yeni tanıştığım birisi var bana benim hakkımda o kadar çok soru soruyor ki,ayrıntıları soruyor birde yani .. ailem hakkında herşeyi.. benle ilgili de..arka arkaya soruyor .. şu tarz konyu bliyomsn blmen iyi olur benim için önemli falan tarz(dinmz hkkında)şunu bilmen iyi olur falan diyor konuşma esnasında..
ya acaba diyorum herşeyi ilk başta konuşup ondan sonra mı ilgilnmek derdinde hani bağlanmadan herşeyini öğreniyim kızın..kafasında mıdır..? yoksa sanki işe adam alır gibi sorular soran bir adam mı ..?
sizce bunu nasıl ayırt edebilirm ya da tüm erkekler başta böyle midir ben biraz tecrübesiizm de doğrusu(yaklaşık 2 aylık tnışma ama sn zmnlarda dha fzl konuşuyruz yani)
ya acaba diyorum herşeyi ilk başta konuşup ondan sonra mı ilgilnmek derdinde hani bağlanmadan herşeyini öğreniyim kızın..kafasında mıdır..? yoksa sanki işe adam alır gibi sorular soran bir adam mı ..?
sizce bunu nasıl ayırt edebilirm ya da tüm erkekler başta böyle midir ben biraz tecrübesiizm de doğrusu(yaklaşık 2 aylık tnışma ama sn zmnlarda dha fzl konuşuyruz yani)
Tüm erkekler başta yeni tanıştığı kıza çok soru sorar araştığı öğrenir ondan sonra ilişki başlar yani erkekler bunu önemser
Hayır genelde başta o kdar deşilmez kızın hayatı o benim tanıştğım kişinin odunluğundan kaynaklanıyor
Şunu bilmen iyi olur önemsiyorum tarzında konuşması normal başta istedğini söylüyor adam sadece
Bi zaman sonra sorabilirdi adam acele etmiş
Adam kendini beğenmiş birine benziyor şunu bilmen iyi olur önemsiyorum tarzını bir kıza demesi hoş değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar