Bunu etkileyen pek çok faktör var. Birincisi his. Eğer bir taraflardan biri en ufak dahi bir sevgi hissediyorsa olmaz.
İkincisi mesafe. Sevgililik dönemindeki mesafe/seviye arkadaşlığa geçildiğinde de aynı seyrederse olmaz.
Çift sevgilik döneminde bir birine sım sıkı bağlı ya da bağımlı bir iliskinin içindeyse, arkadaş kalsalar dahi o bağ ve bağımlılık degişmez yalnızca isim değişir yine olmaz.
Çiftin arasında sevgiliyken güçlü bir ruhsal fiziksel ya da cinsel cekim oluşmuş ise, ve bu çekimler ruhsal, fiziksel temaslar ile de sonuçlanmışsa birlikte oldukça aidiyet duygusu oluşur. Yine olmaz.
Çok sevmişsen, çok emek sarfetmişsen, kendindem çok vermişsen insan bu emeğinin fedasının bir başkasına gitmesini kabullenemez yine olmaz.
Haa senin artık yeni bir sevgilin varsa. Onun artık yeni bir sevgilisi varsa. Birbirinizi kıskanmıyor, umursamıyor, aşk anlamımda bir sevgi ya da aidiyet hissetmiyorsanız, ikinizde seviyeyi sınırı korumak da ustaysanız, sohbet muhabbet ne olursa olsun hala hoş ve keyif veriyorsa size. İçinizde hiç bir şey kalmadıysa artık. O zaman olur. 😊
Hayır diyorum, ihtimali bile diken diken etti beni. Eskiye dair en ufak bir bağlantı kalmasına yalnız bile olacak olsam izin vermem zaten. Bu tarz geniş bir yaklaşım bence insanları en nihayetinde ruh hastası yapıyor. İki eski tarafın da yeni sevgilileri veya eşleri olsa iş zaten içinden çıkılmaz bir hale gelir. Zaten benim kafamda bir insan ancak eşim olursa sevgilim, dostum olur. Karşı cinslerle kanka olmamanın eksikliğini hiç hissetmedim. Evleneceğim adamla da kanka muhabbeti yaşamak yerine her daim flörtöz ruhu diri tutmayı başaran, aşk ve tutku çizgisinde, sevgili ile dostun en güzel karışımını yaşamayı, yaşatmayı kesinlikle tercih ederim. Net...🦄🍀🍏⭐❤️
Sağlam bir dosttan sevgili olmadığı gibi eski sevgiliden de dost olmuyor. Hayqtına birini aldığın anda gerçekler su yüzüne çıkıyor. Bu biraz insan kandırma gibi. Benim olma başkasınında olma durumudur. Buna izin vermem. Ne istediğini bilen insan görmek istiyorum. Bu konuda da kararlı olmalı🤷♀️
Ben oluyorum olmasına. Gayet de hissizim.. yalnız kankalığımı yaparken bir bakmışım karşımdakinin bakışlar kaymış gözlerimin içine içine bakmalar, dalıp dalıp gitmeler ısrarlı canım hareketler. Benim için bitmiş olan bir kişi asla başlamaz. Gönlümün içinde ot yaksa, kendini yerden yere atsa bitirdiğim birine bir daha aşk beslemem. Ha kapı, ha duvar , ha ben… Dolayısıyla ben çok güzel kanka olurum çünkü adamlar umrumda bile değil. Önemli olan onların benimle kanka kalabilmesi.
Dur hepsini sıraya dizip gözümün önüne getireyim 🧐 Bu 🤔olmaz ciks 🧐bu olabilir evet 🧐bu 😒😒yok yav pufff😏 Olmaz ula olmaz 😁🤣 Ama olabilir de bak Dur ben bunu düşüneyim. Sonra gelip cevap veririm🧐🤤
Eski sevgiliyle arkadaşlık sürdürebilecek kadar sağlam bir bağlılık varsa arada, insanlar zamanla “Biz aslında birlikte çok iyiyiz. Neden ayrılmıştık ki?” derken bulacaktır kendilerini. Haliyle o “arkadaşlık” çok sürmez. İlişkiyi yürütemeyen iki insan, arkadaşlığı da sürdüremez. Eski sevgiliden de hiçbir şey olmaz. Eski sevgiliniz, mahallenizdeki tek bakkal olsa, gitmeyeceksiniz yani, o derece…
Ben şöyle yaptım. Bana arkadaşlarım tarafından çıkma teklifi geldi kabul etmedim ama bu onla olan arkadaşliğmizi engellemedi veya bozmadı eski sevgilimde aynı şekilde ayrıldık ama arkadaş olarak konuşuyoruz
Yan yana arkadaş gibi duramayız ki benim sevgim birine karşı bitmiyor ölesiye sevdiğim için ayrıyken bile seviyorum, kanka olurken nasıl durayım acıklı yazdım biraz galiba 😥
Hiçbir eski sevgilimle kanka değilim. Yolda görsem selamda vermem. Yolda görebilecek, aynı mekanlarda takılabilecek, selam veremeyeceğim bir ortam bir ortak noktam bile yok.
O olgunluğa sahip olan insan sayısı çok az, dolayısıyla bunlar istisnai durumlar olup, istisnalar da kaideyi bozmadigindan maalesef genelde olmuyor böyle şeyler.
Hayatımda geride bıraktığım hiçbir insanın bugünümde işi yok, buna çok müsaade eden biri de değilim çünkü sürekli o anları hatırlatacak birileri kendi ruhsal sağlığım açısından sakıncalı.