sevgilim dediğim şerefsizle pazar görüşecektik öğleden sonra gelirim hava sıcak dedi bende başka nedenlerde vardı kızdım gelme istemiyorum dedim o gün arkadaşımıda aldım gezdik saat 4 oldu ses yok aradım hemen meşgule aldı tekrar aradıklarımda ise sessize almış olacakki hiç açmadı akşam oldu buna mesaj attım biriyleydin kesin senden ayrılıyorum bukadar insan vijdansız olmaz dedim bu bana gece dönüş yaptı aşkım sana kızdım inan hayatımda başka kadın yoktu telefonu evde bıraktım bisiklet sürdüm yürüyüş yaptım seni düşündüm seni çok seviyorum dedi yazmadım ertesi gün aradı açmadım akşam işyerimin önüne geldi çiçekle yine hayatımda tek kadın sensin dedi yalvardı affet diye neyse affettim ama o gün için şüpeliydim hala neyse bunun facesindeki resmini kızın biri beğenmiş o kızın sayfasına baktım ilişkisi var yapmış birgün öncesi mantıken düşündüm sevgilisi olan kız birgün sonra neden bir erkeğin resmini beğensin dedim kıza yazdım sanırım aynı kişiyle sevgiliyiz diye haklıda çıktım 20 gündür falan çıkıyorlarmış o pazarda kızla buluşmuş şok oldum.bunu yüzüne vurdum arıyor mesajlar atıyor yazmıyorum açmıyorum birde diyorki hayatımda kadın olsada gelip geçici ben sana aşığım önemli olan sevdiğim kişi diyor kızada hiç aramamış mesaj atmamış açıklama yapmamış onada şaşırdım gönlünü almaya kalkmamış yüzsüz.kız hala beni seviyor diyo mal ya bende dedim seni sevse benim değil senin peşinden koşar dedim. hikayem bu bunu affetmem zor ama benim için öyle zor bişey yapmalı ki sevdiğine inandırsın sizce ne olabilir nasıl süründürürüm
Güncellemeler
+1 yıl
ben sadece son kozumu oynayıp çekilmek istiyorum onunla artık sevgili olamam ama çabalasın istiyorum üzülsün kahrolsun hatta benim için yapamayacağı şeyi yapsın istiyorum ama ne ? işte onu da size soruyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer