Sevgilimin eski sevgilisi arkadaşlık isteği göndermiş! Bir türlü gözüm kapalı güvenemiyorum, ne yapmalıyım?

Sevgilimin daha önce çok sevmiş olduğu, acı çektiği ve daha önce çektiği acı yüzünden bana ilgi göstermediği bir kız var. Ve benimle çıkarken ona arkadaşlık isteği göndermiş. Bu istek 3 ay falan yanıtlanmamıştı. Ben de şifresini biliyorum ve girdim bu isteği iptal ettim. Yaklaşık 1 hafta sonra tekrar açtığımda kızdan arkadaşlık isteği gelmiş olduğunu gördüm. Bugün yani. Şoklardayım. Ve isteği sildim !

sizce doğru mu yaptım acaba. Eski sevgililerinin hepsi internette arkadaşı ve eskilerin akrabalarının dahi telefon numaraları falan hepsi duruyo. Ve ben defalarca bu durumdan şikayetçi olduğumu söyledim. Bu durumdan rahatsız olmamam gerektiğini savunuyo. Anlam veremedim. Sevgisi olup olmadığını nasıl ölçebilirim. İlerde seninle evlenicem seni seviyorum diyo ama bu davranışları da çözemedim. Bir türlü gözüm kapalı güvenemiyorum. Hep huzursuzum :((
Sevgilimin eski sevgilisi arkadaşlık isteği göndermiş! Bir türlü gözüm kapalı güvenemiyorum, ne yapmalıyım?