Saplantı kadın sendromu. Evime gelecek kadar gözü dönmüş bir uzak mesafe aşkı gibi. Ad ve soyadımı bulmayı başaran tek insandı şu sitede, umut vermedikçe iyice hırslanan. Hesap kapattım onun yüzünden, 9 ay uzak kaldım siteden.
Garip olan hiç muhabbet etmedim, mesaj kutum kapalıydı. Yorumlardan rahatsız edip duruyordu, gizli üye şeklinde. Bir ara mesaj kutum açıktı, o ara bu ev adresi şeyini yazdı. Kapattım hemen hesabı. 9 ayda açmadım yeni üyelik. Defolup gitmiş.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fiziksel uğramadım ama sanal versiyonlu evet.
Nası oldu
Saplantı kadın sendromu. Evime gelecek kadar gözü dönmüş bir uzak mesafe aşkı gibi. Ad ve soyadımı bulmayı başaran tek insandı şu sitede, umut vermedikçe iyice hırslanan. Hesap kapattım onun yüzünden, 9 ay uzak kaldım siteden.
Adını soyadını nerden nası bulmuş be?
Onu bende bilmiyorum. En son dediği ev adresini ve numaranı da bulucam oğlum demesiydi, kapattım hesabı.
İsim soyisimli Facebook hesabım vardı, ama bilmeden imkansız, nasıl başardı, çözemedim.
Hacker tanıdığı vardır. İp üzerinden bulmuş olabilir. Muhabbet esnadında krnfinle ilgili bilgi de vermiş olabilirsin
Garip olan hiç muhabbet etmedim, mesaj kutum kapalıydı. Yorumlardan rahatsız edip duruyordu, gizli üye şeklinde. Bir ara mesaj kutum açıktı, o ara bu ev adresi şeyini yazdı. Kapattım hemen hesabı. 9 ayda açmadım yeni üyelik. Defolup gitmiş.
Allah Allah.. bu konu kafamda fena yer etti. Uzun zamandır merak ediyorum cevabını. Bulanlar var
Sen sen ol, sitede dikkatli ol. KS'nin kızları da tehlikeli.
Tamamdır eyvallah
Gacize tavize bak belki avizeye uğramış olabilirler
La her iki kelimeyide yanlış yazmışım 🤣🤣
He ya 🤣
Tam olarak neye uğradığını bilsek
*taciz
Sözlü olarak bi kere uğraşmıştım
Nası oldu
Kız sokakta laf attı yavrum falan dedi
Fenaymış 🤣 götürüp işini biyirseydin mk
Ne işim olur kekoyla