Nişanlımı kovsam da benden ayrılmıyor. nasıl bir yoldayım Napmam gerekiyor hiç bilmiyorum

nişanlımı kovsam da benden ayrılmıyor benim kafam çok karışık 1 yıl sonra evlenmeyi düşünüyoruz ama ben kimseye körü körüne bağlanamıyorum bugune kadar dediklerini yapmaya çalıştım ve sadık bir kişiyim 5 senedir beraberiz ama benim korkularım var sanki mutsuz olacakmışız gibi bir his var içimde benden soğur kötü davranır diye kafamda kurup duruyorum ve annesi de işine geldiğinde biz babamızdan böyle gördük diyor eskıden böyleydi diyor ışıne geldiğinde bu zamanda böyle diyor ve benim istediklerim olmuyor annesi hep kendi istediği sekılde yaptırıyo bize bende kırılmasın diye susuyorum hep son olayda ölüyorum sandım içim acıyodu dk bır aglıyodum nefes alamıyorum sandım maddi olmayan birşey iştiyorum sevgilim ve benim için ona 3 ay cevap vermediler bende sevgilime dedim gene susuyolar onlar sustugu zaman bende susuyorum arayıp bişey diyemiyorum onlarda aramıyor susarak işi yurutuyolar . ama sevgilim son olayda benimle aynı fikirdeydi ve karsı cıktı. ben nasıl bir yoldayım napmam gerekiyor hiç bilmiyorum kafam çok karışık
Nişanlımı kovsam da benden ayrılmıyor. nasıl bir yoldayım Napmam gerekiyor hiç bilmiyorum