Gizli Üye(36-45)+1 yılzaten oyle idim. ama sevgilim olanlarahep durust davranmistim. ne yapacagimiz ne seviyeye geliriz bilirlerdi.
ama birine tosladim ki. resmen ona cekiliverdim. hani su baris akarsunun dizisi gibi idi. tam evlenecekleri bolumde akarsu vefat etti ya. biz de oyle darmaduman olduk. hayallrimiz de hayatlarimiz da yarim kaldi. beni yargilarsiniz belki kufur de edersiniz. 'aileme etmeyin onlar kabahatsiz.- ama benim ve onun cektiklerini de yasadiklarimizi da anlayamazsiniz. evet belki husran oldu. ama hem ben gercek kimligimi anladim-yaw benim de kalbim varmis. sevebilirmisim. bunu bilmiyordum-hem de sonu ne kadar aci biterse bitsin. ikimiz de mukemmeli yasadik.112 Yorumla
Soran+1 yılyok ben kufur etmem. kimsede etmesin lutfen. hem niye edelim ki ben olayi bile cok anlayamadim aslinda :) simdi sen her sevgiline durusttun ama bu kiza fena carpildin sonra kotu bir sekilde ayrildiniz mi yoksa o vefat mi etti anlamadim. (o diziyi de izlememistim) ama iliskinin sonu seni cok uzmus orasini anladim. kalp kirikligi cok zor biliyorum.
Cevap sahibi+1 yılyok etsinler umrumda degil. durusttum. cunku o olsun ondan oncekiler olsun benim kim oldugumu bilirlerdi, zaten cogu kendileri geldi. zaten o yuzden burnum kalkti ve onun askini goremedim. komiklik, o kadar burnum havadaydi ki onu sevdigimi bile goremedim. hic kendime itiraf edemedim durumu degil. inanin bilmiyordum,
boyle biri ile sevgili olmak kolay degildir. hele ondanbir insan cikarmak bedel ister. o bunu basardi. resmen beni adam etti.
Soran+1 yılherkesin hayatinda bir donum noktasi vardir zaten. sen seninkini bulmussun. oda sana bunlari soylettigi icin sansli bir kizmis.
Cevap sahibi+1 yıloyle ama sonrasi peri masali sayilmaz. sonrakj hicbir isim yurumedi. kildan tuyden sebeplerle hayatim bosa gitti. ama inanir misiniz zerre umrumda degil. ben hala onunla olan gunlerimi dusunuyorum. ama artik buna bilr hakkim yok.
Soran+1 yılya ama sen cok gencsin. nasil hayatim bosa gitti dersin. daha onunde o kadar yol varken boyle bir karamsarliga kapilmaya bile hakkin yok bence. birkac sene icinde oyle seyler yasayabilirsin ki bu soylediklerine cok guler gecersin. sakin kendini kapatma. hayat sana daha neler getirecek neler
Cevap sahibi+1 yılbelki kazanirim. ama ben kimseyi mutlu edemem, bu bir gercek. hoslandigiji soyleyemem. ama kabullendim.
Soran+1 yılboyle umutsuz olan bu kacinci erkek. bu kizlar neler yapiyor size valla az degilmis onlarda.
Cevap sahibi+1 yılhanimlar bana bir sey yapmadi. bunu gruruma yediremedigimden demiyorum. cidden oyle. evet su anda biri yok hayatimda, bir senedir kimse olmadi. cunku ondan sonra kimle bir sey yasadi isem mutlu etmeye cabaladim. ettim de cpgunu. ama hicbiri guzel gitmedi. bir sey oldu ve sonuclari kotu oldu.
ardimda bir suru gozu yasli biraktim. evet korkuyorum birinin daha kalbini kirmaya.
ama istesem de istemesem de cekiyorum kendime, ne ozelligim var bilmiyorum, ama acik acik benle mutlu sonu bosuna bekleme dediklerim de yakami birakmiyor. derlerdi inanmazdim. o hayati suren kisi bunu birakamaz. nereye giderse gitsin ortaya cikar diye.
o yuzden bu tarz bir hayatin hayalini kuran abazan genclere bulasmamalarini ve imrenmemelerini tavsiye ederim. eninde sonunda husran cunku.
Soran+1 yılne diyeyim valla. soyleyecek birsey bulamadim. uzuldum gercekten. insallah sana bu gunlerini unutturacak daha guzel gunler yasarsin.
