Cesaret edip üzülmeyi göze almak mı, kendine hakim olup ömür boyu bir ümidin esiri olmak mı?

"bir hayıra yenilmiş yüreğimde bin evet".. acaba şu sıralar o hayır, pişmanlıkla evete mi dönüşüyor? yoksa ben mi kendimi kandırıyorum? işte bu yüzden;

"bilmem bakışların neler söylüyor?

cesaretim yok ki, soramıyorum.."

çok sevdiğim iki ayrı şarkının içinde geçen yine çok sevdiğim iki ayrı söz.. içinde bulunduğum durumu özetleyen iki ayrı cümle. peki sence ben ne yapmalıyım? yardım et! gerçekten..
Güncellemeler
+1 yıl
şu an tek düşündüğüm o olduğu için gelecekse bilinmez olduğu için, başkasını sevmeye çalışmak, eskiyi unutmak, kadere inanıp beklemek onlar bunlar şunlar anlamsız geliyorlar. eğer onu düşünüyorsam, bu ilişkinin hala yürüyebilileceğinden bir umudum varki böyleyim. ama cesaretim yokki soramıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
cevap mı istiyorsun sen, istediğin cevabımı istiyorsun kalimera biliyorsun herşeyi, yalnız olmalıyım bi süre, bence sende,zaman ne gösterir bilemiyorum ama sen buna dayanarakihtimallerle besleme duygularını.. ve ne olur duygularına hakim olmaya çalış beni arkadaşlığından mahrum etme.." bundan sonra benim arkadaşmışız gibi davranmam ama onu aramamam, onunsa beni haftada bir aramaya devam etmesi, "hiç aramıyorsun arada ara söz, tamamı?" demesi gerçekten herşeyi unuttuğunumu gösterir?
Güncellemeler
+1 yıl
yukardaki ayrıldıktan sonraki attığı mesajdı.
Güncellemeler
+1 yıl
yani benimde artık birşey hissetmediğimi düşünüpmü böyle beni arıyor sürekli, arkadaşça? ama ben öyle değilim artık bunu kaldıramıyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
beni sürekli araması, ayrıldıktan sonra benim üzülmemem için yaptığı bir hareket mi? yada beni terk ettikten sonra kendi kendini rahatlatma çabasımı?
Güncellemeler
+1 yıl
admin ne biçim bir başlık bu?!.. ayrılık sözü olsun diye yazmadım onu! sinirlendim kusura bakma.. çok karışığım anlayınız beni. lütfen o başlığı "bana yardım edin" olarak değiştirirmisiniz. birileri yardım ederse sorunumu aşmakta yol katedmiş olucam. yoksa sözlerimi unutup en yakınımdaki bakkaldan bir içki alıp kusana kadar içeceğim. çünkü yanımda bir arkadaşım yok, yalnızım. hepinizden şimdiden özür diliyorum..
Cesaret edip üzülmeyi göze almak mı, kendine hakim olup ömür boyu bir ümidin esiri olmak mı?