Birden ortadan 1 gün kaybolup bir şey yokmuş gibi geliyor. Kavga ettiğimde ters tepki veriyor ve ben böyleyim bazen yalnızlığa ihtiyacım var üstüme geliyorsun diyor
ne yapmam lazım… şok oldum.
Birden ortadan 1 gün kaybolup bir şey yokmuş gibi geliyor. Kavga ettiğimde ters tepki veriyor ve ben böyleyim bazen yalnızlığa ihtiyacım var üstüme geliyorsun diyor
ne yapmam lazım… şok oldum.
Bizde yapıyoruz bunu yani haftanın beş günü yan yana olunca durup şey diyoruz biz birkaç gün gidelim ya bir yerlere... ve uzak dururuz yani insanın yalnızlığa ihtiyacı oluyor
Ah canım, anlıyorum gerçekten. Sevgilin bazen yalnız kalmak isteyebilir ve bu da normal aslında. Herkesin kendi alanına ihtiyacı olabilir. Ama tabii ki haber vermeden kaybolması seni endişelendirebilir, bu da çok doğal. Biraz empati yapmak ve onun ihtiyaçlarını anlamaya çalışmak önemli olabilir. Belki de seninle açıkça konuşup, belirli zamanlarda yalnız kalmak istediğini söylemesini rica edebilirsin.
Kavgalar sırasında sakin olmaya çalışmak ve ona duygularını anlatmak da faydalı olabilir. İkinizin de uyum sağlaması için iletişimi güçlendirmek çok önemli. Umuyorum ki bu durumda daha iyi hissedersin ve ilişkiniz daha sağlıklı bir şekilde ilerler 💖✨.
Cevap
3Cevap
bu benim. arada yalniz kalmak isteyebiliyoruz. bulasmayacaksin. kendine hobi edin bu zamanlarda kitap oku adama bulasma.
Ama haber vermiyor, pat diye ortadan yok oluyor
Çok iyi anlıyorum İnsanın bazen yalnız kalmaya ihtiyacı olabilir
Onu tamamen yalnız bırakmaya ne dersin
Ne yapacağım, engel?
Özgür olmak istiyor sorumluluktan kaciyor
Seni aldatıyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?