Bu güzel kızın adı Harriet. Sevgilisi tarafından aldatıldı ama bir şey yapmadı. Her şey olağan...
Sonrasında eski sevgilisi, beraberken aldığı Justin Bieber konser bileti parasını geri istedi. Harriet de tamam dedi; uzatmayı mevzuyu. Banka hesabından verdiği otomatik ödeme talimatıyla, eski sevgilisine günde 1 peni yatırarak ona olan "sözde" borcunun tamamını 17 yılda ödeyecek.Siz ne dersiniz? Sizi aldatıp giden bir de aldığı hediyelerin ücretini geri istese nasıl tepki verirdiniz? :)
İntikamın böylesi! Sizi aldatan sevgili bir de aldığı hediyelerin parasını geri istese nasıl tepki verirsiniz?
kimse kusura bakmasın oranın gelenek görenekleriyle bizim gelenek göreneklerimiz bir değil "kültür farkı" derler ya, hah işte o mesele.. sen burda kurbanda inek kesiyorsun ya git hindistanda yap bakalım kafanı işid gibi kesmiyorlar mı? burada ayrılınca bedel istenmez, erkek hesap ödemez neden? çünkü ataerkil bir toplumuz erkeğin bir gururu vardır.. bulunduğunuz ilden dışarı bile çıkmadınız bırak avrupaya gitmeyi eminim, ancak amerika kültürüne göre gayet normal bir istek o şartlara göre kızın yaptığı çirkeflik..
Aldığı hediyeyi geri veririm, ilk kız arkadaşımla ayrıldığımızda ona aldığım hediyeleri ve onun adına yazdığım şiirleri getirmiş bana geri verecekti ama ben ona harcadığım paralara değil kabettiğim yıllara ve şsteyerekte olsa giden sevgilime üzüldüm, hediyeleri almadım tabiki ama onda duygularım kalmamalıydı şiir defterini yaktım
Bu güzel kızın adı Harriet. Sevgilisi tarafından aldatıldı ama bir şey yapmadı. Her şey olağan...
Sonrasında eski sevgilisi, beraberken aldığı Justin Bieber konser bileti parasını geri istedi. Harriet de tamam dedi. bunu paylaşan yanlış yazmış o halde. başta erkek aldatıyor sonra kız para ödüyor diyor. yrnş yermek için yazmadım yanlış anlamanı istemem
hangi birini hesaplayıpta ödeteceksin türkiyede bu konuda en dert çekenler erkekler zaten kızların hediye alanları çok nadir o alanlarında ayrılanları ayrılırken erkeklerin anasından emdiği sütü burnundan getiren cinslerdir ve bir hediye aldı diye erkeğin tepesine binerler
Şu anki kız arkadaşım bana çok hediye alıyor ben evlenme hazıtlığı yapmaya çalışıyorum bu seferde elşmdeki paraları hediye yarışına harcayınca evlenme teklifi bile yapamadım şimdi de evlenme teklifi yapmadın hala deyip yüzüme vuruyor
Böyle bir kanunen hak var madem. Kızın da o zaman manevi tazminat açma hakkı vardır o kanunda büyük ihtimâl. Kız da akıl edip böyle bir dava açmalı ve çocuğun istediği bilet parasının bilmem kaç katını alabilir.
o kadar yıl birbirleriyle bir baglantıları olacak bu durumda, ben saçma buldum, tek kelime etmez parayı gönderir onu karaktersizliğiyle başbaşa bırakırdım.
bu yaptıgı davranıs ayakta alkıslanır resmen helal olsu bende ayynısını yapnmak ısterdım kı karsındakı ınsanın ne kadar kucuk bırını oldugunu daha ıyı anlayayım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fotoğrafımı bastırmıstı T-shirt e parasını geri istemişti ayrılınca bende o zaman t-shirt u yolla demiştim oda annem onu yer bezi yaptı demişti bende yol al o zaman demiştim hahah :D
Kız intikam almış olmadı ki onları bastığında fotoğraflasaydı zor parasını isterdi. Benim başıma gelse tek bir kuruşumu bile vermem. Eşyasını geri isterse de önünde eşyayı yakarım.
Aklınca süründürecek ☺️ Ben olsam vermezdim o erkek değilse ben onda adamlığı öğretirdim ☺️ Alınan hediyenin parasımı alınır Parasını vermem ama hediyeleri yakar videosunuda ona gönderirdim 😇
Parayı gerekşrse milletten borç alıp birkaç gün içinde verirdim ki bende illa ki bir şey almışımdır onlar da hediyem olsun yeter ki bir daha karşıma çıkma derdim ne bu ya
Ben emin olmadığım birinden hayatta hediye kabul etmem. Oldu bitti böyleyim
Es kaza almışsamda götürüp çöpe atarım Çöpü karıştırıp alsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çocuk parasından değilde kızla tekrar konuşmak için bahanede uydurmuş olablr 😕 ben kızın yerinde olsam parasını verir kırtulurdm her yerden engellerdim telefon numaramı bile değişirdim. En büyük ceza bu olur ona ztn. Merakta bırakmak
Bunu samsungdan çalmış... samsungda appleye kaybettiği mahkeme sonucunda 3 milyon dolarlık parayı tırlarla bozuk para olarak göndermişti :D sonuçta paranın nasıl ödeneceği yazmıyor :))
Sevgilsine harcadığı parayı geri isteyen insanda haysiyet onu yoktur, insanda yüz lazım onu istemek için insan sevdiği insanı nasıl böyle gücendirir veya geri isteyeceğin şeyi yaparken düşünmen gerekti adamlığa yakışmaz adam değildir bence.
Ne yaparsın biliyormusun koluna takrsın benim gibi bir adamı çıkarsın karşısına yani sanki denk gelmiş gibi kıskandırarak acı çektirirsin eğer iş daha büyük boylardaysa arabası falan varsa çiz zarar ver :))
o ortam analarımızın bende kalacak derdim. herhalde. 😁
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
güya zekice bir iş yaptığını sanıyor enayinin ta kendisi.17 yıl boyunca bağını koparmamış olacak bir yandan da. Yabancı kezbanlarda olabiliyormuş demekki!
benimle çıktığı ve yediği yemeklerin içtği kahve çayların hesabını cıartır. takas öneriim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
isteyenleri de gördük tecrübeyle sabittir hem de yakın zaman da kendini küçük düşüren için yapacakta söyleyecekte hiç bir şey yoktur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşımın sevgilisi telefon kılıfını istemişti geri gülmekten öldüm duyunca geri alsa nolcak neresine sokucak acaba Salak çok ya almışsın bitmiş ayrılınca geri istemek nedir
@sevdiğininprensesi Rus sevdam hiç yok, aksine soğuk ve itici buluyorum. O birkaç Abaza'ya da kızgınım, onlar yüzünüzden hepimizi öyle gibi zannediyorsunuz
En İyi Cevaplar