Kocamı aldatıyorum kocam beni mutlu edemiyor hic bir anlamda öküzün teki sevgiden mahrum bıraktı beni hizmetçi olarak kullanıyor beni yemek ev işi bulaşık ütü çamaşır bundan ötesi yok ne bir yüzüme güler ne bir öper ne bir konuşur ne gezmeye götürür iş yerinde benimle ilgilenen bana ilgi gösteren kibar sevgi dolu biri ile sevgiliyim seviyorum onu eşimin hak ettigini düşünüyorum sizce hak ediyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ne dememizi bekliyorsun tebrik mi edelim iyi o zaman herkes birbirini aldatsın boşandığını varsayalım şimdiki kocandan o adamla evlendin o adamın bir süre sonra sana aynısını yapmayacağını nereden bileceksin. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma kocanı zorlayacaksın biraz biz mi söyleyelim her şeyi sen düşün biraz da ya sabır !
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ihanet iğrenç ötesi.
sevgili iken bile birisi ihanete uğradığında bunu kaldıramıyorlar.
evli birinin ihanete uğramasını düşünemiyorum.
evlilik nikah bunlar kutsal şeyler eğer bu işe bir son vereceksen ver yoksa yarın kadına şiddet diye bir başlık görmek istemem ayrılman ve gerekirse şehir değiştirmeni öneririm.. cocuğunuz yoksa. varsa zaten ayrılsanız da ayrılamıyorsunuz.00 Yorumla
Tüm erkekler beleş beden için sana dünyanın en kibar insanı olarak davranır sana sahip olduktan sonra ise tüm erkekler aynıdır eğer bahsettiğin gibi biryse zaten evli biriyle birlkte olmaz denemenin en kolay yolu artık snele görüşmeyelim de bak içindeki canavar çıksın ortaya
00 Yorumla
Bize burda derdini anlatacağına eşine anlat çözersin biz sana anca boş düşünce oluruz. Böyle ciddi şeylerin fikrini buradan almanız ne derece doğru bilemedim. Yerinizde olsam eşime anlatır ve durumum çözülmezse daha da ileri gideceğimi şimdiden söylerdim
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
83Cevap
+1 yılSanırım kendini böyle rahatlatıyorsun. Kimseyi yargılamak bana düşmez , sonuçta hiçbirimiz sütten çıkma ak kaşık değiliz ama vicdanını böyle rahatlatman seni gerçekten rahatlatıyorsa gerçekten birşey diyemem. Boşanabiliyorsan eğer boşanman daha iyi olur. Ama hayır böyle devam etmek zorundayım diyorsan dikkatli olmanı tavsiye ederim çünkü o öküz dediğin adam seni yakaladığında o saydığın kusurların hepsi kimsenin gözüne görünmeyecek sadece senin onu aldattığın göze görünecek. Çünkü ortada reel bir ilişki söz konusu.
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Eşim bana hiç ilgi göstermiyor, güzel sözler söylemiyor, hiç bir yere gezmeye götürmüyor demişsin.
Bu durum senin duygusal boşluğa düştüğünü gösteriyor.
Fakat sen hiç eşine yakın olmayı denedin mi. ondan beklemek yerine evde ki işi güçü bir kenara bırakıp sen eşine karşı ilgi sevgi yakınlık gösterdin mi?
Yoksa biraz çaba sarfetmek yerine en kolay yol olan aldatmayı mı seçtin..
Fakat yine de şunu bilmende yarar var O sana ilgi gösteren erkeğin tek amacı seninle cinsel birşeyler yaşamak iki tatlı söze kanıp evde ki tatlı aşına acı katmamalısın50 YorumlaHayir yani herkes burada kadini linc etmis. Evet yaptigin asla dogru birsey degil ama ayni tarzda bir erkek yazsaydi iste karim benle ilgilenmiyor etmiyor diye cogunuz evet ya karin senle ilgilenmesi gerekirdi, yanlis yapiyor ama sende aldatma tabbi diye yumsak yorumlar yazardiniz!!! Aldatmayi asla ama aslaa savunmam ama erkeklerin aldatmalarina daha yumsak yaklasip kadinin aldatmasina asiri sert cikisan herkesten, aldatan herkesten nefret ettigim gibi nefret ediyorum!
