kuzenimle ayrı şehirlerdeyiz. facebooktan yazışıyoruz ama bu yazışmalar öyle bir hal aldı ki artık facebookumu kapatmak zorunda kaldım. sürekli yazıyor. alakalı alakasız herşeyi yazıyor. sürekli cevap vermemi bekliyor. cevap vermedikçe daha çok yazıyor. başkalarıyla özel mesajlarını kopyalayıp bana gönderiyor. biyere yorum yaptığında gönderinin tüm yorumlarını kopyalayıp bana gönderiyor. kendi duvarında paylaştığı herşeyi ayrıca mesaj olarak bana gönderiyor.
cevap vermediğimde ya da biraz geç cevap verdiğimde bu sefer de, senin bir sıkıntın var. ne oldu anlat sana yardımcı olacağım diye ısrar ediyor. ısrarla, sen iyi değilsin, çok kötü durumdasın yanına gelip sana yardımcı olmak istiyorum diyor. ve sürekli yazmaya devam ediyor. kafasına göre ikimiz için planlar yapıyor, ben planına uymadığımda kırılıyor.
kırmak istemediğim için nazik bir şekilde defalarca uyarmama rağmen anlamıyor.
bu yüzden facebook hesabımı kapatmak bana saçma gelmeye başladı açıkçası. resmen kısıtlanıyorum. öyle bir hale geldim ki tüm enerjimi resmen ona harcıyorum.
kırmak istemiyorum, engellemek de istemiyorum çünkü kuzenim. erkek olsa daha rahat olurum, sert bir üslup kullanmaktan ya da engellemekten çekinmem ama o da kız
bu durumdan kurtulmanın güzel bir yolu var mıdır acaba? o kadar da hassas ki nasıl davranmalıyım bilemiyorum.. :(
cevap vermediğimde ya da biraz geç cevap verdiğimde bu sefer de, senin bir sıkıntın var. ne oldu anlat sana yardımcı olacağım diye ısrar ediyor. ısrarla, sen iyi değilsin, çok kötü durumdasın yanına gelip sana yardımcı olmak istiyorum diyor. ve sürekli yazmaya devam ediyor. kafasına göre ikimiz için planlar yapıyor, ben planına uymadığımda kırılıyor.
kırmak istemediğim için nazik bir şekilde defalarca uyarmama rağmen anlamıyor.
bu yüzden facebook hesabımı kapatmak bana saçma gelmeye başladı açıkçası. resmen kısıtlanıyorum. öyle bir hale geldim ki tüm enerjimi resmen ona harcıyorum.
kırmak istemiyorum, engellemek de istemiyorum çünkü kuzenim. erkek olsa daha rahat olurum, sert bir üslup kullanmaktan ya da engellemekten çekinmem ama o da kız
bu durumdan kurtulmanın güzel bir yolu var mıdır acaba? o kadar da hassas ki nasıl davranmalıyım bilemiyorum.. :(
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer