  • YKS sınav günü hazırlıkları neler olmalı, neleri unutmamalıyız?
  • Mutfakta en son hangi yemeği yaptınız?
  • Dünya Kupası yaklaşıyor, sizin favori ülkeniz hangisi ve neden?
  • YKS'ye 20 gün kala çalışmaya başlasam işe yarar mı?
  • Ateş misin, kül mü?
  • Şebnem Ferah’ın 6 yıl sonra sahnelere dönüşü olay oldu! 👸🏻 Orada olmak ister miydin? 🎤
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