Cevap sahibi+1 yılunutmak? niye unutayim ki? tamam bitisi ve sonrasi bir cehennem hayati oldu brnim icin. ama o kisacik gunlerde cenneti yasadim, dunya cennetten 3 damla imis derler. ben 2 damlasini o kasimdan subata kadarki donemde yakalamistim, niye unutayim?
bu arada asik olup abayi yakmak nasil bir turkcedir:-)
Soran+1 yılben de zaten guzel gunlerini degil kotu gunlerini unutturmasini dilemistim. baslikta da bayagi anlatim bozuklugu olmus hakikaten. o kadar da dikkat ederdim. neyse artik gecmis olsun.
Cevap sahibi+1 yılkotu gunleri unutursam hem ayni hatalari unuturum hem o mukemmel anlarin degerini kaciririm, yine de iyi niyet icin tesekkurler.
En İyi Cevaplar
evet ama bıraz degısık oldu beım kı bı yerde gordum gıttım konustum ettım kızda hos guzel tanıstık ettık bırseyler yasadık sonra kızın ne ıs yaptıgını ne ettıgını anladım anlattı oda tabı ama gonul bu herseye ragmen abayı oyle bı yaktım kı kız o sekıl ıstemedı ısını gor gıt dıyordu ama ınsan abayı yakınca gozu o işi gormuyor bıle yapmak ıstemıyor bıle oyle seylerı erkeklerın tam ıstedıgı seyı ben elde etmıstım ama olay aska sevgıye donunce hersey bı anda degısıyor zor oldu benım ıcın keske gıdıp konusmasaydım o gun bu gun kımseye yanaşmıyorum artık
110 Yorumla
Soran+1 yılkeske dememeli hic bir zaman insan. zor olsada dogrusu boyle gercekten. bazen gonlumuz kiriliyor ama toparlayani buluyor sonunda. merak edip bir senin profiline baktim. yakisikli da bir adamsin. guzel hayirli bir ask yasarsin insallah.
Soran+1 yılnedense erkekler boyle ask acisi cektiginde daha kiyimsiz oluyorum uzuluyorum. sanirim erkekler pek belli etmedigi icin. ama sen oyle degilsin. bu durust ve icten olduguna inandigim yorumun icinde tesekkur ederim. senin isin olmasin ama onun seninle isi olcaktir goruceksin :)
- +1 yıl
teşekkür ederım ama ınan kı onun benle işi olursa cok zor olacak cunku gelen her kısmetı gerı tepecem karsıma dunya guzelı bıle gelse artık umrumda degıl yoruldum bunaldım sıkıldım cok kotu bıl haldeyım o kunuda ve herkez artık cıkar yalan dolan gercek ask sevgı kalmamıs ben geregınden fazla sey yasadım gordum yeter bence bana bu kadar
Soran+1 yılbuyuk lokma ye buyuk konusma :)
Soran+1 yıldiyorsun... coktan birini sevmeseydim sana kacirdiklarini gosterir soylediklerine pisman ederdim :) hadi bakalim sonra o laflari nasil yutuyorsun gorurdun :)
Soran+1 yılben sansimi denerdim sende mutlu olurdun diyorum susuyorum kardesss :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde eski sevgilim öyleydi ben senin abinim dedi sonradan aşık oluvermişti vay be ne günlermiş. Tabi sonra ailesi bizi ayırdı bitirmek zorunda kaldık.
03 Yorumla
Soran+1 yıltalihsiz bir son olmus yazik. ama her serde bir hayir vardir. daha iyisi seni bekler
Cevap sahibi+1 yılEvet şu an nişanlıyım ve daha iyisini buldum
Soran+1 yılAllah tamamina erdirsin insallah, mutluluklar...
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiri o niyetle çıkmıştı benimle haftaya nişanımız var :)
1015 Yorumla
Soran+1 yılahhaha cok iyiymis bu hic dusunmem eig senindir :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :) haftaya fotomu paylaşır nasılız yakışıyor muyuz diye de sorarım :D:D
Soran+1 yılahaha paylas tabii. simdiden mutluluklar dilerim :)) eminim yakisiyorsunuzdur
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :)
- +1 yıl
hahahahah bayıldım ya mutluluklar ^^ :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler :))
Cevap sahibi+1 yılarkadaş kendini tarif etmiş. dışarı alalım
Soran+1 yıl@gmkselo sizinki nasil bir terbiyesizlik bende onu pek cozemedim. saygi cercevesinde yorum yapamiyosaniz saygida beklemeyin ve susun.
