Sevgilim bana "dünyada aldatılmayı en çok hak eden kadın sensin" dedi sizce ne yapmalıyım?

5 senelik birlikteğimiz var ve 4 senedir svisiyoruz hayatımda ondan başka hiç kimse olmadı ben ona her özel günde hediye alırken o bana hiç birşey almaz kabul ediyorum ilişkimizin başında çok güzeldim fiziğim hele mükemmeldi hep ince çorap ve mini etek giyinirdim okuldan yakışıklı olupta bana teklif etmeyen yoktu o zamanlar sevgilim bana taparcasına aşıktı zaman geçtikçe kilo almaya başladım ve eşofman giyinir oldum ben sevgilime kilomu sordukça yok yok iyisin derdi en son buluşmamızda yine sordum öküz gibi olmuşsun ama giderin var dedi bende zayıflamaya karar verdim üzerinden biraz zaman geçtikten sonra benimle birlikte olmak istedi ve ben kabul etmeyince bana DÜNYADAKİ ALDATILMAYI EN ÇOK HAKEDEN KADINSIN dedi ne yapmalıyım sizce benim yerimde olsaydınız napardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili ks üyeleri ayrıldığımız halde hiç bir şey olmamış gibi mesaj attı ve sinirden söyledim dedi bende tabiki kabul etmedim bitti dedim nasıl yapmışım
Sevgilim bana "dünyada aldatılmayı en çok hak eden kadın sensin" dedi sizce ne yapmalıyım?