60 Yorumla
+1 yıl"Beni hizmetçi olarak kullanıyor beni yemek ev işi bulaşık ütü çamaşır bundan ötesi yok ne bir yüzüme güler ne bir öper ne bir konuşur ne gezmeye götürür."
Bu klasik bir aldatanın bahane cümlesidir. Belki de sorun sendedir, hiç bunu düşünmezler. Kimse aldatılmayı, kansızlığı, şerefsizliği hak etmez. Ortada bir iletişim sorunu, karşılıksızlık var ise bunun sebebi iki kişidir tek kişi değil.
Her gün ağlamanız ve asla mutlu olmamanız dileğiyle :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu esinizle konusun aile terapistine gidin düzeltmeye calisin egr olmuyo esiniz düzelmiyosa 2 medeni insan gbi yollarinizi ayirin amaa evliyken esinizi yetersiz bulup careyi baska kollarda aramak büyük hata ! ?
Söyle düsünün esinizle gayet mutlusunuz ya da diilsiniz ve sizi baska bi kadinla aldatiyor? Bu hosunuza gidermiydi? Yuvasini seven bi kadin yuvasi icin caba gösterir simdi hemen bu hatanizdan dönün esinizle durumu düzeltmeye calisin egr düzeltemezsenizde oturup konusun ortak karar alip bosanin ama önce düzeltmeye calisin10 YorumlaValla ikinizin de yaptığı ve bunu destekleyenlerin de yaptığı tamamen kötü! Boşan, sonra ne nane yapacaksan yap. Evlilik kurumuna sizin gibiler yüzünden saygım iyice kalmadı. Tabii ki de mutlu olmalısın ama bunun tek yolu bu mu? Ve aklıma onu parası vb için evlendiğin düşüncesi geliyor...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmanın bahanesi olmaz. Sevmiyorsan boşanıcaksın. Hiç ama hiç kimse haketmez aldatılmayı. Bu anlattıklarında suçlu eşin değil sen oluyorsun. Onunla bi sorunun varsa konuşmalısın hall olmuyorsa yolları ayırmalısın. Eşini bırak kendine bunu nasıl yapiosun ya? Bu gencecik yaşında? Senin kendine hakaret bu
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı. Herzaman haram, kaçamak tatlı gelir, sen adam olsan boşanır sin , adamlık cinsiyet ile olmaz karakter ve kişilik ile olur, boşanma başkasının adı altında başkasının altına gir , akşam eve git eşinin yüzüne bak , ahlak olmayinca kan bozuk olur senin kanın bozuk
00 Yorumla
+1 yılVicdan muhasebesi yap kendince hakediyorsa ayrıl, haketmiyorsa affettir kendini helalliğini al.
Kim ne söylerse söylesin, ne derse desin.
Herkes günahsız gibi seni eleştirsin kimseyi alakadar etmez.
Senin yaptıkların bizim cehennemimizi harlamayacak. 😉00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirine ceza vereceğin düşüncesi neden oluştu ki
Onun yüzüne nasıl bakıyorsun yapıp yapıp neyin intikamı bu yasalar belli açarsın davayı boşanırsın zorla kşmse kşmseyi tutmuyor.
Senin namus bekçiliğini yapacak değiliz ama
Dini konuları kenara bırakırsak yasalar bu gibi durumlarda hak vermiş sana kullansana bunu git özgür kal naparsan yap00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendi işin de varmış. Belli ki ayakları üzerinde duran bir kadınsın. Hiç bir insan ne olursa olsun aldatilmayi hak etmez. Bu yaptığın karaktersizlik. Eşinden ayrıl sonra kiminle ne yapıyorsan yap.
