Beni artık kesinlikle istemiyor, geri döndürmenin bir çaresi yok mu?

Ama ben onu hala seviyorum hem de deliler gibi. "Artık sen ve ben diye birşey yok unut bunu" deyip duruyor aptal aşık olmak benimkisi artık ancak onu ne kadar çok sevdiğimi biliyor en son yazdığı mesaj şu, "Umarım kararlarımdan dolayı pişman olmam beni senden daha çok sevecek birini bulamayacağımı da biliyorum ama neyse hoşçakal..." Bunu yazmış:( Ne olur ondan ümidini kes demeyin lütfen çünkü 1 sene oldu unutamıyorum geri döndürmenin bir çaresi yok mu nolur bir akıl verin nolur lütfen lütfen lütfen:'(((((
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yapacak başka birşey yok unutmalısın alışmalısın diyecekler yazmasın ben bu konuyu unut demeniz için açmadım bir çözüm istiyorum sadece çözüm yoksa da yazmayın ltf.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni bir zamanlar çok sevdi ama şimdi bilmiyorum aslında çok şey yaşadık ama özetle anlatmak gerekirse bir sürü kötü olay yaşamıştık asla artık geri dönmez diyordum ama unutamıyordum ve geri döndü bir süre çıktıktan sonra değişmemişsin hala aynısın diyerek ayrıldı benden halbuki ben hiçbir olumsuzluk yapmadım niye öyle dediğini de bilmiyorum.
Beni artık kesinlikle istemiyor, geri döndürmenin bir çaresi yok mu?