- +1 yıl
Sizi bir vajinadan ibaret zanneden bir zavallıya ömrünüzü adayabilecek kadar basitseniz bana diyecek bir şey düşmez zaten. Sadece bazen bütün insanların idealleri olduğunu, özsaygılarının olduğunu düşünme hatasına düşüyorum, hepsi bu. Sizlere gelince, bu vaziyetinizin ati neticeleri vehametten başka bir şey olmayacaktır zaten.
Soran+1 yıl@gmkselo bu soru argo sorulmus olabilir fakat bu soruyu sormak bu durumu onayliyorum demek degildir. bu devirde kadin da erkekte kendi cikarlari icin karsi cinsi kullanmaktadir ve hic biri hos degil. ben bunu tasvip etmiyorum ama boyle bir gercek varkende erkeklerin ne tecrubeler yasadigini merak ediyorum. ve gordum ki sandiginiz gibi ne ben kendimi vajinadan ibaret zannediyorum ne de buraya yorum yazma zahmetini gosteren erkeklerin yuzde 80ni. asagidaki yorumlari okuma zahmetine girseydiniz sizde bu sorunun amacini ve durumun vaziyetini anlardiniz. ben yinede kadinlar adina boyle hassas oldugunuz icin tesekkur ediyorum fakat yine hassas oldugunuz kadinlara sorgusuz sualsiz yargida bulundugunuz icin elestiriyorum. tesekkur ederim.
- +1 yıl
Farkındaysan ben 'Soran'a değil, bir 'Görüş Sahibi'ne tepki gösterdim. Yoksa senin sorduğun soruyla bir alıp veremediğim yok. Fakat sen bana sinirlendin, çünkü ona "Ay bayıldım" diyerek EİG seçerek ona ortak oldun, bu yüzden benim onu bozup atmam dolaylı yoldan seni de bozup atmam demekti. Daha ne yaptığımı ve neyi kastettiğimi anlamadan, sırf üzerine çamur sıçradığını düşündüğün için saldırıya geçtin. Sen de umarım bunun farkındasındır. Daha da uzatmayalım, kusurunuz varsa affolmuştur. Varsa bizim de bir kusurumuz, affedesiniz. İyi geceler diliyorum.
Soran+1 yılhayir cok yanlis anlamissiniz asla o kisiye camur attiniz o camur banada geldi filan diye boyle bir cevap yazmadim. dikkat ederseniz ilk elestirim uslubunuza yonelikti. ikincisi ise beni de icine kattiginizi dusundugum elestirilerinize yonelikti. ben sizli bizli uslubu bozmayarakta resmiyetimi gostedigime inaniyorum. neyse sonuc olarak ayni bakis acisindayiz. uzatmaya gerek yok. iyi geceler.
- +1 yıl
Çok yetenekliymişsin senin kadar yetenekli biri ile tanışmadigimiz için evde kaldık mutluluklar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu algi genellikle yanlistir. Sunu bir gotursem diye kicina basina baktiginiz bir kizin, kor kutuk asik olabileceginiz kiz olma ihtimali cok yuksektir.
32 Yorumla
Soran+1 yıldimi dimi bende bunu farkettirmek istiyordum zaten. olayi baska boyutta anlayanlar var fakat amacimda buydu. erkekler bu tur yaklasmalardan vazgecip saygi sevgi icinde yaklassinlar isterim kadinlara. ayni sekilde kadinlarda erkeklere. boylece kimse kimseye layik degil durumu yasanmaz saglikli ve mutlu birliktelikler olabilir. tesekkur ederim yorumunuz icin. olgun tecrubeli ve akli basinda erkekler kendini belli ediyorlar zaten yorumlariyla.
Oyle bsey yapmadim ama benmle birisi yapti ben snrdan ogrendim o bana sonra asik olmustu bende gnul eglendrdigimi snrdan ogremdim sogudum ama o bana baglnmisti olur neden olmasn
12 Yorumla
Soran+1 yılolur tabi. kizlar da da oluyormus demek :) tesekkurler.
+1 yılÖyle biri olmuştu ama sonradan büyük vicdan azabı çektim aslında gönül eğlendirmek değildi benimkisi kendi yanlızlığımı avutuyordum benden hoşlanan kızla
16 Yorumla
Soran+1 yılhele de yalnizken daha cabuk kapilir insan. demek seni etkileyememis o kadar
- +1 yıl
evet ama tuhaf birşey oldu vicdan azabı çektikçe bakış açımda değişti sevmeye başladım sonra değişik bir şey pek tarifi yok
Soran+1 yılolsun hepsi bir tecrube hayatta. bundanda bir ders cikarirsin kendine. hepsi yanina kar olsun.
- +1 yıl
evet o zamandan beri sevemediğim hiçbir kızla sevgili olmuyorum baştan mesafemi koruyup arkadaş kalıyorum
Soran+1 yılen dogrusu bencede iyi yapiyorsun. tesekkurler cvbin icin :)
- +1 yıl
rica ederim :)
+1 yılçok net.. evet.. birlikte olduk.. sonra aynı evde kalmaya başladık... sonra 3 yıl çıktık.. o yurt dışında gitti ayrılmak zorunda kaldık...
13 Yorumla
Soran+1 yılcok uzuluyorum boyle bitenlere, uzun mesafe yurumedi mi ki
- +1 yıl
yok ya yurt dışı zor.. bir de ozamanlar daha da zordu..
Soran+1 yılolsun bu isler kismet, daha guzeli olsun insallah
Gönül eglendirmek için bir kızla çıkan bir insanin kız kardeşi ablası veya kızının basinada aynısı geliyor iyide oluyor insanin hayalleriyle oynamak çok günah
42 Yorumla
Soran+1 yılempati kurabilen erkek candir. dogru yoldasin. tesekkur ederim yorumun icin.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok yapmadım zaten gönül eylendirmek için de bir kızla çıkmam.
14 Yorumla
Soran+1 yılagzina saglik hatayli bencede cikma kimse cikmasin sevgi saygi dolu olsun her iliski
Soran+1 yılevet oylede olabilir tabi. ama once insan kendine olan saygisi icin yapmamali boyle seyleri. zaten sonra kimse laf edicek ya da soguyacak birsey bulamaz. cok dogru
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet ben yaşadım gönül eğlendirmek değilde başkasını unutmak için yaptım ve asık oldum hersey cok iyiydi, ama babam yok diye olmadı bu iş istemeye gitsem annesi bu babası kim dicekmiş ailesi ne der buna bilmiyomus falan
116 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnsan beyniyle düşünmeyince oluyo demek ki
Soran+1 yılartik hic bir seye sasirmiyorum. hakkaten beyinlerini fazlalik olarak tasiyolarmis
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sonrada burada aşktan bahsederler ne aşkı bacım aşk mı kalmış aşk yazıldığı kadar kısa sürüyor artık 3 harflik ömür biçiyo karaktersiz insanlar
Soran+1 yılsen merak etme karsina en guzeli cikacaktir. sonra sen o gunlerini dusunup guluceksin. hala ask var yeter ki sen umudunu kaybetme kalbin acik olsun.
Cevap sahibi+1 yılBen o günü düşünüp gülüyorum hep zaten, üzmüyorum kendimi hayırlısı herseyin yas 24 yolun yarısı ne insanlar tanıycaz kim bilir
Soran+1 yılyolun yarisi mi? naptin kardes :) daha cok var cook
Cevap sahibi+1 yılHedef 48 yas fazlası yorar beni :))) belki 1 2 senede uzatmaları oynarım
Soran+1 yılerkenden havlu atiyosun ama sen. hic bir kiza soyleme bunu sakin :)
Cevap sahibi+1 yılAramızda kalsın o zaman :)))
Soran+1 yılsoz aramizda :)
Cevap sahibi+1 yılTamam anlaştık o zaman güveniyorum sana :))
Cevap sahibi+1 yılBu anlayışın içinde ( irfan özata hasret türküsü) nü armağan ettim sana
Soran+1 yılher zaman... tesekkurler iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılBen tesekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılGünaydın :)
Ben gönül eğlendirmek için çıkarım bu kızla her istediğimide yaparım yollarım dedim şimdi bir buçuk sene oldu dokunmaya bakmaya kıyamıyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılne kadar naif bir yorum boyle. iste bende bunu kastediyordum. bazen ilk izlenimler yanlis olabiliyor.
tesekkur ederim durust yorumunuz icin
+1 yılkimseyle gonul eglendirme amacli takilmam ugrasmam oyle bos islerle
21 Yorumla
Soran+1 yılne guzel genc erkeklerin boyle dusunuyor olmasi, tesekkurler yorumun icin
ilk başta abayı yakıp sonradan gönül eğlendirdiğim oldu ama tamamiyle benimle alakalı değil kendisi istedi ve kendisi ayrıldı
14 Yorumla
Soran+1 yılaa bak bu da degisik bir tecrubeymis soyledigin iyi oldu. bu sefer kiz biraz eglenmis gibi gibi. dogru mu anladim
Soran+1 yıl:)) gecmis olsun ne diyeyiiim. tesekkur ederim yorumun iciin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır yani neden erkekler gönül eğlendiriyo bu kızların cok saf basit oldugundan mı? gönül eğlendirip para yemek için takılan kızlarda baya fazla. soruna gelince benmde kız kardeslerım var kimseyle gönül eğlendirmedim yapmam öyle bişey.
21 Yorumla
Soran+1 yıltabiki fazla. ama onlari ben katmadim buraya. ayrica erkekleride suclamadim. sadece gecici hevesle yaklasilan bir kiza kalici hevesler olusuyor mu merak ettim. tabi kaba saba yorumlariyla pes dedirten erkekler var ne yazik ki. cevabiniz icinde tesekkur ederim. bencede dogrusu insanin kendini dusunerek hareket etmesidir. Allah kardeslerinizi de bizi de iyi insanlarla karsilastirsin insallah.
Gizli Üye(36-45)+1 yılhiç bir kızla gönül eğlendirmek için takılmadım takılmam. ama benim ilişki anlayışım farklı ömür boyu birlikte olunacak evlenilecek gibi bir bakışım yok. her gönül ilişkisi belli bir süre sonra biter. buna gönül eğlendirmek dersen o ayrı.
11 Yorumla
Soran+1 yılyoo bence cok guzel dusunuyorsun. her iliskinin omru vardir ama kimisi daha uzun surer. ben cevabimi aldim :) tesekkur ederim yorumun icin
+1 yılİlişkilerime her zaman ciddi gözle baktim... Kimsenin hayalleriyle oynayamam...
32 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim, durust ve kibar yorumunuz icin.
- +1 yıl
Rica ederim...
+1 yılKurbanlikda kuzu alipda alisip kesememek gibi bsy sanirim. d
43 Yorumla
Soran+1 yılahahah arada kacirmisim yorumunu kusura bakma. cok esprili olmus tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Ben tesekur ederim:)
Soran+1 yıl:))
Normal bulamadık ki gönül eğlendirmek için çıkalım :/
111 Yorumla
Soran+1 yılbuldugun anormaller nasildi kii
Soran+1 yıl:) erkeklerimiz de pek bir beyefendiymis ya. sizleri gormek beni mutlu ediyor gencler. bu islerle ovunen kucuk beyinli erkek sayisi sandigimdan azmis meger, sagolun varolun.
Soran+1 yılya aslinda takdir edilmemeli zaten. siz olmasi gerekensiniz. sadece soyunuz tukenmek uzereydi ucuz kurtulduk :) lutfen sizler bol bol cocuk yapin da erkek neslimiz beyefendi olarak devam edebilsiiin.
bu arada kizlar sizde fazla simarmayin bu cocuklar kiymetli degerini bilin sonra cok aglarsiniz!
Soran+1 yıldunya tersine mi donuyor nedir kizlar gonul eglendirir erkekler aci ceker olmus :) ben anlamiyor siz ne diyor? :))
Soran+1 yılkizlarimizi okutalim, onlari ezmeyelim, baskilamayalim ama ozgur kadinlar yetistircez diye de saldim cayira mevlam kayira oynamayalim. hem erkek hem kadin icin gecerli bu. analar babalar bilincli olursa yarinin gelecek nesilleride guclu, dogru, ahlakli, akilli olur.
Soran+1 yılayni fikirde oldugunu bilerek ve karsit goruslulerin okuyup anlamalarini umarak yazdim zaten...
tesekkur ederim yorumlarin icin:)
+1 yılkesinlikle gönül eğlendirmek için kimseyle sevgili olmadım gerçek hayatta 1 tane oldu oda sevmiştim
110 Yorumla
Soran+1 yıldurustluk ne guzel, tesekkur ederim
- +1 yıl
Rica ederim ihanete ugramayıda hak etmedim zaten sonra bir daha güvenemedim kimseye kızlardan zaten uzaktım merhaba merhaba derdim artık onu bile yapmaz oldum nefret var içimde hep yalnız kalıcam bu gidişle :D
Soran+1 yılyapmaa bu ne karamsarlik :) olur mu hic. bir kere asik olan tadini almistir asksiz yasanir mi. sen vaktini bekle gonlunude kapatma herkese
- +1 yıl
Ben yalnızlığı seçtim kimsenin duyguları ile oynayacak biri değilim ancak bir daha yaşamak istemem aynı acıları bide güvenicek kız yok topluma bakıyorumda ne ben onlar gibi olabilirim nede düzgün birini bulucak kadar şanslı bilemiyorum :)
Soran+1 yılkismetinde vardir sana layik birisi merak etme :) sen zamanini bekle o gelir
- +1 yıl
Sanmıyorum ama umarım dedin gibidir güvenimi kazanıp temiz biri olduğunu bilirsem neden olmasın ancak uğraşmaz sıkılır diyorum :))
Soran+1 yılseni severse sikilmaz. sikilmiyorsada seviyordur zaten :) onu buldugunda beni de hatirlarsin artik demisti dersim :)
- +1 yıl
İyi dileklerin için teşekkür ederim inanmıyorum ama bulursam sayfanın linkini kaydediyorum sana yorum yapıcam :) ne zaman olursa artık :)
Soran+1 yıltamam beklerim :) tesekkurler yorumun iciiin
- +1 yıl
Rica ederim saol :)
hiç aşık olmadım ama çok gönül eğlendirdim aşık olmayıda çok isterdim
15 Yorumla
Soran+1 yılgonul eglendirdiklerine mi asik olmak isterdin
Soran+1 yılhem bir o kadar guzel hem de bir o kadar zor. zorluklari bazen boyunu asiyor gibi gelsede asik olmaya deger hepsi. darisi basina :)
Soran+1 yılaynen tuzu biberi gibi dedikleri olay oluyor :) tesekkur ederim yorumun iciin
Daha önce hiç gönül eğlendirmek için biriyle çıkmadım
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim centilmen arkadas
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeninle gönül eğlendirebilirmiyim dedim birine evlendik onla gönül eğlendirecektim dedim oda bana mı sordun eğlendirseydin dedi sordum ya salak dedim boşanmıyo artıkk :D
18 Yorumla
Soran+1 yıl:) 22 yasindasin ve evlisin he. evliyken gonuller daha guzel eglenir o yonden yasa sende :)
Cevap sahibi+1 yılYok ya şakaydı o :D ben kimseyle gönül eğlendiremem ki
Soran+1 yılanlayamamisim :) eglendirme tabii aferin en dogrusu karsilikli saygi sevgi
Cevap sahibi+1 yılYeanii sen eğlendirdin mi hiç
Soran+1 yılhayir kucucukken asik oldum cok sukur hala da onunlayim. onunla gonul eglendiriyorum ben :)
Cevap sahibi+1 yılhaha :D ne güzel gönül eğlendiriyosun ama ona karşı dürüstsünde demi
Soran+1 yılahahah saka yapiyorum :)) ciddiyiz tabi kii
Cevap sahibi+1 yıliyi iyi bari :D
+1 yılbize göre değil gönül eğlendirmek tek olsun son olsun.
21 Yorumla
Soran+1 yılo da guzel :) insallah olur. tesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen gonul eglendirmek icin konustum o almanyada yasiyodu ben İstanbul'da simdi evliyiz ve bir cocugumuz var :)
14 Yorumla
Soran+1 yılAhahah bir ornek daha :) Allah bagislasin evladinizi sizede omur boyu mutluluklar...
Cevap sahibi+1 yılSagol tsk ederim sizlerese insallah
Soran+1 yılsagolun :) hepimize insallah
Cevap sahibi+1 yılAminn :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı benim başıma geldi kıza aşık oldum kiz beni aldattı ayrıldık sonra tekrar Özür diledi kendisi bnde kıza benle maytapmı geciyonlan dedim. ssonra düşündüm tek suçlu o kiz değil bnmde suçum vardı
11 Yorumla
Soran+1 yılempati kurabilmissin ne guzel sey bu. artik az rastlaniyor buna
Gönül eğlendirmedim ama benimle eğlenmeye çalışan ile eğleniyorum bu aralar 😁😁😁😁
03 Yorumla
Soran+1 yılvar oyle kizlarda tabi sadece erkekler gonul eglendirmiyor artik. size iyi eglenceler :)
Soran+1 yılanladim anladim :)
Gönül eglendrdigim kiza neden ciddi bakiyimki? Gonul eglendrlcek kiz kasmerdir
03 Yorumla
Soran+1 yılciddi bakmazsin da kizi tanima firsatin olur belki sandigindan cok farklidir sonra asik oluverirsin. ya da olmazsin tabi. gorusleri aliyorum
Soran+1 yılpeki sagolasin
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Öyle birşeyin olabilitesi yok. Erkek çok deneyimsizse o ayrı.
05 Yorumla
Soran+1 yılneden olmasin. bir bakar kiz sandigi gibi degildir. yalnizca eglenecegini degil konusabileceklerinide farkeder ve duygulari degisebilir. degismez mi
Soran+1 yılabicim kendimi niye kandirayim :) ben sizin fikirlerinizi gormek istedim budur.
Soran+1 yılanlamamakta israr ediyorsun peki :)
Gönül eğlendirmek amaçlı hiçbir kıza yaklaşmadım.
44 Yorumla
Soran+1 yılboyle dusunen ve durustce cevap veren ne cok erkek var. cok sevindim gercekten. cunku arada kizlarla gonul eglendirmeyi erkeklik sanip bununla ovunen hatta yetinmeyip kadinlari nesnelestirip kendink basitlestiren cok erkek var. acikcasi ben sizin gibi erkeklerin daha az oldugundan endiseleniyordum. boyle olgun ve bence gercekten adam gibi erkeklerin oldugunu gormek cok guzel. tesekkur ederim yorumunuz icin.
Soran+1 yıltamamen katiliyorum size. ozellikle ilahi adalete gonulden inaniyorum. o kadar sahit oldum ki bunun gerceklestigine cok haklisiniz. umarim bir gun herkes bizim gibi dusunur :)
daha aşık olduğum kadın olmadı..
15 Yorumla
Soran+1 yılyalnizca gonul eglendirdigin oldu mu
Soran+1 yılpeki sordugum sey olabilir mi dersin. sence ilk goruste yalnizca eglenmek icin yaklastigin kizi tanima firsatin olursa yanildigini dusunebilir misin?
Soran+1 yılcarpe diem demek istedin sanirim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır olmadı o amaçlı asla kızlara bakmam ben ciddi bakarım
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim gorusun icin bencede dogrusunu yapiyorsun. kimse kimseye tek yonlu bakmamali
Cevap sahibi+1 yılRica ederim bence de. hem sevmediğin kişiyle gönül eğlenmez ki sevdiğinle herşey Güzel gelir insanlar baya geniş ya
Soran+1 yılerkekler de kadinlar da tek gecelik iliskiler yasayabiliyolar ama emin ol sevdiginle cok baska. bunu zaten yasarsan oyle gereksiz hareketlere girmezsin. dilerimki sende sever sevilirsin ve yasarsin en guzelini.
Evet su anda onunla çıkmakla uğraşıyordum
111 Yorumla
Soran+1 yıl:) hadi bakalim olursa haber et
Soran+1 yılhadi ya. ne ki o aradaki kultur farki
Soran+1 yılbence en zoru ama en ozeli farkliliklari oldugu gibi kabul edip ortak bir yasam alani bulmaktir. bu caba hem toplumumuz icin hem de bireysel hayatlarimiz icin cok onemli. hele de kalpleriniz birbiriniz icin carpiyorsa hic korkmayin. evet gercekten cok zor yipratici ve bol engelli bir hayat olabilir onunuzde kabul. ama saygili ve sevgi dolu oldugunuz surece her sekilde orta yol bulursunuz. bence kultur catismasini kulturlerarasi etkilesim boyutuna cevirin siz :)
Soran+1 yılpeki siz nerde tanistiniz da konustunuz da birbirinizden hoslastiniz da bu hallere dustunuz
Soran+1 yılvalla ben ayni fikirdeyim kardesim herseyin bir yolu vardir yeter ki isteyin. ama bir taraf digerinden fazlasini yaparsa olmaz. he birde illa birlikte olucaz diye kalbinizdekini olduresiye savasacaksaniz birbirinizle hic olmasin daha iyi. hem dur bakalim cokta aceleci olmamak lazim. bazen su akar yolunu bulur.
