Yalnız kalmak istiyormuş beyimiz

Sevgilime mesaj attım "eve geçeceğim " yazdım. "ben her şeyden çok bunaldım artık yaa" dedi. bir an durdum "ayrılmak mı istiyorsun" dedim "hayır biraz yanlız kalmak istiyorum" dedi. Sinirlendim "iyi kal" dedim. "bak aşkların en güzeli ben peşini bırakmadım hala peşindeyim ama sadece braz yanlız kalmak istiyorum anla beni canım sıkkın kendime geldiğimde gelcem geri sana zaten yine konuşuruz ama daha az anladın mı sevgilim" yazmış. bende "sen söyleyeceğini söyledin daha fazla konuşma" yazdım. "ne anladın ki sen" dedi. "iyi düşün taşın ben artık sen yokken nasılsam öyle devam edicem ona göre dön döneceksen ve düzelmeden sakın dönme bu zamanki gibi olamam artık" dedim.

şimdi arkadaşlar buna ara vermek mi denir ne denir ben bilmiyorum. bana göre bir insanın hayatında ya varsındır ya yoksundur. ortası olmaz.

onu yanlız bıraktığım bu dönemde nasıl davranmalıyım . neler yapmalıyım . bu olay nereye gider.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunu anlattı. Şu an çalıştığı yerde artık çalışmak istemiyormuş ve babası nerdeyse onu evlatlıktan reddetme derecesine gelmiş, tüm sıkıntı bu ...
Yalnız kalmak istiyormuş beyimiz