Merhabalar
Erkek arkadaşımla bir hafta önce ayrıldık daha doğrusu benden ayrıldı neredeyse bir yıldır beraberdik. Bu üç haftalık karantinada çok üstüne düşmedim açıkçası nasıl olsa görüşmeyeceğiz diye öyle olunca gittikçe kötüye gittik ve benim kıymetimi bilmiyorsun diyerek ayrıldı.
Onu çok seviyorum geri dönsün diye çevirmeyeceğim entrika yok peşini bırakmak istemiyorum açıkçası.
Ne yapmalıyım sizce?
Erkek arkadaşımla bir hafta önce ayrıldık daha doğrusu benden ayrıldı neredeyse bir yıldır beraberdik. Bu üç haftalık karantinada çok üstüne düşmedim açıkçası nasıl olsa görüşmeyeceğiz diye öyle olunca gittikçe kötüye gittik ve benim kıymetimi bilmiyorsun diyerek ayrıldı.
Onu çok seviyorum geri dönsün diye çevirmeyeceğim entrika yok peşini bırakmak istemiyorum açıkçası.
Ne yapmalıyım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Adam gittikten sonra deli gibi entrika çevirmek yerine varken kıymetini bilseymissin giderayak bile sitem yapmış sana umrunda olmamis
çok çabaladım konuşma sırasında ama bi faydası olmadı ayrıca ben ne kadar üstüne düşmediysem bir o kadar o da düşmedi biraz kendimi suçlu hissediyorum evet ama benim olduğu kadar onun da suçu var emin olun
İş işten geçmiş dönsede eskisi gibi olmasını bekleme uzun sürmeden tekrar bitirirsiniz
beni hala çok sevdiğinden adım gibi eminim ona güvenerek çabalamak istiyorum ama çok gururlu burnu düşse eğilip almaz ne yapacağımı şaşırdım kaldım valla
Sevdiğinden bu kadar eminsen ozaman herhangi bi entrika çevirmene gerek var mı yaz çocuğa hatta direkt ara ne kaybedersin
çok doğru aslında şu an cesaretimi toparlamaya çalışıyorum bi şey yapmadan önce en geç bi kaç güne arayacağım sanırım dayanamayıp
Hadi bakalım söylediğin kadar seviyorsa yelkenleri suya indiricektir zaten
umarımmm
Bence bahane arıyor olabilir, seven hemen böyle vazgeçmez
beni çok sevdiğinden eminim ama bilemiyorum hiç
Neden ki yani nasıl davrandın ona karşı merak ettim soğuk derken nasil davrandın
mesela normalde görüşmeyeceğimizde dahi bütün gün konuşur araşırdık en azından gün sonunda ne yaptığımızı günümüzün nasıl geçtiğini konuşurduk benim tarafımdan yazmalar aramalar kesilince o da kesti hatta ayrılmadan bir hafta önce yine bir tartışma yaşadık benim soğukluğum yüzünden ama onu halletmiştik sonrasında hemen yine aynı olaylarla karşısına gelince sanırım artık dama dedi
Hata yapmışsın sende ama niye soğuk davrandin
ya soğuduğumdan değil zaten ama ne bileyim ben hatamı kabul ediyorum zaten son zamanlarda baya kötüye gittiğini hissedince düzelttim tavrımı ama iş işten geçmiş
Madem hata yaptigini kabul ediyorsun o halde özür dilesene hata yaptım de
benim şu dakika arayıp özür dilemememin tek sebebi arkadaş çevremize net konuşması zaten yoksa eminim o da biliyor pişman olduğumu. Öyle garip bi karakter ki anlatılmaz yaşanır yanisjsdfnkjshsks belki arasam bütün bunları söylemek için açmaz bile ondan korkuyorum biraz da
Offf bilmiyorum ki benimde hiç sevgilim falan olmadı keske benimde böyle sıkıntım olsa, hic yazan eden yok
Peşini bırak. O zaman gelir.
herkes geri döner emin ol diyor çevremde ama bilemiyorum bakalım
Git başkasını bul, umursamıyormuş gibi yapma gerçekten umursama. Ancak o zaman pişman edersin.
Hayatını yaşa bence
Hiçbirşey.