Ağladım... Aşktan öte bir duyguyla bağlanmıştım. Olmadı. Aradan seneler geçti aklıma geldiğinde halen sol tarafımda bir sızı oluşur. Çok kıza karşı bir şeyler hissettim ama sanırım sırılsıklam aşık olduğum ilk ve tek kızdı. Sonrasında kendimi çok zorlamama rağmen, bana ondan daha yakın olup, ondan daha fazla seven kızları, bırak aşkı doğru düzgün sevemedim bile. Bu kızların sözüm ona bana hissetikleri aşkı, benim yıllar önce o kıza hissettiğim aşkla kıyasladım hep ama bu devirde kimsede öyle bir aşk yoktu. Belki de aşk canımı çok acıttığı için aşktan hep uzak durmaya çalıştım bilemiyorum... Bildiğim tek şey o son oldu. Evlilik fikri ne kadar ters gelse de bir tek ona karşı böyle bir his beslemiştim. Şimdi ise evlilik lafının "E"sini dahi aklıma getirmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir kere ağladım.
Kızdı ama önemli olan cinsiyeti değildi.
İnsanlık için ağladım.
Onca yaşanmışlık sonunda, onca yapılan yanlışa tek bir cevap ...
Kupkuru, yutkunsan kursağına takılacak bir 'özür dilerim.'...
Samimiyetsiz, içten pazarlıklı ve riyakar.
Gözleri kör bu özrün.
Sonra ardından tüm kainata edilmiş bir yemin.
Bir daha ağlarsam eğer 'adam değilim'.
Adamlık vasfından ödün vermeden, tüm karşı cinse içten içte kaldırılan kalkanlar, pankartlar, miting afişleri..
Saflığını kaybettiğin nokta..
Ve sonra, intikam yemini..
Geçti, bitti ,gitti..187 Yorumla- +1 yıl
Bu yazıya ben de ağladım anasını satim :)
- +1 yıl
cidden cok güzel yazmissin
+1 yılAyrıldık ağladı, barıştık ya bırakırsam diye ağladı defalarca ağladı ama ne yaptı ondan nefret edebileceğim her şeyi yaptı. İnsanlardan nefret edemeyen ben şimdi nefret ediyorum ondan. Ağlamaları da geçici
03 Yorumla- +1 yıl
insan neye kime inanicagini sasiriyor artik..
- +1 yıl
Seni seviyorumlar nasılsın demek gibi oldu o yüzden çok güvenmek lazım çook
- +1 yıl
maalesef:(
ağladı hep ağadı ayrılalım dediğimde barıştk en sonunda tamamen ayrıldık ama ne ağlama ne laflar roman yazdı mübarek 3 ay snrada küfür etti bana :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
+1 yılAğlamadım . Ama panik atak hastalığına yakalandım sigaraya başladım sağa sola saldırdım öfkemi bir yerlerden çıkarmaya çalıştım 2 hafta evden dışarı çıkmadım eve yemek söyledim çöpleri toplamadım 2 hafta duş almadım . Salak gibi oturdum 2 hafta evde düşündüm düşündüm sonra insanlar ne kadar iyi tanısan bile arkanı dönmeyeceksin dedim. Ama şimdi sadece hafif panik atak kaldı o da geçecek inşallah :)
32 Yorumla- +1 yıl
gecmis olsun
- +1 yıl
Saol :)
+1 yılerkekler kızlardan daha fazla duygusaldır onların beton gibi duruşlarına bakma emin ol sevdiğini kaybedince nice gözyaşı dökmüştürler sen göremezsin o anları onların gözyaşları dokunduğu yeri eritir gider o yaşlar sessizce süzülür gözlerinden kimse görmez
00 YorumlaOOhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...
Buradan ankaraya yol olur be evladım...25 Yorumla- +1 yıl
.d anladık da keşke ... ile göstereydin tüm sayfa o
- +1 yıl
senin seçimin
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem de defalarca hıçkıra hıçkıra... Çıkma teklif ettiğimde hepsi ağız birliği yapmış gibi hayır dediği için... Artık alıştım... Onlar evet demiyorlar... Davranışlarıyla tavırları ile belli etmek isteyenler bile oldu ancak ağızlarından evet çıkmadı... Ben de kendi kendime gelin güvey olduğumu düşündüm her seferinde... Artık ağlamıyorum reddedilmeye alıştım...
10 Yorumla2 kız için aglamıstım galiba ya da aglamadım mı acaba yok lan aglamadım aglıcak duruma geldim aglamadım kız için aglanırmı bee zaten beni aglacak bir kız varsa cehennemin dibine kadar yolu var hemde firstclass da :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaç gece sabahladım hayaliyle
her şarkıda o geldi aklıma
çok kez sofradan boğazım düğümlenerek kalktım
kaç kez ölmeyi istedim
kaç kez sokağının başında sabah onu dersaneye giderken izledim
şimdi ise çocukları ile mutluluğunu seyrediyorum :(
ne ağlamasından söz ediyorsun ben nelerden vazgeçtim o mutlu olsun diye
sırf onun yüzü gülsün diye10 YorumlaBi erkek arkadasim vardi bana bakarken bile gozleri dolardi.Sonra ayrildim bitmesin diye agladi ben de agldm ama btti.Bayagi bir aglattim hayatima girenleri girmek isteyenleri.Agir laflari hakedecek acimasiz bir yanim var cunku.
02 Yorumla- +1 yıl
Allah'ta senin karşına senin gibi birini çıkarsın inşallah :)
Ağladım
Aldattığını kabullenemedim
Ayrılığı kabullenemedim
Yalanlarını kabullenemedim
Samimiyetine inanamadıgım tavrına güvenemedim
Dayanamadım ağladım, ne diyem müdür mü diyem10 Yorumla
+1 yılhiç ağlamıyorum 6 veya 7. sınıf olması lazım 2 senedir hoşlaştığım kız beni kandırıp başka biriyle çıkınca ağlamıştım ama çocuktuk işte şimdi artık umrumda değil :)
00 Yorumla" giden sevgilinin ardından dökülen göz yaşı , acıdan değildir. onun dokunduğu , öptüğü yerler temizlensin diyedir. " aklıma bu cümle geldi =) neyse ki öyle bir durumum olmadı ama evet ağladım ne yalan söyleyeyim =)
10 Yorumladuygusal olmak sadece ağlamak değildir, erkeklerde sinirlidir, bu da bir duygu. öfke,üzüntü, sevinç, mutluluk hep duygudur. gerisine cevap vermiyorum, yoruldum sigara içip yatıyorum
03 Yorumla- +1 yıl
ben sadece aglamak demedim duygusallik hislerini daha derin ve belirgin yasamaktir bence..senin anlatimina göre herkes duygusal olur sonucta söyledigin özellikler herkeste var
- +1 yıl
ben kendimce yorumladim bak kimsede yanlis anlamamis..hem sen yatmiyor muydun:)
+1 yılAğladım. Kustum doktora gittim 1 haftadır kusuyorum dedim baktı baktı bişey bulamadı sen ağır stesten kusuyon dedi noldu dedi anlattım bende depresyona girmişim aşk acısı öyle böyle değil baya kötüdür.
02 Yorumla- +1 yıl
sen bayagi agir yasamissin
- +1 yıl
:/ malesef
+1 yılyok, değmez.
çoğunuz parayla, ünvanla, çeşitli gösterişli maskelerle satın alınabiliyorsunuz öyleyse niye ağlayayım ki?
köpeğim ölseydi ağlardım ama20 Yorumla
+1 yılevet agladim. daha sonra geçmise söyle bir bakarken düsündüm degdi mi onun icin agladigima diye. cevap: hayir...
10 Yorumlasevilmedigin halde sevilme numarası yapan,
sevgisini gösteremedigin biriyle sevgili olan,
ve ve ve sevmedigini söyleyip hoşlandıgını söyliyen,
DUYGULARIMI ALAN BİRİ İÇİN AGLADIM EVET BEN PALYAÇOYDUM O HEP GÜLER BEN AGLARDIM.22 Yorumla
+1 yılağladım ya la... terketti onca hayali umudu bir çırpıda sildi attı zaman bile vermedi... oturdum annemin karşısında ağladım yeminlen
00 YorumlaEski sevgilim beni bırakma sensiz olmaz diye ağlamıştı ama ertesi gün ayrılmak istedi :D mal mıdır öküz müdür :D
12 Yorumla- +1 yıl
ayri bir cins:)
+1 yılbenim sevgilim ağlamıştı ayrılmayalım diye tamam dedim 1 yıl sonrada beni aldattı hayvan herif :D
04 Yorumla- +1 yıl
keske biraksaymissin aglayip kalsaymis arkandan
- +1 yıl
keşke bıraksaymışım da bırakamamıstım o zaman :)
- +1 yıl
tipik erkek :)
- +1 yıl
tipik gerizekalı desek daha doğru :)
+1 yılAğlamam. Hayatımda 2 kız benim için ağladı, ikisi de sonunda kancık çıktı. Hiç kimse boşuna ağlamasın, ilişkisine gereken saygıyı göstersin kafi.
00 Yorumla
+1 yılsözüm sana değil meclisten dışarı böyleleri var sakın üstüne alınma yarası olan gocunur
inanın biz erkeler sizden daha duygusalız siz kızlar birinedene ayrılıp hemen ertesi gün biriyle yatacak kadar duygusalsınız ama bilmiyorsunuz00 Yorumla
+1 yılÇok ağladım antalyali. Kız şunu unutma erkekler kızlardanda duygualdirlar
10 YorumlaErkeklerde ağlar, yeter ki duygularını kalpten yaşayabilsinler.
Bir kız/erkek için ağlanır mı, sorusuna girmemeli; çünkü insan genellikle sevgisi için
o ilişkiye verdiği emeklerden dolayı ağlar..10 YorumlaEvet, hemde günlerce, haftalarca uykumda bile ağladığımı hatırlarım.
10 Yorumla
+1 yılBen çok sevdiğim aşık olduğum kızın beni bırakması sırasında ve daha öncesinde de ittiğim için ağlamıştım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim Allahın cezası ağlamaktan göz pınarlarını kuruttu oka b*ka ağlıyo onun yüzünden ağlıcagım yerde gülüyorum :@ :/ dengemi bozdu sanki ben erkeğim o kız...
00 Yorumla
+1 yılHayır kimseye ağlayacak kadar değer vermem ben. Doğru kişi değilse niye değer vereyim ki.
01 Yorumla- +1 yıl
dogru kisiyi bulamadin demekki
Evet ağladım ancak ayrıldığım için değil. Reddedildiğim için ...
00 YorumlaAğladım , ağladımda noldu ? sonunda yine burak g*tüne baka baka hayatına devam etti
00 Yorumla
+1 yılAğladım pişmanım hiç bir kız için ağlamaya değmez...
10 Yorumla2 kere kız için ağladım şimdi diymez miş diyorum ama iş işten gçeti
10 Yorumla
+1 yılAğladın neden ağladım çok sevdiğimden ve eğer mutlu edemezsem diye ağladım. Ben ağlayınca sarılışı ise muhteşemdi tam bir sevgi pınarı gibiydi.
00 YorumlaAğladım eski sevgilimin bir rahatsızlığı vardı gayet insancıl şeyler duygusallıkla ilgisi yok bence ağlamanın.
10 Yorumlaağlanmazmı ağladım tabi,sebebi mi,sevdik nedensiz o da tuttu alay etti
05 Yorumla- +1 yıl
hadi yaa:(
- +1 yıl
bilmem aglayan olduysa da bilmiyorum
- +1 yıl
pek sayilmaz
+1 yılben 7.sınıfta bir kızla çıkarken ayrıldığımızda ağlamıştım 0 da anca 1 dakikacık sonra para verdiler bna unuttum gitti o gün bugündür hiç bir kız için ağlamadım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir zamanlar sevgilim vardı.. başka konularda ciddi dursa da benle ilgili herhangi birşeyde ağlardı... uzak kalalım özlesın falan zır zır.. hiç de sevmem o tipleri nerden geldi çattı bilmem:)
00 YorumlaErgenus zamanlarımda evet ağladım,ondan sonra hiçbir olay bir daha beni ağlatamadı,ölüm bile :)
10 Yorumla
+1 yılağladım hemde daha 2 gece önce
yatakta yalnızım ve hüngür hüngür ağladım bir kız için :(00 Yorumla
+1 yılağlamadım. bende aşık olmama duygusu var. tıbbi bişey bu.
02 Yorumla- +1 yıl
hmm aslinda en iyisi
- +1 yıl
bencede. ama severim. sevmekle aşık olmak aynı şeyler değil . :D
+1 yılİstedikleri zaman ağlayabilme özellikleri var duygudan değil
12 Yorumla- +1 yıl
özden gelmeyince g�zden gelmez.. yani en azindan benim icin öyle
+1 yılağlamak ne kelime gözyaşlarım sel oldu hiç birine de değmedi.
00 YorumlaAğladım yanlış anlaşılmıştım telafi etmeye çalışırken çok zorlandım...
00 Yorumla
+1 yılevet agladım pişmanda degılım cnku aglamaya degecek biri..
00 YorumlaAğzıma bile sıçıldı. Mutlu oldunuz mu? Arkadaş hep erkek milletine odun denirde, terazinin bir kefesi diğerinden ağır basmıyor.
00 Yorumla
+1 yılhem de hiç değmeyecek bir kız için.. 5 yıl herşeyimi onunla yaşadım, o benden ayrıldıktan sonra başkasına gitti
00 Yorumla
+1 yılne ağlıycam ya hemde kız için tohumuna paramı saydım alayı çıkarcı biri gider diğeri gelir para endeklisiniz zaten
00 YorumlaRahmetli dedem , bir kız için ağlayan adam değildir , şerefsizdir , delikanlı değildir , kendi özelinde de her haltı yemiştir derdi
00 Yorumlasadece yaşardı ve süzüldü ama sonra peşimden koşturdum çünkü hırs yaptım daha güzelini buldum...
02 Yorumla- +1 yıl
derdiniz güzellik zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılEski sevgilimden ayrılınca ağlamıştı nedenide annesine söz vermiş beni bırakmayacağına sözünü tutamadığı için peeh bende inandım
00 Yorumla
+1 yılhahahah ben mi ağlayıcam koy g*tüne rahman girsin :D 32 yıldır hiç ağlamadım hiç bir karşı cins ağlatamazsa istemiyorsa s...sin gitsin
00 Yorumla
+1 yılBana aglamıslarmıdır hıc bılmıyorum,ama baskasına aglayanı cok gordum
10 Yorumla
+1 yılağladım ama ağlayan erkek sevmiyor bu kızlar işe yaramadı.
00 YorumlaAğladım ama onun için değil ona değer verdiğim için kendi salaklığıma ağladım...
10 YorumlaAglamadim cunku gercektem asik oldugum biri olmadi.
10 Yorumla
+1 yılevet agladım ama boşa aglamışım 5,5 senem boşa gitti :)
10 YorumlaKız için ağlamak yakışmaz erkeğe elimi sallasam 50 si bşka btarfmı sallasam hiç sorma .ddd
00 YorumlaEski sevgilimi çok ağlatmıştım. Ama benim karşımda ağlayan bir erkekten de soğurum heralde.
00 Yorumla
+1 yılAğladım. Söylediği sözler beni çok kırmıştı ağladım. O gün bugündür acı eşiğim yükseldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDün gece 2 gibi konuştum olmaz bidaha dedi al işte hadi benı tut başladım mk ağlamaya kötü bir duygu ya
10 Yorumla
+1 yıl5 aydır sevdiğim kız var ve hiç konuşmadım o yüzden ağlıyorum :(
11 Yorumla- +1 yıl
Biri ölmüş gibi ağlıyorum hem de sen ne diyorsun
+1 yılbir kız için ağlaya erkeğin* koyim sonuçta*kıllının teki ...
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat