Gizli Üye(36-45)+1 yılaldım. Kız arkadaşım bir gün bende kalmıştı adet oldu vay arkadaşım git al diyor. Ben utanırım diyorum oda kızıyor yav gitmem nasıl gidicem diye delirdim =D o da tabi bana fırça atıyor ya gidip alsana ben nasıl gidicem diye. Gittim neyse ben nasıl alıcam şimdi bu pedi büyük markete gittim yarım saatte ancak aldım döndüm al pedini dedim o da güldü zaten :)
2161 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Cevap sahibi+1 yılgeçen marketteyiz o aldı şimdi. Kasadan geçiriyoruz. Kadın kotexi tekrar verirmisiniz geçireyim dedim. Kotexmi o neki hangisi dedim haha :D kız arkadaşım çıkışta güldü
hiç ailenedene biri için aldın mı
Cevap sahibi+1 yılyok almadım ailemde herkes erkek. E annemede alacak değilim ya. Gider alır zaten kendi :D
aielen baakrmıydı snn çüküne öyle şakaalrı varmıtydı
Cevap sahibi+1 yıle hepimiz erkeğiz kız yoktu ki utanalım :) öyle dolaştığımız bile oluyodu evde. öyle şakalar yoktu ama göster amcaya pipini olayı :D ha bakarlardı heralde ama hatırlamıyorum ben benden küçüklere yaptıklarına göre öyle şakalar banada yapmışlardır muhtemelen kaldıki ben ilk çocuğum :D
Soran+1 yıl:D bencede ooo sana neelr yapmışalrdır
ede çıplak mıg eziyosunuz o ansıl oluyo
Cevap sahibi+1 yılya yok hani 5-6 yaşlarındayken dolaşırdık kimi zaman :) sonuçta evde herkes erkek. hani tuvalete gitmek için soyunur öyle giderdik onun gibi demek istedim. yoksa 18 yaşında hepimiz dal... gezmiyoduk evde canım haha :D
Soran+1 yılahhaha :D
peki banyoada fazla akldığında felan laf atıyoalr mı anlıyoalrdır erkek oldukları için tabi
Cevap sahibi+1 yılyok laf atmazlardı yalnız her erkek çocuğu pipisiyle oynar bu tüm erkek çocuklarında olur. Belki bilmiyorsundur ama erkek çocuklarında okul öncesi masturbasyon vardır. çocuklar bilmeden 4-5-6 yaşlarında yaparlar sonra devam ederler bu yaşlarda sık sık yaparlar çok keyif verir. Aile o zaman işte oğlum oynama pipinle hasta olursun der :D İlerleyen yaşlarda 8-9-10 gibi azaltırlar. 15-16 gibi hızla artarırlar.
Her gün bayoya girdiğimiz oluyordu tabiki anlıyorlar ama çaktırmıyorlar haliyle :)
Soran+1 yılbaban bu konud alaf atmaz mıydı :D
Cevap sahibi+1 yılyok :D atmazdı diye hatırlıyorum. çok merak ediyorsun böyle şeyleri belli. En çok utandığımız zamanlar rüyada boşaldığımız zamanlar oluyordu. Kalktığımızda boşalmış oluyorsun :)
Soran+1 yılee sorna :D
nende utnaıyosun
Cevap sahibi+1 yıle utanıyorsun işte. Aileden biri seni çekerken görse utanmazmısın. Küloduna boşalmışsın işte. Haliyle utanıyorsun. :D
sen ne meraklı şeysin öyle
Soran+1 yılöylym :D
aam külütonu nerdne görücekelrki
çekerken pişpini görürelr asıl öyle değil mi
Cevap sahibi+1 yılya işte şöyle düşün sen adet ilk gördüğünde utanırsın heralde bizde de böyle bir durum vardı yani. Kimse Annesine Anne ben boşaldım demez. Gizliden gidip külodu değiştiricen filan. Kaldı ki o zamanlar şimdiki gibi bol bolda gelmiyor ama yinede utanıyor insan :)
Soran+1 yılkıyamam ya :D
bak onu hep emrak ederdim
mesela gecelri boışaldıkalrında ne yaparlar diye annen hiç bişey demiş miydi bu konuda
Cevap sahibi+1 yılyok dememişti. Ben önceden gidiyodum. Külodun orasını ıslatıp siilip öyle atıyordum kirliye. Çünkü sperm çabuk kurumaz su gibi değildir yani :)
Soran+1 yılyazık sana be kesin anlıyordur :D
etek traşından kim konuşmuştu anenn mi ababn mı analttı
Cevap sahibi+1 yılhiç kimse anlatmadı 1960 doğumlu değilim yaşım daha 24 neyin ne olduğunu bu çağda bilmeyen çocukmu var. Sünnet törenine kadar anlattırıcan galiba :D
Soran+1 yılaçığım hacım herşeyini analt :D
bana uyar
:D
Cevap sahibi+1 yılfantazi yapıyoruz ayak üstü desene :D
Soran+1 yılutandırdın beni :(
Cevap sahibi+1 yılniye utandın canım fantazi hayal kurmak demek. tatmin oluyoruz filan demedim ki. Bu konularlada tatmin olacaksan zaten manyaksın demektir. Bir an kendimi psikiyatide hissettim beni geçmişse döndürüyor fantazi yaptırıyor. :D
ee analt o zman bir tane
Cevap sahibi+1 yılne anlatmamı istersin söyle bakiyim
Soran+1 yılyakalanmalrını anlat önce :D
Cevap sahibi+1 yılbüyüdüğümde hiç yakalanmadım ki :) çocukkende zaten birşey gelmiyordu sadece keyif alıyorduk
Soran+1 yılbabanın sana tutumu ansıldı analt hemen geliyrm dalgacı mıydı
Cevap sahibi+1 yılhayır canım babam ciddi biridir bizlere karşı
Soran+1 yılhiç şaka yapmaz mıydı ellemez bakam zmı :D
Cevap sahibi+1 yılbiz babamızla ciddiydik labali olmazdı bizimle. Ciddi babaoğul ilişkisi. Çocukkende yaptımı ben hatırlamıyorum zaten. :D şimdi sıra bende sen anlat bakiyim
Hiç masturbasyon yaptın mı evdekiler farkettimi bunu :)
Soran+1 yılyaptım tabi ama edekiler farketmemiştir bence
Cevap sahibi+1 yıldoğru farketmeyebilirler. Kaç yaşında farkettin peki bunu yapmayı
Soran+1 yıl19 seni farkettiler mi hiç
Cevap sahibi+1 yılfarketmelerine gerek yok her erkek yapar onlarda haliyle yaptığımızı biliyor. Kızların yaptığı bilinmez genelde.
19 yaşında nasıl farkettin. Erkek arkadaşın sayesinde mi ?
Soran+1 yılhayır sevgilim yok zaten internetten anladm
hiç kimseyde beni ellemdi hiç
Cevap sahibi+1 yılne kadar güzel :) Yaş kaç peki şuanda
Soran+1 yıl21
Cevap sahibi+1 yılMaşallah :) Senin öyle anlatmak istediğin evde kaçamağın filan var mı mesela video izlerken filan
Soran+1 yılanamadım nasıl yani
hiç p*rno izleyip izlemediğimimi soruyosun bir erkekle izlememi mi
Cevap sahibi+1 yılhiç p*rno izledinmi diyorum :)
Soran+1 yılizledim evet :)
sen hiç izlerken yakalndın mı
Cevap sahibi+1 yılyok yakalanmadım belki hissetmişlerdir ama yakalanmadım hiç. Tahminen sende yakalanmamışsındır Peki nerden esti p*rno izlemek :)
Soran+1 yılbilmem esti işte
Cevap sahibi+1 yılSenin sormak istediklerin var mı
Soran+1 yılcevap vermiyosun ki :( kedtirip atıyosun hemen
Cevap sahibi+1 yılNasıl cevap vermiyorum her sorduğunu söylüyorum işte. Sor bakim :)
Soran+1 yılberiyosudna kısaca hıh :D
mesela etek traşını sna akim anlattı bide baban hiç kontrol ediyo muydu traşını felan .D
Cevap sahibi+1 yılEtek traşını bana kimse öğretmediki dedim ya. Ben kendim yapıyordum. Erkek çocukları bunları aralarında konuşurlar birbirlerinden öğrenirler yani. Babam filanda kontrol etmezdi traşı niye kontrol etsin ki. Kocaman adamın şeyini mi kontrol edecekler sende :)
Soran+1 yılhiç baktımı peki :D en son ne zman bakmıştı
Cevap sahibi+1 yılhayır bakmadı. Babam niye baksın ki. Ya babam ciddi bir adamdır öyle lakaytlık yapmaz ki. Hani göster amcaya pipini tarzında bir adam değildir. Bakmadı tabiki aç bakiyim filanda olmadı nasıl yaptın filan diyende olmadı.
Sen etek traşı olduğunda annen yada baban kontrol ediyormuydu ki ?
Soran+1 yılyok canım bizde adetin biel konsuu geçem zçok sertler
bunu sözlükte okudm banada değişik geldi
peki ailene yaakladnığın en kötü durum ne ysi çıplak yada mastta felan
Cevap sahibi+1 yılAileme yakalandığım öyle kötü bir durum yoktu çok şükür. Belki banyodan çıkarken aniden denk gelmiş olabilirim ama öyle kötü bir durum yoktu. :)
Senin varmıydı peki öyle bir durumun bir başkası hiç vücudunu gördümü senin
Soran+1 yılanenm bir ekre anlık gögsümü gördü o akdar
senni tamç ıplak mı gördüler ki
Cevap sahibi+1 yılYok tam çıplak görmediler hem görselerde ne olacak sonuçta onlar anne baba :)
Okuyormusun sen
Soran+1 yılevet
sen
Cevap sahibi+1 yılevet bende okuyorum ya ne diycem seni arkadaş listesine eklesem sorun olur mu senin için :)
Soran+1 yılekleyemem :)
Cevap sahibi+1 yıltamam sen bilirsin :) üniversite kaçıncı sınıfsın peki
Soran+1 yılbunalrın ne önemi varki :)
3e geçtim sen en okuyorsn ben yazmam ama sen yaz istersen :D
Cevap sahibi+1 yıle üniversitende hiçbir erkekle bir şeyler yaşamayı düşünmedin mi
Soran+1 yılsen önce benim sorualrıama cevap ver soırayla :)
Cevap sahibi+1 yılben 4. sınıf psikoloji okuyorum
Soran+1 yılinanamıyrm :D
nerde açlışmayı düşünüyosun
Soran+1 yıloff enreye gittin ahbersiz kaçmak oldu mu psikolok beyy
Cevap sahibi+1 yılAdli psikolog olmayı düşünüyorum. Gerçe hepsi aynı kapıya çıkıyor insan üzerinde çalışmayı düşünüyorum kısaca
Cevap sahibi+1 yılşimdide sen yoksun
Soran+1 yılyok brdym
bişi sorcam bölümü okuamsı çok zor mu :S
Cevap sahibi+1 yılmalesef evet dersler anamızı ağlatıyor. sen hangi bölümde okuyorsun peki
Soran+1 yılo adkar karışıkki :S
bende psikolojiyi kazandım onmdam soruyorm :))
baan biraz analtsana
Cevap sahibi+1 yıl3. sınıfım demiştin.
zor bir bölüm işte ya. Hocalar çok kaliteli o yüzden bizleride sıkıyorlar.
Soran+1 yılçok karışık inan
bu iş eksin olrusa san analtırım ekleyip
sen hangi ünidesin
Cevap sahibi+1 yılüniversitemi söylemeyeyim burada :)
Soran+1 yılsöylesen :D
Cevap sahibi+1 yılyok burada söyleyemem :)
Soran+1 yılsen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılneyse ben çıkıyorum. iyi geceler sana :)
Soran+1 yılsanda
Cevap sahibi+1 yılbu arada seninle sohbet etmek keyifliydi
Soran+1 yılsaol
hangi üniv ?
Cevap sahibi+1 yılburdan söylersem hem 4. sınıfım hem hangi üniv kimliğimi gizlememde bir anlam olmaz ki haksızmıyım :D
Soran+1 yılsöyle
Cevap sahibi+1 yılburdan söyleyemem bak sende söylemiyorsun hem :) ama başka bir şey soracaksan durabilirim okul hakkında konuşmayalım
Soran+1 yılneden okul hakkıdna konuşmaktna raahtsızssın
sadeece cisnellik mi olmalı konu ://
Cevap sahibi+1 yılhayır gündelik konular hakkında olabilir. Burda cinsellik konuşmadık ki hiç ? Kişisel bilgilerimi açığa çıkartmak olur hangi okulda olduğum ondan dolayı diyorum. Sen bilirsin yani
Soran+1 yıltamam :)
peki lunu cevaplayabilir misin bizler işsiz kalır mıyız sence :S
Cevap sahibi+1 yılsen belliki benimle aynı bölümde okuyorsun. Valla seni bilmem ama ben farklı üniversitelerde de eğitim aldım. O yüzden açıklayamıyorum işte. Direk belli olur kimliğim tanıyan biri çıkar diye.
Bitirince kpss ye gireceğiz bakalım. Kpssde bir bakalım ne olacağız olmazsa özel sektöre devam edeceğim. Şuanda Türkiyenin tanınan isimlerinin yanında uluslararası çalışmalara katılıyorum. Deneyimimi artırıyorum. En kötü başka bir meslek yaparım yine işsiz kalmam ben :)
Soran+1 yılartiz seni :D
kimsmn merake ttim
Cevap sahibi+1 yılbir garip öğrenci :)
Soran+1 yılfazla akıllı
Cevap sahibi+1 yılSen hangi üniversitede okuyorsun kaçıncı sınıfsın bunu yazarmısın yazmassın :)
sende zekisin farketmiyorum mu sanıyorsun. O yüzden muhabbet ediyorum ya
Soran+1 yılen onun için demedim ki :)
Cevap sahibi+1 yıltamam bende onun için demedim arada onuda yazdım :)
Soran+1 yılbu soru yarın kalkar
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum çünkü biz burda resmen muhabbet ediyoruz. :)
Soran+1 yılkim oldunu öğrenmycez artık
Cevap sahibi+1 yıle bende seninkini öğrenemedim :) dediğim gibi eklemek istersen yine kimliğini açığa çıkartmadan muhabbet edebiliriz. Amacım sadece muhabbet yoksa banane senin kimliğinden. :) istersende burda konu kapatılana kadar devam ederiz.
Soran+1 yılsözümden dönmem burdakini görmiyceksin :) başka konulardan konu açıldı diye açıcağımı sanma ama çakma bir face varsa onu düşünebiliriz
Cevap sahibi+1 yılçakma face yok çakma ks üyeliğim var. Bana kızlardan eklermisin diyenleri oradan ekliyorum bende zaten ;) Burayı bende açmam. Burdaki kimliğimi deşifre edemem. Çünkü tanınmış kişilerle çalışıyorum birçok konferansa gidiyorum sonra neme lazım tespit ediliriz hakkımızda yanlış düşünürler. Ben aslında burda seninle niye o konuları konuştum biliyor musun ?
Baban bakıyor mu baban etek altı vs. diye çok o konulardan sordun. Ailevi bir sıkıntın olduğunu düşündüğüm içindi.
Cevap sahibi+1 yılsen burada açılarak rahatlayacaktın hazır gizli üyeliğin var bende sana çeşitli fikirlerle yardımcı olacaktım ;) o yüzden bu kadar rahat konuştum seninle
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılvarmı ks üyeliğin ekstradan
Soran+1 yılherşeyi biliyosun bunuda bil bakalım :))
Cevap sahibi+1 yılbunu nerden bileyim kızlar soruyor üyeliğinin olup olmadığını varsa ekstradan onu ekleyeyim konuşuruz diye diyorum ben.
Soran+1 yılben şimdi çok yoruldum ii geceler sana kısmet olursa konuşuruz
Cevap sahibi+1 yıltamam bakalım iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılbugün yoksun :)
Soran+1 yılşimdi geldim ilk sana yazdım
Cevap sahibi+1 yılnerdesin seni bekliyorum yaa :D
Soran+1 yılburdymm
işte sen
Cevap sahibi+1 yılbende burdayımm
Soran+1 yıleferimm :)
Cevap sahibi+1 yılee nasılsın bakalım günün nasıl geçti
Soran+1 yılii nasıl olsun senn nasıl geçti bakalım
Cevap sahibi+1 yılbenimde biraz yorucuydu. ve üzücüydü. Yazılımcılık yapıyorum ben boş zamanlarımda. Bu gün yazılımlarımda açık olduğu tespit edildi ve sistemlere saldırı düzenlendi sabahtan beri onlarla uğraşıyorum :(
Soran+1 yılb nmki kadar üzücü geçeemz ama geçmiş olsun saan yinede umarım çzöersin
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim hayırdır ne oldu
Soran+1 yılboşver kalsın geçer geçicek elbet :))
Cevap sahibi+1 yıldinlemek isterim ama :)
Soran+1 yılama ben analtmak istemiyorum :))
sen analt istersen
Cevap sahibi+1 yılben'm anlatacak birşeyim olmadı bugün. En büyük darbeyi yazılımlarımdan aldım çok dokundu bana sabah saat 9dan şu saate kadar çalışıyorum daha ne olsun :)
Bak psikolog olursam para alırım ona göre :D bu fırsatı kaçırma
Soran+1 yılinsan meslaktaşından para alır mı hı ne akdan ayıp
Cevap sahibi+1 yılHa doğru sende bizim delilerdendin dimi :D ne diycem hangi alanı seçmeyi düşünüyorsun psikolojide ?
Soran+1 yılçömezim ben daha :D
sence en seçiyim var bir düşüncem ama bakalım
Cevap sahibi+1 yılona sen ver karar. Nasıl çömezsin anlamadım sen 3. sınıfım demiştin dün ?
Soran+1 yılpsikolojide çözmezim başka bölümde 3e geçmiştim
Cevap sahibi+1 yılhmm anladım peki madem :) bu gün sormak istediğin şeyler yokmu
Soran+1 yılne gibi
Cevap sahibi+1 yılbilmem bu gün hiç konuşkan değilsin. Sen bence bir konu aç ben oradan devam edeyim :D
Soran+1 yıldeli :D
bu arada sna bişi dicem meslekte işine ayrar birinib sorununu tahmin etiğind ebnce bundan deme direk mesela bana dediğin gibi arkadaş önerisi yani :D
Cevap sahibi+1 yılben sana normal arkadaş olalım demedim ki. Ben sadece muhabbetini sevdim bir anda. Kişi listemde 1 kişi bile yok ki. Hem ekleseydik 2. bir hesap açmıştım sen facen varsa diye sorduğunda. Ordan ekleyecektim seni. ;)
Cevap sahibi+1 yılbirde bana açıl istedim rahat rahat :)
Soran+1 yıl:))
face aç sen bence
Cevap sahibi+1 yılmadem senin sahte ks üyeliğin var oradan konuşalım. Birden çok konuşma meraklısı gördüm kendimi ya :D neyse canım en güzeli burdan konuşalım. Halka açık rahat rahat ;D
Soran+1 yıltamam
yarın yine bekelrim kib kendien ii bak
Cevap sahibi+1 yılsende kendine iyi bak hayatta hiç bir şey kendini üzmeye değmez :)
Soran+1 yılok bakalım öyle olsun
nbrsn :)
Cevap sahibi+1 yılbaktım kızlarsoruyordan mail geldi heh dedim bizim pedçi geldi :D iyiyim çalışıyorum sen nasılsın
Soran+1 yılaa ne akdar ayıp
insan öyle pedçi dermi kırsdın beni :(
Cevap sahibi+1 yılsen nerelerdesin he dünden beri kayıpsınn :D
Soran+1 yılöyle oldu işte :D
sen neler yapıyosun bakalım
Cevap sahibi+1 yılhiç işte işler güçlerle uğraştım şu birkaç gündür
Soran+1 yılaferin çalış bakalım :D
pipi ne alemde yakalanam durumu var mı :D
Cevap sahibi+1 yılne pipisi ne yakalanması :)
Soran+1 yılpipi senn pipi erkektin demi piipinini olması lazım
yakalanmada herhangi bir yakalnma durumu var mı
Cevap sahibi+1 yılne pipisi be koskocaman şeye pipimi denir :D yok yav niye yakalanayım
ne biliyim olmasımı hiç yakalanma felan
PİPİDEEE :d
Cevap sahibi+1 yılya niye aileme yakalanayım Allah Allah. :) hem pipi değil penis o penis. 16 cm lik bedenimde bir uzuv :) bir erkeğin es sevdiği uzvu
Soran+1 yılKAZA OLUR BAZEN ALLAH ALLAH OALMAZ MI ?
PİPİ O UFAKLIK BİREKRE :d
Cevap sahibi+1 yıl:) ne diycem kendinden bahsetsene azıcık. Ten rengin nedir boyun nedir filan. tarif etsene biraz kendini
Soran+1 yılne gerek var ona
isterdsen tc numaramı veriyim :D
sen analt sulugözlülük varmıs ende
Soran+1 yıltamam :D
Cevap sahibi+1 yılhuu komşuuu
Soran+1 yılekledn gittin ne ayak
Cevap sahibi+1 yılkomşu oralarda mısın ?
Soran+1 yılbrdym sen enrdesn
Soran+1 yılsen beni unuttun :(((
Cevap sahibi+1 yılfacedeyim gell :)
Soran+1 yılya sen face yaz sık sık ben buan gişrmiyrma rtıok :D ok beklyrm seni
En İyi Cevaplar
- Özel Günler & Hijyen konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBir çok kez aldım, başta eşim olmak üzere, nadiren de belli bir samimiyet içerisinde olduğum bayan arkadaşlarıma aldığım oldu.
Bunun abes bir durum olduğunu düşünmüyorum, özünde gayet normal masum hane bir durum.20 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
+1 yılNe kadar cinsel bir soru okuyamayan abdestli kardeşlerimiz var onları düşün.
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim alışerişe çıkıyordu. Ona aldırdım :)
00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+1 yılısparta eğirdir de ya da başka nereler varsa komando okullarında yaygın olmasa da kullanılır.
eğirdirde acemi asteğmen olarak gece ve normal olanlarını botun içine koyar km lerce yürürdük. ayağı baya bi sarar . botu çıkarınca bakardık dümdüz olmuş.
not: gece için olanı daha rahat ayaklar için. kızlar için her şey düşünülmüş :)12 Yorumla- +1 yıl
alay etmene gerek yok . döndüğümde kız arkadaşıma vermiştim. nasıl olsa akarı kokarı yoktu. kullandı haberi yoktu sonra söyledim. etkiketli kısmını açmamıştım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılaskerde arkadaşım almıştı bende yanındaydım ama kendisine aldı herkes bize bakıyordu tabi bizim arkadaş bunların en incesi hangisi diye sorunca bakmaları normal (eğitimlerde botun içine koyuyordu)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteri emiyor en önemlisi dağa çıkarken ayak daha rahat ediyor yumuşak yere basmış oluyorsun
ben almıştım. Markasını da bilmiyordum kullandığının ürünün. En iyisi en pahalısı hangisi ise ondan almıştım :D
10 YorumlaYok be neden alayım ...Ama askerde bazıları postalların altına koyuyordu ...
03 Yorumla
Soran+1 yılaa gerçektn mi nedne
Soran+1 yıl:D tamam
şey bu askerlere dair bir soru sorıyyımmı sana gusül işini ansıl çözüyosunuz
+1 yılsevgilimle tatildeyken sabah uyanınca adet olmustu gittim aldım tansaştan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılped değil de ara sıra bebek bezi alırım. evde altıma bağldığım olur. :))
00 Yorumlabende almıştım üniversitedeyken :)
00 Yorumlane yapcan :))
04 Yorumla
Soran+1 yılçeyizime kaldırcam
Soran+1 yılçok kıymetlisin ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılhahaha eskiden markete lste verirdi annem alırdım
02 Yorumla
Soran+1 yılonu yazmasa daha ii değil mi ?
Cevap sahibi+1 yılNiye ayıp mı?
+1 yılsebep?
02 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin yada ablan akrdeşi zoer durudma kalamdımı hiç
- +1 yıl
Meraka bak :S Şöyle görünürden sor da
Gizli Üye(36-45)+1 yılEski kız arkadaşıma almıştım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıladet diye sevgilime doğum gününde almıştım
00 Yorumlaevet aldım :)
00 Yorumlaben alman :)
00 Yorumla
+1 yılKendime aldım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalmadım
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?