Esim bosanmak istiyorum dedi yalvardim

Onca haksizliklarina ragmen ona yalvardim cunku cocugum var ve yalniz kallmaktan duzenimizin bozulmasini asla hic istemiy. Ben konusunca yalvarinca yinede kararliyfi. Simdi bir sohbet ediyoruz kahvaltida mesela sonra aksamdan sonra iyice sessizlesiyor. Bir kadin oldugunu dusunmuy. Bizim sorunumuz esimin ailesinden kaynaklanan yipranmalardan kaynakli. Esim icin hep ailesi hakli. Bariz hsksizliklarinda bile haksizlar demrz.bu yuzden neler cektim. Yemin etticocugum olmasaydi gitmistim diye. Ailesi ile gorusmuyorum ben ve esim gorusceksin demesede mesela yillik iznimizde ben ailemde o ailedinde olcsk ve birlkte denize bile gitmicekmisiz. Kavga bundan cikzi zzaten. Ben kavga etmedim o israrla ben hakliyim dedi ve iste sonra cocuk olmasaydi giderdim simdide kararliyim ama cocuktan dolayi beklicem az dedi.

Sorum ailesi ile konusmamamla baglantilimidi?

Neden hep onlari savunuyir(ben hep suclamamama ragmen)?

Neden bir erkek bir sohbet eder sonra aksama dogru konusmsz(bende konusmayinca bir iki laf atiyir ama)?
Güncellemeler
+1 yıl
Cevap yazan herkese cok tesekkur ederim. Dualarinizi eksik etmexin. Iyi geceler. Isteyen yazabilur tabii sabah ise kalktigimda okurum.
Güncellemeler
+1 yıl
sunuda belirtmek isterim özellikle sevilen2 arkadasim gibi düsünenler varsa.. demiski ben kan bagim olmayan biri icin ailemi silemem.. ben esimden ailesini silmesini istemedim hic bir Zaman.. sadece haksizliklar karsisinda biraz beni övsün korusunki anneside bu inadindan vazgecsin..kaldiki ben degil asil esimin ailesi bekliyor esimden bizi silmesini..esimde hay hay diyor iste..

torunlarini bile aramiyorlar. bence kan bagindan öte kimin hakli olduguna bakar insan. herkes ALLAH a hesabini verir
Esim bosanmak istiyorum dedi yalvardim