Soran+1 yılo zaman ben senin icin hakkinda hayirlisinin olmasini diliyorum. benim en sevdigim dua sudur;
"Allahim kalbimdekini hakkimda hayirli ve bana nasip eyle."
elden birsey gelmiyorsa en guzeli bunu dilemek ve beklemektir.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse bir kaşara gönlünü kaptırmaz kaptıranada geçmiş olsun :/
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. olmadı
16 Yorumla
Soran+1 yılilerde olabilir mi dersin
Soran+1 yıltabi canim kimseyle manasiz iliskiler kurmaya gerek yok. ama her iliskinin evlilige gitmesi de gerekmez. onemli olan dogru kisiyi aramak ve bulmaktir.
Soran+1 yılAllah gonlune gore versin o zaman bacim tesekkur ederim yorumun icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an var mesela seviyomuyum verecek diye mi yanındayım bilmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendime yakıştıramadığım için denemedim.
11 Yorumla
Soran+1 yılbunu soyleyebilecek kadar olgunsan yakismaz zaten. tesekkur ederim.
oyle bısı olmadı
13 Yorumla
Soran+1 yılolmadi ama birgun olabilir mi
Soran+1 yılbencede. tesekkur ederim
+1 yılEvet
13 Yorumla
Soran+1 yılsonra ne oldu iliski yurudu mu
- +1 yıl
2 yıl
devam
Soran+1 yılohh Allah bozmasin
+1 yılYok hep gönlümü eğlendirdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki tesekkur ederim
+1 yılAbayı yakmadım hiç öyle bir durumda
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederiim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılOlmadı
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki sence olmasi cok mu zor? bazi erkekler bu durumu imkansiz buluyor da acaba senin kapin aralik mi merak ettim.
- +1 yıl
Yo zor değildir heralde ama olmadı öğle gönül eğlendirmek için biri herkes yapamaz bence senin niyetin gönül eğlendirmek ama karşındaki bunu bilmiyo onşa gönül eğlendirdini yani
- +1 yıl
Özele kapalısın
- +1 yıl
Aşık olunur neden olunmasın ama sonucta niyet gönül eğlendirnek amaç aşk değil orda erkeyin niyeti belli
Soran+1 yılbenim mi gonul eglendirdigimi soyledin orasini anlamadim.
amacta evet gonul eglendirmek bende onu kastediyorum. ama duygulari kontrol edemezsin. bir kiza yalnizca eglenceli 1 2 saat gecirmek icin yaklasirsin ama sonra onu tanima firsati buldugunda bir bakarsin gonlun yalnizca eglenmek istemiyordur. onunla daha cok vakit gecirip sarilip baska seylerde paylasmak istiyordur. bunu kastediyorum.- +1 yıl
Doğru okunuda haklısın
+1 yılGüzel soru
11 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır
13 Yorumla
Soran+1 yılpeki tsekkurler
Cevap sahibi+1 yılGönlümü eğlendirmek için yapmam.
Soran+1 yıltesekkur ederimm
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır pompaladım geçtim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEritme peynirler eksilemiş :)
Ertesi gün yan yana geçsem tanımam...
06 Yorumla
Soran+1 yıldiyorsun
Soran+1 yıliste bir bakarsin basit sandigin kiz aslinda oyle degilmis. belki ilgini ceker tanirsin konusursun baska seylerde paylasmak istersin. cunku ilk izlenim her zaman dogru olmayabiliyor.
- +1 yıl
Ne kadar güzel olursa olsun gece mekanlarında tanıştığım bir kıza hayatımın kadını gözüyle bakmam asla. Ön yargılı biri değilim yanlış anlaşılmasın. Birbirimizi merak edeceğimiz duruma getirmem asla durumu. Karşılıklı çekim varsa arada bir şeyler yaşanır biter. Tabi bu eskidendi. Şimdi 2 yıldır uzağım o ortamlardan. :)
Soran+1 yılpekii cok iyi anladim simdi. tesekkur ederim yorumun icin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok ben genelde koyup geçerim.
00 Yorumla
+1 yılyok Reis
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederiim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılhedefimden şaşmam ;)
00 Yorumla
+1 yılsonuda pek iyi bitmez gibi.
01 Yorumla
Soran+1 yılo kiz sandiginizdan daha fazlasina sahipse iyi olabilir neden olmasin. tabi ben ilk goruste oyle bos sandiginiz ama daha sonra tanimaya deger bulacaginiz kizlardan bahsediyorum.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar