erkeğin bir kıza boyunu memleketini yaşını ailesini nerede oturduğunu vs. sorması arkadaşça bir soru mudur yoksa hoşlantı var mıdır?(erkekle pek samimi değiliz.)
Cevabın nedir?
+1 yılşimdi şöyle benim de üye olduğum günden beri hep açıktı profilim ama yorumla dikkat çekiyorsan kıskanan çok oluyor birsürü abuk subuk yorumlarımın altına yorum atıyorlardı işte yazdığım kendimle ilgili yorumlarımı mesela sanki beni tanıyormuş gibi konuşuyorlardı bir kaç burdan yazdıklarımdan bilgi edinip falan canım sıkılıyordu abuk subuk insanlarla muhattab olmak zorunda kalıyordum vs o yüzden kapadım profilimi kimsenin beni takip etmesine yorumlarımı okuyup ilgilenmesine gerek yok!
14 Yorumla- +1 yıl
yalnız ben başka bir konuya cevap vericektim yanlış yere yazmışım hahahaa :D aslında profilini gizleyenler neden gizliyor neyin kafasını yaşıyor gibi bir soruya yazmıştım yanlış olmuş
Soran+1 yıl:D bana da çok oluyo aslında :D
- +1 yıl
:D kendime şaştım ya aslında o soruyu tıklamıştım nasıl buna cevap vermişim hayret :D
Soran+1 yıl:D neyse artık olan olmauş:D
En İyi Cevaplar
+1 yılBen 2 sene boyunca bir erkeğin benden hoslanip hoslanmadigini anlayamadim kız gelmiş iki dakikada şu sorulardan hoslandigini çıkarmış 😀 sen bunu ilerde anlarsın şu an tanıma aşamasında bence hoslanti ilerde olur 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılben de anlayamıyorum ki zaten hem erkekten erkeğe göre değişir seninki bayağı çekingen davranıyo galiba :)
l*n bole dedinde ben bole yapmistim. tabi bir anda bole sormadimda nese sonra ciktik bilmem. cevabini aldinmi ;)
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl davrandın soru sorduktan sonra:)
Soran+1 yılteşekkürler:)
Soran+1 yılrica edrim :)
Tanimak olabilir mi ? Bu site Kizlarin Erkekleri Erkeklerin ise Kizlari tanimasi icin kurulan bir sitedir...
03 Yorumla
Soran+1 yılsiteden değil
- +1 yıl
padon detaya inmedim :) ozaman soyle derim ki... seni kafasinda canlandirdigi kiz arkadasla siniyor boyunu posunu sorarak... aile nerede oturdugunsa tamamen seni tanimak icin sag olup olmadiklari gibi konulari ogrenmek istediginden olabilir derim ben dusuncelerim bunlar tekrar uzgunum :)
Soran+1 yılteşekkürler :D
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. yok ama bunu senin anlaman lazım bende sorarım daha 2 gün önce burada bir kızla sohbet ettik sordum yani nerelisin falan diye konuştuk iyi geceler dedik bitti benim maksatım muhabbetti laf lafı açıncada sordum hani , ama niyetim başka olsaydı eminim şu an sana değil ona yazıyodum :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılnormal birşey ne gösterebilir ki muhabbet acmaya calısmıs işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılbelki de :)
- +1 yıl
sen kafanda dönen tilkileri söyle en iyisi daha iyi yorum yapabiliriz ozaman :D
Soran+1 yıltilki derken anlattım işte hepsini faceden ekleme bir yere giderken takip etme beni görünce kaçma ve selam vermeme vs.
Seni tanımak istiyordur bir nevi eşleşme gibi eger zıt biriysen seninle olmayı düşünmez lakin onun kafa dengiysen belli eder kendini :)
010 Yorumla
Soran+1 yılevet sonra takip etti zaten:D
Soran+1 yılbakalım ya bir de bakışlarından anlasam nasıl bakar ki hoşlanan erkek zerre fikrim yok bu konularda:D
Soran+1 yılkonuşmaya arkadaşlarıyla daldığında ben onun bulunduğu ortamlara girince kaçıyo kız arkadaşlarıma napıyosun derken bana demiyo faceden ekledi sabahın köründe ama buna rağmen hala selam vermiyo :(
Soran+1 yılişin garibi ben ondan beterim ama bir yakınlaşacam bakalım ne olacak :)
Soran+1 yılbakalım ama çok utanıyorum ya :D
+1 yılTanımak için soruyordur :) Hoşlanma olup olmadığını ancak bir süre sonra anlayabilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılbakışlarından da anlayamıyorum ben bakmaya utanıyorum bakamıyorum çünkü :D
- +1 yıl
öyleyse sende hoşlanıyorsun bir parça :)
Soran+1 yılben zaten hoşlanıyorum kıskanmalar falan:D
- +1 yıl
İyi işte birbirinizi tanımaya çabalayın :) Elbetteki sorular sorulması doğal :)
- +1 yıl
Ama sen ısrarcı olma yakışık almaz :) Yanlış anlaşılabilirsin
Soran+1 yılben zaten bakamıyorum bir de soru mu soracam:D
+1 yılErkeğin meraklı olduğunu gösterir hemen pay çıkarma kendine :D
04 Yorumla
Soran+1 yıltakip edildiğimi farkettim ama yine sorayım dedim hemen pay çıkarmak istemiyorum zaten
- +1 yıl
İyi gözlemlemek gerek eğer hoşlanmıyosa sonunda sen üzülürsün :)
Soran+1 yılben de anlayamam böyle şeylerden zaten :D
- +1 yıl
Orasını bilemem :D
Bence her şeyden bir anlam çıkarmayın. Normal sorular bunlar. İnsanların birbirini tanımak amacıyla sorduğu sorular.
00 Yorumla
+1 yılBir erkegin cok merakli oldugunu gösterir ☺️ Ve bu hic iyi bitsey degil 👎
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki :)
- +1 yıl
Cünki gereksiz bir hareket merak! Dozunu tasirmamasi gerek! ;)
+1 yılDuymak istediğin sey ne? Onu söyleyelim:) sana asık olmus falan
03 Yorumla
Soran+1 yılduymak istediğimi sormuyorum ki sadece beni sevip sevmediğini sezemedim :(
- +1 yıl
Seni tanımak istiyor
Soran+1 yılbelki de hayırlısı :)
boyunu bilmiyor, yaşını bilmiyor, onu bilmiyor, bunu bilmiyor nasıl hoşlanacak? :D canı sıkılmış, muhabbet arıyor :)
00 Yorumla
+1 yılŞimdi sıradaki sorulardan biri de sevgilin oldu mu ya da car mı olacak ona göre:D
00 Yorumlaboyunu niye soruyo? nedir bu boy takıntılığı? ulan sadece boyu uzun diye sevmek hakkten komiksiniz ya ugghhh :S
013 Yorumla
Soran+1 yılonun boyu uzun bayağı ondan galiba:D
Soran+1 yılhayırlısı yaa:D
Soran+1 yılinş. öyle olmaz :)
Soran+1 yılben zaten amin demiyorum inş. senin dediğin gibi olmaz pişman olmam inş. diyorum
Soran+1 yılo yönden de bakıyorum tabi :)
- +1 yıl
valla bak şunu söyliyim yakışıklı uzun boylu ama iğrenç huylu güvenilmez tipler çok fazla bu ülkede seni gerçekten seven biri çıkarsa ona şans ver bir kere direk yakışıklı uzun değil diye dışlama çocuğu. baktın ki sevdiği halde herif yapamıyo he o zaman bırakırsın. kendi adımlarınla yürürsün. ama ilk cümlemi bir kenara yaz. snn iyiliğin için söylüyorum. sadece inş ya da hayırlısı demekle olmuyo bu işler. aklını kullanacaksın kendine göre eşit birini bulacaksın.
Soran+1 yılönerin için saol eşit olmasa zaten bir süreden sonra yürümüyo haklısın :)
Soran+1 yılkullanmaya çalışıyorum elimden geldiğince az buçuk tanıdığım kadarıyla iyi :)
+1 yıldiğer arkadaşlarına göre sessiz biriyse hoşlantı vardır
00 YorumlaTanısmaktır amacı durduk yere konu açmak içinsorular ssorsaydı o zaman hoşlantı olabilirdi
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle galiba yaa:)
+1 yılsadece acacak konu bulamadığı için seninle bu şekilde muhabbet ederek tavlamaya çalışıyor bu kadar basit.
10 Yorumla
+1 yılGirişken biriyse normal ama sessiz sakin biriyse bilgi topluyordur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbana merhaba bile demez:)
- +1 yıl
Mercimekler fırınaaa :)
Soran+1 yılhadi yaa :D
Tanımak istiyor işte sen bir insabı niye tanımak istersin niye merak edersin?
01 Yorumla
Soran+1 yıllaf olsun diye soracağını ben de sanmıyorum :)
Tanımaya çalışıyorsun hoşuna giderse teklif eder bu kadar basit
02 Yorumla
Soran+1 yılya kız zor kızsa yani pas vermezse:D
Şahsen bu ben isem ciddiyimdir kendisini ailesini merak ediyorumdur
00 Yorumla
+1 yılsırf muhabbet içinde soruyor olabilir. belli olmaz.
00 YorumlaKonu arıyordur yazıktır, mazur görülür :D
013 Yorumla
Soran+1 yıl:D neyse zaten bayağı sordu soracağını hem ben de onunla ilgili şeyler öğrendim en azından:D
Soran+1 yılokul tatil oldu birbirimizden bir haberiz ama ben onu aklımdan çıkaramıyorum aklıma konuştuklarımız bakışmalarımız bana davranışları geliyo gülümsüyorum:D
Soran+1 yılevet kıskanıyorum da zaten tek öğrenmek istediğm o da öyle mi acaba :)
Soran+1 yılsabırsızlık oluyo maalesef bırakamıyorum :D
Soran+1 yılne gibi mesela :)
Soran+1 yılöyle yapıyorum zaten şu an sadece işte oraya buraya soruyorum yaptığım bişey yok ki :)
Soran+1 yılhayılısı :)
+1 yılAyran gönüllü adamların işi.
01 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya :(
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni nüfusuna alıcaktır
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımak için soruyordur
00 Yorumlabişeylerden kesin bir cevap alabilme olayı
00 Yorumlaiyyikki sorduk 2 soru hemen ifşa hemen sor herkese
11 Yorumla
Soran+1 yılhahaha:D
+1 yılgenel sorular. Otobüsteki yaşlı amca soruları :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsınıftan birisi ama :D
- +1 yıl
Ben de soruyorum nerelisin diye sınıfımdaki kıza? Gözlemleyeceğin şu olmalı;başkasına da hiç öyle davranmış mı? Öyleyse yanlış alarm...
Soran+1 yılyani bilmiyorum bir kere böyle bayağı soru sordu ma sonra hiç merhabalaşmadık selam vermedik birbirimize zaten utangacım:D
- +1 yıl
Neyse ilgilenirse başka şeyler de soracaktır. Utanma sende :)
ılgılıdır kaynasmak ıstıyordur belkı :P
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki:)
Mallığını gösterir :)
00 Yorumla
+1 yılMeraklı olduğuni gösterir
00 Yorumla:) zararsız sorular ama ne sorular soran var
016 Yorumla
Soran+1 yılyok ya zaten benim ağırbaşlı olduğumu biliyo sınırı aşmaz zaten :D
Soran+1 yıltövbe estağfirullah yok ya o öyle biri değil utangaç zaten
Soran+1 yılaslında atılgan da bir bana selam vermiyo nedense :D
Soran+1 yılanladım bakalım anlarım belki iyice sevip sevmediğini :)
Soran+1 yılo kadar yüz vermem zaten sonra yanlış tanır beni :)
Soran+1 yılkesinlikle hayır ben daha çocuğun yüzüne bakamıyorum fazla yüz vermem zaten :)
Soran+1 yılevet seviyorum galiba :)
Soran+1 yılsaol :)
o zaman hiç samimiyet kurma
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
Aile & Toplum konusunda 808 cevap paylaştı. Arkadaşca muhabbet olsun diye sorulur. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSamimi olmak istiyor işte.
03 Yorumla
Soran+1 yılbana da öyle geldi:)
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bu sevgili olmanın ilk safhası sen onla sohbet etmeye devam edersen seninde soru sormanı ister ve birbirinizi bu şekilde tanımanıza fırsat yaratır sonra hafiften yakınlaşmalar başlar zaten canım. öyle yani
Soran+1 yılteşekkürler:)
Merak ettigini gösterir
00 Yorumla
+1 yılişe alcaktır
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!