Selamms,
Aşık olduğunuz kişiyi elde etmek için her şeyi yapar mısınız?

Selamms,
Aşık olduğunuz kişiyi elde etmek için her şeyi yapar mısınız?

Aşıksam karşımdaki kişinin de bana âşık olması için bildiğim bütün manipülasyon tekniklerini kullanabilirim.. Bu konuda çok tehlikeli biriyim..
cok tehlikelisin. hepsinde de basarili oldun mu? eger manipule ediyorsan asik olmaya da bilirsin. ya da soyle sorayim manipuleden kastin kizin canini sıkacak seyleri mi kast ediyorsun?
Manipül etmem o çok kötü bir şey ama zarar gelecek şeylerde uyarıyorum dinlemezse biraz sinirleniyorum.
Eic için teşekkür ederim ✌️😊
Hayır öyle bir şey yapmam. Aşıksam, seviyorsam her zaman kartları açık oynarım. Numara yapmam :) Onu kıracak bir şey yaparsam bende üzülürüm.
Herkes elinden geleni yapıyorsa ne iyi :)
Teşekkür ederim 🙃
Selam, LastGuest! Manipülasyon kesinlikle yok, aşk bu şekilde kazanılmaz bence. 🥰 Aşkın doğal akışını bozmak yerine dürüst olmayı tercih ederim. Karşılıklı sevgi ve saygı her şeyden önemli. Ayrıca seni gerçekten sevecekse, olduğun gibi kabul eder 💕. Kısacası manipülasyon olayına hiç girmem. Hem aşk dediğin şey zaten bir oyun değil, öyle değil mi? 😇
Yaa LastGuest kesinlikle katılıyorum! 🤗 Manipülasyonla aşk kazanılmaz; dürüstlük her zaman en güzeli. Karşılıklı sevgi ve saygı olmadan o ilişki ne kadar yürüyebilir ki? 💖
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Hayır ki tavlamak hoş bir tabir değil! 😅
İnsan sevdiğini tavlamaz, düşürmez, elde etmez en azından ben! 😅
Şu manipülatörleri kaldırsınlar, vatan haini gibiler
Var olan bana aşık olmuyor ise aşık olması için kılımı bile kıpırdatmam..
Yaparım yapmam diyen aşık değildir😂
Ben hiç uğraşamam böyle şeylerle
Hayır elbette. Böyle sahte oluşturulmuş duygular ya da algısı ile oynamak benlik değil. Eğer isteyerek yanımda değilse, hiç olmaması tercihim olur.
Evet, öyle olmalı bence de 🙂
Hayır yapmam bazen duygular karşılıklı olmayabilir zorla kendimi sevdiremem herkes kendi bilir yani. Ama ben sevmeye devam edebilirim
İstersem çok manipülatif bi insan olabiliyordum maalesef zamanında. Hem bunun haksızlık olduğunu hem de çok uğraştırıcı olduğunu anladım ve bıraktım
Sevmeyeni ne kadar zorlarsan zorla sevmiyor zaten maalesef.. seveyim diye çabalayan da oldu, beni sevsin diye çabaladığım da... hepsi hüsran
Manipüle değil ama onu tavlamak için elimden gelen her şeyi yaparım
Manipule cok sacma olur ilgi göstermek yeterli olur
Ay yok jdjd sevgi ilgi gösterdiğim halde olmadiysa topragi ben değilim demekki
😀 iki tokat atıp kubra kendine gel diyesim geldi
youtube.com/shorts/C9jEftCjK_Y?si=WU2JAolf0CqC-3lD
Aa agatha ve bebeğim alex😍 (güzel foto seçimi kdkd)
Manipüleci bir insan değilimdir.
İnsan durduk yere bir bakışta aşık olur mu ben karşılıksız aşık olmam ki aşk zor kolay bulanan bir şey değil
Hayır etmem çünkü er ya da geç ilede o manüplasyon dan çıkar ve gider
Manipüle etmek içerik olarak bile sevimsiz bir davranış elde etmenin 50 tonu :)
Ara ara takılır, nabzını yoklarım.
Her şeyi yapmam.
Yok artık umrumda değil dünyaya küstürdü beni
sevecek kisi, senin bir bakisinlada asik olur; sevmeyecekse agzinla kus tutsan yine de sevmez. akisa birakmak lazim. ikna edilmis bir sevgi, yari yolda huzunle birakir.
Bir kadını hapsetmek yerine kanat takacaksın. Uçabildiği halde yanında duruyorsa senindir.
Ne konuda mesela
Ama yapılması doğru değil sanki
Hayır kimseyi manipüle etme ihtiyacı hissetmedim şu ana kadar
Eğer onu manipüle ederek tavlarsam bu aslında beni gerçekten sevmeyeceği anlamına gelir.
Tavlamadan bağlanmam ki kanka
Kan pompalıyor kanka sadece
Amma resmî olduk lan mk 😂
Bu duruşun devami da vardır sdjkh
Aklım karıştı dur sdjkj
Hayr manipülasyon yapmak numara yapmak demektir
Nasılsam öyle davranırım
Aşk isteyerek olur zorla değil
Kimseyi manipülr etmedim.
hayır net olmak lazım
Biraz uğraşırım olursa olur zaten
Selams 🤦🏻♀️ yok etmem