Bir mesele olmuş üç gündür moral bitik haliyle ilişkide etkilendi dedim yanındayim falan az biraz anlattı kızgınlıkla bizi ilişkiyi de istemiyorsan söyle dedim hicbisey demedi konuşuyoruz Cat pat ayrılma yönünde biseyimiz yok ama şu an yapmam gereken beklemek mi konusmadan
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yalnız kalmak istediği için
Ama insanların aklına neden hemen ayrılmak o bu geliyor insan bu sorunları yüzünden kafa dinlemek isteyemz mi ya anlamıyorum
Konuşma yazma bi tarafı kalkmış
Hayattan bıktigini bunaldim her şey göründüğü gibi değil çok sıkıntıdym dedi azıcık üstüne gittim ama beni ne yapsam burada diyemi görüyor ki bence yazmaman gerekiyor
Çok şanslıymış aslında
Neden ki
Pp bakınca öyle gözüküyor
Teşekkür ederim sanslida kıymet bilinse keşke her şey de görüntü değil ki beee
Kesinlikle sadece etken zaten hele birde kalbinde güzelse evlenilecek kızsın zaten el üstünde tutulacak türden
Kalbim iyi güzel ne kendime derim ne başkasına ama iyilik güzellik tercihim
Bu arasa neden bu kategori ki soruyla bağlantı kuramadım
Nasıl kategori olması gerekiyor ki
Aşk ilişkileri?
Yani cinsel anlamda bir şey göremedim soruda o yüzden dedim
Genelde sevgililik aşk burdan soruyorum
Tanıma şansım olur mu?
ayrılmak istiyordur
Ayrılmak isteyen gider söyler tutan yok kaç kez dedim ayrılmak istiyorum demedi biraz yalnız kalmak istiyorum dedi
emin ol o hazırlığı yapıyor.
Neyin hazırlığı yapıyor ki gitsin şu an ozman tutan bişey yok ki ,4 aylık ilişki bir adım atarsa kapıda daha şimdi dedim
gitmek istiyor ama kendi içinde karar veremiyor.
İkimizin arasında sorun olsa evet derdim ayrılmak isteyordur ama neden insan sorunu yüzünden yalnız kalmak istediği için akla ayrılmak geliyor insan sorunları yüzünden kafa dinlemek isteyemz mi biz tamamen iletişimi kesmedik adama özellikle dedim kaçma benden dedim konuş aç bana dedi sorunu az biraz anlattı çocuk akrabaları ile yaşıyor ailesi başka şehirde en son haftasonu kavga etmiş 3 haftadır sorunları içinde şimdiye kadar giderdi iki gündue sadece az konuştuk bu süreçte silebilir ben ona susma engelle sil dedim mesajı görmezsin dedim istese yapar
ilişki varsa böyle denilmez.
Üstüne gittiğim için diyebilir herkesin sorunu yaşama psk aynı olmuyor insanın aileyle sorun yaşayınca bile kimseyle konuşasi bile gelmiyor herkesin psk aynı olmuyor demek ki içinde ne savaşlar veriyor kimbilir
Sizde kusura bakmayın hem sorup size ayrı cevap veriyorum:)
sorun yok rahat ol. adınıza üzüldüm açıkçası. İçinde savaş veriyor olabilir. Ama o savaş verirken sana da olumsuz yansıtmamalı. Yalnız kalmak seni istememek demek
Erkek arkadaşım bana yazdı bugün şu an güzel güzel konuşuyoruz 1.5 gün Uzak durdum sadece o da farkında sorunlarıni ilişkiye istemeden yansıttığının umarım böyle güzel güzel en hayırlısı ile gider 💐✨ teşekkür ederim
iyi adına sevindim.
💐✨
🌹🙏
senlik bişey değil
Benlik değil iş sorunu ama bizlik gibi ilişkiye az yansıdı o da beni yazmak istiyorum onun yanında olmak o da böyle yapınca çıldırıyorum ayrılmak isteyen gider bugün ama dimi
sen ayrıl değmez çekmeye
Senin gibi bir fıstığa bu yapılır mı
Her şey görüntü değil
Erkek için en önemli şey görüntü ama
Estetik var mı
huzursuz hıssedıyor olabılırmi?
Sorunları dolasiyla evet Kendi aramızda bir sorun yoktu ama tamamen kendi iş dünyası problemi özellikte dedim gitmek bitmek istiyorsan söyle ya da hayatında istemiyorsan istese der tutan yok bir adım atsa dışarda tutmam biliyor zorundalikta Yok
bunu dertlesıp konusalımmı senle kanka gbı konu uzun anladıgım
Bekle bence
Dinlenmek için
yataga gelmıyosa sıkıntı buyuk
Ben de istiyorum yq
Neyi
Veni seven biri. Hiç sevgilim olmadı
Olmadığı daha iyi basın ağrımaz en azindan
Insan sevmek sevilmek istiyor yaşım geçiyor. Masum bi öpücük bile güzel bi hayal benim icjn