30 YorumlaBu hikâyenin sonunda çok üzüleceğini unutma. şu an birlikte olduğun kişi sana zerre değer vermiyor ve kullaniyor kocasını aldatan bir kadına hangi erkek ne kadar değer verir ki yarın bir gün eşinden ayrılıp ona gitsen kocasını aldatan benide aldatır deyip kabul etmeyecektir ve hiç bir yalan sonsuza kadar sürmez sonra kadın cinayeti diye bağırıyorsunuz ayrıl o zaman adamdan eskimiş seni.
10 YorumlaBoşan kurtul ne çekiyosun kahrını ozaman bu kadar şikayet ediyosan, senin başına gelecek var kızım söyleyim! öyle bi adam aldatıldığını ögrense yaşatmaz seni yinede sen bilirsin 🙂 Allah akıl verirken fikir vermemiş
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi eşin sana yapsaydı kaldıramazdın, ilk seçenek hemen başkasının kollarına gitmek ise eğer sen dünde. hazırmışsın aldatmaya diyorum. Her ne olursa olsun vicdanın nasıl rahat ediyor eşine karşı, herkes o zaman her sorunda dışarı atsın o zaman kendini oh ne güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa valla sıkıldım bu sorulardan. İnanmıyorum. Çünkü bariz bir şekilde mantık hatası var. Çalışan birisin ama öbür yandan evin tüm yükü omzunda ve başını kasiyamiyorsun. Ama aldatmaya fırsat bulabiliyorsun. Tabi gerçekte yaşanma ihtimali var ama belli ediyor ya kurmaca bir metin olduğu da 😅 ben olayı çözdüyavüfür yemekten hoslaniyorsun. Ve okuyarak kendini tatmin edeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBosanma ne gune duruyor acaba, harbiden enteresan degisik insanlarsiniz... Konustunuz mu kocanizla bu durumu, konustum diyeceksiniz kesin. Ee o zaman bosanmak istedigi de konus bakalim ne olacak, yok yani boyle nereye kadar, gunah zaten bu yaptiginiz ama pek de onem vermiyorsunuz sanirim...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence boşan daha rahat bı yaşam surboyle kaçak kaçak nereye kadar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılAman haklıyken haksız duruma düşme de bu şekilde aldatmak pek doğru değil boşan bari.
Zaten kadınlar ilgisizlikten erkekler doyumsuzluktan aldatır. Aldatmanin bahanesi olmaz belki ama karşı tarafda partnerinin ihtiyaçlarina cevap verebilmeli00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Eşinle yollarinı ayirman lazım eger esin senin aldattığını ogrenip dava acarsa senden tazminat nafaka vs talep edebilir :( zararli olan sen olursun. Boşan ve rahat rahat sevgili ol
10 YorumlaBoşanıp neden doğru bir şekilde o kişiyle beraberlik yaşamadınız? Yaptığınızı size yakıştıramam.
10 Yorumlahak ettiğini sanmiyorm ama neyse hakkınız da hayırlısı gizli olmasn kstereim sirmak
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Doğru yapmıyorsun ama ilgisizlik sen de ciddi üzüntüler yaratmış. Ayrıl o zaman yeni bir yuva kur. Senin açından bakınca evet değer görmek istiyorsun. Öbür yanda evlisin.
00 YorumlaHak ettiği şey ihanet değil, ayrılık olmalıydı. İhanete haklı sebepler, kılıflar uydurmayın.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Peki evlenmeden önce bu adam böyle değilmiydi hiç sinyal almadın mı? Peki aynısını eşin sana yapsa empati yap yazık 🍀
10 YorumlaAldatmanın her türlüsü iğrenç bence. Git boşan mutlu değilsen istediğini yap ne olursa olsun aldatmaya hakkın yok
10 Yorumla
+1 yılkimse aldatılmayı haketmez.. sevmiyorsan ayrıl... işine gelmiyor sanırım.. hem ayran dokulmesın hem..
10 YorumlaÇaktırmak hoşuma gidiyorsa ve mutluysa gersini düşünme çaktır gitsin madem sana adam akıllı çakamıyor
10 YorumlaHayir haketmiyor bosanip oyle sevgili yapsaydin keske
20 YorumlaBoşanma davası açmanın marketten sakız almaya benzediği bir ülkede aldatmak insanlık olarak ayıptır dostum dilekçeni verip yaşamış olduğun diğer ilişkiye devam edebilirsin çok zor bir şey değil
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Haksızlığa haksızlıkla cevap vermek zorunda değilsin. Boşan o halde seni baglayan ne var cidden merak ettim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu dünyada aldatabilirsin anca
Ahirette hem Allahın yüzüne hemde kocanın yüzüne nasıl bakicaksin. Uçkur yüzünden düştün hallere bakk00 Yorumla
+1 yılVicdanınızı rahatlatacak birşey diyemem. Herkes hakettiğini yaşar. Aldatan kadın olmayı hakettiğinizi düşünüyorum.
00 YorumlaBişeyler hakettiği belli ama bunu haketmiyor. Bu fazla olmuş. Kocanı aldatmak yerine onunla konuşabilirdin hala da konuşabilirsin. Tövbe etmek için çok geç değil
00 Yorumlabirde onu dinlemek lazım kim bilir oda senden şikayetçidir her ne olursa olsun aldatmamalısın boşan begenmiyorsan
00 Yorumla18 yaşında ne ara evlendin bu herif ne ara öküze bağladı da ne çabuk karar verip sevgili yaptın hızına yetişemedim
00 Yorumla
+1 yılKimse aldatılmayı hak etmez madem ona karşı hislerin sevgin bitti ayrıl o zaman neden ayrılmak yerine aldatmayı tercih ediyosun yaptığın tam bir karaktersizlik hayatında biri varken başka biriyle olman ne kadar doğru
30 YorumlaBen de eşimi hak etmediği için aldatmıştım sürekli hakaretler ediyordu. pişman değilim ama iyi ki de aldatmışım kendime bambaşka bir yol çizdim
33 Yorumla- +1 yıl
Buyrun?
- +1 yıl
yesil yol :)
Yaptığın yanlış ama ben de olsam aldatırdım yalan yok yani ama eşinle kpnuşsaydın ona çeki düzen vrmesi gerektiğini söyleseydin gerçi kendini düzeltmezdi ama neyse bari boşan gitsin böyle yaşama
128 Yorumla- +1 yıl
yanlış olduğunu bile bile aldatmak nası bi zihniyet?
- +1 yıl
boşan gitsin tabi boşanmak zor bişi değil aldatmaya gerek yok
- +1 yıl
boşanmadan hoşlandığın kişiyle sevgili olunmaz.
- +1 yıl
hayla normal karşılıyon aldatmayı. söylediğin cümleler çelişkili.
- +1 yıl
sebep ne olursa olsun aldatma zina bunu biliyon deme?
- +1 yıl
madem aldatırım diyon hiç evlenme o zaman.
- +1 yıl
evlenme zaten aldatmayı hoş bişey olarak gören evlenmemeli
- +1 yıl
adamın yaptığıda iyi bişey değil
- +1 yıl
haketme diye bişi yok aldatmak psikolojik bi rahatsızlık anormal bi durum.
- +1 yıl
hoş değil diyon ama kocam kötü biriyse aldatırım diyon. karşına sırf kötü bi adam çıkar diye zina yapmayı istiyosan buda senin karaktersizliğin
- +1 yıl
tamam adamda kadında normal değil
- +1 yıl
daha demin kötü koca aldatılır diyodun şimdi boşarım diyon. ne istediğinin farkında değilsin. ne diyim daha yani inşallah karşına iyi bir insan iyi bir koca çıkar aldatmazsın iyi günler
- +1 yıl
ilk yaptığın yoruma bak. yaptığın yanlış ama bende olsam aldatırdım demişsin.
- +1 yıl
okudum
- +1 yıl
bu yüzden ben aldatmam deme
+1 yılErkeği erkek yapan kadındır
Kadını kadın yapan erkektir
Sen onu adam yapmışsın
Ama o seni kadın olarak bile yapmamış.
Suçu yapan kadar suça iten de suçludur00 Yorumla
+1 yılAldatılmak kötü aldatmak ta Bi o kadar kötü sevmiyorsanız ayrılın
00 Yorumla
+1 yılBoşanmak istedigini söyle dünyanın sonu degil boşanmadan bir ilişki içine girmen doğru olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılHayır boşanma davasını açtıktan sonra istediğini yapabilirsin hiçkimse aldatılmayı haketmez unutma
00 Yorumla
+1 yılhakediyor olsa bile sevgili yapman yanlış... çok çekilmez halde iseniz boşanmayı iste..
00 Yorumla
+1 yılSenin adina uzuldum. Keske bunlari onada soyleseydin
00 YorumlaBırakmayı denedin mi? Neden aldatıyosun ki daha mı heyecanlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılYanlışa karşılık yanlış davranış herkesin günahı kendisine yazılır
00 Yorumla
+1 yılAyrılsaydın ya madem ondan sonra hayatına devam ederdin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi yapıyo sana. Allah seni ıslah etsin. Birde erkeklere çamur atarız. Hemcinsimiz daha beter
115 Yorumla
Soran+1 yılInşallah benim kocam gibi ilgisiz sevgisiz seni hizmetçi gibi giren bir eşin olur
Cevap sahibi+1 yılSevgisiz ilgisiz kalsamda benim onurum müsade etmez senin yaptığın aşağılığa
Soran+1 yılBakalım aynısını yaşarsan ne yaparsın
Cevap sahibi+1 yılSitedeki erkekler yorum yapınca ben utanıyorum senin gibi hemcinsim olduğu için
Soran+1 yılYa git allah aşkına reelde sizden beteri yoktur burada milleti eleştirin anca mükkemmel görünme cabasi bir taman tamam siz mükemmelsimiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılTadını aldıysan vazgeçemezsin
boşanırsan daha da hızlanırsın
bu saatten sonra senden bi cacık olmaz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılkimse aldatılmayı hak etmez.
madem eşin bunları sana yapıyor ayrılırsın. aldatmak ne demek?
umarım aynı acıyı sana da biri yaşatır umarım.00 Yorumla Hiç kimse aldatılmayı hak etmez ama insanız ve irade koyamıyoruz ortaya inş daha sonra kötü şeyler olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnamussuzlugun moda oldygu bu dunyada sana dicek lafim yok
20 Yorumla
+1 yılKimse aldatılmayı hak etmez madem ona karşı hislerin sevgin bitti ayrıl o zaman neden ayrılmak yerine aldatmayı tercih ediyosun yaptığın tam bir karaktersizlik hayatında biri varken başka biriyle olman ne kadar doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynı senin gibi yapıyorum ve bence hayat güzel yaşamak güzel hiç de suçluluk duymuyorum 2 tane partnerim var.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendi işin var eşine bağlı değilsin tabi sn bilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken birri ilgi gösterdi diye altına yatmissin bosaninca kaç kişinin zevk kölesi olursun kimbilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse hak etmez ihaneti
10 Yorumla Ewet hakediyor ama madem öle mutsuzsun neden dewam. ediyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet demiştin zaten belliydi bunu yapacağın. o kişi demekki daha güzel görünmüş sana
ama oda karşıdakini aldatıyor onuda saana söyledimi acbaa
bilgin var mı.00 Yorumla
+1 yılHaketmiyor Zaten Sende Yanlış Yapıyorsun Boşan Ondan Sonra Ne Yaparsan Yap Kimseyi İlgilendirmez Aile Denilen Kavramı Bozmadan Yaşamanın Öneminin Kavranılması Gerekiyor
00 Yorumla- Devamını Gör (63)
Devamını Gör(108)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eşimi aldatıyorum ve hak ettiğini düşünüyorum, sizce de ediyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler